-
Σήμερα πήρα test drive το civic το 5θ. (πότε βγαίνει σε 3θ;;) ακολουθούν οι εντυπώσεις
Πρώτη αίσθηση από τα υλικά στο εσωτερικό κι εργονομία άψογη. Βέβαια τα φουτουριστικά όργανα στο ταμπλο μάλλον θέλουν λίγο χρόνο για να τα συνηθίσει κανείς. Κάθισμα πολύ καλό πλήρως ρυθμιζόμενο αν και η θέση οδήγησης μου φάνηκε κάπως ψηλά. Εξοπλισμός υπερ πλήρης (-διζωνικού, κάτι που δεν το θεωρω σημαντικό)
Η βόλτα έγινε κυρίως σε ανοιχτό δρόμο. Το αυτοκίνητο κάτι παραπάνω από σβέλτο και πρόθυμο σε όλο το φάσμα. Ανέβαζε πολύ γρήγορα ενώ και η 6η του είχε κάτι να πεί αν βαριέσαι να κατεβάσεις. Ο πωλητής μου είπε ότι τα 140 άλογα που ανακοινώνει ο κατασκευαστής ειναι στον τροχό!!! ισχύει;;
Το τιμόνι σκληραίνει στις απότομες επιταχύνσεις και στα πολλά χιλιόμετρα και έδινε ωραία αίσθηση.
Πήγα μέχρι 170 σχεδόν αβίαστα και δεν υπήρχε η αίσθηση της υπερβολής, τα είχε ανετα.
Σε κάποιες εγκάρσιες ανωμαλίες ψιλοκοπάναγε πίσω αλλά νομλιζω πως και πάλι το ταξίδι το κανει πολύ ανεταΣε κάποιες στροφές ομως ένιωσα μια έλλειψη πληροφόρησης από όλο το αμάξι. Χωρις να σημαίνει ότι δεν μπήκε, ότι υπόστρεψε ή ότι δεν έμπαινε με περισσότερα. Θες ή αισθηση του μπροστόβαρου (σε αντιθεση με την ομοιομορφια της 75που έχω, προσοχή δεν τα συγκρίνω σιγουρα ο ιαπωνας μπαίνει με περισσότερα-μιλώ για αισθηση), θες η θέση που δεν ειχα συνηθίσει, θες το αμάξι που δεν ειχα συνηθίσει... κάτι δε μου πήγαινε
ειχε 2000χμ και μέση κατανάλωση 8.9 (αμάξι τεστ drive και πολλά στην πόλη) τουλάχιστον εντυπωσιακό
λάδια ανα 7500
η εμφάνιση αν και μου αρέσει δεν εχω πειστεί πλήρως ακόμα
μακράν το χειρότερο όλων.... παραδοση σε κανα 8μηνο
-
'μακράν το χειρότερο όλων.... παραδοση σε κανα 8μηνο'
-και γιατι δεν το κοιταζες πριν 8 μηνες ?'η εμφάνιση αν και μου αρέσει δεν εχω πειστεί πλήρως ακόμα '
-Να πειστεις για τι πραγμα?Η σου αρεσει η οχι!Η εμφανιση δεν ειναι κατι σαν την αξιοπιστια.'πότε βγαίνει σε 3θ;;'
-2ο τριμηνο του 2007. -
Ο χρήστης polinikis7 έγραψε:
Σήμερα πήρα test drive το civic το 5θ. (πότε βγαίνει σε 3θ;;) ακολουθούν οι εντυπώσειςΠρώτη αίσθηση από τα υλικά στο εσωτερικό κι εργονομία άψογη. Βέβαια τα φουτουριστικά όργανα στο ταμπλο μάλλον θέλουν λίγο χρόνο για να τα συνηθίσει κανείς. Κάθισμα πολύ καλό πλήρως ρυθμιζόμενο αν και η θέση οδήγησης μου φάνηκε κάπως ψηλά. Εξοπλισμός υπερ πλήρης (-διζωνικού, κάτι που δεν το θεωρω σημαντικό)
Η βόλτα έγινε κυρίως σε ανοιχτό δρόμο. Το αυτοκίνητο κάτι παραπάνω από σβέλτο και πρόθυμο σε όλο το φάσμα. Ανέβαζε πολύ γρήγορα ενώ και η 6η του είχε κάτι να πεί αν βαριέσαι να κατεβάσεις. Ο πωλητής μου είπε ότι τα 140 άλογα που ανακοινώνει ο κατασκευαστής ειναι στον τροχό!!! ισχύει;;
Το τιμόνι σκληραίνει στις απότομες επιταχύνσεις και στα πολλά χιλιόμετρα και έδινε ωραία αίσθηση.
Πήγα μέχρι 170 σχεδόν αβίαστα και δεν υπήρχε η αίσθηση της υπερβολής, τα είχε ανετα.
Σε κάποιες εγκάρσιες ανωμαλίες ψιλοκοπάναγε πίσω αλλά νομλιζω πως και πάλι το ταξίδι το κανει πολύ ανεταΣε κάποιες στροφές ομως ένιωσα μια έλλειψη πληροφόρησης από όλο το αμάξι. Χωρις να σημαίνει ότι δεν μπήκε, ότι υπόστρεψε ή ότι δεν έμπαινε με περισσότερα. Θες ή αισθηση του μπροστόβαρου (σε αντιθεση με την ομοιομορφια της 75που έχω, προσοχή δεν τα συγκρίνω σιγουρα ο ιαπωνας μπαίνει με περισσότερα-μιλώ για αισθηση), θες η θέση που δεν ειχα συνηθίσει, θες το αμάξι που δεν ειχα συνηθίσει... κάτι δε μου πήγαινε
ειχε 2000χμ και μέση κατανάλωση 8.9 (αμάξι τεστ drive και πολλά στην πόλη) τουλάχιστον εντυπωσιακό
λάδια ανα 7500
η εμφάνιση αν και μου αρέσει δεν εχω πειστεί πλήρως ακόμα
μακράν το χειρότερο όλων.... παραδοση σε κανα 8μηνο
7500 εχουν πει και στους αλλους? Νομιζω από κάποιο μήνα του 2006 και μετά όλα πάνε παραπάνω...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
7500 εχουν πει και στους αλλους? Νομιζω από κάποιο μήνα του 2006 και μετά όλα πάνε παραπάνω...
10.000
-
πάλι λαλακίες από Πάτρα δηλαδή
-
φιλε poliniki 7...Οδηγουσες μια Alfa Romeo 75 ισως το τελευταιο καλο Αλφα συμφωνα με τους λατρες της εταιρειας...το οποιο ομως ηταν πισωκινητο οποτε τα δυο αυτοκινητα δεν συγκρινονται. Τωρα για το χοντα φυσικα καταλαβαινω τις επιφυλαξεις σου ειδικα με το θεμα της παραδοσης των ...8μηνων(.....ελεος πια ) καθως και για ην εμφανιση του η οποια ειναι τουλαχιστον εκκεντρικη. Ομως εκει ειναι και το μεγαλο προτερημα του...εχεις ενα αυτοκινητο διαφορετικο απο τα αλλα...εν αυτοκινητο που τραβα τα βλεματα οπως κανενα αλλο της κατηγοριας. Διαλεγεις και παιρνεις...Τωρα για το θεμα των 140 ιππων στον τροχο ο πωλητης σε κοροιδεψε...Αν εβγαζε τοσα αλογα θα ειχε 8 δευτερα τα 100 και οχι ενα δευτερολεπτο αργοτερα οως ανακοινωνει η εταιρεια. Σιγουρα ειναι καλοφτιαγμενο σβελτο και αποδεδειγμενα αξιοπιστο ενω παραλληλα τα κρατηματα του ειναι πλεον απο τα καλυτερα στην κατηγορια. Βεβαια ειναι θορυβωδες -οπως θα ειδες- και λιγοτερο ανετο απο τα ανταγωνιστικα μοντελα. Εμεις εδω μεσα το θεωρουμε αριστη επιλογη γιαυτο και ειμαστε στην...λιστα αναμονης...σου ευχομαι να μπεις και εσυ
-
ειναι αρκετά ψηλά στη λίστα μου
και βασικά στα λεφτά του παίζει μάλλον μονο του ή τουλάχιστον δεν έχω βρει εγω κάτι αλλο. Το cooper s που μου αρέσει πολύ ειναι αρκετά πιο πάνω.
Φυσικά ο χρόνος αναμονής του ειναι κάτι που δε χωνεύεται και τόσο εύκολα
-
καλό χρυσό και άγιο το civic, προσωπικά το έχω στο τοπ 3 της κατηγοριας αλλά 8μήνες αναμονή
σκέψου οτι μέχρι τότε θα έχει βγει το 3θ, το TypeR το volvo C30, το νέο Bravo, πολύ πιθανόν να έχουμε εικόνες απο νέο golf και αλφα 149 κ.αΔεν μιλάω εκ του ασφαλούς, πέρσυ απορίψαμε την A-Class για τον ίδιο λόγο.
Προσωπικά δεν σου προτείνω να το απορρίψεις αλλά όχι να το παραγγείλεις και απο τώρα -
Θα ήθελα μια γνώμη για το κιβώτιο ταχυτήτων.(απο το hondaki)
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
καλό χρυσό και άγιο το civic, προσωπικά το έχω στο τοπ 3 της κατηγοριας αλλά 8μήνες αναμονή
σκέψου οτι μέχρι τότε θα έχει βγει το 3θ, το TypeR το volvo C30, το νέο Bravo, πολύ πιθανόν να έχουμε εικόνες απο νέο golf και αλφα 149 κ.αΔεν μιλάω εκ του ασφαλούς, πέρσυ απορίψαμε την A-Class για τον ίδιο λόγο.
Προσωπικά δεν σου προτείνω να το απορρίψεις αλλά όχι να το παραγγείλεις και απο τώραδε διαφωνώ, εχεις απόλτο δίκιο. Ετσι πως τα έχουν καταφέρει ειτε στην έκθεση της γειτονιάς είτε σε διεθνές σαλόνι το βλέπεις ένα και το αυτό. Σε ίδιο χρόνο το αποκτάς. Τώρα η αλφα θα έρθει στα μέσα του 08...πολυ μακριά
volvo αν ισχύουν κατι φωτο που ειδα στα μελλοντικά μοντέλα απλά τραγικό
3θ αμα ειναι να έχω πάλι 8 μηνες αλλα απ αρχής 5ος/07 κλάφτα και πάλιδεν ξέρω
εσένα ποια ειναι στα αλλα δυο στο τοπ 3 σου;
-
εσένα ποια ειναι στα αλλα δυο στο τοπ 3 σου;
golf gt - civic 1.8 έιναι στις δύο πρώτες θέσεις
Astra 1.8 έρχεται πιο πίσω -
αυτη η αναμονη αν και δικαιολογημενη λογω της μεγαλης ζητησης (το τμημα μαρκετινγκ απλα δεν το περιμενε...) δρα ανασταλτικα στον επικειμενο αγοραστη...οταν παρειγγειλα μου ειπαν αοριστα...2007. Αν δεν ειχα 'κολλησει' με το αυτοκινητο θα επαιρνα κατευθειαν το golf gt και θα το απερριπτα. Θελει σκεψη για οποιον ενδιαφερεται... Απο την αλλη καλο αυτοκινητο 7 χρονια εγγυηση
-
''σαρακακικη'' ομως. δεν εχω προσωπική αποψη αλλα εχουν ακουστεί πολλά εδω μέσα.
αναλώσιμα πάντως μου ειπε ο πωλητης δεν αλλάζουν. πχ συμπλέκτη ας έχει και 3κ χμ το αμάξι. (το πε βέβαια λίγο πιο κομψα)
golf δε μ'αρέσει
αστρα 3θ μου αρέσει πάρα πολύ αλλά εχει ο father το 5θ, ε και όσο να ναι κάτι δεν κολλάει πάλι -
εσύ μετά απο το civic ποιο θα έπαιρνες?
-
Ειναι πολύ εκνευριστική αυτή η υπόθεση με τις αναμονές πάντως...
Να πεις οτι έχεις βάλει περίεργα έξτρα, αντε να πάει στο διάολο...
Αλλα απ' ότι έχω καταλάβει και στόκ επίπεδο εξοπλισμού να πάρεις μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις μισό χρόνο... κάτι που εγώ (και φαντάζομαι αρκετός κόσμος) με τίποτα δεν θα έκανε...
Το πολύ να περίμενα 1-1/5 μήνα...
-
Κοίτα για να σου δώσω μια εικόνα τι γινόταν και αρχές όταν βγήκε, εγώ πχ το παρήγγειλα Απρίλιο (1.8, έκδοση sport). Μου είχε πει ένα μήνα για ανθρακί (και λοιπά χρώματα), ή δύο μήνες για μαύρο. Εγώ ήθελα οπωσδήποτε μαύρο και έδωσα το Ok να περιμένω τον έξτρα μήνα. Τελικά το πήρα πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου και ευτυχώς, γιατί υπήρχαν περιπτώσεις που 'έχασαν' το καλοκαίρι και παρέλαβαν Σεπτέμβριο. Εκεί άρχισε και η τρέλα με τους 4-5-6 και τώρα ακούω 8 μήνες αναμονής. Ομολογώ ότι αν και ήμουν (και ακόμα είμαι) τρελαμένος με το αυτοκίνητο, 8 μήνες θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ να περιμένω...
-
Μα σκέψου σε 8 μήνες τι μπορεί να έχει αλλάξει... Να βγαίνει το facelift που λέει ο λόγος!
Θυμάμαι οταν είχε πρωτοβγεί το 206CC που υπήρχε τρομερή έλλειψη, οι τυχεροί που το πήραν νωρίς το πουλούσαν μετάχειρο πιο ακριβά απο την
κανονική του τιμή ως καινούριο... -
Με την προϋπόθεση ότι έχεις ~1000e στην άκρη, μπορείς να το κλείσεις, και σε περίπτωση που τελικά αποφασίσεις κάτι άλλο ακυρώνεις την παραγγελία και παίρνεις τα 1000e πίσω. Να μετράει ο χρόνος μέχρι να αποφασίσεις.
Η αλήθεια είναι ότι σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται και πόσο άμεση ανάγκη έχεις ένα νέο αυτοκίνητο... -
'και παίρνεις τα 1000e πίσω'
-Eξακριβωμενο?????????? -
ειναι αρκετά ψηλά στη λίστα μουκαι βασικά στα λεφτά του παίζει μάλλον μονο του ή τουλάχιστον δεν έχω βρει εγω κάτι αλλο. Το cooper s που μου αρέσει πολύ ειναι αρκετά πιο πάνω.
Φυσικά ο χρόνος αναμονής του ειναι κάτι που δε χωνεύεται και τόσο εύκολα
Μείνε στην λίστα. Είναι αρκετοί που παρετούνται γιατί δεν μπορούν να περιμένουν άλλο και πηδας μερικούς μήνες. Έτσι συνέβη με μένα και το πήρα 2 μήνες νωρίτερα... από Θεσσαλονίκη
Ηonda Civic 2005