-
σήμερα έκανα το περιβόητο ετήσιο σέρβις.
Χρέωση:λιπαντικό 4λ 10-40 45,54
ροδέλα τάπας καρτερ 0,34
εργατικά 0
τελικό 45,88+19% φπα 54,59
Έχω πληρώσει 79 ευρώ στο πρώτο άρα συνολικά 133,59 ετήσιο κόστος.
Έβγαλα και κάρτα καυσαερίων 10 ευρώ.Αυτό είναι το ακριβό σέρβις της χόντα κύριοι;;; Πόσα ξοδεύετε στις άλλες αντιπροσωπείες;;; Που είναι η vw με τις 400+ που ζητάει;;; Που είναι η ρενώ που ευτυχώς απαλλαχτήκαμε;;;
Σε μένα τα τακάκια ήταν καλά ας πούμε ότι αν τα άλλαζα μια κατοστάρα ακόμα και πάλι λίγα δεν είναι συγκριτικά;;; Άστε που κάθε 6 μήνες έχω φρέσκα μη οξειδωμένα λαδάκια στο μοτέρ μου...και έλεγχο στο αυτοκίνητο μου.
Σιγή λοιπόν για τα σέρβις της χόντα όσο αχώνευτος και να μου είναι ο Σ. Σημειωτέων η χόντα επιμένει στις εξάμηνες αλλαγές σε αντίθεση με την μίτσου και δεν με νοιάζει καθόλου.
Αυτά για να καταρρίψουμε κάποια στερεότυπα που έχουν δημιουργηθεί και δεν ισχύουν.
Αν κάποιος έχει αντιρρήσεις για τα νούμερα έχω διαθέσιμες τις αποδείξεις στο αρχείο που κρατώ για το αυτοκίνητο.
Αν θέλετε συγκρίσεις για το κόστος χρήσης με άλλα αυτοκίνητα και κυρίως τα vw που εκθειάζετε να σας κάνω αντιπαραβολή στοιχεία από τα vw φορουμ... -
κατσε ρε,.... γιατί δεν πλήρωσες εργαστικά σέρβις?
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Που είναι η ρενώ που ευτυχώς απαλλαχτήκαμε;;;
τι εννοείς με αυτό? για πες μου?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Που είναι η ρενώ που ευτυχώς απαλλαχτήκαμε;;;
τι εννοείς με αυτό? για πες μου?
δώσαμε το κλιό και πήραμε το κολτ.
Εργατικά απλά δεν μου χρέωσαν. Τους το είπα και μου είπαν ότι μου τα χαρίζουν. Σιγά... λάδια άλλαξε 5' κόπος +τον τυπικό έλεγχο του οχήματος.
3 αυτοκίνητα έχω στον συγκεκριμένο αντιπρόσωπο...ίσως αυτό να έχει τι σημασία του. -
στον παπρα?
-
όχι...Πήγα σε άλλον.
Δεν επιθυμώ να κάνω διαφήμιση σε κάνενα έμπορο επειδή κάνει καλά την δουλεία του. Αντιθέτως αν δεν την κάνει θα τον καρφώσω σε όλους.
Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από τον δικό μου αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. -
καλα πες μου με PM τότε
-
Χτες μετα απο εξονυχιστικο πλυσιμο παρατηρησα σκουρια στο πανω μερος του αμορτισερ του πορτ μπαγκαζ(εκει που μπαινει το εμβολακι) .Με ενα πανακι βεβαια εφυγε. Ήταν και στα 2 αμορτισερακια.Δικαιολογειται αυτο; Επισης σε μια απο τις βιδες στον πισω δεξι θολο. Εκει πεφτει πολυ νερο.Δε θα επρεπε να ειναι ανοξειδωτες; Και αυτη η σκουρια εφυγε με λιγο τριψιματακι.
Μετα απο 4200 χλμ τα αμορτισερ ειναι μια χαρα και αθορυβα ενω δεν εχει καψει καθολου λαδι.
Αυτο το εχετε δει; http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... :IT&ih=022 -
όχι...Πήγα σε άλλον.
Δεν επιθυμώ να κάνω διαφήμιση σε κάνενα έμπορο επειδή κάνει καλά την δουλεία του. Αντιθέτως αν δεν την κάνει θα τον καρφώσω σε όλους.
Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από τον δικό μου αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.Ποια λαδια χρησιμοποιεις στο σιβικ ? Εγω κακος κανω που βαζω της Honda 5w-40 συνθετικο και το πληρωνω 17 ευρω το λιτρο και φυσικα το αλλαζω ανα 6 μηνες χωρις να κανω 10.000 χλμ ??? Στο βολο που εκανα τα πρωτα servise ειχαν και της Bp λαδια. Στη Λαρισα εχουν μονο Aral τα οποια εχουν 11 ευρω το λιτρο σε ημισυνθετικο 10w-40. Εγω τωρα ποια μαρκα να εμπιστευθω για το σιβικ ???? Οταν αλλαζεις και φιλτρο λαδιου,φθανουν τα 4 λιτρα λαδι ??? Εγω χρειαζομαι αλλο μισο λιτρο περιπου για να φθασει εκει που πρεπει το λαδι.
-
μην χαλάς περιττά χρήματα για τα λάδια αφού τ'αλλαζεις κάθε 6 μήνες. Μια χαρά είναι τα εργοστασιακά λάδια...
-
Το γεγονός ότι **ένας **αντιπρόσωπος δεν χρέωσε τα εργατικά για **άλφα **λόγο δεν αποτελεί απόδειξη για όλη τη Honda. Μακάρι να ίσχυε για όλους.
-
δηλαδή αν μου χρέωνε 25 ευρώ για εργατικά τι θ 'άλλαζε;
Και πάλι η χρέωση είναι χαμηλή σε σχέση με όσα διαβάζουμε για τους άλλους. -
Και πάλι η χρέωση είναι χαμηλή σε σχέση με όσα διαβάζουμε για τους άλλους.Παιδια 9 ευρω μου εχουν χρεωσει εργατικα για αλλαγη λαδιων και στους 6 μηνες και στους 12 αλλα και στους 18 μηνες. Το φιλτρο λαδιου το χρεωνουν 10 ευρω και τα λαδια 17 ευρω το λιτρο (συνθετικο) οπως σας εχω πει. Το φιλτρο αερος μονο το εχουν φυσιξει,δε τους εχω αφησει να το αλλαξουν. Στους 24 μηνες θα αλλαξω το φιλτρο αερος οπως και τις καμπινας. Παιδια και εγω δε βλεπω να ειναι ακριβο το σερβις του σιβικ.
-
Ψάχνω πληροφορίες για γνήσια και σε καλές τιμες αξεσουαρ της Honda( κυρίως εσωτερικου χώρου)
Καταστήματα ή και on-lilne...αρκει να λένε τιμές!Το αυτοκολητο στην πόρτα που αναφέρει την πίεση των ελαστικών λέει για 30 atm για πλήρες φορτίο αλλά δε λέει για περίπτωση ημιφορτίου(οδηγός/συνοδηγός)Ισχύει η ίδια πίεση;
-
Και πάλι η χρέωση είναι χαμηλή σε σχέση με όσα διαβάζουμε για τους άλλους.Η HONDA Θεσσαλονίκης χρεώνει 35
-
Παιδιά καλησπέρα,.
Πρέπει να πάω για πρώτο σέρβις. Που μου προτείνετε να πάω? (δέχομαι και pm)
Mένω Πεύκη και δεν προβληματίζομαι να πάω μακριά αν είναι καλός και σε λογικές τιμές.Σπύρο??
-
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Και πάλι η χρέωση είναι χαμηλή σε σχέση με όσα διαβάζουμε για τους άλλους.Η HONDA Θεσσαλονίκης χρεώνει 35
-
ειναι με τα τσίπουρα η τιμή?
-
Και τελικά κανείς δεν μπορεί να μου προτείνει (έστω και με pm) ένα συνεργείο για 1ο σέρβις????
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Και τελικά κανείς δεν μπορεί να μου προτείνει (έστω και με pm) ένα συνεργείο για 1ο σέρβις????Διονύση όλοι πάνω κάτω κάνουν τα ίδια τυποποιημένα πράγματα. Δεν καταλαβαίνω τι θα κερδίσεις αν πας σε κάποιον άλλον πέραν του δικού σου. Αν θες να σε στείλω στον δικό μου να το κάνω...απλά δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω περιμένεις να δεις
Ηonda Civic 2005