-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Κύριοι εγώ σήμερα πρόσθεσα το 12ο μοντέλο της συλλογής μου. Είναι μια Aston Martin V12 Vanquish αλλά δυστυχώς της Bburago διότι τα οικονομικά δεν είναι σε θέση για κάτι καλύτεροΦιλικά Θανάσης.
Κατ'αρχην χρονια σου πολλα και κατα τελος γιατι δεν ζητας τα δωρα που θα σου κανουν να ειναι αυτα που πραγματικα θα σου αρεσουν ?
Π.χ. αντι για πουκαμισο μια ΒMW στη διασταση που μαζευεις ? -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Κύριοι εγώ σήμερα πρόσθεσα το 12ο μοντέλο της συλλογής μου. Είναι μια Aston Martin V12 Vanquish αλλά δυστυχώς της Bburago διότι τα οικονομικά δεν είναι σε θέση για κάτι καλύτερο
Φιλικά Θανάσης.
Κατ'αρχην χρονια σου πολλα και κατα τελος γιατι δεν ζητας τα δωρα που θα σου κανουν να ειναι αυτα που πραγματικα θα σου αρεσουν ?
Π.χ. αντι για πουκαμισο μια ΒMW στη διασταση που μαζευεις ?Σας ευχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά!
Τους το έχω πει... αλλά μόνο η μητέρα μου το τηρεί αυτό. οι υπόλοιποι τουλάχιστον μου δίνουν χρήματα αντί για δώρα.
Με αυτά τα χρήματα πάω και τα παίρνω, αλλά από την άλλη με το που δουν ότι πήρα κάποιο καινούριο μοντέλο, αρχίζουν πάλι τα δικά τους: πάλι αμαξάκι πήρες; τι να το κάνεις; τόσα έχεις; και τα λοιπά... το καλό είναι ότι μένω στην σοφίτα και έτσι δεν έχω ταχτικές επισκέψεις τους, άρα μπορώ να αγοράζω όσα θέλω όποτε θέλω... χιχιχι -
Κύριοι εγώ σήμερα πρόσθεσα το 12ο μοντέλο της συλλογής μου. Είναι μια Aston Martin V12 Vanquish αλλά δυστυχώς της Bburago διότι τα οικονομικά δεν είναι σε θέση για κάτι καλύτερο
Φιλικά Θανάσης.
Π.χ. αντι για πουκαμισο μια ΒMW στη διασταση που μαζευεις ?Σας ευχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά!
Τους το έχω πει... αλλά μόνο η μητέρα μου το τηρεί αυτό. οι υπόλοιποι τουλάχιστον μου δίνουν χρήματα αντί για δώρα.
Με αυτά τα χρήματα πάω και τα παίρνω, αλλά από την άλλη με το που δουν ότι πήρα κάποιο καινούριο μοντέλο, αρχίζουν πάλι τα δικά τους: πάλι αμαξάκι πήρες; τι να το κάνεις; τόσα έχεις; και τα λοιπά... το καλό είναι ότι μένω στην σοφίτα και έτσι δεν έχω ταχτικές επισκέψεις τους, άρα μπορώ να αγοράζω όσα θέλω όποτε θέλω... χιχιχιΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ -
Φιλικά Θανάσης.
Με αυτά τα χρήματα πάω και τα παίρνω, αλλά από την άλλη με το που δουν ότι πήρα κάποιο καινούριο μοντέλο, αρχίζουν πάλι τα δικά τους: πάλι αμαξάκι πήρες; τι να το κάνεις; τόσα έχεις; και τα λοιπά... το καλό είναι ότι μένω στην σοφίτα και έτσι δεν έχω ταχτικές επισκέψεις τους, άρα μπορώ να αγοράζω όσα θέλω όποτε θέλω... χιχιχιAυτη ειναι κ η δικη μου τακτικη.. Τουλαχιστον τα μισα ειναι απο δωρα κοντινων συγγενων (γιαυτο κ μερικα σε 2 εκδοσεις) κ τα υπολοιπα τα παιρνω στις διακοπες απο οσα $$ μου περισσευουν. Σημερα εστειλα τη μητερα μου κ πηρε την Ε30 Μ3 μετα το ποστ του pad που την ειχα εντοπισει τα χριστουγεννα. Ευτυχως το ειχαν καταχωνιασμενο κ οχι στη βιτρινα κ δεν ειχε φυγει..
-
Ναι ρε γαμώτο, αυτη την έχω βάλει και εγώ στο μάτι... κούκλα, βγαίνει απο την Autoart σε κόκκινο και σε μαύρο.
Θέλω να την πάρω για να την βάλω ανάμεσα στην M3 E46 CSL στην Χ3 και στην 645 cabrio.Τι χρώμα την πήρες;
-
Ρε παιδιά, μήπως ξέρει κανείς πού θα βρω saxo vts, είτε σε πολιτική έκδοση, είτε σε αγωνιστική (kit car)?Δεν με ενδιαφέρει η διάσταση, ας είναι και 1/43.
-
Ναι ρε γαμώτο, αυτη την έχω βάλει και εγώ στο μάτι... κούκλα, βγαίνει απο την Autoart σε κόκκινο και σε μαύρο.
Θέλω να την πάρω για να την βάλω ανάμεσα στην M3 E46 CSL στην Χ3 και στην 645 cabrio.Τι χρώμα την πήρες;
Mαυρη.. Αλλα μου μπηκαν ιδεες: πηρε της AutoArt (EVO) ή της Minichamps??
-
Η 'καλη' Μ3 Ε30 SPORT EVO βγαινει απο την autoart!
Tης MINICHAMPS δεν ειναι sport evo αλλα και αυτη να πηρες ειναι αρκετα καλη! -
Σήμερα ακόμα ένα μοντελάκι προστέθηκε στην συλλογή μου!
Ένα Smart Fortwo Cabrio Brabus της Kyosho.
Δώρο του Αξιότιμου φίλου Χρήστου!Και αυτή την στιγμή είμαι στα 13 μοντελάκια.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Η 'καλη' Μ3 Ε30 SPORT EVO βγαινει απο την autoart!Aυτή ακριβώς έχω σε μαύρη και είναι ένα από τα διαμάντια της συλλογής μου!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Η 'καλη' Μ3 Ε30 SPORT EVO βγαινει απο την autoart!
Aυτή ακριβώς έχω σε μαύρη και είναι ένα από τα διαμάντια της συλλογής μου!
Ξενερωσα.. Της MINICHAMPS πηρα..
Φανταζομαι πως 8α ειναι της AutoArt αν κρινω απο την Ιntegrale: 'αισ8ηση alcantara' στα κα8ισματα, 'βελουδο' παντου, εταζερα που ανασηκωνεται για να βγαλεις την κανονικη ρεζερβα(!!), τελεια λεπτομερια στη μηχανη, κανονικα σηματακια σε καπω, πορτ-παγκαζ κ πορτες.. Να φανταστειτε κα8εται ακομη στη βαση της..Αργοτερα 8α ανεβασω κ photos..
-
Ξέρει κάποιος τη λίστα της BBurago για τα 1/43 ή κάποιο link στο internet που να έχει την καινούρια???
Μετά από την Murcie, την Z8 και κάτι άλλα φοβάμαι πως η νέα συλλογή έχει αρκετά καινούρια μέσα και τα θάλω ΟΛΑ! Για να συμπληρώσω αυτή την αναθεματισμένη συλλογή!!! (Μη πείτε ότι είναι χαζά τα 1/43. Έχουν το πλεονέκτημα να χωράνε παντού!) -
-
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Ξέρει κάποιος τη λίστα της BBurago για τα 1/43 ή κάποιο link στο internet που να έχει την καινούρια???Πρα΄γματι, το site της Burago έχει τα μοντέλα του 2003! Της Minichamps έχει το 2004. Αλλά πώς αλλιώς θα πουλάνε τους καταλόγους τους;
BBURAGO - http://www.bburago.com/nuovi_prodotti.php
MICHAMPS - http://www.minichamps.de/content_frames/main_produktliste_detail.asp?Cat1=0&Cat2=2&Cat3=&Cat4=3Και μια και που είμαστε εδώ:
KYOSHO - http://www.kyosho.com/diecast/index.html
AUTO ART - http://www.autoartmodels.com/main.html -
Και φυσικα μη ξεχνατε τη Revell
Την 503 της την εχω βαλει στο ματι.
-
Πως ανεβαζω φωτο?
-
Εδώ παραθέτω ένα online shop για να χαζέβετε μερικά μοντέλα...
http://www.minimodelshop.co.uk/page/cars
Να και ένας απο τους μελλοιντικούς μου στόχους.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Πως ανεβαζω φωτο?Mπορεις να κανεις ενα briefcase στο pathfinder.gr..
Tωρα που πηγα να ανεβασω φωτογραφιες απο τα υπολοιπα μοντελα, κατι επα8ε ο server του πανεπιστημιου κ δε με αφηνει.. 8α προσπα8ησω αργοτερα παλι..
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές