-
@Jpatak Αλυσίδες όντως λέει το εγχειρίδιο οτι δεν πρέπει να μπουν (παράλογο νομίζω). Πάντως προσωπικά προτίμησα τη λύση της biathlon (Ιαπωνικές πλαστικές από Autoplus) οι οποίες είναι 'φαρμακείο' στην τιμή, όμως πολύ πρακτικές και αξιόπιστες (για πλαστικές) απ'όσο ρώτησα φίλο που τις χρησιμοποιεί με τζιπάκι στα χιόνια και τους πάγους. Πέρυσι παρολίγον να αποχαιρετήσω το μάταιο κόσμο στην ορεινή Κορινθία όταν προσπαθούσα αλλά δεν κατάφερνα να τοποθετήσω τις ατσάλινες αλυσίδες, όντας παγιδευμένος δίπλα από 4 μέτρα χαντάκι και πάνω σε χιόνι και πυκνά χόρτα. Οι αλυσίδες της biathlon μπαίνουν στο πι και φι αλλά κοστίζουν αρκετά παραπάνω.... Επιπλέον δεν βλέπω πως θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά στον άξονα ή το θόλο του civic.
-
Thanx a lot file varkon. Apo ayta poy moy les to aytokinhto einai AKRIVWS opws to thelw k opws to fantazomoyn.....H anesh pragmatika den me apasxolei , sygekrimena o kollhtos moy exei type r (to prohgoymeno) me anarthseis hot bits (tis opoies o idios eisagei...) k pali den moy fainetai sklhro.
p.s: mesa sto epomeno dimhno (perimenw to dwro..........) tha kanw thn kinhsh k tha to apokthsw.
-
Eyxaristw k ta ypoloipa paidia , gia tis plhrofories
-
Καλημέρα σε όλους. Εδώ και 10 ημέρες είμαι κι εγώ κατοχός του 1.8 sport.
Οι εντυπώσεις μου είναι απολύτως θετικές εκτός από την άνεση. Εμένα δεν με απασχολεί και πολύ αλλά λόγω του ότι ή γυναίκα μου είναι έγκυος και έχει παραπονεθεί μερικές φορές έχω να ρωτήσω το εξής:
Αν αλλάξω τα ελαστικά με άλλα μεγαλύτερου προφίλ, δηλ αντί για 45 να βάλω 50 ή 55, θα υπάρξει κάποια διαφορά στην άνεση ή και στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου;
Η ερώτηση μπορεί να σας φανεί αστεία αλλά έχω αυτή την απορία.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλές και ασφαλείς βόλτες σε όλους. -
pipikikinos: θα πρέπει να συμφωνήσω για το χρώμα, του έχω ήδη βάλει και αλοιφή και μπογιά με το stick, γιατι με τις πετρούλες στο δρόμο το καπό είχε γίνει χάλια...
Όσον αφορά το κούνημα: Δυστηχώς το type S μου έχει δεί πολύ χώμα και λάσπη... και πάλι όμως δεν μπορώ να πω πως έχω δει κάποια επιδείνωση της ανάρτησης, το ίδιο σκληρή όπως πάντα. Πάντως, έχοντας μπεί και σε άλλα αμάξια με σκληρή ανάρτηση, πρέπει να πώ πως η καρέκλα του civic κάνει πολύ καλή δουλειά... έχει τύχει να πονάει όλη μέρα η μέση μου σε άλλα αμάξια.
-
Ο χρήστης artist710 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους. Εδώ και 10 ημέρες είμαι κι εγώ κατοχός του 1.8 sport.
Οι εντυπώσεις μου είναι απολύτως θετικές εκτός από την άνεση. Εμένα δεν με απασχολεί και πολύ αλλά λόγω του ότι ή γυναίκα μου είναι έγκυος και έχει παραπονεθεί μερικές φορές έχω να ρωτήσω το εξής:
Αν αλλάξω τα ελαστικά με άλλα μεγαλύτερου προφίλ, δηλ αντί για 45 να βάλω 50 ή 55, θα υπάρξει κάποια διαφορά στην άνεση ή και στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου;
Η ερώτηση μπορεί να σας φανεί αστεία αλλά έχω αυτή την απορία.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλές και ασφαλείς βόλτες σε όλους.θα πρέπει αν βάλεις 205/50/17...Κάνε κατι άλλο. Οδηγησε σε τεστ ντραιβ ένα 1,4. Αν σου φανεί άνετο βάλε τις ζάντες από εκείνο. έχει 205/55/16 νομίζω
-
είναι πιο άνετο αλλά το χοροπήδημα υπάρχει στον πίσω άξονα
-
Αυτο που διαφημιζει η τηλεοραση το aurigold κανει δουλεια;Ειναι και για καινουρια ή μονο για παλια αυτοκινητα;Ενας φιλος που το χρησιμοποιησε μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο.Μακροπροθεσμα ομως τι κανει;Μηπως τρωει το χρωμα απο μεσα;Απ οτι μου ειπε (εκτος και αν λεει βλακειες) εχει σα βαση το θειικο οξυ Το εχει χρησιμοποιησει κανεις εδω; και με τι μακροπροθεσμα αποτελεσματα;
-
Ρε παιδιά υπάρχουν προιόντα δοκιμασμένα όπως της Sonax, της Autoglym, της Meguairs.
Μην δοκιμάζετε στο του-του σας πράγματα από το telemarketing! -
Αυτό το είδατε; Γνωριμία του type S απο το autotriti. http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=72&NEWS_DATA_ID=66160
Wow. Η μαύρη μάσκα του δίνει αρκετά παραπάνω 'κακία' απο το δικό μου αν και με ενοχλεί λίγο το 'typeS' δίπλα απο το κόκκινο 'H'. Ο λεβιές ταχυτήτων πρέπει να είναι αυτός που υπάρχει στα επίσημα accessories.
θέλω και εγώ αυτή την μασκάααααα (λέτε να μπορώ να την βάλω αν το πάω στην αντιπροσωπεία;)
-
Varkon ayto to test to diavasa...Shmera exei k to autobild (to ellhniko) mikro test toy type s pou mallon einai akrivws to idio me toy autotriti. A by the way , k edw plhrhs apothewsh toy aytokinhtoy
-
Εγώ πάντως πολύ ποιο όμορφη την υάλινη μάσκα. Αν έπαιρνα το S θα τους έλεγα να μου βάλουν την υάλινη μάσκα. η σήτα δεν μου αρέσει καθόλου χαλάει την αρμονία της μάσκας
-
Πολύ όμορφο το Type-S!
Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο η σίτα απα την γυάλινη μάσκα...
-
Σε ένα σπορτιφ μοντέλο η σίτα δίνει χαρακτηρα...στα δικά μας οικογενειακά η γυάλινη μάσκα είναι μια χαρά και προσωπικά με καλύπτει. Έτσι θα γλυτώνουμε από τους γρήγορους που θα βλέπουν την μάσκα και δεν θα ψήνονται για κόντρες. Ας κάνουν με τα τάπερ και τα types που θα γουσταρουν.
Όσοι θέλουν σίγουρα θα μπορούν να την τοποθετήσουν. -
SSK αν παρεις , σου δινω την δικη μου γυαλινη για το πλεγμα
Ποσο να πηγαινει αραγε το μαλλι για την σιτα,ποδιες μπρος-πισω στου ακατανομαστου,ρωτησε κανεις?
Εγω το χρωμα το φροντιζω μονο με ενα σαμπουαν με κερι (Panther,το εχει στην Θεσσαλονικη το Auto accessories στα νεκροταφεια Ευοσμου και εχω παθει πλακα με την δουλεια που κανει.)και ενα κερωμα υστερα απο το πλυσιμο με υγρο(αυτο που το ψεκαζεις και τελειωνεις) κερι.
-
Αυτά μου φαίνονται όλα διαστημικά pipikikinos. Εγώ ένα πλύσιμο το κάνω στο aquapark της περιοχής μου και τέλος... Ίσως αν δεν πλήρωνα τόσο πολλά το μήνα δόση, να έκανα καλύτερη επένδυση στην φροντίδα του. Αλλά ποιόν κοροϊδεύω; Απλά βαριέμαι μάλλον πολύ Άχρηστος!
Α, επίσης, του έβαλα decals που βρήκα απο το civinfo.com. Στο επόμενο πλύσιμο θα βγάλω photo για να τα δείξω.
-
Η γύαλινη μάσκα δεν είναι μόνον για εφέ. Αν δεν κάνω λάθος η σίτα είναι εκεί για καλύτερη αναπνοή του κινητήρα καθώς και ψύξη.
Η γύαλινη μάσκα μειώνει τις αεροδυναμικές τριβές δηλαδή (μπορεί να κάνω και λάθος δεν το έχω κοιτάξει).
Άρα γιατί να δώσω λεφτά για κάτι που θα δώσει οριακά τουλάχιστον χαμηλότερη απόδοση στο όχημα μου (καλά δεν μιλάμε για καγκουράδες)???
Όλα αυτά υπό την αίρεση ότι η σίτα έχει λόγους ψύξης μη βαράτε.....
-
εγω παντως ή παιρνω type-R και την φοράω ή το αφήνω να φαίνεται 1800.
Τα άλλα γενικά δεν τα πάω...
Ειδικά τα κολλημένα σηματάκια
-
Touché
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Η γύαλινη μάσκα δεν είναι μόνον για εφέ. Αν δεν κάνω λάθος η σίτα είναι εκεί για καλύτερη αναπνοή του κινητήρα καθώς και ψύξη.Η γύαλινη μάσκα μειώνει τις αεροδυναμικές τριβές δηλαδή (μπορεί να κάνω και λάθος δεν το έχω κοιτάξει).
Άρα γιατί να δώσω λεφτά για κάτι που θα δώσει οριακά τουλάχιστον χαμηλότερη απόδοση στο όχημα μου (καλά δεν μιλάμε για καγκουράδες)???
Όλα αυτά υπό την αίρεση ότι η σίτα έχει λόγους ψύξης μη βαράτε.....
Χρηστο.... να σε ρωτησω πάλι...
Τελικά το υβρικό δουλεύει για 40 ΚΜ χωρίς βενζίνη. Μου φαίνεται ότι είπες όχι
Στο ραδιόφωνο sport fm και real fm εχω βαρεθεί να το ακούω
Ηonda Civic 2005