-
Παιδες παιζει να βρω σε κιτ το Γκ.Πουντο Αμπαρθ ειτε σε 1/43 ειτε σε 1/24?
Πολυ ωραιο το ρητινενιο ραλλυ!
Αυτο που με νοιαζει ειναι να εχει αξιοπρεπες αμαξωμα/τζαμια/τροχους... τα υπολοιπα τα προσθετω εγω απο το μηδεν.
Κανα καλο σαιτ με ρητινενια κιτ παιζει εκτος του grandprixmodels?
-
Ο χρήστης yannisLP έγραψε:
Κανα καλο σαιτ με ρητινενια κιτ παιζει εκτος του grandprixmodels?Μου έχουν συστήσει (δεν έχω προσωπική εμπειρία) τα εξής:
(Σου τα γράφω όπως μου τα είπε φίλος που ασχολείται πολύ με τον μοντελισμό)
http://www.autoshow.at O Johann είναι συλλέκτης ο ίδιος και βοηθάει να βρεις αυτό που ψάχνεις.Ελαφρώς συντομότερος σε παραδόσεις από το http://www.grandprixmodels.com, πληρώνεται μέσω paypal ή με i banking αφού προηγουμένως έχει το μοντέλο στα χέρια του.
Απευθείας από προμηθευτές μπορείς να ψωνίσεις από την Brianza http://www.abcbrianza.com.Έχουν στοκ τα δικά τους κομμάτια ABC brianza kit,αλλά εμπορεύονται και όλες τις εταιρείες που υπάρχουν.Πληρωμή με i banking. Eγγυημένη παράδοση.
Ρίξε μια ματιά στον Ιllario http://www.ivmodel.com.Πληρωμή με i banking
Eνώ για άμεση παραδοση Gamma models κοίτα http://www.modellismi.it και παράγγειλε από το αγγλόφωνο site τους http://www.italianmodelshop.com. Πληρωμή με paypal. -
Να σε καλα φιλε,.... κανενας που να δουλευει με πιστωτικη και οχι τραπεζες δεν υπαρχει?
-
Καλησπέρα σας.
Μήπως γνωρίζετε εάν υπάρχει κάποιο ειδικευμένο φόρουμ ή σελίδα στα ελληνικά για το συγκεκριμένο σπορ με τα diecast μοντέλα αυτοκινήτων;
Μετά το πρώτο 1200άρι ευρώ που έσκασα στο eBay και τα ηλεκτρονικά καταστήματα, έχω την εντύπωση ότι χρειάζομαι μια μικρή καθοδήγηση.
Καμιά ιδέα; -
Ο χρήστης translatoras έγραψε:
Καλησπέρα σας.
Μήπως γνωρίζετε εάν υπάρχει κάποιο ειδικευμένο φόρουμ ή σελίδα στα ελληνικά για το συγκεκριμένο σπορ με τα diecast μοντέλα αυτοκινήτων;
Μετά το πρώτο 1200άρι ευρώ που έσκασα στο eBay και τα ηλεκτρονικά καταστήματα, έχω την εντύπωση ότι χρειάζομαι μια μικρή καθοδήγηση.
Καμιά ιδέα;Γιατι δεν ρωτας εδω;Ολο και καποιος μπορει να σε βοηθησει.
-
Καλησπέρα σας.
Καμιά ιδέα;Δυστυχώς απ'οσο ξέρω δεν πρέπει να υπάρχει. Μόνο οι μοντελιστές έχουν φόρουμ αλλά δεν ασχολούνται με diecasts. Θα ήταν πολύ ωραίο να υπήρχε πάντως. Εδώ μέσα είμαστε κάπως ... στριμωγμένοι σε ένα τόπικ μόνο.
-
220D /8 ivory και 280C /8 blue metallic 1:18 AutoArt!!!!
Πρώτη εντυπώση: Απίστευτα!!! Τελικά, πραγματικά δεν αξίζουν τα φθηνά...
Φωτογραφίες σύντομα! -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Καλησπέρα σας.
Καμιά ιδέα;Δυστυχώς απ'οσο ξέρω δεν πρέπει να υπάρχει. Μόνο οι μοντελιστές έχουν φόρουμ αλλά δεν ασχολούνται με diecasts. Θα ήταν πολύ ωραίο να υπήρχε πάντως. Εδώ μέσα είμαστε κάπως ... στριμωγμένοι σε ένα τόπικ μόνο.
