-
Χμ!!! τότε μάλλον είχανε βάλει το διαφημιστικό της ΑΑ το καταλογάκι που το δείχνει, σαν copy paste, το μακρυνό 2005 που έγινε η αγορά.
-
-
-
Τέλεια η Carrera. Στο impreza δε μ άρεσε το χρώμα.
-
-
To S204 βγήκε μόνο σε γκρί απο την Αutoart και είναι αρκετά σπάνιο μοντέλο καθώς είναι αριθμημένο στα 600 κομμάτια.Πολύ καλό και ιδιαίτερο μοντέλο!
-
μονο 600 εχει βγαλει ρε η autoart η το 1/1?
Βαγγελη εισαι κορυφη με τις γνωριμιες σου
-
Σε 600 κομμάτια βγήκε το 1/1.Το 22b είχε βγεί στα 400 αν θυμάμαι καλά.
-
Για σας παιδια, σημερα ηρθε η Φερραρι 458 της ΜR models, ειναι τρομερη,αλλα το κιτρινο σηματακι της Φερραρι ηταν λιγο φαγωμενο,τους εστειλα mail να μου στειλουν αλλο. Πηρα και την 550 την barchetta της Ματτελ Elite και αυτη πολυ ωραια.
Εχω δυο 599 Fiorano Elite, τις πηρα φθηνα γιατι εχουν λιγο χτυπημα τα κουτια τους, αλλιως ειναι ανεγγειχτες, λεω τη μια να τη δωσω, αν και βρισκεις στο ιντερνετ ακομα την Fiorrano.Την ανταλλασω με την Elite Modena κοκκινη, coupe η spider.Επισης θελω την Elite την California V8, αλλα την βρηκα 200e , ε τοσα δε δινω (για την κοκκινη) οποτε θα την παρω σε μαυρο που εχει πολλες για 60-70e. Να δω ποτε θα αξιωθω να παρω μια ωραια βιτρινα να τα χαιρωμαι, να βγουν απο τα κουτια τους. -
Το ξερω οτι δεν εχουν καμμια αξια και οτι ειναι σε χαλια κατασταση αλλα για μενα εχουν αρκετη συναισθηματικη .Εκανα εκαθαριση την αποθηκη και βρηκα τα αυτοκινητακια που ειχα μικρος.Απο οτι βλεπω ειναι κατασκευης αρχες 70 μεχρι αρχες 90,τα περισσοτερα αγορασμενα τελη 80.
Αυτα ειναι τα επιζησαντα majorette
Aυτα τα hotwheels
Aυτα τα burago μαζι με μια φαγανα η οποια ειναι απιστευτης ποιοτητας πληρως μεταλλικη με ωραιο μηχανισμο.
Την φαγανα μου την ειχαν φερει απο την Αυστρια οι γονεις μου τελη 80 και απο κατω εχει αυτο το σημα,τι μαρκα ειναι?
-
πολυ ωραια!!
Η φαγανα ειναι joal και υπαρχουν ακομη ως φιρμα, στο εμποριο. Απλα πλεον ειναι κνεζιες -
Η αγγελία μου στο αντίστοιχο τόπικ για όποιον ενδιαφέρεται
viewtopic.php?f=9&t=52202
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
Η αγγελία μου στο αντίστοιχο τόπικ για όποιον ενδιαφέρεταιviewtopic.php?f=9&t=52202
You have PM...
-
Τα μοντέλα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
..... Το 22b είχε βγεί στα 400 αν θυμάμαι καλά.Συνολικά έχουν βγει 426χ 22Β
400
- 3 με SN 000 για τους Colin McRae, Nicky Grist and David Lapworth
- Δεν κατσκευάστηκε SN 13
- 24 για την Ιαπωνία
-
Από Πέμτη 18 έως και Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ο.Α.( Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού Είσοδος από Λ. Ποσειδώνος) η 31η Πανελλήνια Έκθεση - Διαγωνισμός Μοντελισμού της I.P.M.S. Eλλάδος.
http://www.ipms-hellas.gr/joomla/index.php?lang=el
Ανάμεσα στα υπόλοιπα 'στρατιωτικά' εκθέματα (αεροπλάνα, ελικόπτερα κτλ) τις φιγούρες κτλ
θα βρίσκονται και πολύ όμορφες κατασκευές 4Τ… !!Οσοι πιστοί προσέλθετε....
-
Βρήκα μια ιστοσελίδα για συλλέκτες. Τη βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα γιατί σου δίνει domain με το όνομα σου (πχ mitsos.modelly.com) και μπορείς να ανεβάζεις εκεί όλη τη συλλογή σου. Με φωτογραφίες για κάθε μοντελάκι, πλήρη χαρακτηριστικά (χρώμα, μάρκα, αν είναι Limited edition, part number κτλ) . Προσωπικά, μου αρέσει γιατί τη χρησιμοποιώ ως βάση δεδομένων για τα μοντελάκια μου.
-
ρε παιδια καμια ιδεα για να βαλω φωτισμο στη βιτρινα?εχω την κλασσικη της ικεα και θελω να βαλω λεντ για να μην εχω προβλημα με ακτινοβολια στα στατικα μου...για πειτε κανεις?
-
Ο χρήστης alex19871987 έγραψε:
ρε παιδια καμια ιδεα για να βαλω φωτισμο στη βιτρινα?εχω την κλασσικη της ικεα και θελω να βαλω λεντ για να μην εχω προβλημα με ακτινοβολια στα στατικα μου...για πειτε κανεις?Αγοράζεις μια ταινία led(κοστίζει περίπου 3 ευρώ το μέτρο) και την κολλάς από τη μέσα μεριά παράλληλα με ένα σίδερο του σκελετού. Έτσι όλα τα μοντέλα φωτίζονται ομοιόμορφα, ενώ αν θες περισσότερο φως, προσθέτεις και δεύτερη ταινία.
-
και απο που παιρνει τροφοδοσια?
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές