-
Φίλε PG220, αυτή η μπέμπα είναι μία από τις αδυναμίες μου. Την είδα σε ένα μαγαζί στην Καλλιθέα και είχε απίστευτη λεπτομέρεια και ποιότητα. Έκλεινες την πόρτα και ήταν σαν να κλείνεις πόρτα κανονικού αυτοκινήτου ο ήχος της.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Ξέρει κάποιος τη λίστα της BBurago για τα 1/43 ή κάποιο link στο internet που να έχει την καινούρια???
Πρα΄γματι, το site της Burago έχει τα μοντέλα του 2003! Της Minichamps έχει το 2004. Αλλά πώς αλλιώς θα πουλάνε τους καταλόγους τους;
BBURAGO - http://www.bburago.com/nuovi_prodotti.phpΤους πουλάνε??? Ξέρεις που μπορείς να βρεις στην Αθήνα τον κατάλογο? (Έστω και επι πληρωμή)
Πάντως παλιά τον είχαν στο πίσω μέρος του κουτιού... -
-
xerei mipws kaneis an poulane vitrines eidika gia tetoiou eidous asxolia??
-
Τι εννοείς ειδικές βιτρίνες?
Κάποιος συνφορουμίτης αγόρασε μία βιτρίνα από την sato.. -
ennow display case opws legontai se xena sites ,eidika gia 1/18 as poume.an gnwrizei kapoios pou paizoun tetoia na mou pei ki emena...kai kati allo.exw molis 12 montela kai den xerw polla,twra exw arxisei kai pairnw 4-5 montela ti vdomada,kyriws maisto kai burago gia na teleiwnw ap ayta afou einai ta pio fthina se 1/18.
1)mipws xerete kapoio katastima na exei apo akriva px kyosho mexri fthina???diladi gia oles tis tsepes.
2)ena montelo pou eixa dei as poume tis maisto prin 2 xronia de tha to xanavrw??oti vgike vgike i oi etairies ta xanavgazoun??
3)hot wheels 1/18 pou tha vrw???den exw dei pouthena... -
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
xerei mipws kaneis an poulane vitrines eidika gia tetoiou eidous asxolia??Ναι υπαρχουν 'ειδικες' βιτρινες αλλα ειναι πανακριβες!!
Εχω αγορασει 12 βιτρινες και τις πληρωσα χονδρικη 130e τη μια!!
Παιρνει 30 αυτοκινητα 1/18 η καθε μια! -
ennow display case opws legontai se xena sites ,eidika gia 1/18 as poume.an gnwrizei kapoios pou paizoun tetoia na mou pei ki emena...kai kati allo.exw molis 12 montela kai den xerw polla,twra exw arxisei kai pairnw 4-5 montela ti vdomada,kyriws maisto kai burago gia na teleiwnw ap ayta afou einai ta pio fthina se 1/18.
1)mipws xerete kapoio katastima na exei apo akriva px kyosho mexri fthina???diladi gia oles tis tsepes.
2)ena montelo pou eixa dei as poume tis maisto prin 2 xronia de tha to xanavrw??oti vgike vgike i oi etairies ta xanavgazoun??
3)hot wheels 1/18 pou tha vrw???den exw dei pouthena...Ποια μοντελα maisto ψαχνεις και ποια απο hot wheels?
-
apo maisto as poume tin clk-dtm tou tin proigoumeni,tin bmw z8 kai apo hotwheels apla thelw na riksw mia matia apo periergeia alla den xerw pou na paw.
apo pou pires vitrines? -
3)hot wheels 1/18 pou tha vrw???den exw dei pouthena...Καλύτερα να παίρνεις πιο λίγα και καλύτερης ποιότητας μοντέλα. Τα φτηνά εμένα προσωπικά με εκνευρίζουν , αν και έχω πάρει αρκετά. Αν πχ δεις ένα Bburago και μετά ένα kyosho τρελένεσαι από την διαφορά. Τα HotWheels είναι ίσως ο κορυφαίος συνδιασμός ποιότητας/τιμής. Θα βρεις κάποια μοντέλα της , αλλά και άλλα πολλά από άλλες εταιρείες στο μαγαζί που βρίσκεται στο μέσο της Ιπποκράτους ανεβαίνοντας από την Ακαδημίας και δεξιά. Εχει καλές τιμές και κάνει και παραγγελίες !!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κάποιος συνφορουμίτης αγόρασε μία βιτρίνα από την sato..Eγω ημουν αυτος. Φαινεται λιγο στις φωτογραφιες μου.
Ηδη εχω παραγγειλει περισσοτερα κ γυαλινα ραφια γιατι εχω προβλημα χωρου κ φωτισμου.. Νομιζω 8α βοη8ησουν λιγο την κατασταση.@ Χρισταρας:
Ειμαστε νομιζω στην ιδια φαση με τον trevolet κ οντως οταν αρχισεις να εχεις μια α3ιοπρεπη συλλογη, τα πιο φ8ηνιαρικα (οχι αναγκαστικα κ φ8ηνα) αρχιζουν κ σε ενοχλουν.. Οποτε προτιμησε καλη ποιοτητα κ ας μην παιρνεις 4-5 ανα βδομαδα.Απο HotWheels μου εχουν παρει δωρο την Enzo κ δεν ειμαι ιδιαιτερα ικανοποιημενος. Επειδη ακριβως ειναι δωρο, δεν 3ερω κ που μπορεις να βρεις.
