-
Ο χρήστης LDriver έγραψε:
Μαλλον εταιρεια ειναι : Norev Ypsilon,Thesis,Phedra
kai Fulvia Lancia ItaliaNorev θα βρεις στην Ελλάδα εύκολα. Κοίτα το προηγούμενο Post μου, είχα προσθέσει την διεύθυνση ενός e-shop όπου μπορείς να κατατοπιστείς για τα υπάρχοντα μοντέλα. Τα Norev αυτός τα έχει 32,5 ευρώ αλλά προσθέτεις και έξοδα αποστολής, οπότε φαντάζομαι μια λογική τιμή θα ήταν μέχρι 35 ευρώ στην Ελλάδα. Η Fulvia Lancia Italia είναι DelPrado. Είναι πολύ φτηνή εταιρία αλλά δεν ξέρω τι λέει από ποιότητα. Στη φωτογραφία καλή φαίνεται. Στο ebay την βρήκα 6 δολάρια!
-
Σκεφτομαι ενα πι8ανο ανοιγμα προς plain body versions αγωνιστικων Porsche. Προς το παρον υπαρχουν οι ε3εις 3 επιλογες:
AutoArt Porsche 911 GT3-R Carrera Cup Plain Body Version:
AutoArt Porsche 911 GT3-R 996 UPGRADED VERSION:
Minichamps Porsche 911 GT3-RSR:
Ποια ειναι η διαφορα τους? Η πρωτη συμμετεχει στο Carrera Cup (?). H δευτερη ομως μοιαζει με την GT3 RSR παρ'ολο που εχει την ιδια ονομασια (-R) με την πρωτη. Eιναι προ- κ μετα- facelift?
Εντυπωσιακο φαινεται κ το Promo-car (dealer ed.):
Για 993 GT2 μαλλον το 3εχναω, εκτος αν κερδισω κανα λοττο. Πωλουνται οσο κ οι Exoto 935 Turbo/934 RSR.
Σε ΒΜW ειναι πιο ευκολα τα πραγματα, εκτος παλι απο την Ε36 Μ3 GTR. A ρε UT!
Edit: **D-Jet **δεν σε εχω 3εχασει αλλα με βλεπω για παραγγελεια μετα τα x-mas απο e-shop (περιμενω regular release 997 GT3RS, Z4M Coupe). Κοιταζω πολυ ebay αυτο τον καιρο. Xτυπησα λευκη AA 2002 Turbo για 45 ευρω κ ασημι Κyosho 356 Α/1600 Speedster για 40.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
To χτύπησα το 131. Η καλύτερη θέα του είναι η κάτοψη. Απίστευτα τα εξογκώματα στους τροχούς. Τόση κακία... Αύριο φωτογραφίες
Ποσο αληθεια; Το βρηκα 60 στη Θεσσαλονικη
Tα εδωσα τα 60!!
Σουπερ αγορα, πραγματικα εντυπωσιακο, δειτε τις φωτο του Κλαρκ και προσθεστε. Ειμαι πραγματικα ενθουσιασμενος -
Γειάάά, έχω ένα κάρο από νέες φωτο της συλλογής κ θέλω να τις ανεβάσω. Σύντομα.
Για τις απορίες των Πόρσε, έχω την πρώτη και την τρίτη. Οι δύο πρώτες διαφέρουν απλά στο Φέις Λίφτ, παρ' ότι η πρώτη φαίνεται λιγότερο φτιαγμένη. Έχουν και 2-3 χρόνια διαφορά, ίσως άλλαξαν οι κανονισμοί.
Όσο για την κόκκινη RSR είναι θεά (βλ. φώτο που ανέβασα), πραγματικά βαρύ μοντέλο, άψογο.
Για 993 GT2 (πόσο μάλλον για την 'άσπρη' GT2R της UT0 όντως είναι δύσκολα με τιμές να χτυπάνε 300άρια, για κάτι που όταν βγήκε έκανε 25 και 45 ευρώ αντίστοιχα.
xtkz, βρίσκεις ακόμα μοντέλα UT στην Ελλάδα? Μου λείπει η Turbo S 993 για τη συλλογή. Μπορείς να τσεκάρεις αν έχει μείνει κομμάτι? Το ίδιο και για Ε36 GTR. Α ρε UT δε λες τιποτα. Άπιαστη ποιότητα για τιμή εξεφτελιστική, αν και μετά 10 χρόνια φαίνονται τα ψεγαδάκια τους, όσον αφορά την ποιότητα. Επίσης, την Κυοσο 356 από που την πήρες?
Χθες μπήκε χειρόφρενο κ σε δεύτερο μοντέλο UT πάλι Πόρσε. Αναγκάστηκα να κολλήσω τη ρόδα γιατί έσπασε ο άξονας (από την αρχή το είχα πάρει με χαλαρή συγκόλληση). .. Δεν πειράζει..
-
Σημερα ηταν μερα αντιπροσωπειων.
Πηγε η μητερα μου στον Κουλουρη κ με την ευκαιρια ρωτησε για dealer editions 1/18. Η απαντηση ηταν αρνητικη αλλα ο πωλητης νομιζοντας οτι ειμαι μικρουλης της εδωσε 2 Jadi 1/43 Z8.
Εγω με την σειρα μου εστειλα e-mail στην αντιπροσωπεια της Porsche της Γλυφαδας. Η απαντηση ηταν αμεσοτατη, ευγενικοτατη κ κατατοπιστικοτατη απο την κυρια P-dealer (can't wait να την γνωρισω απο κοντα ), κ παρ'ολο που δεν υπηρχε το μοντελο στο stock μπορει να γινει παραγγελια με αναμονη περιπου ενα μηνα. Ετσι παρηγγειλα την πανεμορφη 996 RSR στα χρωματα του promotion.
Jimclark, απο UT ειχα βρει την Carrera S (50 ευρω)σε ενα καταστημα στην Κηφισσια (οταν πηγα να το παρω ειχε κανει φτερα), μερικα εχει ακομη ο Καλφακης (Εscort RS, Z3, ειχα παρει την Boxster - 35 ευρω) κ τελος ο Παγκρατης στα Ανω Πετραλωνα που πουλαει κ μεσω ebay εχει ακομη μερικες (993 Carrera, Targa, Convertible - 50 ευρω). Ο βλακας στην Σκουφα εχει την κοκκινη targa αλλα δεν την δινει. Η κοπελα μου καταφερε να παρει απο αυτον την Turbo ομως (δεν 3ερω τιμη).
Εdit: Μ3 GTR κ Τurbo S μου φαινεται απι8ανο πλεον να βρε8ει στην Α8ηνα.
Εμενα μου λειπουν οι Carrera/Carrera S κ η Turbo S απο 993 UT. Πλεον κ η GT2R (την εχεις? 8ελω photo!!! )
Tην Kyosho 356 την χτυπησα απο ebay. Tην ειχε κ ο Παγκρατης κ την εδινε για 80 ευρω την τελευταια φορα που ειχα παει. Γενικα εχει στην απο8ηκη του μερικα παλια, αλλα τσιμπαει λιγο. Ειχε κ Mitsu EVO VI TME (λευκη εκδοση) για 140 ευρω. Απο αυτον ειχα παρει την 993 Targa κ το Kyosho Caterham Se7en για 100 ευρω μαζι.
-
Μία GT3RSR Minichamps κόκκινη αποκτήθηκε χθες.. Είναι πραγματικά εκπληκτική...
-
Sorry gia greeklish..
Apo thn GT2R den exw photo alla exw kati paromoio.. Ena agwnistiko, an kai yparxoun arketes diafores metaksi toys
diaforetika...
kai h GT2 h sketh einai aperigrapth...
-
Kai epeidh de 8a postarw allo mexri xristougena kai sas exw leipsei (leme twra) parte merikes photo apo montela pou den ta eixa vgalei prin (twra hsyxasa me thn kalokairini metakomisi). Apolayste
Carousel 1 Brumos Porsche 935
Mini Cooper S Works apo thn Kyosho (Ta pisw ka8ismata peftoun kiolas )
Chevy Camaro Z28 apo thn ERTL authentics
Ford Fairlane GTA ths GMP. Kommatara
BMW M6 ths Kyosho
Maybach 62 Apo AutoArt, to kthnos...
Bugatti Veyron AutoArt. Thn plhrwsa akriva, den aksizei toso polla, toylaxiston einai to pragmatiko aytokinito kati to special.
