-
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, αιώνιοι αντίπαλοι, πέστε το όπως θέλετε. Το θέμα είναι πιο θα προτιμούσατε... Σφαχτείτε ελεύθερα
-
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, αιώνιοι αντίπαλοι, πέστε το όπως θέλετε. Το θέμα είναι πιο θα προτιμούσατε... Σφαχτείτε ελεύθερα
-
-
Δεν είναι ανάγκη να σφαχτούμε!Το θέμα είναι με ποιό έχεις κόλλημα!Εγώ προσωπικά αν ήταν να αγοράσω κάποιο τότε σίγουρα θα ήταν EVO και μάλιστα θα προσπαθούσα να βρω ένα VI EXTREME(οχι πως θα με χάλαγε και ένα impreza P1,το καλό το τρίπορτο)!Είναι έρωτας!Από εκεί και πέρα σε απόδοση κινητήρα,σε επιδόσεις,σε κιβώτια,σε στήσιμο,σε μετάδοση είναι σχεδόν ίδια!Οπότε διαλέγεται και παίρνεται!
-
Και το ίδιο ΠΑΝΑΣΧΗΜΑ !!!!
-
Φίλε trelovet, σαν να ακούω τη γυναίκα μου
Θέλω να πάρω του χρόνου που θα πάω Κύπρο ένα STI Ιαπωνίας αλλά έχει πρόβλημα λόγω αεροτομής και ανοίγματος στο καπώ για intercooler.(Ρε παιδιά, αν το πάρω και βγάλω την αεροτομή θα έχει ουσιαστική διαφορά στο κράτημα στα πολλά; )
-
και τα 2 Με τόσες εκδόσεις που έχουν βγει και βγαίνουν συνεχώς δεν μπορεις να πεις ποιο είναι καλύτερο.
Αν μιλάμε για EVO VIII και STi, μάλλον το δεύτερο επειδή είναι πιο φιλικό στην καθημερινή χρήση.
-
H γυναίκα σου έχει δικό της αμάξι ή θα το μοιράζεσται?
Αν έχει,τότε δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα!Το αμάξι σου και το αμάξι της!Αν δεν έχει και θα παίρνει την φτερούγα αλλά δεν της αρέσει πες της πως σήμα κατατεθέν σε αυτό το αμάξι είναι η φτερούγα και η εισαγωγή στο καπό και πως δεν θα λέει(εμφανησιακά) αν λείπουν αυτά και πως ακόμα πάντα ήθελες ένα τέτοιο αμάξι και μην σου το χαλάει τώρα που μπορείς να το αγοράσεις κλπ.
Στο τέλος που θα πάει,θα την ρίξεις!
Πάντως ένα πράγμα σου λέω!ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΦΤΕΡΟΥΓΑ!!!!!!!! -
Αυτό δεν σημαίνει πως δν είναι 2 καταπληκτικά αυτοκίνητα
-
Ηθελα να ψηφισω εβο, αλλα καταλαθος ψηφισα ιμπρεζα!
Λιγο σημασια εχει... Ο λογος απλος...
Τα ιμπρεζα μουφες (ξερεις τωρα, WRC 1.6 100ΗΡ... )
ειναι ΑΠΕΙΡΑ ενω τα εβο ελαχιστα... -
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
Φίλε trelovet, σαν να ακούω τη γυναίκα μου
Θέλω να πάρω του χρόνου που θα πάω Κύπρο ένα STI Ιαπωνίας αλλά έχει πρόβλημα λόγω αεροτομής και ανοίγματος στο καπώ για intercooler.
(Ρε παιδιά, αν το πάρω και βγάλω την αεροτομή θα έχει ουσιαστική διαφορά στο κράτημα στα πολλά; )Δεν αναβαθμίζεις καλύτερα την 525 σε Μ5; Το πολύ να δώσεις τα μισά λεφτά από το STi και θα αξιοποιήσεις και την BMW που μάλλον θα σου μείνει στο ράφι. Να χαρεί και ο ψηλός που θα ασχοληθείς με BMW... Είναι όμως δεξιοτίμονη;
-
Άν στο δίλλημα το STI είναι του 2005 με το ρυθμιζόμενο μεσαίο διαφορικό τότε δυσκολεύει πολύ το πράγμα. Με βάση τα σημερινά αυτοκίνητα ξεκάθαρα το EVO.
-
να σας πω την αληθεια το τιμονι του STi δεν μου αρεσε........θελει λιγο παραπανω αισθηση και καλυτερη σαφηνεια.......Α θα ηθελα και πιο χαμηλη θεση οδηγησης........
δεν ετυχε να οδηγησω ''ακομη'' EVO αλλα εχω συνοδηγηση , και μπορω να πω οτι ακομη και απο τη θεση του συνοδηγου ειναι εμφανης η διαφορα στο πατημα του αυτοκινητου....το σουμπα ειναι μαλακο και η αλλαγη της αναρτησης κρινεται επιτακτικη αν θελεις το κατι το παραπανω....... το μιτσου ειναι ετοιμο να πυροβολησει παντου και παντα......
απο μενα τα τρια διαμαντια....... -
Μεταξύ μας πάντως, εγώ δε θα επέλεγα κανένα από τα δύο αλλά το 350Ζ. Σε χρυσαφί παρακαλώ. Ας φεύγουν οι τετρακούνες μπροστά, θα δούμε στο τέλος ποιος θα χει στο τέλος μεγαλύτερο χαμόγελο
-
Το STi ελέω boxer κινητήρα, ομορφότερου και πιο κόμπακτ σχεδίου...
Τα άλλα (ανάρτηση-στήσιμο κτλ) είναι υποκειμενικά για μένα και εξαρτώνται από τα χέρια του καθενός! -
Ακόμα κι αν συμφωνήσουμε στο ότι πρόκειται για ισάξια αυτοκίνητα, το EVO είναι πιο σπάνιο στους ελληνικούς δρόμους κι από Mercedes 600, ενώ τα Subaru έχουν κυκλοφορήσει αρκετά μοντέλα σχετικά χαμηλώ επιδόσεων κι έχουν γίνει λίγο σούπα. EVO λοιπόν (άριστο σπορ αυτοκίνητο, αλλά επίσης 4θυρο για να χρησιμοποιείται και ως οικογενειακό). Από την άλλη, για χρήση εντός πόλης και από όλη την οικογένεια, το STi είναι πιο πολιτισμένο.
-
Μάνο και το Subaru 4θυρο οικογενειακό sedan είναι...με πολεμική φορεσιά βέβαια!
-
συμφωνω οτι το EVO ειναι πολυ πιο σπανιο απο τα απειρα IMpreaza που κυκλοφορουν και μαλιστα σε συγκριση περιοδικου ηταν μπροστα το EVO λογω πολυ καλυτερου τιμονιού
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μάνο και το Subaru 4θυρο οικογενειακό sedan είναι...με πολεμική φορεσιά βέβαια!Ε, ναι, το ξέρω. Απλώς καταλήγοντας στο EVO, τόνισα ότι έχει κι αυτό το καλό (που το έχει και το Subaru, αλλά...βαρέθηκα να το βλέπω). Να συμπληρώσω ότι στη σύγκριση μεταξύ των δύο, το Subaru έχει πολύ ομορφότερο εσωτερικό από το σπαρτιάτικο EVO. Και πάλι όμως με το EVO πολλοί στραβολαιμιάζουν, με το STi ελάχιστοι.
-
Και τι σημαίνει αυτό...?
Και οι Porsche είναι περισσότερες από τις Ferrari.Δεν στραβολαιμιάζετε όταν περνούν οι Porsche..?
Εγώ πάντως όποτε βλέπω STi και απ' ότι παρατηρώ και οι γύρω μποτιλιαρισμένοι γυρνούν ολόκληροι από τις θέσεις τους για να το δουν!
Mόνο τον boxer να ακούσουν γύρισαν όλο το σβέρκο..
Οχι και απαρητήρητο το Impreza STi...
EVO H STi;