Οσον αφορα την επανεκδοση μοντελων εχω την ιδια απορια. Ειχα παρει το Range Rover στο κλασσικο British Racing Green απο την AA(=AutoArt) απο αγγλια κ μετα απο λιγο καιρο που χαζευα στη σελιδα της ΑΑ, ειδα οτι ειχε ηδη ε3αντλη8ει κ ειχα χαρει. Αν πας τωρα ομως 8α δεις οτι ειναι κανονικα δια8εσιμο..
Επισης, αποτι εχω παρατηρησει σε διαφορες σελιδες εταιριων, μπορει να βγαζουν καινουρια μοντελακια παλιων μοντελων κ να τα δειχνουν αλλα δε δειχνουν παλαιοτερα των καινουριων τους (Ωχ, καταλαβατε τι ειπα?).. Πχ μπορει να δεις την 2002tii που την εβγαλαν φετος κ να δεις κ την Ζ4, αλλα να μη δεις την Ζ3(ελπιζω το παραδειγμα να βοη8ησε). -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Κάποιος συνφορουμίτης αγόρασε μία βιτρίνα από την sato..
Eγω ημουν αυτος. Φαινεται λιγο στις φωτογραφιες μου.
Ηδη εχω παραγγειλει περισσοτερα κ γυαλινα ραφια γιατι εχω προβλημα χωρου κ φωτισμου.. Νομιζω 8α βοη8ησουν λιγο την κατασταση.Φίλε μου, μάλλον είσαι ο άνθρωπός μου. Θέλω και εγώ να φτιάξω μια βιτρίνα, δυστυχώς τα επιπλάδικα στο 'ΕΝΑ&ΕΝΑ' και σε άλλα τέτοια παρόμοια, ζητούν τα μαλλιά της κεφαλής τους...
Πού ακριβώς έχεις πάρει τη δικιά σου και σε τι τιμή, αν επιτρέπεται? Και κάτι σημαντικό. Έχεις τη δυνατότητα εκεί να φτιάξεις κάτι δικό σου σε διαστάσεις (έχω ένα μικρό πρόβλημα χώρου) ή τα μεγέθη είναι fix?
-
Δείτε την βιβλιοθήκη της ΙΚΕΑ (δεν θυμάμαι το όνομα, είναι η πρώτη στον κατάλογό τους). Συναρμολογέιται εύκολα. και μπορεί να έχει γυάλινα ράφια, γυάλινη πόρτα και εσωτερικό φωτισμό. Τα σποτ τα αγόρασα 10 ευρώ το ζευγάρι. Έχουν και κανονικές βιτρίνες, αλλά τα ράφια τους προορίζονται για βάζα και είναι πολύ αραιά.
Α, το βρήκα. Λέγεται
BILLY:
-
Σήμερα αγόρασα το 14ο μοντελάκι μου!!!
Είναι μια BMW 325 Convertable της Maisto.Την Enzo από την HotWeels, μπορείς να την βρεις στα καταστήματα Jumbo κτλ... σε ένα τέτοιο την είχα δει.
Πάντως σήμερα είδα και μια 550 από την ίδια εταιρία... μαύρα χάλια, η Enzo είναι 5 φορές καλύτερη.Όσο για την βιτρίνα είναι αυτό που θα κάνω με την πρώτη ευκαιρία, μια από αυτές τις ημέρες θα πεταχτώ στο IKEA όπου θα κοιτάξω για κάτι πιο μικρό από του φίλου TGD, διότι μένω σε σοφίτα και δεν χωράνε τέτοια θηρία!
Θα κοιτάξω σε κάτι πιο μικρό αλλά με πολύ γυαλί, κάτι σαν αυτά που βάζουν τα ασημικά. Δηλαδή τις γυάλινες βιτρίνες που είναι με πόρτα (γυάλινη και αυτή φυσικά). -
Πήγα στο ΙΚΕΑ και δεν βρήκα και τίποτα φοβερό, κάτι βιτρίνες που είδα, ήταν διαφορετικό μέγεθος από αυτό που ήθελα και επιπλέον στο ΙΚΕΑ οι διαστάσεις έιναι φιξ.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πήγα στο ΙΚΕΑ και δεν βρήκα και τίποτα φοβερό, κάτι βιτρίνες που είδα, ήταν διαφορετικό μέγεθος από αυτό που ήθελα και επιπλέον στο ΙΚΕΑ οι διαστάσεις έιναι φιξ.Τιμές στο περίπου θυμάσαι;
-
Όχι, δυστυχώς...
-
Φίλε xtkz... η Χ5 τι μάρκα είναι;
Γιατί έχω την Χ3 σε Kyosho και θέλω να την βρω για να είναι ζευγάρι! λολ -
Minichamps BMW M3 GTR road version E46
Minichamps 917/10 Can am
UT 911 Turbo (dark gray) and GT2 (red) 993
Kyosho Bmw M3 CSL e46
Autoart BMW M3 evo sport e30 (ypoklinomai, to prwto 1:18 me timoni poy gyrnaei 2 strofes)
AutoArt Subaru Imprezza WRX sti new age
Autoart BMW 2002 turbo (piswkounes ole)liga apo ta 94 montelakia pou exw. Ta agorazw apo ekswteriko giati oi times sthn Ellada einai ekswfrenikes...
-
San den ntrepomai e?
AutoArt BMW Z8
Kyosho BMW 645 Ci
UT 911 Gt2 racing (993)
Autoart Porsche Boxster S (986, facelift)
UT Porsche 911 (993, olh h seira poy exw Coupe, Cabrio, S, Targa, RS, Turbo, GT2, GT2 racing)ftanei toso. Deytera pou erxetai h Mercedes 190 E 2.5 Evo 2 exoume douleia pali (fwtografhsh )
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές