-
κοιμάσαι μέσα?
-
ξεφτελιστηκα ουτε ελληνικα δεν ξερω να μιλαω πια.....
αυτο εννοουσα που ειπε ο μανος αλλα δεν βλεπω απαντησεις....
ισως ειχα πιει κατι κρασα χθες και για αυτο....
δεν ηθελα να το παρω.Πηρα οχημα πριν δυο μηνες.απλα θελει ενα ο ξαδερφος...
και το Α3 σπορτμπακ ΦΣι ειναι ακριβο...
-
δεν μου αρεσει εκει που ειναι το χειροφρενο......
νιωθω οτι θα πρεπει να σκιβω για να το πιασω...... -
σκύψε ευλογημένη!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
σκύψε ευλογημένη!!!!γουσταρεις πουτανακι ε???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
νιωθω οτι θα πρεπει να σκιβω για να το πιασω......Μου θυμιζει τη θεση που το εχουν τα pick up...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
νιωθω οτι θα πρεπει να σκιβω για να το πιασω......Στη θέση που οδηγάς; Αν σκύψεις, θα πιάσεις την εξάτμιση του μπροστινού σου ρε popol@re!!!
Μη σου πω ότι το χειρόφρενο του Civic θα πας το χέρι σου πίσω για να το πιάνεις!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
νιωθω οτι θα πρεπει να σκιβω για να το πιασω......Στη θέση που οδηγάς; Αν σκύψεις, θα πιάσεις την εξάτμιση του μπροστινού σου ρε popol@re!!!
Μη σου πω ότι το χειρόφρενο του Civic θα πας το χέρι σου πίσω για να το πιάνεις!!!
-
Προσυπογράφω το σχόλιο του παύλου για το προστατευτικό του πίνακα. Χάλι μαύρο για αυτοκίνητο δρόμου...για πίστα πάντως, θυμίζει F1...
-
Ομορφο το σεντάνακι... ...πάνε για την κατηγορία που βασιλεύουν τα Ιmpreza-Lancer Evo αλλά ρε γμτ είναι φώτα αυτά πίσω;
Τόσο μεγάλα..;Καλά μέσα θα συμφωνήσω κι εγώ το ταμπλό είναι ψιλοχάλια...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Προσυπογράφω το σχόλιο του παύλου για το προστατευτικό του πίνακα. Χάλι μαύρο για αυτοκίνητο δρόμου...για πίστα πάντως, θυμίζει F1...+1..
γιατί ρε γαμωτο..
κρίμα, γιατί κατα τ'αλλα είναι πανέμορφο (άποψή μου)
α ρε honda..
έχει τοσο όμορφο interior, και πετάγεται αυτή η καμπύλη σαν μην πω τι... -
Γιατί μου φαίνεται ότι σε άλλες φωτογραφίες εσωτερικού, αυτή η τσουτσ@ύ δεν υπάρχει; Μήπως είναι συγκεκριμένη έκδοση που έχει αυτό το κάλυμμα ταμπλό;
-
Για πιο πραγμα μιλαμε? για το διαφανές? στα όργανα
-
Μάλλον λένε για το στρογγυλό πλαστικό κάλυμμα πάνω από τα όργανα.
Πιστεύω ότι πρόκειται για κάτι που θα μπαίνει μόνο στη συγκεκριμένη 'σπορ' έκδοση. Στη φωτογραφία από κάτω δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.Ομοίως στο screenshot που τράβηξα από επίσημο φλασάκι της Honda:
Θα χαρακτήριζα τον πίνακα οργάνων εντυπωσιακό. Αν του C4 είναι Star Trek, αυτό είναι Star Wars και βάλε.
-
δεν το χορταίνω το εσωτερικό
το ctrl+alt+del πως θα γίνεται? -
Αριστερό φλας-παίξιμο φώτων-κόρνα.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
δεν το χορταίνω το εσωτερικό
το ctrl+alt+del πως θα γίνεται?Στην έκθεση που μπήκα μέσα, με τραβάγανε για να με βγάλουν!
Είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ παίδες. -
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Στην έκθεση που μπήκα μέσα, με τραβάγανε για να με βγάλουν!
Είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ παίδες.Πράγματι, δείχνει φοβερό!
-
Α, μπράβο! Δεν υπάρχει σε όλα τα εσωτερικά, οπότε εντάξει από μένα η αισθητική του πλευρά. Το εσωτερικό του είναι φανταστικό!
Ο 1.400αρης όμως...
Ηonda Civic 2005