-
μήπως θυμάσαι που την βρήκες?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Οι τιμες παντως εχουν παρει την ανιουσα κ εκτος Ελλαδας. Σε λιγο καιρο ανεβαινει η αδερφη μου Αγγλια κ 8α κοιτα3ω να εκμεταλλευτω περισσοτερο το ebay.
Έδωσες τρομερή ιδέα τώρα.. Μπράβο ρε Τομ!
Aσε ησυχη την αδερφη μου εσυ!
Wannabe στο ε3ωτερικο τις βρισκους σε dealers, 8ελω κι εγω να κανω μια επισκεψη στιν αντιπροσωπεια να ρωτησω αν φερνουν. Κ σε τι τιμες φυσικα..
Το μοντελισσιμο φερνει συχνα dealer editions αλλα η 997ΤΤ δεν εχει εμφανιστει ακομη.
Εναλλακτικα: http://shop1.porsche.com/germany/modelcar/
Δειτε κ την Τarga κ την GT3RS. Η δευτερη υπηρχε κ σε πορτοκαλι με μαυρο.
Κ εδω η 997ΤΤ: http://shop1.porsche.com/germany/modelc ... p02113016/ -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Οι τιμες παντως εχουν παρει την ανιουσα κ εκτος Ελλαδας. Σε λιγο καιρο ανεβαινει η αδερφη μου Αγγλια κ 8α κοιτα3ω να εκμεταλλευτω περισσοτερο το ebay.
Έδωσες τρομερή ιδέα τώρα.. Μπράβο ρε Τομ!
Aσε ησυχη την αδερφη μου εσυ!
Δεν την πειράζω την αδερφή σου ρε, έχω κάτι φίλους που ανέβηκαν τώρα UK για σπουδές και θα τους αγγαρέψω.
-
Απο αυριο μεχρι κ 1η Οκτ. εχει εκ8εση πλαστικομοντελλισμου στο Πολεμικο Μουσειο.
Οποιος ερ8ει εργασιμες ωρες εκτος Σ/Κ 8α βρισκομαι εκει.
-
Γεια σας παιδια εχει καπoιος απο εσας μοντελα του Carlo Brianza η του michele Conti ;
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Απο αυριο μεχρι κ 1η Οκτ. εχει εκ8εση πλαστικομοντελλισμου στο Πολεμικο Μουσειο.Οποιος ερ8ει εργασιμες ωρες εκτος Σ/Κ 8α βρισκομαι εκει.
Τι να πω. εσυ βιαστηκες να το γραψης ;Εγω βιαστηκα να παω;Πηγα και δεν υπηρχε ουτε ιχνος. Οι εκτελουντες χρεη φυλακων ναυτες μου ειπαν οτι αυριο θα γινει το στησιμο.
-
Οι προσκλησεις της IPMS (Διε8νης Συλλογος Πλαστικομοντελισμου Ελλαδος) εγραφαν απο 27/09 εως 1/10.
Σημερα ειχαν στησει πολυ λιγα πραγματα το πρωι κ μεχρι τις 2.30 που εφυγα ηταν ακομη ορισμενα τραπεζια αδεια..Συγγνωμη εκ μερους μου.
Παντως το ενδιαφερον ειναι εντονο. Μεχρι κ στο υπασπιστηριο παιρνουν τηλεφωνο πολιτες για να ρωτησουν λεπτομερειες.
-
Ήρθε η νέα τριάδα, ότι πρέπει για να απαλύνει το τρέξιμο για τις διορθώσεις της διατριβής...
Πρόχειρες φωτό μέσα στο εργαστήριο, ζαλάδα includedΕντυπωσιακό το Άουντι κλοπή στα 48 ευρά, θαυμάσια η Πόρσε ωραίο χρώμα, όμορφο και το 'μικρό', από την Universal Hobbies.
