-
Hellenic honda club
http://www.hondaclub.gr/ -
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Ύστερα από 6 μήνες αναμονής για το Honda Civic κατέληξα να πάρω σήμερα το πρωί το Golf GT 170hp.Καλοτάξιδοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
...............................................Θέλω να πω δηλαδή, ότι στο καλό αποτέλεσμα σε όλα τα πράγματα στην ζωή δεν παίζουν ρόλο μόνο τα καλά υλικά, αλλά και εκείνα τα ρημάδια μικρά μυστικά στην εκτέλεση της συνταγής, που τελικά κάνουν εντελώς όμοια πράγματα να είναι στην πράξη τελείως διαφορετικά.
.............................................
Μη γράφεις τέτοια, θα αρχίσουν κι εσένα να σου γράφουν για παράλληλο σύμπαν κ.λ.π. οι λάτρεις τις μηχανικής τελειότητας (στα χαρτιά).
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
καποιες ερωτησουλες[...]Ό,τι σου είπε ο Σπύρος για θορύβους (δεν υπάρχουν) και cooler box (υπάρχει).
Πίσω υαλοκαθαριστήρας δεν χρειάζεται.. μετά τα 15χαω 'καθαρίζει' από την αεροδυναμική του αυτοκινήτου. Γενι,ώς σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο δεν είναι τελείως κάθετο το πίσω τζάμι, δεν πολυβάζουν καθαριστήρες. Εγώ πάντως την Κυριακή που βγήκα μια βόλτα με βροχή δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Βέβαια από την άλλη σε 4-5 αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει αρκετά το μόνο που είχε πίσω καθαριστήρα ήταν ένα Yaris, και σ' αυτό μου τον είχαν ξηλώσει στο δίμηνο... οπότε δεν τον είχα συνηθίσει ποτέ.
Με την τάπα της βενζίνης ούτε εγώ είχα κάποιο πρόβλημα σε καμιά 15αριά φορές που την άνοιξα, τώρα αν προκύψει δεν ξέρω, αλλά έχουν βγάλει και αντικαταστάτη (μπορεί τα 2007 μοντέλα που παίρνουμε απο Ιανουάριο να την έχουν συμπεριλάβει)
Αυτό για το συναγερμό μούφα φαίνεται, και μάλλον σ'αυτό που σου λέει ο leonp έχει δίκιο. Κάτι φοβούνται (δεν ξέρουν) και δεν το κάνουν, οπότε αφού το φοβούνται καλύτερα να μην το πιέσεις. Σα τους γιατρούς, καλύτερα να κάνεις τη μέθοδο που σου προτείνει ή να αλλάξεις γιατρό. Μην τον πιέζεις να κάνει κάτι που δεν προτείνει γιατί σημαίνει ότι δεν το ξέρει.
Αισθητήρες είναι χρήσιμοι. Επίμεινε να είναι 4άδες, αν εί δυνατόν μπρος πίσω.
Αυτά...και...καλή υπομονή !
-
Ύστερα από 6 μήνες αναμονής για το Honda Civic κατέληξα να πάρω σήμερα το πρωί το Golf GT 170hp.Καλοτάξιδο solaris! Αν και προδότης κοίτα τουλ να ευχαριστηθείς την προδοσία σου
και κοίτα... ήρεμα στις ρεπρίζ όταν έχεις δίπλα κανα civic, μην ξεχνάς από που ξεκίνησες!
-
Ύστερα από 6 μήνες αναμονής για το Honda Civic κατέληξα να πάρω σήμερα το πρωί το Golf GT 170hp.Καλοτάξιδο και εξαιρετική επιλογή. Για τους ανθρώπους του Σαρακάκη απλά ας πρόσεχαν.
Θα μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες πως από την Ιαπωνία βρέθηκες στη Γερμανία ??
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Δεν ξέρω αλλά έχω την γνώμη ότι αυτό το σουπερ μοτεράκι της VW όταν αρχίσει να φορτώνεται χιλιομετρακια στην πλάτη του θα κάνει πολλούς να κλάψουν από στεναχώρια.
Μακάρι να λέω μπούρδες...τους ανταγωνιστές εννοείς που κλαίνε ήδη και βγάζουν ότι βρώμα μπορεί να φανταστεί κανείς;
-
Ήρθαν
-
αργήσαμε λίγο ε; δεν ήρθαμε με τούρμπο
-
ποιός ήρθε?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν ξέρω αλλά έχω την γνώμη ότι αυτό το σουπερ μοτεράκι της VW όταν αρχίσει να φορτώνεται χιλιομετρακια στην πλάτη του θα κάνει πολλούς να κλάψουν από στεναχώρια.
Μακάρι να λέω μπούρδες...τους ανταγωνιστές εννοείς που κλαίνε ήδη και βγάζουν ότι βρώμα μπορεί να φανταστεί κανείς;
...κι ό,τι είδους έκπτωση έχουν επινοήσει οι μαρκετινίστες
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αργήσαμε λίγο ε; δεν ήρθαμε με τούρμποΓιατί, χάλασε το GTI;
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
αργήσαμε λίγο ε; δεν ήρθαμε με τούρμπο
Γιατί, χάλασε το GTI;
όχι, έχει πάνω από 10 βαθμούς, μην το κουράσω
-
-
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ύστερα από 6 μήνες αναμονής για το Honda Civic κατέληξα να πάρω σήμερα το πρωί το Golf GT 170hp.
Καλοτάξιδο και εξαιρετική επιλογή. Για τους ανθρώπους του Σαρακάκη απλά ας πρόσεχαν.
Θα μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες πως από την Ιαπωνία βρέθηκες στη Γερμανία ??
Με τα πόδια....
και από ότι φαίνεται ήρθα πιο γρήγορα από το Civic
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτό για τον συναγερμό μούσι.Απλώς θέλεις και μία πλακέτα για να γίνει αυτό που κάνει όσο και συναγερμός (μπορεί και παραπάνω) οπότε ανεβαίνει το κόστος και δεν συμφέρει.
Επίσης αρκετοί δεν ξέρουν να τα συνδέουν σωστά και χαλάνε τα παράθυρα (δεν δουλεύουν σωστά μετά το συναγερμό).
Πάντως ανεξαρτήτως μάρκας μην προτιμάτε συναγερμό για δώρο γιατί αν δείτε σε τι εγχείρηση (ξεκίλιασμα) υποβάλεται το αυτοκίνητο για να μπει ο συναγερμός μετά θα κάνετε μέρες να ηρεμήσετε.Για έναν καλό τεχνικό βέβαια είναι παιχνιδάκι, αλλά μετά αρκετές φορές, όλο και κάποιο πλαστικούλι σπάει ή δεν κουμπώνει καλά ή και περισεύει καμιά φορά και μετά αρχίζουν τα τριξίματα και την πληρώνει ο κατασκευαστής.
-
Άντε να τα βάλω και τα 2 για να ξεκινήσει με χαμόγελο η μέρα μας...
Πως το λένε οι Άγγλοι...Α ναι!!! High Revving!!!
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
για ηδη τυχερους κατοχους civic 5dr καποιες ερωτησουλες
το cooler box υπαρχει;
στο λεβιε ταχυτητων δεν υπαρχει το δερμα απο κατω παρα μονο γυμνη η κουρμπα. Οταν εκανα τεστ ντραιβ στον πραπα στην κουρμπα ειχε ξεφλουδισει ενα ερκετα μεγαλο κομματι απο το ασημι χρωμα. ξεφλουδιζει τοσο ευκολα ή πρεπει να το προσπαθησεις;διαβασα σε ενα φορουμ απο αγγλια οτι υπαρχειπροβλημα με την ταπα βενζινης. στα 2007 παραλαβη εξακολουθει το προβλημα;
στο ιδιο φορουμ υπηρχαν παραπονα για θορυβο απο το πισω μερος του αυτοκινητου.
η απουσια πισω καθαριστηρα ειναι τοσο ενοχλητικη;
μου εκανε δωρο ο πραπας τους αισθητηρες παρκιν που πιστευω οτι ειναι αρκετα χρησιμοι.
Κατι τελευταιο. Ο Πραπας προθυμοποιηθηκε αντι των αισθητηρων να μου κανει δωρο τον συναγερμο. Ζητησα να ανεβαινουν τα παραθυρα οταν ενεργοποιεις το συναγερμο (πραγμα πολυ εξυπηρετικο,το εχω στο citroen Μου) και μου ειπε οτι δεν το επιτρεπει η honda γιατι κρεμαει ο γρυλος. Αληθεια ή με παραμυθιασε;
Οπως τονισε οτι η honda ειναι πολυ αυστηρη και επιτρεπει (για να εισαι στην εγγυηση) συγκεκριμεους τυπους συναγερμων και αισθητηρων.΅Αν δε με παραμυθιασε χαιρομαι που η εταιρεια ειναι τοσο αυστηρη. Τελος ειναι αληθεια οσα ακουγονται για το σαρακακη; Η 7 χρονια εγγυηση ειναι πραγματικη ή αρχίζουν τα ΄'μου'' και ''μη'' οταν γινει η αγορα και αρχισει η εγγυηση;
Ακόμα 4 μηνες
honda club στην ελλαδα υπαρχει; τσεκαρα το σαιτ και ειναι ψιλοεγκαταλειμμενοcooler box υπάρχει.
Ο λεβιές είναι όπως τον περιγράφεις. Μετά από 35500 χιλ δεν είχε κανένα πρόβλημα.
Όπως καταλαβαίνεις μετά από τα 35500 χιλ έβαλα βενζίνη άπειρες φορές. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.
Θόρυβο δεν κατάλαβα.
Και μένα με ξένισε η απουσία του πίσω καθαριστήρα. Αλλά στην πορεία αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Όταν το πήρα εγώ δίναν δώρο πατάκια. Αν σου δώσουν αισθητήρες παρκαρίσματος πάρτους γιατί το αυτοκίνητο είναι και λίγο φαρδύ και μέχρι να το συνηθίσεις .....
Γιά τον Σαρακάκη ο θεός να δώσει να μην τον χρειαστούμε καθόλου. Η φήμη είναι δεδομένη. Απλά τώρα λένε ότι την εταιρεία την ανέλαβαν τα παιδιά του και ότι άλλαξαν τα πράγματα. Όπως είπα και πριν ο θεός να δώσει.
Και κάτι τελευταίο. Ένας HONDA από την επαρχία μου είπε ότι η αναμονή έχει πέσει στους τρείς μήνες.
Πάντως το αυτοκίνητο είναι θαυμάσιο. -
Βρε Χονταίοι πές τε μου και εμένα αυτό που ρώτησα.
Γιατί γράφουν τα περιοδικά ότι το CIVIC έχει κακή ορατότητα;
Τι εννοούν; Δεν βλέπει καλά ο οδηγός κάποιου ύψους ας πούμε ή δεν είχαν τι άλλη μπούρδα να γράψουν και τίποτε άλλο να προσάψουν στο αυτοκίνητο και είπαν να του φορτώσουν κάτι έτσι για να υπάρχει;
Ηonda Civic 2005