-
Oλο σπάνια αυτοκίνητα ψάχνω!Μπορεί να μου πεί κάποιος αν μπορώ να βρώ την lancia delta δέυτερης γενίας σε 1:18;Στο google μου βγάζει την πρώτη γενια ή την intergale .
-
-
Ο χρήστης sexyspiros έγραψε:
Oλο σπάνια αυτοκίνητα ψάχνω!Μπορεί να μου πεί κάποιος αν μπορώ να βρώ την lancia delta δέυτερης γενίας σε 1:18;Στο google μου βγάζει την πρώτη γενια ή την intergale .Δεν υπάρχει
-
-
-
και μερικες οικογενιακες
-
Ωραια μοντελα!!!! Δωσε GTR στο λαο
-
-
-
Ο χρήστης Χριστος Τσικο έγραψε:
Προσκυνω τις κοκκινες Θεοτητες !!!!!!! (Τις δυο τελευταιες τις ''λιγουρευομαι'' )
Σκέφτομαι να διώξω ή να διαθέσω για ανταλλαγή σύντομα αρκετά (και αυτές που λες) γιατί θέλω να περιορίσω τη συλλογή σε λιγότερα και σχετικότερα με αυτό που μ'ενδιαφέρει (κυρίως πολιτικά, κυριώς γερμανικά, αυστηρά μέχρι το '90)... έχω σε κούτες αυτοκίνητα που δεν τα έχω δει εδώ και 10 χρόνια (κάτι 993 UT, 996, Boxster και τέτοια)!!
Έχει κανείς τη CMC 300slr Uhlenhaut coupe;
-
Έχεις την 993 Turbo S ?????
Πες ναι
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Έχεις την 993 Turbo S ?????Πες ναι
Όχι, λυπαμαι .... 993 turbo στο κλασσικο arena red metallic, νομίζω τη GT2, τη GT1, την Carrera2 Cabriolet, την Carrera RS, την 996, την Boxster 2.5, και νομίζω την F355 (δε θυμάμαι κάτι άλλο )...
-
οκ, να έκλεινα όλο το κύκλο της 993 ήθελα...
-
να βαλω και εγω μερικα κοκκινα.enzo bbr f40-f50 hot wheels.
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
Ενα ενδιαφερον βιντεάκι απο το εργοστασιο της Autoart στην Κινα.Lancia S4
Ενδιαφέρον το βίντεο, αλλά κάθε φορά που η Autoart δημοσιεύει βίντεο ή άρθρο ανακοίνωση, ακολουθεί αύξηση των τιμών 10-15 %
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Προσκυνω τις κοκκινες Θεοτητες !!!!!!! (Τις δυο τελευταιες τις ''λιγουρευομαι'' )
Σκέφτομαι να διώξω ή να διαθέσω για ανταλλαγή σύντομα αρκετά (και αυτές που λες) γιατί θέλω να περιορίσω τη συλλογή σε λιγότερα και σχετικότερα με αυτό που μ'ενδιαφέρει (κυρίως πολιτικά, κυριώς γερμανικά, αυστηρά μέχρι το '90)... έχω σε κούτες αυτοκίνητα που δεν τα έχω δει εδώ και 10 χρόνια (κάτι 993 UT, 996, Boxster και τέτοια)!!
Έχει κανείς τη CMC 300slr Uhlenhaut coupe;
Όταν αποφασίσεις να δώσεις τα μοντέλα που λες, κάνε μία ανακοίνωση, έχω κι εγώ κάποια 'κενά' να συμπληρώσω, ειδικά σε κάποιες διαδοχικές γενιές.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
οκ, να έκλεινα όλο το κύκλο της 993 ήθελα...Πες μου οτι έχεις Naked lady, tiger super flo, ή plain body GT2 evo...
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
Ενα ενδιαφερον βιντεάκι απο το εργοστασιο της Autoart στην Κινα.Lancia S4
Καποιος κοιμάται και ξυπάνει βλέπωντα και περιμένοντας την S4...... ή μου φαινεται?
Τελικά έχει αρκετή περισσότερη δουλειά στο χέρι απο ότι πίστευα!!
Επισης δεν ξερω μετά τι γίνεται με το Qulaity Control.
Φανταζομια θα ελεγχονται απο αλλο ατομο και ίσως διορώνονται τυχόν ατέλεις....Υ.Γ. Πολύ ωραία δουλειά!
Ξεματιάζεσαι... αλλα γουστάρεις με χίλια!! -
200-220 ευρώ για την S4,δε θα υπάρξει άλλη αυξηση και δεν γινεται να υπάρξει.Μάλλον το βιντεο ειναι στα πλαισια του promotion του μοντέλου,δεν νομιζω να 'προειδοποιει' για κατι άλλο.Τέλη Μαιου-αρχές Ιουνιου θα ναι σε κατάστημα της Αθήνας,εχουν γινει ηδη pre-orders,2 εξάδες(RAC+Monte Carlo).
Y.Γ:Την naked lady και τoν τιγρη τα χασα πρόπερσι για 15 και 10 ευρώ αντιστοιχα σε πλειστηριασμό απο Αγγλο seller.Aκομα ψαχνω αυτόν που μ'έκανε outbid
Ειλικρινά δε θυμάμαι άλλη φορά να περιμενω με τόση μεγάλη ανυπομονησια κάποιο μοντέλο
Τώρα για το QC.. Θεωρητικά περνάνε όλα τα αντιτυπα απ'αυτή την διαδικασια αλλα ποτέ δε ξέρεις.Πάντως τα Autoart δε φημιζονται για τετοιου ειδους προβλήματα.H Truescale αντιθετα μας τα χάλασε με την 936..
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
@elvet200-220 ευρώ για την S4,δε θα υπάρξει άλλη αυξηση και δεν γινεται να υπάρξει.Μάλλον το βιντεο ειναι στα πλαισια του promotion του μοντέλου,δεν νομιζω να 'προειδοποιει' για κατι άλλο.Τέλη Μαιου-αρχές Ιουνιου θα ναι σε κατάστημα της Αθήνας,εχουν γινει ηδη pre-orders,2 εξάδες(RAC+Monte Carlo).
Y.Γ:Την naked lady και τoν τιγρη τα χασα πρόπερσι για 15 και 10 ευρώ αντιστοιχα σε πλειστηριασμό απο Αγγλο seller.Aκομα ψαχνω αυτόν που μ'έκανε outbid
Γιατί να μην υπάρξει άλλη αύξηση; θα μας ρωτήσουν; όσο και αν αυξηθούν πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα τα αγοράσουν αμέσως και θα δηλώνουν κι ευχαριστημένοι γιατί ΄
it was must have,
no body else makes it,
it worths every single penny
it is a bagain since MR models are more expensive
και άλλες τέτοιες π@π@ριές που ξέρεις καλάΗ τιμή της S4, παραμένει πολύ ακριβή στα +220 ευρώ. Ελπίζω όταν κατακαθίσει ο αρχικός κουρναχτός να βρίσκεται γύρω στα 130-170 ευρώ, όπως τα περισσότερα signature.
Η αλήθεια είναι με τα outbid, οτι ποτέ δεν ξέρεις για πόσο το έχασες, γιατί δεν ξέρεις πόσο πολύ είχε βάλει ο άλλος. Εάν π.χ. κάποιος κάνει 1000 ευρώ bid, δεν το ξέρεις γιατί θα φανεί μόνο το ποσό που υπερβαίνει το δικό σου bid κατά την ελάχιστη τιμή που έχει το bid (συνήθως 1 ή 2 ευρώ). Σε βάθος χρόνου πάντα θα βρεις κάποια άλλη ευκαιρία.
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές