-
Πάντως εμένα η έκδοση 1.8 Sport μου φαίνεται τίμια για τα λεφτά που ζητάει
-
Παιδιά γιατί τα 1339 κυβικά της μικρής έκδοσης θεωρούνται ως 1.4λ; Δεν θα έπρεπε να είναι 1.3λ; (όχι μόνο για το civic αλλά και για το jazz)
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Πάντως εμένα η έκδοση 1.8 Sport μου φαίνεται τίμια για τα λεφτά που ζητάειΣυμφωνώ. Το 1,4 είναι ακριβό, το 1,8 καλή πρόταση.
-
Πόσααα; 1300άρι είναι; Δηλαδή πληρώνει μόνο 90 ευρώ τέλη;
Μάλλον Έλληνας τον έφτιαξε τον κινητήρα. -
παντως είναι προς τιμήν της Honda ότι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του προηγούμενου μοντέλου (αίσθηση τιμονιού) έγινε προτέρημα στο κανούργιο. Συμφωνα με τους 4Τ δλδ.
-
Ρε παιδιά διάβασα επιτέλους τους τροχούς. Ημουν στο εξωτερικό
Εβλεπα τα ποστ σας και φοβήθηκαΤο αμάξι το έχουν δεί με πάρα πολύ καλό μάτι
Τι γκαλακτικά γράφουν (το θυμάστε ή είστε πολύ μικροι?)
Τι back to the future. Οχι και δε τους άρεσε...
Τωρα για το κιβώτιο. Οταν εχουμε 6 σχέσεις στην αρχή υπάρχει μπέρδεμα για να βρεις να την καρφώσεις. Εχεις 3 σχέσεις (επάνω) και είναι πιο παράξενο στην αρχηΚαι ακόμη λέω ότι το άρθρο έχει γραφτεί βιαστικά για 2 αμάξια που έχουν 800 χιλ. τα μετράνε με γεμάτο ντεπόζιτο και αέρα και 2 άτομα (και τα νουμερα είναι παράξενα διαφορερικά)
Και δεύτερο.
Τι εχουν μετρήσει στο Ελληνικά και τι στη Θήβα? Μεγάλη διαφορά (ειδικά στο φρενάρισμα, δείτε τα 2 αμάξια)
πάντως να ξέρετε ότι αμάξι με 700-800 χλμ δεν θα βγάλει το καλύτερο 0-100Εχω ταπερ με 5000 χλμ και εχω δει ταπερ με 55000 (να πηγαίνει ....ιωντας)
-
παιδια .. μήπως οι 4Τ έχουν και μετρήσεις σχετικές με το θόρυβο .. ?
αν ναι
πχ σε σχέση με τον ανταγωνισμό πως τα πάει ?
Υ.Γ τα db είναι σε λογαριθμική κλίμακα.... πζ +3db = διπλάσιος θόρυβος
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
παιδια .. μήπως οι 4Τ έχουν και μετρήσεις σχετικές με το θόρυβο .. ?αν ναι
πχ σε σχέση με τον ανταγωνισμό πως τα πάει ?
Υ.Γ τα db είναι σε λογαριθμική κλίμακα.... πζ +3db = διπλάσιος θόρυβος
Τα Honda ποτέ δεν είχαν τη καλύτερη ηχομόνωση. Γιατί να έχουν τώρα?
Από ήχο σκίζουν όμως -
Θα ειχε ενδιαφέρον να μαθουμε αν τα michelin είναι πιο αθορυβα απο τα brig του τετραθυρου
-
Μια που (σχεδόν) το παρήγγειλα, να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος... Το VSA όταν απενεργοποιείται από το κουμπί απαιτεί ...reboot?
-
ένα δύο? για ξαναρίχτο?
-
πρεπει να κλίσεις όλα τα παράθυρα, να βγείς απο το αμάξι σου κ μετά να ξανα μπεις (j/k)
-
dual boot έχει ? Win / linux / OsX ?
-
Ο χρήστης darklord888 έγραψε:
πρεπει να κλίσεις όλα τα παράθυρα, να βγείς απο το αμάξι σου κ μετά να ξανα μπεις (j/k)Τα πάράθυρα δε χρειάζεται, ρώτησα
-
Έλεος!!
Εννοούσα αν χρειάζεται να σβήσει η μηχανή και να ξανανάψει, μη βαράτε!!
-
μετά απο 100σελίδες διαβάσματος σε φορουμ της ford σχετικά με το φοκους ΙΙ και μετά απο τα πολλά προβληματα που τους έχει βγάλει ... με συχνότερα αυτά της συναγμολόγησης και της κακης ποιοτητας υλικών και κατανάλωσης μαλλον κι εγώ προς το νεο civic παω !!! made in japan !!!
-
-
Ρε παιδιά το νέο 3θ civic λένε ότι θα βγει μέσα στο 2007,
γνωρίζει κανένας πιο συγκεκριμένες ημερομηνίες? -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
μετά απο 100σελίδες διαβάσματος σε φορουμ της ford σχετικά με το φοκους ΙΙ και μετά απο τα πολλά προβληματα που τους έχει βγάλει ... με συχνότερα αυτά της συναγμολόγησης και της κακης ποιοτητας υλικών και κατανάλωσης μαλλον κι εγώ προς το νεο civic παω !!! made in japan !!!Αν εννοεις το 5θυρο τοτε ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ το made in japan που εγραψες αλλα το made in england.
Αν εννοεις το 4θυρο τοτε ΟΚ, αυτο ειναι made in japan. -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
μετά απο 100σελίδες διαβάσματος σε φορουμ της ford σχετικά με το φοκους ΙΙ και μετά απο τα πολλά προβληματα που τους έχει βγάλει ... με συχνότερα αυτά της συναγμολόγησης και της κακης ποιοτητας υλικών και κατανάλωσης μαλλον κι εγώ προς το νεο civic παω !!! made in japan !!!
Αν εννοεις το 5θυρο τοτε ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ το made in japan που εγραψες αλλα το made in england.
Αν εννοεις το 4θυρο τοτε ΟΚ, αυτο ειναι made in japan.το σωστό να λέγετε. Αν και το ταπερ πάντα αγγλικό ήταν και δεν έπαθε τίποτα
Ηonda Civic 2005