Edit: Πιο σωστές φωτό στην επόμενη σελίδα
-
JimClark
Γιατι κλοπή το audi 48 ευρώ;; Σούπερ τιμή μου φαίνεται
Απο που τα πήρες; -
Επειδη δε φαινονται καλα τα αυτοκολλητα ειναι το Αουτο Αρτ, Μπλομκβιστ - Ακροπολις; Στη Θεσσαλονικη εκανε 80!
-
Αυτό εννοώ κλοπή. Κλοπή εκ μέρους μου
Από το http://www.modelcarworld.biz -
Exω 12 μοντελακια 1/18 της Maisto και Βurago,4 1/24 της Βurago και ενα Primera BTCC 1/43 της ΟΝΥΧ περιορισμενης παραγωγης που ειναι και το ακριβοτερο...Θελω να αναπτυξω λιγο την συλλογη μου αγοραζοντας ενα 350Ζ και ενα Skyline R34 αλλα λυπαμαι τα 100Ε!
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Ήρθε η νέα τριάδα, ότι πρέπει για να απαλύνει το τρέξιμο για τις διορθώσεις της διατριβής...
Πρόχειρες φωτό μέσα στο εργαστήριο, ζαλάδα includedΠρεπει να'ναι απο το Safari του 1984 οπου οι H.Mikkola/A.Hertz πηραν την τριτη θεση.
-
Όντως αυτό πρέπει να είναι.
Το πιο απίστευτο στην τριάδα είναι το μεταλλικό πλέγμα μπροστά στη μάσκα της Πόρσε... Πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε. Απαιτούνται φωτογραφίες σοβαρές...
Και επίσης ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβαζαν φρένα κ δίσκους στο Ρενώ, τη στιγμή που όλα κρύβονται από τη ζάντα.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Αυτό εννοώ κλοπή. Κλοπή εκ μέρους μου
Από το http://www.modelcarworld.bizΕξαιρετικο σάιτ φαινεται.
Πριν στειλω και γω μια βαρβατη παραγγελία μπορεις να μου διευκρινισεις 2 πραματα;
- Ειναι αξιοπιστο; Εσυ δινεις πιστωτικη;
- Με τι τροπο ερχονται; Ταχυδρομειο ή κουριερ;
Δεν ξερω αν ειναι χαζες οι ερωτησεις αλλα παραγγελια δικτυακη δεν εχω ξανακανει.
-
Όπως ακριβώς το Μοντελίσιμο και με σταθερά έξοδα αποστολής. 16 ευρώ μονο ανεξαρτήτως ποσότητας. Μπορείς να στείλεις παραγγελία με έμβασμα ή κ με πιστωτική. Αυτά τα πήρα με πιστωτική, μέσω ενός φίλου. Και ήρθαν και γρήγορα, 15 μέρες.
-
Ε χμμμμ κουριερ ή ταχυδρομειο
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
:oops: Ε χμμμμ κουριερ ή ταχυδρομειοΓια να έκανε 15 μέρες, τι λες;
-
Εμένα το modellisimo την πρώτη φορά μου έστειλε με κουριερ, αλλά τη δεύτερη πήγα και τα πήρα απ το ταχυδρομείο.
Mήπως έχει δει κάποιος είτε στο νετ είτε σε μαγαζί Θεσ/νίκης κάποιο απο τα mini cooper s works ή alfa romeo 147 gta(ίσως να μην έχει βγει σε gta και να ψαχνω κατι που δεν υπάρχει);
-
η 147 βγαίνει σε gta... την εχω δει αλλα στην Αθήνα... πάντως βγαινει και την βγάζει η Ricko... το ξέρω γιατι την εχω δει απο κοντα...
Δεν λέει και πάρα πολλά αλλα για 40 ευρώ αν θυμάμαι καλα, είναι μια χαρά...
Έχω την 156 gta αυτής της εταιρίας... δεν ειναι τιποτα το τρελό αλλα ανοιγουν και οι 4 πόρτες και εχει μια κάποια λεπτομέρια...
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές