-
Θενκιου. Θα το προσπαθήσω και θα σας πω, αν και αν μπορούσα να κολλήσω μοντέλα θα ασχολούμουν με συναρμολογούμενα
-
Μπορεί να μου πεί κάποιος αν και που μπορώ να βρω την Alfa Romeo 155 σε 1:18 σε πολιτική εκδόση;Ψάχνω στο google και μου βγάζει συνέχεια αγωνίστικες εκδόσεις
-
Ο χρήστης sexyspiros έγραψε:
Μπορεί να μου πεί κάποιος αν και που μπορώ να βρω την Alfa Romeo 155 σε 1:18 σε πολιτική εκδόση;Ψάχνω στο google και μου βγάζει συνέχεια αγωνίστικες εκδόσειςΔεν υπάρχει σε πολιτική έκδοση σε 1/18, μόνο αγωνιστικές (DTM) από UT, HPI και Autoart
-
Για όσους ενδιαφέρονται, έχω 30 μοντελάκια σε 1/18 για πώληση,
περισσότερα στο τοπικό των αγγελιών
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=53505 -
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Μπορεί να μου πεί κάποιος αν και που μπορώ να βρω την Alfa Romeo 155 σε 1:18 σε πολιτική εκδόση;Ψάχνω στο google και μου βγάζει συνέχεια αγωνίστικες εκδόσεις
Δεν υπάρχει σε πολιτική έκδοση σε 1/18, μόνο αγωνιστικές (DTM) από UT, HPI και Autoart
To ίδιο ισχύει και για το audi a4 της πρώτης γενίας;
-
A4 πρώτης γενιας σε 1/18 μονο απο UT σε αγωνιστικη εκδοση(DTM)
-
-
πολυ ωραια τα φεραρικα.και οχι τυχαια μοντελα!!!!!
-
Ο χρήστης sexyspiros έγραψε:
Δεν υπάρχει σε πολιτική έκδοση σε 1/18, μόνο αγωνιστικές (DTM) από UT, HPI και Autoart
Audi A4 Quattro Super Touring, Biela #3 -- UT Models 1:18
Alfa Romeo 155 V6 TI DTM, Nannini #7 -- UT Models 1:18Υ.Γ. Σκεφτομαι να τα δωσω μιας και ο καινούργιος χωρος θα ''ανέχεται'' λίγα και είναι κρίμα να μενουν στον πατάρι κλεισμένα σε κουτιά....
-
Παιδιά, ερώτηση...1:18 πολιτική BMW 2002 Turbo, Autoart ή Kyosho πιστεύετε ότι είναι καλύτερη?
-
Πάρε της Ώτοαρτ γιατί με της Κυόσο όλα καλά, αλλά έχω θέμα με τα αυτοκόλλητα.
Πριν 2 3 χρόνια έντρομος διαπίστωσα οτι γράφει πλέον urbo από πίσω. Αλλά το βρήκα το 't' και το κόλλησα. Είναι παλιάς κοπής αυτοκόλλητα
-
Ο χρήστης Χριστος Τσικο έγραψε:
Παιδιά, ερώτηση...1:18 πολιτική BMW 2002 Turbo, Autoart ή Kyosho πιστεύετε ότι είναι καλύτερη?χρηστο δεςτα και τα δυο και οποιο σου αρεσει παρε.εγω ειδα το συγκρητικο μεταξυ autoart-kyosho στο skyline r32 και τα αποτελεσματα ειταν ολα υπερ του kyosho.νομιζω λαθος πρωτο και κυριοτερο τα φωτιστικα σωματα στο kyosho ειταν μεγαλυτερα εκτος κλιμακας συγκρινοντας με το πραγματικο δευτερον δεν ειχε τα τζαμια οδηγου συνοδηγου σημαντικο νομιζω και ο αρμος στο μπροστινο καπο ειταν μεγαλυτερος απο την μια μερια.κατα τα αλλα ευγαζε το kyosho καλυτερο παντου νομιζω και εδω οτι πεζονται συμφεροντα οπως και στα αληθινα αυτοκινητα.τομονο που ειχε το kyosho επιπλεον ειναι οτι εβγαινε το καλυμα του πορτ μπαγκαζ και φενονταν η ρεζερβα συγα τα ωα.
-
Παιδιά, ερώτηση...1:18 πολιτική BMW 2002 Turbo, Autoart ή Kyosho πιστεύετε ότι είναι καλύτερη?Όποιο βρεις φθηνότερο και σε καλύτερη κατάσταση.
Σε ποιότητα είναι παρόμοια. Έχουν και διαφορά στους συνδυασμούς χρωμάτων-ζαντών.
Εγώ έχω το Kyosho σε γκρι με μαύρη ζάντα χωρίς κανένα πρόβλημα ελάττωμα μετά από χρόνια. -
Ο χρήστης alexlef123 έγραψε:
Παιδιά, ερώτηση...1:18 πολιτική BMW 2002 Turbo, Autoart ή Kyosho πιστεύετε ότι είναι καλύτερη?
χρηστο δεςτα και τα δυο και οποιο σου αρεσει παρε.εγω ειδα το συγκρητικο μεταξυ autoart-kyosho στο skyline r32 και τα αποτελεσματα ειταν ολα υπερ του kyosho.νομιζω λαθος πρωτο και κυριοτερο τα φωτιστικα σωματα στο kyosho ειταν μεγαλυτερα εκτος κλιμακας συγκρινοντας με το πραγματικο δευτερον δεν ειχε τα τζαμια οδηγου συνοδηγου σημαντικο νομιζω και ο αρμος στο μπροστινο καπο ειταν μεγαλυτερος απο την μια μερια.κατα τα αλλα ευγαζε το kyosho καλυτερο παντου νομιζω και εδω οτι πεζονται συμφεροντα οπως και στα αληθινα αυτοκινητα.τομονο που ειχε το kyosho επιπλεον ειναι οτι εβγαινε το καλυμα του πορτ μπαγκαζ και φενονταν η ρεζερβα συγα τα ωα.
Aλεξανδρε, αυτο που ειπες για τα τζαμια θεωρω οτι ειναι το πιο σημαντικο, (προτιμω να εχει τζαμια ωστε να μην σκονιζεται το εσωτερικο, και γενικα δειχνει καλυτερα), ομως συμβαινει το αντιθετο, η autoart δεν εχει τζαμια, για τα αλλα δυο δεν ξερω....
Τωρα, οτι εγινε εγινε, κερδισα μια Κyosho dealer edition, οποτε οταν ερθει θα βαλω φωτο -
Ο χρήστης alexlef123 έγραψε:
χρηστο δεςτα και τα δυο και οποιο σου αρεσει παρε.εγω ειδα το συγκρητικο μεταξυ autoart-kyosho στο skyline r32 και τα αποτελεσματα ειταν ολα υπερ του kyosho.νομιζω λαθος πρωτο και κυριοτερο τα φωτιστικα σωματα στο kyosho ειταν μεγαλυτερα εκτος κλιμακας συγκρινοντας με το πραγματικο δευτερον δεν ειχε τα τζαμια οδηγου συνοδηγου σημαντικο νομιζω και ο αρμος στο μπροστινο καπο ειταν μεγαλυτερος απο την μια μερια.κατα τα αλλα ευγαζε το kyosho καλυτερο παντου νομιζω και εδω οτι πεζονται συμφεροντα οπως και στα αληθινα αυτοκινητα.τομονο που ειχε το kyosho επιπλεον ειναι οτι εβγαινε το καλυμα του πορτ μπαγκαζ και φενονταν η ρεζερβα συγα τα ωα.
Ε καλά μη βλέπουμε παντού συνωμοσίες και συμφέροντα
Αφού μιλάς για το R32, σε πολιτική έκδοση, οι δύο εταιρίες Autoart, Kyosho, το έβγαλαν περίπου ταυτόχρονα στην αγορά. Αντίθετα στα αγωνιστικά, οι εκδόσεις της kyosho βγήκαν 8 χρόνια νωρίτερα. Τα autoart είναι πιο ραφιναρισμένα στις λεπτομέρειες, αλλά προσωπικά βρίσκω πιο ακριβές το σχήμα της kyosho (και όχι δεν υπηρετώ συμφέροντα). Το autoart είναι πιο λεπτό και 'πατημένο' και δείχνει συνολικά εκτός σχήματος σε σχέση με το πιο τετράγωνο και φαρδύ 1:1.
Στην περίπτωση της 2002, τα δύο μοντέλα είναι πανομοιότυπα, οπότε ο πιθανός αγοραστής δε χρειάζεται να τα πολυψειρίζει, αλλά να διαλέξει ανάλογα με το χρώμα, τιμή, κατάσταση -
Aλεξανδρε, αυτο που ειπες για τα τζαμια θεωρω οτι ειναι το πιο σημαντικο, (προτιμω να εχει τζαμια ωστε να μην σκονιζεται το εσωτερικο, και γενικα δειχνει καλυτερα), ομως συμβαινει το αντιθετο, η autoart δεν εχει τζαμια, για τα αλλα δυο δεν ξερω....
Τωρα, οτι εγινε εγινε, κερδισα μια Κyosho dealer edition, οποτε οταν ερθει θα βαλω φωτοTo σχόλιο για τα τζάμια αφορούσε το R32 και όχι την 2002 , η οποία έχει τζάμια-από την Kyosho
-
Ο χρήστης vaggouras έγραψε:
Audi A4 Quattro Super Touring, Biela #3 -- UT Models 1:18
Alfa Romeo 155 V6 TI DTM, Nannini #7 -- UT Models 1:18Υ.Γ. Σκεφτομαι να τα δωσω μιας και ο καινούργιος χωρος θα ''ανέχεται'' λίγα και είναι κρίμα να μενουν στον πατάρι κλεισμένα σε κουτιά....
Θα τα έπαιρνα αμέσως, εάν δεν είχα ακριβώς τα ίδια
-
Nαι, ναι μεγάλο κρίμα. Αν θες σου κρατάω την Αλφα για καμμιά 20αρια χρόνια, για να γλιτώσεις το κρίμα
-
-
ενα κι ενα..
Τοσο μεγαλη διαφορα σε διαστασεις εχουν στην πραγματικοτητα η m3 με την merc?
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές