-
Ο χρήστης translatoras έγραψε:
Μέσα σε 15 το πολύ μέρες!!!!
Γύρω στα 50-60 μοντέλα.
Περιμένω να έρθουν όλα για να δω απώλειες. Από αυτά που παραλαμβάνω πάντως θα πω..... Minichamps και πάλι Minichamps. Με φωτεινή εξαίρεση τα καινούρια αγωνιστικά της ΙΧΟ.
Μόλις συνέλθω από το overdose θα ποστάρω τι άξιζε και τι όχι.ΩΡΑΙΟΣΣΣΣ!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μέσα σε 15 το πολύ μέρες!!!!
Γύρω στα 50-60 μοντέλα.
Περιμένω να έρθουν όλα για να δω απώλειες. Από αυτά που παραλαμβάνω πάντως θα πω..... Minichamps και πάλι Minichamps. Με φωτεινή εξαίρεση τα καινούρια αγωνιστικά της ΙΧΟ.
Μόλις συνέλθω από το overdose θα ποστάρω τι άξιζε και τι όχι.ΩΡΑΙΟΣΣΣΣ!
Μπροστά του δε πιάνουμε μία.
-
Ευχαριστώ για το κοπλιμάν έχω αρχίσει όμως να πιστεύω ότι έχω πρόβλημα!!!! .
Να φανταστείτε ότι το αμάξι που έχω (Peugeot 205 Cabrio) αν πάω να το πουλήσω δεν θα πιάσει τόσα!!!Μάλλον θα πάω να ενταχθώ στους ΑΜ (Ανώνυμους Μοντελάκιες).
Όσον αφορά το EWA1 από Αμερική, οι τύποι αναγνωρισαν το λάθος τους στην παραγγελία μου και μου έδωσαν πίστωση ίση με την αξία των λάθος μοντέλων και των μεταφορικών τους για την επόμενη αγορά μου (επιστροφή χρημάτων προφανώς δεν έπαιζε στα σενάρια) και παράλληλα με αφήνουν να κρατήσω τα μοντέλα!!!
Τώρα μένει να δω τι θα γίνει με το τελωνείο γιατί ο φιλος Niga είπε ότι του άργησαν περίπου 1,5 μήνα να έρθουν και τα είχαν ανοίξει στο τελωνείο (ευτυχώς χωρίς επιπλέον δασμούς).Το ίδιο με πρόβλημα σε μοντέλο μου έχει τύχει άλλη μια φορά με τον πωλητή 'Charmregis' στο eBay όταν παρατήρησα κάποιες αλλοιώσεις σε ένα μοντέλο που παρήγγειλα (Toyota RAV4 MkI της Vitesse) τις φωτογράφησα και του τις έστειλα για του λόγου το αληθές. Επειδή το ταχυδρομικό κόστος επιστροφής ήταν δυσανάλογο ως προς την αξία που θα μου επέστρεφε, εκείνος επέστρεψε τα χρήματα μέσω PayPal και μου είπε να το κρατήσω. Θέλω να το αναφέρω γιατί και οι καλοί πρέπει να ανταμείβονται. Εννοείται ότι από τον τύπο αγόρασα μετά και άλλα μοντέλα ακόμα και αν δεν τα ήθελα τόσο πολύ.
Ακόμα ένας ενδιαφέρον τύπος στο eBay είναι ο 'Ziggy-nl' (κατά κόσμον Rik). Είναι λίγο ακριβός (και με τα τσιμπημένα μεταφορικά αξίζει για πολλά αντικείμενα: 2 μοντέλα 14 δολάρια και 8 μοντέλα 25 δολάρια) αλλά έχει μερικές φορές παλιά μοντέλα που έχουν εξαφανιστεί (από συλλογές ιδιωτών που αγοράζει) τα οποία δεν τα βρίσκεις εύκολα. Βρήκα το Capri MkI της Minichamps σε ανοιχτό πράσινο (όπως το είχε ο πατέρας μου) με 32 ευρώ, το οποίο ένας άλλος το πουλούσε 85 ευρώ (σε 1/43) και ήταν sold-out εδώ και αρκετά χρόνια. Από την άλλη όμως πουλάει και σχεδόν διπλά λεφτά κάτι άλλα (Toyota MR2 MkI της Mtech με 54 ευρώ όταν οι άλλοι το δίνουν 30). Ρίξτε μια ματιά στον τύπο και αν θέλετε κάτι συγκεκριμένο στείλτε του e-mail να σας πει αν το έχει.
Έκπληξη οι Κινέζοι που σου χρεώνουν 0,99 ευρώ ή λίρες το τεμάχιο (Vitesse ή Del Prado, δυστυχώς όχι Minichamps) και 12 ευρώ μεταφορικά το ένα. Και πάλι όμως τσάμπα έρχεται όταν για το ίδιο από τον Ευρωπαίο θες 24 ευρώ το λιγότερο.
Προσοχή στα Norev διότι έχουν αρχίσει καi κυκλοφορούν μοντέλα σε blister (σκληρή ζελατίνα) με υποδεέστερη ποιότητα. Την πάτησα με ένα κόκκινο Peugeot 205 Gti.
Αν λέω πράγματα που γνωρίζετε ήδη ζητώ συγγνώμη. Απλά είμαι στη φάση της πόρωσης και παρασύρομαι.
Έχει κανένας το VOLVO P1800 S ή E (αυτό που είχε ο Σάιμον Τέμπλαρ στον Άγιο) στην 1/43 από τη Minichamps σε ασημί να μου πει αν αξίζει.
Καληνύχτα
-
Πω, πω έχεις πέσει με τα μούτρα! Ωραίος! Οι μανίες κάνουν ωραία τη ζωή!
Έκπληξη οι Κινέζοι που σου χρεώνουν 0,99 ευρώ ή λίρες το τεμάχιο (Vitesse ή Del Prado, δυστυχώς όχι Minichamps) και 12 ευρώ μεταφορικά το ένα. Και πάλι όμως τσάμπα έρχεται όταν για το ίδιο από τον Ευρωπαίο θες 24 ευρώ το λιγότερο.Έχεις πάρει από κινέζους; Όλα εντάξει; Γιατί το σκεφτόμουνα κι εγώ αλλά ήμουν λίγο επιφυλακτικός μήπως και είναι τίποτε ελαττωματικές παρτίδες, άσε που φοβόμουνα χρόνους παράδοσης και τελωνεία!
Προσοχή στα Norev διότι έχουν αρχίσει καi κυκλοφορούν μοντέλα σε blister (σκληρή ζελατίνα) με υποδεέστερη ποιότητα. Την πάτησα με ένα κόκκινο Peugeot 205 Gti.
Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από τα μοντέλα της Norev σε blister. Εκτός από ένα Peugeot 504 που δεν μου άρεσε, έχω πάρει κι ένα 206 πολύ καλό, ένα Renault 25, όπως και τρία Citroen, ένα Ami 6, ένα C2 και μία DS23 που ήταν πολύ καλά για τα λεφτά τους, δεδομένου ότι μου στοίχισαν από 12 μέχρι 17 ευρώ το ένα. Είναι βέβαια θέμα προσωπικής επιλογής αλλά εγώ προτιμώ ένα αξιοπρεπές φτηνό μοντέλο από ένα πολύ καλό σε διπλάσια τιμή.
Έχει κανένας το VOLVO P1800 S ή E (αυτό που είχε ο Σάιμον Τέμπλαρ στον Άγιο) στην 1/43 από τη Minichamps σε ασημί να μου πει αν αξίζει.
Σε λευκό από την Minichamps δεν το έχω δει, ούτε το έχει στο επίσημο site της εταιρίας (αν και αυτό δεν λέει τίποτε γιατί λείπουν κι άλλα μοντέλα που έχω δει ή έχω στα χέρια μου). Υπάρχει μόνο το station SE. Το S coupe του Άγιου υπάρχει σε λευκό 1/18 από την Revell. Πάντως αν η Minichamps δεν έχει βγάλει ακόμη σε λευκό σίγουρα θα το κάνει είναι θέμα χρόνου και υπομονής.
-
Χθες παρέλαβα και μια παραγγελία που είχα βάλει στο modelcarworld.biz Ήρθε με κανονικό ταχυδρομείο και τα παρέλαβα 15ημέρες μετά από την ημερομηνία παραγγελίας. Μου κακοφάνηκε λίγο, ίσως γιατί με είχε καλομάθει η modelissimo με την premium αποστολή των μοντέλων τα οποία εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας ήταν στην πόρτα μου.
Παρέλαβα 2 μοντέλα 1/18 και 6 κλίμακας 1/43. Εκείνο που είχα περιέργεια να δω ήταν το παρακάτω, με το οποίο είχε τρέξει ο Βωβός:
http://www.modelcarworld.biz/cgi-bin/hi ... id=4952544Τελικά όταν το παρέλαβα, διαπίστωσα ότι οι λεπτομέρειες είναι πολύ καλές (τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό του) και είδα πως είναι μοντέλο της Vitesse (αν και το έχουν σαν Skid) και μάλιστα με περιορισμένη αρίθμηση (2000pcs!).
-
Καλησπέρα
Ο Ziggy-nl από το eBay μου είπε ότι τις τελευταίες δύο ημέρες είχε 3 νέους πελάτες από Ελλάδα.
Μήπως είστε εσείς;;;;;;;;;;;;
Είναι πολύ καλός επαγγελματίας και άνθρωπος (τουλάχιστον αυτή τη γνώμη σχημάτισα μετά από καμιά 10αρια e-mail και 5 αγορές).
Ότι αγόρασα ήταν σε κορυφαία κατάσταση και με συσκευασία για να ταχυδρομήσεις αυγά!!Φτάνει όμως γιατί θα νομίζετε ότι παίρνω ποσοστά.
Άντε να βάλω και γω μια φωτό με κάποια από τα μικρά (1/43) παιδιά μου.
Minichamps λοιπόν.........Χαχα το μικρό μαύρο CRX χάθηκε!!!!!!
-
............................Καλώς τα δέχτηκες! Από την EWA1 είχες κανένα νέο; Αυτές οι προσφορές τους με σκανδαλίζουν αλλά έχω ορκιστεί να μην ξαναγοράσω από Αμερική. (μόνο Καναδά άφοβα!)
-
Μόλις μου ήρθε το newsletter του Εwa και κοίταζα ξανά. Εν τω μεταξύ με ενημέρωσαν ότι έχουν πάλι διαθέσιμα κάτι μοντέλα που είχαν εξαντληθεί και τα είχα ζητήσει. Μάλλον από ακυρώσεις παραγγελιών, και με ρώτησαν αν θέλω να τα στείλουν.
Ακόμα δεν έχει έρθει τίποτα, 16 Φεβρουαρίου τα έστειλαν, όπότε έχω καιρό ακόμα.Αν δεν μου είχες πει για την καθυστέρηση και τον κίνδυνο δασμών θα αγόραζα αποκλειστικά από εκεί. Μα minichamps 13 ευρώ!!!!!!!!!!!!!! ούτε στα καλάθια.
Μου έχει μπει η ιδέα για μικρό eshop με μοντέλα. Σήμερα μίλησα με το λογιστή και δεν μου τα είπε άσχημα, απλά οι πωλήσεις μέσω ιντερνετ αντιμετωπίζονται λίγο δυσκίνητα από την εφορία αν δεν έχεις κανονικό μαγαζί και σαν ιδιώτης στο ebay μετά από ένα σημείο σε κάνουν Power Seller (κάτι σαν δικτυακό επαγγελματία και πρέπει να ασχοληθεί η εφορία μαζί σου).
Βέβαια ξέρω ότι η αγορά στην Ελλάδα είναι μικρή. Σίγουρα όμως το μικρόβιο υπάρχει σε όλους μας και δεν θα είναι δύσκολο με λίγο ψαγμένες κινήσεις να το μετατρέψεις σε αρρώστια!!! (με την καλή έννοια βέβαια.)
Από την άλλη είμαι έτοιμος να πάρω τα χωριά και τα βουνά και να ψάξω για ξεχασμένα μοντέλα. ακόμα και αυτά τα πλαστικά της δεκαετίας του 70 που τα είχαμε για να βάζουμε μέσα δυναμιτάκια το Πάσχα.
Ελληνογερμανός που γνώρισα στο ebay μου είπε ότι έξω οι συλλέκτες κάνουν κρα για κάτι τέτοια!!Ουπς πάλι παρασύρθηκα και έχω αρχίσει το παραλήρημα!!!!
Γιατί δεν με σταματάτε (γιατί γράφεις μόνος σου.......
Από καναδά είναι ένας τύπος duncanfelm που τα ξεκινάει όλα (μα όλα) από 1,5 ευρώ αλλά σε σκίζει στα μεταφορικά (εκτός αν πάρεις καμια 8-10ριά) οπότε και έρχεται πιο φτηνά.
Δεν ξέρω αν τον έχεις δοκιμάσει. Απλά δεν μπορούσα να περιμένω 1 ή και 2 ενδομάδες μέχρι να λήξουν οι δημοπρασίες και εκείνος έλεγε σε 7 ημέρες να έχεις καθαρίσει.Θα τον κοιτάξω όμως πάλι γιατί τον φοβόμουνα τον Καναδά, αλλά άμα λές άφοβα τότε εμπρός λοιπόν!!!!!!!!
Ευχαριστώ για το καλορίζικα.
Περιμένω ένα ασημί Volvo P1880E και τρεις Porsche 911 Turbo (77, 90 και 95 (χρονιά όχι ευρώ)!.
Άμα έρθουν θα ποστάρω
Καληνύχτα.. -
kati mou leei oti 8a paratisw thn 1/18 kai 8a paw sthn 1/43 opou exei apiros megaliteri gama alla kai eukolia sto 8ema ths topo8etis tous.
apo tin alli omos 8a xasw to xortastiko mege8os kai thn apisteuti se orismenes fores leptomeria.gia pite bre paidia kanena kalo link na doume kanena montelo pou na mas aresei.
sorry gia ta greeklish.
-
Θα σου φανεί παράξενο αλλά site εταιρείας που βγάζει μοντέλα με καλές φωτογραφίες δεν υπάρχει (για παράδειγμα αν κοιτάξεις τις φωτο στο http://www.minichamps.de θα νομίσεις ότι είναι για πέταμα). Λίγο σώζεται η AutoArt http://www.autoartmodels.com.
Υπάρχει στο ebay ένας πωλητής 'minichampslover' που έχει της ΠΑναγιάς τα μάτια και καλούτσικες φωτό. Μπες ebay.ie (είναι το ιρλανδικό και έχει το χρήμα σε ευρώ) και κοίταξε τις πωλήσεις του.
Μια επίσκεψη όμως σε ένα ενημερωμένο μαγαζί (ποιό είναι αυτό δεν ξέρω ακόμα) θα σου δώσει μια καλή ιδέα.
-
Από e-shops τις καλύτερες φωτογραφίες έχω δει στο http://www.Alpimodel.com, αλλά τεράστια ποικιλία έχει και το http://www.carmodel.net. Έχει μάλιστα και μία επιλογή που την λέει εγκυκλοπαίδεια με εξαντλημένα και παλιά μοντέλα. Εξαιρετικό για reference.
-
Ρε παιδιά, για αρχή, σε ποιό online shop να κοιτάξω;
-
Μόλις μου ήρθε το newsletter του Εwa και κοίταζα ξανά. Εν τω μεταξύ με ενημέρωσαν ότι έχουν πάλι διαθέσιμα κάτι μοντέλα που είχαν εξαντληθεί και τα είχα ζητήσει. Μάλλον από ακυρώσεις παραγγελιών, και με ρώτησαν αν θέλω να τα στείλουν.
Ακόμα δεν έχει έρθει τίποτα, 16 Φεβρουαρίου τα έστειλαν, όπότε έχω καιρό ακόμα.Αν δεν μου είχες πει για την καθυστέρηση και τον κίνδυνο δασμών θα αγόραζα αποκλειστικά από εκεί. Μα minichamps 13 ευρώ!!!!!!!!!!!!!! ούτε στα καλάθια.
Μου έχει μπει η ιδέα για μικρό eshop με μοντέλα. Σήμερα μίλησα με το λογιστή και δεν μου τα είπε άσχημα, απλά οι πωλήσεις μέσω ιντερνετ αντιμετωπίζονται λίγο δυσκίνητα από την εφορία αν δεν έχεις κανονικό μαγαζί και σαν ιδιώτης στο ebay μετά από ένα σημείο σε κάνουν Power Seller (κάτι σαν δικτυακό επαγγελματία και πρέπει να ασχοληθεί η εφορία μαζί σου).
Βέβαια ξέρω ότι η αγορά στην Ελλάδα είναι μικρή. Σίγουρα όμως το μικρόβιο υπάρχει σε όλους μας και δεν θα είναι δύσκολο με λίγο ψαγμένες κινήσεις να το μετατρέψεις σε αρρώστια!!! (με την καλή έννοια βέβαια.)
Από την άλλη είμαι έτοιμος να πάρω τα χωριά και τα βουνά και να ψάξω για ξεχασμένα μοντέλα. ακόμα και αυτά τα πλαστικά της δεκαετίας του 70 που τα είχαμε για να βάζουμε μέσα δυναμιτάκια το Πάσχα.
Ελληνογερμανός που γνώρισα στο ebay μου είπε ότι έξω οι συλλέκτες κάνουν κρα για κάτι τέτοια!!Παναγιώτη, οι προσφορές του EWA είναι πολύ δελεαστικές, πάντως παλιότερα που είχα περισσότερη υπομονή να συγκρίνω τιμές και να ψάχνω πολύ το ebay είχα διαπιστώσει ότι πολλές από τις προσφορές του τις έβρισκα σε προσφορά κι αλλού και είχα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κάποιες παρτίδες πουλιόντουσαν από τον κατασκευαστή φτηνότερα ίσως γιατί δεν είχαν ζήτηση, ίσως γιατί ήταν κατώτερες ποιοτικά (μου έτυχε αυτό με Minichamps), ή ίσως γιατί ήταν παραγγελίες των αυτοκινητοβιομηχανιών για διαφημιστικούς λόγους.
Πόσο ήταν το μέσο κόστος ανά μοντέλο από το EWA αν προσθέσεις και τα ταχυδρομικά;Για το eshop πρέπει πιστεύω να μπορείς να αγοράζεις σε τιμές χονδρικής, αλλοιώς δεν βγαίνει τίποτε. Άντε να ανταγωνιστείς τους Κινέζους που είναι μέσα στην πηγή. Επίσης πρέπει να μελετήσεις αν θα μπορείς να έχεις ανταγωνιστικά μεταφορικά κόστη προς το εξωτερικό, γιατί η αγορά είναι παγκόσμια, πρέπει να μπορείς να πουλήσεις παντού. (Εκεί πάσχουν οι Κινέζοι!) Ένα μαγαζί που ξέρω στα Πετράλωνα που δραστηριοποιείται αρκετά στο ebay πουλούσε πολύ σε Ιάπωνες! Παρεπιπτόντως οι Γιαπωνέζοι που είναι φανατικοί Minichampsσόφιλοι έχουν βγάλει βιβλία για τα Minichamps τα οποία έχουν μεταφραστεί και στα Αγγλικά και μπορείς να τα βρείς!
Τέλος ψάξε να δεις αν μπορείς να εξειδικευθείς σε κάτι π.χ. σπάνια παλιά μοντέλα ελληνικής κατασκευής, αυτό θα είναι όλα τα λεφτά, αλλά άντε να τα βρεις.Αυτό το θέμα των μοντέλων Ελληνικής κατασκευής είναι πολύ ενδιαφέρον, ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον στο εξωτερικό και αξίξει να το διευρευνήσουμε περισσότερο. Πιστεύω ότι αφορά συλλέκτες που ψάχνουν το σπάνιο όχι το ποιοτικά τέλειο! Το έχω ψάξει λίγο και θα επανέλθω αργότερα όταν έχω χρόνο!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε παιδιά, για αρχή, σε ποιό online shop να κοιτάξω;Αν σε ενδιαφέρει κυρίως η κλίμακα 1/43 εγώ για αρχή και καλή ενημέρωση προτείνω αυτά που αναφέρω παραπάνω
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αν σε ενδιαφέρει κυρίως η κλίμακα 1/43 εγώ για αρχή και καλή ενημέρωση προτείνω αυτά που αναφέρω παραπάνω
Ευχαριστώ!
-
Ίσως το έχω ξαναγράψει αλλά δεν πειράζει. Για όσους έχουν όρεξη για πολύ ψάξιμο εδώ θα βρείτε πάρα πολλά links σε eshops και sites κατασκευαστών:
http://modelcars.mbeck.ch/main.php?lang=e
Πρόκειται για το site ενός Ελβετού συλλέκτη που έχει κάνει απίστευτη δουλειά -
Επανέρχομαι στο πολύ ενδιαφέρον θέμα των Ελλήνων κατασκευαστών μοντέλων. Πολλοί ίσως είχατε πλαστικά αυτοκινητάκια - παιχνίδια όταν είσασταν μικροί. Και τα σπάσατε. Κακώς.
Είχα διατηρήσει τα αυτοκινητάκια τως παιδικών μου χρόνων χωρίς να έχω συλλεκτική πρόθεση. Δυστυχώς όμως λίγους μήνες πριν με ξαναπιάσει η τρέλα της συλλογής μοντέλων έκρινα ότι ήταν καιρός το μπασκλάς κομμάτι της συλλογής μου (δηλαδή όλα τα πλαστικά) να περάσει στα χέρια του τότε δίχρονου γιού μου. Τα περισσότερα καταστράφηκαν πάραυτα και πετάχτηκαν στα σκουπίδια. Λίγους μήνες μετά ανακάλυψα το έγκλημα που είχα κάνει!!! Ευτυχώς που τα μεταλλικά μοντέλα (περίπου 100) παρέμειναν στην κατοχή μου.
Επί του θέματος:
Η εταιρία για την οποία υπάρχουν τα περισσότερα στοιχεία και της οποίας είναι όλα τα πλαστικά αυτοκινητάκια που μου απέμειναν λεγόταν ΑΦΟΙ ΒΙΔΑΛΗ (ή ΒΙΤΑΛΗ;) με ένα λογότυπο σε σχήμα αυτοκινήτου δημιουργημένου από τα γράμματα ΑΒ. Σε άλλα μοντέλα το λογότυπο ήταν ένας κύκλος με έναν ανατέλλοντα ήλιο και το ΑΒ μέσα. Έφερε τον διακριτικό τίτλο JoyToy. Πληροφορίες για κάποια μοντέλα της υπάρχουν σε ένα site για μοντέλα 1/87: http://www.87thscale.info/joytoy.htm. Η εταιρία δραστηριοποιούνταν στην δεκαετία του 70 ίσως και του 80.Ορίστε τι απέμεινε από τα δικά μου:
Mercedes W196S (κλίμακα 1/69 σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου)
Να και το λογότυπο της εταιρίας:
Porsche 956A (1/69)
Λεωφορείο Mercedes Benz 0321H
από κάτω φαίνεται το εναλλακτικό λογότυπο:
Φορτηγό άγνωστης μάρκας
Επίσης έχω κατεστραμμένα MGAs σε κλίμακα περίπου 1/43 και χρώματα γαλάζιο, κόκκινο και πράσινο. Θυμάμαι τέλος μία Ferrari στο μέγεθος και στυλ της ΜΒ W196S.
Τα μοντέλα είχαν αριθμούς από τους οποίους μπορούν να ταυτοποιηθούν. Π.χ. η Mercedes είναι το ν. 6, η Porsche το 1 κλπ.
Σύμφωνα με το http://www.87thscale.info η JoyToy κατασκεύαζε λεωφορεία Mercedes 0302 για την Γερμανική MODEL Ιnternational / Prep, τα οποία βρίσκονται περιστασιακά σε συναντήσεις συλλεκτών για ανταλλαγή μοντέλων στην Ευρώπη.Άλλες εταιρίες:
ELVIP TOYS. Δεν έχω άλλα στοιχεία. Έχω εντοπίσει ένα πλαστικό Ford Anglia 1/41 σε ένα site για Ford Anglia: http://www.anglia-models.co.uk/elvip.htm και μία αναφορά σε μοντέλο Alfa Romeo σε site για μοντέλα Alfa Romeo: http://www.geocities.com/MotorCity/6081/.Τέλος έχω δει αναφορά σε μία εταιρία ΚΙΒΙ για την οποία δεν έχω κανένα στοιχείο και μία αναφορά πάλι στο http://www.geocities.com/MotorCity/6081/. σε μοντέλο Alfa Romeo μιας εταιρίας KOYPAIZTO!!!.
Οποιαδήποτε συνεισφορά σε στοιχεία ή φωτογραφίες μοντέλων είναι ευπρόσδεκτη!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αν σε ενδιαφέρει κυρίως η κλίμακα 1/43 εγώ για αρχή και καλή ενημέρωση προτείνω αυτά που αναφέρω παραπάνω
Για 1/43 ,κυριως αγωνιστικα, ειναι η http://www.ixomodels.com και η http://www.vitessegroup.com, για F1 ειναι,πια αλλη,η http://www.grandprixmodels.com
-
-
Ααααααα θα βγάλω κι εγώ τα φορμουλάκια μου!
Έχω καμμιά 30αριά (τα υπόλοιπα από τη συλλογή δεν τα πρόλαβα ΓΜΤΙ ΜΟΥ)
Θα επανέλθω δρυμίτερος!
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές