-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Tι επαθε εδω περα ο Klien ρε παιδια;;;Έμαθε ότι αυτός δεν είναι ακόμα σίγουρος για μια θέση στην RED BULL ενώ ο Coulthard θα οδηγεί σίγουρα φέτος για λογαριασμό της ομάδας...
-
Ξεκινησε σημερα μια πολυ σημαντικη εβδομαδα στην πιστα της Jerez.
http://www.pitpass.com/fes_php/pitpass_news_item.php?fes_art_id=23459 -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Tι επαθε εδω περα ο Klien ρε παιδια;;;
Μηπως εμαθε οτι ο Liuzzi θα του φαει την θεση και επαθε κανενα εγκεφαλικο το παιδι...Έμαθε ότι υπάρχει πλέον στο grid κάποιος πιο όμορφος απ' αυτόν. Ο Ινδός της Jordan ο Καρθίκεγιαν.
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Έμαθε ότι υπάρχει πλέον στο grid κάποιος πιο όμορφος απ' αυτόν. Ο Ινδός της Jordan ο Καρθίκεγιαν.Πολυ χαμογελαστος μας εισαι
mod -
Έλεος...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Έλεος...Ξέχασες κάτι... ' '
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Έλεος...
Ξέχασες κάτι... ' '
Το πρόβλημά σου είναι ότι δεν καταλαβαίνεις...
Αν θεωρείς το παραπάνω ποστ σου φυσιολογικό τότε πάω πάσο. Γνώσεις ψυχιατρικής δεν έχω...
-
Κι εσένα τα posts σου ειναι μία λέξη και τα και καλά 'δεν μπορώ να καταλάβω' smileys, για οποιδήποτε post αναφέρεσαι.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Κι εσένα τα posts σου ειναι μία λέξη και τα και καλά 'δεν μπορώ να καταλάβω' smileys, για οποιδήποτε post αναφέρεσαι.Αυτό θεωρείται φυσιολογικό!
Το να γεμίσω 4 σελίδες με ανούσια smileys είναι κάπως περίεργο.
-
Δεν ξεκαθαρίζεις την θέση/άποψη σου. Πετάς 3 smileys και πρέπει μετά ο άλλος να καταλάβει τι θες να πεις. Δεν με νοιάζει βασικά, αφού θες να το κάνεις έτσι κάντο, αλλά κι εγώ θα κάνω όπως το θέλω.
-
Όταν μετά από μια δημοσίευση βλέπεις μια νέα δημοσίευση του στυλ: ' ', νομίζω ότι είναι σαφές το νόημά της, εκτός αν δεν θέλεις να καταλάβεις...
Τέλος...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Όταν μετά από μια δημοσίευση βλέπεις μια νέα δημοσίευση του στυλ: ' ', νομίζω ότι είναι σαφές το νόημά της, εκτός αν δεν θέλεις να καταλάβεις...Τέλος...
-
Παντως Τακη,ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω περυσι την εμμονη που ειχες με τα αυτια του Klien...εγω προσωπικα δεν βλεπω και τιποτα το περιεργο.
Οσον αφορα τον Karthikeyan τι να πουμε...θα φαει τον τιτλο του Playboy απο τον Βutton... -
Τακη,ο Massa σημειωσε χθες τον ταχυτερο χρονο στην Jerez και οχι ο Trulli...
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=7267&race_id=0 -
Εξαρταται ποιον πιστευεις Φανη, για την ακριβεια μερικα sites αναφερουν τις Toyota ταχυτερες. Απο οτι καταλαβαινω στην πιστα δεν υπαρχει επισημη χρονομετρηση και τους χρονους τους ανακοινωνουν οι ομαδες. Η Sauber μαλλον ανακοινωσε αυτον του Massa σε στενο οικογενειακο κυκλο και τους μπερδεψε ολους (να φανταστεις Atlas F1 και Autosport που ειναι αδελφα site εχουν διαφορετικες εκδοχες για το θεμα).
-
Μερικα παρα πολυ ενδιαφεροντα στατιστικα
-
Αυτο ειναι το κακο Κωνσταντινε οταν οι χειμερινες δοκιμες διεξαγονται σε Jerez-Valencia,οι οποιες δεν διαθετουν επισημο συστημα χρονομετρησης.Και στις 2 αυτες πιστες οι χρονοι δινονται απο την Renault,οποτε δεν υπαρχει τετοια περιπτωση σαμποταζ...
Παντως f1-live,pitpass και f1racing,αναφερουν τον Massa ταχυτερο χθες. -
Ε, τοτε αν δινονται απο τη Renault καπου εξηγειται τι παιζει γιατι καπου πηρε το ματι μου (και μου εκανε εντυπωση) οτι η ιδια η Sauber ανακοινωσε τον χρονο του Βραζιλιανου. Λετε να εχει ο Peter στα σκαρια καποιον νεο χορηγουλη?
-
Παντως υπαρχει μεγαλη διαφορα μεταξυ 1.17.501 και 1.19.142...
-
Σημερινοι χρονοι απο την Jerez.
http://www.pitpass.com/fes_php/pitpass_news_item.php?fes_art_id=23469
Χειμερινές δοκιμές 2005