Fiat 131 WRC GR. 4 ths Kyosho, apaixto me liges akoma photo
1967 Lola Spyder #36 tou Dan Gurney me to 36ari panw (to gouriko toy noumero meta th nikh toy sto Belgiko GP toy 1967)
911 GT3RSR ths Minichamps, apaixto montelo
Renault 5 Turbo 2 apo thn Universal Hobbies
kai gia telos to kalyterotero ( )
Opel Olympia A Coupe ths Revell
Gia endiaferomenous oles oi eikones einai edw http://smg.photobucket.com/albums/v468/Excell79/POLLADA
Xronia polla mas an den ta ksana poume
-
Ο χρήστης trelovet έγραψε:
Κι εγώ έτσι ακριβώς κάνω. Και δεν ντρέπομαι καθόλου γι αυτό. Σήμερα το πρωί πήρα μια Porsche GT της MAISTO και ακόμα την χαζεύω !!η gt ειναι μυθικη απο την autoart φιλαρακι 1000 φορες να παιρνεις ενα ακριβο παρα να παιρνεις 2 φθηνα πραγματικα αξιζουν τα λεφτα τους
-
Χαιρετω απαντες!
Εβαλα και εγω μια xmas παραγγελια να μεγαλωσουμε λιγο την συλλογη μας!!!
Αποκλειστικα Porsche μοντελα αυτην την φορα:
Auto Art road cars Porsche 911 (996) Turbo S 2003 blackgreen-metallic Scale 1:18 special edition by Porsche
Auto Art road cars Porsche 911 (997) Carrera S Coupe 2004 silver Scale 1:18 special edition by Porsche
Maisto road cars Porsche 911 (996) 4S Cabrio 2003 bluemetallic scale 1:18
Maisto road cars Porsche 911 (996) Carrera 4S 2001 silver Scale 1:18Ολα μαζι με τα μεταφορικα 158 ευρω!
Χρονια πολλα σε ολους!
-
ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΙΡΑΦΙΟΡΙ ΤΗΣ KYOSHO!!!
Με Alen και το Νο 4 στις πόρτες!
Αααααχχχ...
-
Hρ8ε κ το μεγαλο πακετο απο τη Γερμανια με:
-Kyosho BMW E60 M5 'Ringtaxi'
-AA Porsche GT3 R Plain White
-Norev Porsche 997 Targa 4S Dealer Edition
-Ricko Porsche 356 B Customised
-Sunstar Porsche 356 A
-Maisto Porsche 550 A SpyderTo 1o, 2o κ το 4ο ειναι τελεια!
-
Με γειες σε ολους!
Ξεχασα να ανφερω και το πιο προσφατο απο ολα τα μοντελακια
Μαζι με την καινουργια Porsche 997 turbo!
Εχει βρει καποιος να πουλανε πουθενα ( σε στοκ ) την buggati veyron σε 1:18 προσφατα???
-
Με γεια τα μοντελα σου!
Aπο Ελλαδα τα πηρες?
Οταν ειχε βγει το Ενο ΙΧ ρωτησα σε 5 μαγαζια με μοντελα για την Ralliart εκδοση κ ολοι με κοιτουσαν σα να ημουν τρελος απαντωντας με κλασσικη πλεον ατακα: 'Δεν υπαρχει τετοιο μοντελο'... Ο ενας μαλιστα με συμβουλεψε να μην πιστευω οτι βλεπω στο internet... Μετα απο μια εβδομαδα το ειχα στα χερια μου φυσικα (απο μοντελισσιμο).Η ΤΤ ειναι κιτρινη η γκρι?
-
Παρέλαβα και εγώ πρώτη φορά από modelissimo.
Μου έκανε τρομερά θετική εντύπωση ότι Πέμπτη βράδυ έκανα παραγγελία 3 μοντέλα 1/18 και 5 μοντέλα 1/43, Παρασκευή πρωί έλαβα email επιβεβαίωσης της παραγγελίας και ότι έστελναν το πακέτο την ίδια ημέρα και Δευτέρα πρωί παραδόθηκαν στο σπίτι με Dhl. Ούτε δυο εργάσιμες ημέρες δηλ και τα παρέλαβα...!
Επίσης έχω και άλλη μια απορία. Ως γνωστόν σε λίγες μέρες ξεκινάει η περίοδος των εκπτώσεων. Τα διάφορα μαγαζιά με είδη μοντελισμού κάνουν καμία σοβαρή έκπτωση? Έχετε παρατηρήσει διαφορές την περίοδο των εκπτώσεων στις τιμές των μοντέλων? Ετοιμάζω και άλλη παραγγελία οπότε με ενδιαφέρει αν είναι να ρίξω καμιά ματιά και εδώ, ή αλλιώς να παραγγείλω κατευθείαν από εξωτερικό...