Μήπως να ζητούσαμε από τους μοντεράτορες μια ενότητα;
Έτσι θα τραβήξει και περισσότερο κόσμο και δεν θα χάνεται η μπάλλα.
-
Μήπως να ζητούσαμε από τους μοντεράτορες μια ενότητα;Έτσι θα τραβήξει και περισσότερο κόσμο και δεν θα χάνεται η μπάλλα.
Πολυ καλή ιδέα αν μπορεί να γίνει. Έτσι θα μπορούν να υπάρχουν θεματικές υποενότητες ανά κλίμακα, μοντέλα δρόμου και αγώνων, links σε e-shops και sites κατασκευαστών, συλλεκτών κλπ.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Μήπως να ζητούσαμε από τους μοντεράτορες μια ενότητα;
Έτσι θα τραβήξει και περισσότερο κόσμο και δεν θα χάνεται η μπάλλα.
Πολυ καλή ιδέα αν μπορεί να γίνει. Έτσι θα μπορούν να υπάρχουν θεματικές υποενότητες ανά κλίμακα, μοντέλα δρόμου και αγώνων, links σε e-shops και sites κατασκευαστών, συλλεκτών κλπ.
Παίδες η ιδέα είναι αρκετά καλή αλλά δυστυχώς ο χώρος που απαιτείται για τη νέα ενότητα είναι μεγάλος για το ενδιαφέρον,δυστυχώς, λίγων (μεταξύ αυτών και εγώ).
Είναι νωρίς ακόμη να μιλάμε για ολόκληρη ενότητα απο τη στιγμή που σε άλλες ενότητες 'συνωστίζονται' πολλά θέματα. Εαν το μέλλον δείξει πως κακώς χρησιμοποιούμε ένα μονάχα θέμα για τον μοντελισμό να είστε σίγουροι πως το θέμα θα ξανατεθεί.moderator
-
Καλησπέρα σας.
Καμιά ιδέα;1200 ευρω????
Υποθετω οχι σε μικρο χρονικο διαστημα....
Τι πηρες? -
AutoArt Mercedes-Benz 220D /8 1:18
Σήμερα έκανα και δυο αγορές:
Σε 1:43 της minichamps μια χρυσαφένια 350sl w107, η οποία θα γίνει δώρο σε μια φίλη μου γερμανίδα που είχε ακριβώς το ίδιο σε κανονικό και μια 450SEL 6.9 μελιτζανι (καταπληκτικό) πουρ μουα! -
Μέσα σε 15 το πολύ μέρες!!!!
Γύρω στα 50-60 μοντέλα.
Περιμένω να έρθουν όλα για να δω απώλειες. Από αυτά που παραλαμβάνω πάντως θα πω..... Minichamps και πάλι Minichamps. Με φωτεινή εξαίρεση τα καινούρια αγωνιστικά της ΙΧΟ.
Μόλις συνέλθω από το overdose θα ποστάρω τι άξιζε και τι όχι. -
Μέσα σε 15 το πολύ μέρες!!!!
Γύρω στα 50-60 μοντέλα.
Περιμένω να έρθουν όλα για να δω απώλειες. Από αυτά που παραλαμβάνω πάντως θα πω..... Minichamps και πάλι Minichamps. Με φωτεινή εξαίρεση τα καινούρια αγωνιστικά της ΙΧΟ.
Μόλις συνέλθω από το overdose θα ποστάρω τι άξιζε και τι όχι.1 minichamps εχω και ειναι ολα τα λεφτα!
Αξιζουν τα χρηματα τους!
Απο που εκανες τις αγορες σου?
Περιμενω και εγω καμια 20αρια απο http://www.carmodel.net αυτες τις μερες
Απο τις καλυτερες τιμες παντως σε minichamps εχει το modelissimo -
Έσπασα τις παραγγελίες σε αρκετούς για να τσεκάρω πωλητές και να ελαχιστοποιήσω πιθανές απώλειες ταχυδρομείου. Από την άλλη πλήρωσα κάπως παραπάνω για μεταφορικά.
Ελπίζω στο τέλος της εβδομάδας να έχω ολοκληρώσει παραλαβές για να δω και ποιοι είναι οι καλύτεροι.
Το Modelissimo είναι φτηνό σχετικά (αν πάρεις πολλά) αλλά ακόμα καλύτερες είναι οι προσφορές του. Τα AutoArt τα δίνει 13 ευρώ, την ώρα που οι άλλοι γερμανοί τα δίνουν στην έκπτωση 18.Το αμερικανικό EWA1 είναι σούπερ σε εκπτώσεις (και μάλιστα σε μοντέλα που ευρωπαίοι τα εκτιμούμε πολύ - αφού οι αμερικάνοι δεν τα θέλουν-) αλλά είναι λίγο δυσκίνητοι. Μια εβδομάδα αφού έδωσα παραγγελία με ενημέρωσαν ότι την έστειλαν και μάλιστα λάθος!!!
Περισσότερα προς το τέλος της εβδομάδας.
Εκτός εάν δω κάτι πολύ καλό νωρίτερα. -
Έσπασα τις παραγγελίες σε αρκετούς για να τσεκάρω πωλητές και να ελαχιστοποιήσω πιθανές απώλειες ταχυδρομείου. Από την άλλη πλήρωσα κάπως παραπάνω για μεταφορικά.
Ελπίζω στο τέλος της εβδομάδας να έχω ολοκληρώσει παραλαβές για να δω και ποιοι είναι οι καλύτεροι.
Το Modelissimo είναι φτηνό σχετικά (αν πάρεις πολλά) αλλά ακόμα καλύτερες είναι οι προσφορές του. Τα AutoArt τα δίνει 13 ευρώ, την ώρα που οι άλλοι γερμανοί τα δίνουν στην έκπτωση 18.Το αμερικανικό EWA1 είναι σούπερ σε εκπτώσεις (και μάλιστα σε μοντέλα που ευρωπαίοι τα εκτιμούμε πολύ - αφού οι αμερικάνοι δεν τα θέλουν-) αλλά είναι λίγο δυσκίνητοι. Μια εβδομάδα αφού έδωσα παραγγελία με ενημέρωσαν ότι την έστειλαν και μάλιστα λάθος!!!
Περισσότερα προς το τέλος της εβδομάδας.
Εκτός εάν δω κάτι πολύ καλό νωρίτερα.Περιμενουμε
-
Εδωσα και εγω μια παραγγελια απο 5-6 μοντελα απευθειας απο το site της Autoart.
Ειπαν οτι μεσα στην ερχομενη βδομαδα θα τα στειλουν.
***ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ VEYRON ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!! *** και μιας και βρηκα πηρα 3 σε διαφορετικα χρωματα Ασε δε που καθε μια εχει και ξεχωριστες ζαντες
Πηρα μια κοκκινη, μια ασημενια και μια μπλε... ε δεν ηξερα πια να διαλεξω και τελικα τις πηρα και τις 3! 89.95$ -> 68 ευρω η καθε μια, θεωρω οτι ειναι σωστα τα χρηματα ( γιατι ειδικα για τα veyron ειχα ακουσει να τα πουλανε μερικοι σε κατι τιμες αστρονομικες!!!)
Επισης μια μπλε Carrera GT3 RS ( να κανει αντιθεση με την ιδια σε κοκκινο )
Και ενα Ford GT40 κοκκινο-λευκο! ( ηθελα το λευκο με τις μπλε ριγες αλλα δεν το ειχε )
Μια Carrera GT2 ηθελα να βρω αλλα δυστυχως δεν ειχαν σε stock!
-
Thodwris με το καλό να τα παραλάβεις. Σου είπαν χρέωση για μεταφορικά?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Thodwris με το καλό να τα παραλάβεις. Σου είπαν χρέωση για μεταφορικά?Σε ευχαριστω πολυ!
Πηρα συνολικα 5 μοντελακια το συνολο ειναι 532$ και τα μεταφορικα πρεπει να ειναι περιπου 150$ αν θυμαμαι σωστα.
-
Συλλέγω νταλίκες και φορτηγά!!
Λόγω χώρου έχω για αρχή 3 !!
Scania, Daf, Peterbilt with trailer!!
Θα ανεβάσω φότο σύντομα!!
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές