-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
συγνώμη φίλε μου αλλά αυτό δεν το κατάλαβα...εξήγησε το μου
Αυτό βλέπω να έρχεται....μην παρεξηγηθείς...πλάκα έκανα για την ανταλλαγή 'πυρών' που έρχεται!!! Και δεν έχω και εκείνη την φωτό του ΙΚΕ από το Matrix!!!
i see your point...ελπίζω πάντως στην θέση του νταρκ βεηντερ να μην θεωρείς ότι είμαστε οι υποστηρικτές της χόντα...άλλες είναι οι δυνάμεις του σκότους... (φυσικά και δεν σε παρεξηγώ..απλά δεν κατάλαβα αμέσως το αστείο...)
@mjacob: δεν πιστεύω ότι αυτό αφορά τα σύγχρονα σιβικ...δεν νομίζω ότι κάνει κάτι τέτοιο στις μέρες μας ο Σ ούτε ότι το προσφέρει σαν επιλογή η χόντα. Νομίζω ότι το επιχείρημα δεν ισχύει για κανένα αυτοκίνητο εντός ΕΕ τουλάχιστον.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Με ποιους κινητήρες τα δοκίμασαν;
μα 1.6 το Golf...γιατί γιατρέ μου; ...έχουν πλάκα οι αγγλάρες!
18αρι Civic, με 16αρια Golf/focus...
Ε, ρε Νίνη, που χρειάζεστε...
-
see your point...ελπίζω πάντως στην θέση του νταρκ βεηντερ να μην θεωρείς ότι είμαστε οι υποστηρικτές της χόντα...**άλλες είναι οι δυνάμεις του σκότους... **(φυσικά και δεν σε παρεξηγώ..απλά δεν κατάλαβα αμέσως το αστείο...)
μην επικαλειστε το ονομα μου επι ματαιω
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Με ποιους κινητήρες τα δοκίμασαν;
μα 1.6 το Golf...γιατί γιατρέ μου; ...έχουν πλάκα οι αγγλάρες!
18αρι Civic, με 16αρια Golf/focus...
Ε, ρε Νίνη, που χρειάζεστε...
Οι τιμές είναι κοντά πάντως, αφού το TSI στην Αγγλία ξεκινάει από τα 16.500 λιρόνια
Αλλά και στη χώρα κατασκευής του το Civic είναι λογικό να ναι πιο φτηνό απ' ότι αλλού
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Οι τιμές είναι κοντά πάντως, αφού το TSI στην Αγγλία ξεκινάει από τα 16.500 λιρόνιαΠΟΣΟ?
Άμα κάνει 26Κ το TSI, το GTi πόσο κάνει? Το R32?
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το δικό μου σιβικ (ή μάλλον ΟΛΑ τα μοντέλα του 95) δεν είχαν ρύθμιση της έντασης στο ταμπλό. Παραγγελία του Σαρακάκη.
ρε γμτ είναι τραγικοί... Πραγματικά ανρωτιέμαι στη Honda πόσο μπορεί να είναι το κέρδος από κάτι τέτοιο; Δλδ το να μπορεί να δίνει κάτι με ελάχιστα μικρότερη αξία (πόσο είναι πια το κόστος σε τέτοια μεγέθη παρτίδας ενός ηλίθιου ροοστάτη) έναντι του μεγαλύτερου κόστους/επιβάρυνσης του να μπορείς και μόνο να επιλέγεις αν κάτι θα μπεί ή όχι...
Προφανώς αρκετό ώστε να το κάνει... αλλά... έλεος. Και για τη Honda που δίνει αυτή τη δυνατότητα, και για το 'Σ' που την εκμεταλλεύεται...
το προηγουμενο type-r δεν εχει πισω προσκέφαλα και ερχεται μόνο με AC
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το δικό μου σιβικ (ή μάλλον ΟΛΑ τα μοντέλα του 95) δεν είχαν ρύθμιση της έντασης στο ταμπλό. Παραγγελία του Σαρακάκη.
ρε γμτ είναι τραγικοί... Πραγματικά ανρωτιέμαι στη Honda πόσο μπορεί να είναι το κέρδος από κάτι τέτοιο; Δλδ το να μπορεί να δίνει κάτι με ελάχιστα μικρότερη αξία (πόσο είναι πια το κόστος σε τέτοια μεγέθη παρτίδας ενός ηλίθιου ροοστάτη) έναντι του μεγαλύτερου κόστους/επιβάρυνσης του να μπορείς και μόνο να επιλέγεις αν κάτι θα μπεί ή όχι...
Προφανώς αρκετό ώστε να το κάνει... αλλά... έλεος. Και για τη Honda που δίνει αυτή τη δυνατότητα, και για το 'Σ' που την εκμεταλλεύεται...
γιατί στο εξωτερικό είχε κλιματισμό; Τώρα για τα προσκέφαλα δεν το ήξερα... Στο θέμα του σιβικ που το έχω ψάξει και με τις αγγλικές εκδόσεις δεν έχουμε την επιλογή navi με φωνητικές εντολές και bluetooth εργοστασιακού...(με την τιμή των 2900ευρώ στην Γερμανία κανείς δεν θα το έβαζε στην χώρα μας αν υπήρχε στον προαιρετικό εξοπλισμό...) νομίζω ότι άδικα το ψάχνετε...αλλάζουν απλά τα επίπεδα εξοπλισμού(s,se,sport,es,ex στην Αγγλία) εδώ 2 διαφορετικά από αυτά σπορτ κ' executive. Δεν καταλαβαίνω τι περιμένετε να βρείτε.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
γιατί στο εξωτερικό είχε κλιματισμό; Τώρα για τα προσκέφαλα δεν το ήξερα... Στο θέμα του σιβικ που το έχω ψάξει και με τις αγγλικές εκδόσεις δεν έχουμε την επιλογή navi με φωνητικές εντολές και bluetooth εργοστασιακού...(με την τιμή των 2900ευρώ στην Γερμανία κανείς δεν θα το έβαζε στην χώρα μας αν υπήρχε στον προαιρετικό εξοπλισμό...) νομίζω ότι άδικα το ψάχνετε...αλλάζουν απλά τα επίπεδα εξοπλισμού(s,se,sport,es,ex στην Αγγλία) εδώ 2 διαφορετικά από αυτά σπορτ κ' executive. Δεν καταλαβαίνω τι περιμένετε να βρείτε.
ναι άμα δεις τα αμάξια θα δεις ότι εκτος Ελλάδας και πορτογαλίας το ταμπλό είναι διαφορετικό (στα site εννοω)
Οι διακόπτες είναι οριζόντια, ενώ όταν έχει klima ειναι κάθετοι όπως στα 1,4 και 1,6 (2004) -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ναι άμα δεις τα αμάξια θα δεις ότι εκτος Ελλάδας και πορτογαλίας το ταμπλό είναι διαφορετικό (στα site εννοω)
Οι διακόπτες είναι οριζόντια, ενώ όταν έχει klima ειναι κάθετοι όπως στα 1,4 και 1,6 (2004)Είσαι σίγουρος γι' αυτό; Εγώ όσες φώτο έχω δεί από Αγγλικά Ολανδικά κλπ, ολόιδια είναι...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Οι διακόπτες είναι οριζόντια, ενώ όταν έχει klima ειναι κάθετοι όπως στα 1,4 και 1,6 (2004)Είσαι σίγουρος γι' αυτό; Εγώ όσες φώτο έχω δεί από Αγγλικά Ολανδικά κλπ, ολόιδια είναι...
μεταξύ τους.......
Ελλάδα-Πορτογαλία συμμαχία
η φωτογραφία δεν είναι απαραίτητα αυτό που αγοράσαμε εμείς
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
μεταξύ τους.......
Ρε Coyote εννοώ Άγγλων και Ολλανδών ιδιοκτητών, συγκριτικά με αυτά τα civic που έχουν στις εκθέσεις στην Ελλάδα...
Που συγκεκριμένα έχεις εντοπίσει διαφορές;
-
τότε θα πρέπει να κατηγορούσαν και οι ιδιοκτήτες audi την εταιρεία που η κονσόλα τους διέφερε λόγω του navi που έιχε η γερμανική έκδοση α3-α4 παλαιότερα...φυσικά δεν ευσταθεί κάτι τέτοιο. Ο Σ δεν εισήγαγαι κατ' εμένα την έκδοση με klima για να το φέρει όσο το δυνατόν με χαμηλότερη τιμή...ότι είναι κάκιστος σε τέτοια ναι, ότι έχει δώσει κακά δείγματα γραφής ναι, ότι έχει μικρά αναλογικά διαστήματα αλλαγής λαδιών ναι, αλλά ότι αφαιρεί πράγματα μικρής αξίας από το αυτοκίνητο δεν νομίζω ότι το κάνει τουλάχιστον στις μέρες μας που ο πελάτης με το διαδίκτυο μαθαίνει τα πάντα. Δεν γνωρίζω coyote τι έκανε με το ep3 αλλά με τα fk1-2 και το fn2 δεν νομίζω ότι κάνει κάτι τέτοιο. Μην ξεχνάς ότι τον κατηγόρησαν ότι δεν φέρνει ένα λιγότερο εξοπλισμένο σιβικ για να είναι φθηνότερη η βασική τιμή του 1.8...τελικά άβυσσος η ψυχή του καταναλωτή...(βέβαια μπροστά στην ψυχή της της γυναίκας είναι πηγαδάκι αλλά λέμε τώρα... )
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
μεταξύ τους.......
Ρε Coyote εννοώ Άγγλων και Ολλανδών ιδιοκτητών, συγκριτικά με αυτά τα civic που έχουν στις εκθέσεις στην Ελλάδα...
Που συγκεκριμένα έχεις εντοπίσει διαφορές;
- είπα προσκέφαλα
- διακόπτες και ac
πηγαινε στο αγγλικό σιτε http://www.honda.co.uk/car/ και δες το παλιό type-r ή δες αυτόν που το πουλάει http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... otohosting
ή αυτόν
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... otohosting
Διακρίνεται ο διακόπτης που είναι κάθετος όπως στο 1600
και μετά δες και το Ελληνικό ταμπλό εδω
http://www.ams.gr/AMS/_magazine/AMS_vie ... hema=30280
-
τότε θα πρέπει να κατηγορούσαν και οι ιδιοκτήτες audi την εταιρεία που η κονσόλα τους διέφερε λόγω του navi που έιχε η γερμανική έκδοση α3-α4 παλαιότερα...φυσικά δεν ευσταθεί κάτι τέτοιο. Ο Σ δεν εισήγαγαι κατ 'τμ΄τνα την έκδοση με klima για να το φέρει όσο το δυνατόν με χαμηλότερη τιμή...ότι είναι κάκιστος σε τέτοια ναι, ότι έχει δώσει κακά δείγματα γραφής ναι, ότι έχει μικρά αναλογικά διαστήματα αλλαγής λαδιών ναι, αλλά ότι αφαιρεί πράγματα μικρής αξίας από το αυτοκίνητο δεν νομίζω ότι το κάνει τουλάχιστον στις μέρες μας που ο πελάτης με το διαδίκτυο μαθαίνει τα πάντα. Δεν γνωρίζω coyote τι έκανε με το ep3 αλλά με τα fk1-2 και το fn2 δεν νομίζω ότι κάνει κάτι τέτοιο. Μην ξεχνάς ότι τον κατηγόρησαν ότι δεν φέρνει ένα λιγότερο εξοπλισμένο σιβικ για να είναι φθηνότερη η βασική τιμή του 1.8...τελικά άβυσσος η ψυχή του καταναλωτή...(βέβαια μπροστά στην ψυχή της της γυναίκας είναι πηγαδάκι αλλά λέμε τώρα... )ρε παιδιά εγώ δεν έχω παράπονο αλλά μερικές εκπτώσεις επιβάλλονται μάλλον απο το εργοστάσιο... φαντάζομαι ότι με άλλο ταμπλό θα έβγαινε πιο φτηνό
Μην ξεχνάμε ότι το type-r ήταν να πουλήσει 1500 αμάξια και πούλησε 35000!!!!
Εγω έχω το 341ΧΧ -
κατάλαβα τι λες και ειδικά στο type-r έχεις δίκιο μάλλον. Δεν συμβαίνει όμως κάτι ανάλογο πλέον...αν το παρατηρήσω να είσαι σίγουρος ότι θα το μάθετε και θα βάλω περισσότερα (ikar tm) και από τον ikar
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
- είπα προσκέφαλα
- διακόπτες και ac
πηγαινε στο αγγλικό σιτε http://www.honda.co.uk/car/ και δες το παλιό type-r και μετά δες και το Ελληνικό ταμπλό εδω
http://www.ams.gr/AMS/_magazine/AMS_vie ... hema=30280
γράψε λάθος. Νόμιζα πως είχε αλλάξει το θέμα στα καινούρια... εσύ αναφερόσουν στα προηγούμενα...
Είναι πρωί ακόμα
-
παιδιά προσέξτε τι συζητήσαμε και που φτάσαμε...πιστεύει κανείς ότι υπάρχει επιπλέον μόνωση στο αγγλικό σιβικ ώστε να μην θορυβεί τόσο στο εσωτερικό;Αυτό ήταν το ερώτημα που για μένα δεν υπάρχει σχετική περίπτωση. Αν κάποιος αποδείξει το αντίθετο ή έχει στοιχεία ας τα παραθέσει να τα σχολιάσουμε...
-
παιδιά προσέξτε τι συζητήσαμε και που φτάσαμε...πιστεύει κανείς ότι υπάρχει επιπλέον μόνωση στο αγγλικό σιβικ ώστε να μην θορυβεί τόσο στο εσωτερικό;Αυτό ήταν το ερώτημα που για μένα δεν υπάρχει σχετική περίπτωση. Αν κάποιος αποδείξει το αντίθετο ή έχει στοιχεία ας τα παραθέσει να τα σχολιάσουμε...Να ξέρετε απλά ότι τα Αγγλικά αυτοκίνητα έχουν καλύτερη μόνωση από κάτω...
Υπάρχει περίπτωση .... πάντα τα αυτοκίνητα στην Αγγλία είχαν καλύτερη μόνωση λόγο των καιρικών συνθηκών.
Από κάτω τα Αγγλικά έχουν επικάλυμμα για τις βροχές και το συχνό φαινόμενο του αλατιού στον δρόμο.... πρέπει να γίνεται αυτό για αποφυγή διαβρώσεων από το αλάτι...
Τουλάχιστον αυτό γινότανε παλιά.... π.χ εγώ που είχα ένα Autobianchi από Αγγλία ... από κάτω είχε μια μεγάλη στρώση πίσσας.
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
παιδιά προσέξτε τι συζητήσαμε και που φτάσαμε...πιστεύει κανείς ότι υπάρχει επιπλέον μόνωση στο αγγλικό σιβικ ώστε να μην θορυβεί τόσο στο εσωτερικό;Αυτό ήταν το ερώτημα που για μένα δεν υπάρχει σχετική περίπτωση. Αν κάποιος αποδείξει το αντίθετο ή έχει στοιχεία ας τα παραθέσει να τα σχολιάσουμε...
Να ξέρετε απλά ότι τα Αγγλικά αυτοκίνητα έχουν καλύτερη μόνωση από κάτω...
Υπάρχει περίπτωση .... πάντα τα αυτοκίνητα στην Αγγλία είχαν καλύτερη μόνωση λόγο των καιρικών συνθηκών.
Από κάτω τα Αγγλικά έχουν επικάλυμμα για τις βροχές και το συχνό φαινόμενο του αλατιού στον δρόμο.... πρέπει να γίνεται αυτό για αποφυγή διαβρώσεων από το αλάτι...
Τουλάχιστον αυτό γινότανε παλιά.... π.χ εγώ που είχα ένα Autobianchi από Αγγλία ... από κάτω είχε μια μεγάλη στρώση πίσσας.
ναι αλλά μιλάμε για ηχομονωτικό υλικό...από την άλλη δεν ρίχνουν αλάτια πλέον στους δρόμους (ή τουλάχιστον έτσι μας λένε για να αγοράζουμε άφοβα μεταχειρισμένα από γερμανία...). Δεν πιστεύω ότι ισχύει αυτό στις μέρες μας.
-
Τι να σου πω.... έχω ζήσει 4 χρόνια στην Αγγλία και μπορώ να πω ότι οι δρόμοι έχουν πολύ μεγάλο ποσοστό χαλικιού. Γενικά είναι πολύ καλοί δρόμοι... αλλά πολύ σαγρέ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αλλάζουν οι Άγγλοι συνέχεια λάστιχα (για αυτό και υπάρχουν προσφορές καλές στα ελαστικά) αλλά και λόγο του δρόμου λογικό είναι να κάνει το αμάξι και περισσότερο θόρυβο.... ίσως.... λέω ίσως να προσέχουν και λίγο περισσότερο την ηχομόνωση για να εξαλείψουν αυτό το πρόβλημα.... βέβαια με αυτό παίρνει μπάλα και την ηχομόνωση της μηχανής... με 1 σμπάρο 2 τρυγόνια.
Ηonda Civic 2005