-
Παιδιά, τρελά νέα.
ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΟΣΟ ΣΤΑ ΚΟΥΚΟΥ!!!!
Με έκπληξή μου διαπίστωσα την ύπαρξη 25 μοντέλων της Κυοσο στα Κούκου της Σαλονίκης (Γεωργικής Σχολής). Νέα ως επί τω πλείστω μοντέλα και όλα στην ανταγωνιστικότατη τιμή των 50 ευρώ φλατ.
Είχε μοντέλα έτους, όχι τα εντελώς καινούρια κ εγώ τσίμπησα κίτρινη μπόξτερ Σ, την τελευταία με πολλά μέρη που ανοίγουν (μέχρι και αφαιρούμενη οροφή, αεροδυναμικό φτερό κτλ).
Άψογοι!
Τους είπα ένα μπράβο κ ελπίζω να φέρουν περισσότερα στο μέλλον. Ενδεικτικά στο ΤΗΜ η Μποξτερ έχει 60 κ στο μόντελ πλάνετ 75 νομίζω.. Σε σχέση με το 50άρι όμως!!!
-
JimClark 8υμαμαι πριν λιγο καιρο μετακομισες. Τωρα ηρ8ε η σειρα μου. Εχω βαλει γυρω στα 30 μοντελα στα κουτια τους κ αυτα σε κουτες. Καμια ιδεα για την μεταφορα των υπολοιπων που δεν εχουν κουτια? Ειναι γυρω στα 80..
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
JimClark 8υμαμαι πριν λιγο καιρο μετακομισες. Τωρα ηρ8ε η σειρα μου. Εχω βαλει γυρω στα 30 μοντελα στα κουτια τους κ αυτα σε κουτες. Καμια ιδεα για την μεταφορα των υπολοιπων που δεν εχουν κουτια? Ειναι γυρω στα 80..Τύλιγμα με φυσαλίδα (bubble wrap), με μια βόλτα σε καταστήματα που πουλάνε παπούτσια μπορείς να βρείς αρκετά κουτιά σε σωστό μέγεθος.
-
Ο χρήστης nikolai έγραψε:
JimClark 8υμαμαι πριν λιγο καιρο μετακομισες. Τωρα ηρ8ε η σειρα μου. Εχω βαλει γυρω στα 30 μοντελα στα κουτια τους κ αυτα σε κουτες. Καμια ιδεα για την μεταφορα των υπολοιπων που δεν εχουν κουτια? Ειναι γυρω στα 80..
Τύλιγμα με φυσαλίδα (bubble wrap), με μια βόλτα σε καταστήματα που πουλάνε παπούτσια μπορείς να βρείς αρκετά κουτιά σε σωστό μέγεθος.
Mε ενδιαφερει και εμενα το θεμα αυτο γιατι και εγω πολυ συντομα μετακομιζω.
πολλα απο τα μοντελα oμως εχουν κεραιες ( Evo VI WRC , porsche carrera cup 996 plain boby κτλ) αυτα υποθετω οτι τα περνεις ενα ενα με προσοχη στο χερι
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Τύλιγμα με φυσαλίδα (bubble wrap), με μια βόλτα σε καταστήματα που πουλάνε παπούτσια μπορείς να βρείς αρκετά κουτιά σε σωστό μέγεθος.
Mε ενδιαφερει και εμενα το θεμα αυτο γιατι και εγω πολυ συντομα μετακομιζω.
πολλα απο τα μοντελα oμως εχουν κεραιες ( Evo VI WRC , porsche carrera cup 996 plain boby κτλ) αυτα υποθετω οτι τα περνεις ενα ενα με προσοχη στο χερι
εκτός αν μπορέσεις να βρείς κουτί αρκετά ψηλό... αν βρείς βάζεις χαρτί ή ειδικό αφρολέξ συσκευασίας για να μην μπορεί να κουνιέται ή να τουμπάρει και τσακίσει την κεραία.
Γενικά πάντως τέτοια πράγματα τα συσκευάζεις από πρίν και τα μετακομίζεις μόνος σου, αφού αν τα δουν μπορεί να βάλουν χέρι (έχασα πάνω από 300 μεταλλικά matchbox στην πρώτη μετακόμιση που είχα κάνει).
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές