-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Έλα ντε. Είπα να σου απαντήσω ότι αν η Porsche έβγαζε ένα μοντέλο σε αυτή την κατηγορία, θα ήταν αντίστοιχο του Miata, αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα κόστιζε 50% παραπάνω και θα σε διασκέδαζε 50% λιγότερο, γιατί θα είχε τον κινητήρα πίσω (άντε στο κέντρο στην καλύτερη). Απλώς βρήκα κάπου τη φωτογραφία και μου άρεσε, αυτό είναι όλο.
Αστειεύομαι παραπάνω ...Δυστυχώς, δε διαφωνώ μαζί σου...
Η Porsche θα έπρεπε να έφτιαχνε αυτοκίνητα σαν την ελίζ, αλλά μας έχει φάει το βουνό... :roll
Παλιότερα είχε, βέβαια και ήταν εξίσου διασκεδαστικό με το μιχί... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Παλιότερα είχε, βέβαια και ήταν εξίσου διασκεδαστικό με το μιχί...
Αν αναφέρεσαι στην 944 Turbo, ήταν σημαντικά ακριβότερη.
-
Παλιότερα είχε, βέβαια και ήταν εξίσου διασκεδαστικό με το μιχί...
Αν αναφέρεσαι στην 944 Turbo, ήταν σημαντικά ακριβότερη.
Στο 914-4... (mid-enigned 1.7-2.0 80-105 ίππους). Ακόμα αγωνίζονται στο αμέρικα απέναντι στα μιατάκια. Ότι θα ήταν ακριβότερο σίγουρα ήταν...
-
Δε θα αγόραζες κανένα από τα δύο εσύ; Ποιος θα πάει να τα αγοράσει τότε; Και τι θα έκλεβε την καρδιά σου περικαλώ;Δεν ειπα πως δεν θα επερνα κανενα απο τα δυο γενικως αλλα πως δεν θα το εκανα τη δεδομενη στιγμη θα περιμενα να βγουν τα νεα μοντελα που συμφωνα τουλαχιστο με τα 'θεωρητικα' και τις κατασκοπευτικες φωτογραφιες καμια σχεση δεν θα εχουν με τα τωρινα!
Για το νεο EVO αν και η Μητσου δεν θελει να το πει EVO X δεν παυει να ειναι συνεχεια της σειρας (απλα με αυξημενη τιμη κατα την ταπεινη μου γνωμη καθως επεται το ετερο τερας Skyline me 400+ και πολλα καλουδια αν κρινουμε απο την παλια του εκδοση) ενω θα εχει και ηλεκτρονικα ελεγχομενη αναρτηση, padless κλπ, τα ξερετε!
Το δε νεο Subaru εκτος του οτι θα εχει κι αυτο δυο ηλεκτρονικα πλεον διαφορικα (μεσαιο - πισω) και εκδοση Diesel (ναι σωστα διαβαζετε) πολυ πιθανο το κορυφαιο μοντελο καθως εχει ηδη σε συνεργασια με την πρωτινος συνιδιοκτητρια GM εξεληξει γρηγορης φορτισης-μεγαλης αποθηκευτικης ικανοτητος μπαταριες να ειναι μικτο-υβριδικο μοντελο ειδικα αν σκεφτει κανεις πως μπηκε πλεον και η Ταοτα με μετοχικο κεφαλαιο στην Τσουμπαρου και η οποια ως γνωστον εχει παρελθον στα υβριδικα.
Τωρα θα πει κανεις, πας καλα, περιμενεις να γινει υβριδικο το STI για να δεις καλο , ξερω ολοι εχουμε τους ενδοιασμους μας αλλα δεδομενου πως ειναι μια εταιρεια με σπορτιφ προσανατολισμο οπως και με το ηλεκτρονικο γκαζι που το υιοθετησε αλλα χωρις καν να αντιλαμβανεσαι την υπαρξη του (απο τα καρα που οδηγησα μονο η Alfa εχει ισως αναλογo 'sport' ηλεκτρονικο γκαζι) ετσι και η αναλογη τεχνολογια θα μπει φανταζομαι ηπια με αμεσο καλο μονο την οικονομια κλπ παρα τον αποπροσανατολισμο του χαρακτηρα της φιρμας, τουλαχιστο ελπιζω οπως ελπιζω και σε λιγο πιο φρεσκο σχημα, ειδικα πισω!
Αλλωστε οταν βγουν τα καινουρια κι αν δεν ειναι αναλογα των προσδοκιων μας αγοραζουμε τα παλια μοντελα στην τιμη ευκαιρειας που θα τα δινουν πλεον οι αντιπροσωπιες και θα εχουν και τα προβληματα νεοτητος λυμενα!
JIM -
Δε θα σας πω ότι πριν κάμια ώρα οδήγησα ένα STi model year 2005, με ecutek, εξάτμιση=340 αλόγατα, 40+ κιλά ροπής, 18άρες Prodrive, ανάρτηση, xenon φώτα και πολλήηηηηηηη δύναμη ! Όσο και να επιμένετε, κουβέντα δε θα πάρετε από το στόμα μου. Jim καλορίζικη .
-
Δε θα σας πω ότι πριν κάμια ώρα οδήγησα ένα STi model year 2005, με ecutek, εξάτμιση=340 αλόγατα, 40+ κιλά ροπής, 18άρες Prodrive, ανάρτηση, xenon φώτα και πολλήηηηηηηη δύναμη ! Όσο και να επιμένετε, κουβέντα δε θα πάρετε από το στόμα μου. Jim καλορίζικη .Έχω αρχίσει να σε ζηλεύω εσένα!
-
Σκέψου ότι μερικές φορές με ζηλεύω κι εγώ ο ίδιος !
Αυτο το είδες;
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... &start=165 -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Jim ωραίο το Subi σου!
Μόνο κ μόνο για τον ήχο του boxer θα το αγόραζα...δεν βάζουμε τα άλλα. Αυτός ο ήχος είναι από τους πιο πορωτικούς.
Να το χαίρεσαι φίλε μου!
κ που ν ακουσεις απ το 2.5αρι..
βαζω μπρος κ η φυση σταματα να αναπνεει..τα σκυλια μου κ πουλακια μου
πεφτουν σε εκσταση κ καθονται παγωμενα κοιτωντας με δεος τον βρυχηθμο του μποξερΣουμπαρού έχεις;....πάει το 156;
-
Εμ ολόκληρο username άλλαξε βρε Σάββα!!!
-
τώρα το είδα...δεν μου γέμισε το μάτι επειδή και το προηγούμενο σε ti τελείωνε...
-
-
Καλοτάξιδο φίλε. Model Year 2006;
-
Ωραία πράγματα. Με γειες
-
Naso,mipws einai mauro to sti sou?
-
Έχει βάλει και φωτογραφίες. Μπλεδάκι είναι.
-
Kykloforei ena mauro edw stin Thermi pou menw.Gi'auto rwthsa.Fovero ergaleio!
-
Mesa
To kanonizoume an einai kata tis giortes
EVO H STi;