-
Νωρίς το πρωί πέτυχα ταξί υβριδικό Civic και ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα αρκετά. Εσωτερικά πολύ άνετο και όμορφο. Σε μια μικρή κουβέντα που είχαμε ήταν ευχαριστημένος με την επιλογή του. Κατανάλωση για ταξί ... 6,5 λτ/100 με περιπτώσεις που άγγιξε και το 5,7. Αθόρυβο εν κινήσει και πολύ καλό το σταμάτημα του κινητήρα σε στάσεις, φανάρια κλπ. Σε θέμα επιδόσεων αρκετά ικανοποιημένος απο τον 1,3 βενζινοκινητήρα + τις μπαταρίες.
Είχε κάνει ήδη 18.000 χλμ και δεν του παρουσίασε απολύτως τίποτα και έδειχνε ευχαριστημένος έχοντας εμπιστοσύνη στο όνομα Honda, στα 10 χρόνια μηχανικά, 7 χρόνια για τις μπαταρίες και 3 στα ηλεκτρικά. Φυσικά μου τόνισε το ατού των 0€ τελών κυκλοφορίας (τα άλλα ταξί πληρώνουν κοντά στα 260€ τέλη). -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Νωρίς το πρωί πέτυχα ταξί υβριδικό Civic και ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα αρκετά. Εσωτερικά πολύ άνετο και όμορφο. Σε μια μικρή κουβέντα που είχαμε ήταν ευχαριστημένος με την επιλογή του. Κατανάλωση για ταξί ... 6,5 λτ/100 με περιπτώσεις που άγγιξε και το 5,7. Αθόρυβο εν κινήσει και πολύ καλό το σταμάτημα του κινητήρα σε στάσεις, φανάρια κλπ. Σε θέμα επιδόσεων αρκετά ικανοποιημένος απο τον 1,3 βενζινοκινητήρα + τις μπαταρίες.
Είχε κάνει ήδη 18.000 χλμ και δεν του παρουσίασε απολύτως τίποτα και έδειχνε ευχαριστημένος έχοντας εμπιστοσύνη στο όνομα Honda, στα 10 χρόνια μηχανικά, 7 χρόνια για τις μπαταρίες και 3 στα ηλεκτρικά. Φυσικά μου τόνισε το ατού των 0€ τελών κυκλοφορίας (τα άλλα ταξί πληρώνουν κοντά στα 260€ τέλη).δίνει 7 χρόνια για τις μπαταρίες ο Σ? Σε ένα ταξί αυτό είναι 800,000 χιλιόμετρα....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
δίνει 7 χρόνια για τις μπαταρίες ο Σ? Σε ένα ταξί αυτό είναι 800,000 χιλιόμετρα....Ναι. Μου το τόνισε κιόλας λεγοντας ότι για το Prius(σε έκδοση ταξί) η Toyota δίνει 3 χρόνια σε όλα(μηχανικά-ηλεκτρικά-μπαταρίες) στους επαγγελματίες και όχι την κανονική εγγύηση σαν ΙΧ.
-
Αυτό μπορεί να είναι βέβαια μία απόδειξη ότι δεν το σκέφτηκαν καλά στην αντιπροσωπεία. Μακάρι να ειναι τόσο αξιοπιστο αλλά εμένα για βλακεία μου φαίνεται
-
To lsd θα μπει σε ολα τα νεα ταπερ η απλα σε μια και μονο ειδικη εκδοση?Ξερουμε κατι?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αυτό μπορεί να είναι βέβαια μία απόδειξη ότι δεν το σκέφτηκαν καλά στην αντιπροσωπεία. Μακάρι να ειναι τόσο αξιοπιστο αλλά εμένα για βλακεία μου φαίνεταιΉ ότι είναι πολύ σίγουρη η αντιπροσωπία για την αξιοπιστία του.
Δεν πιστευω ο Σαρακάκης να μην το μελέτησε το θέμα ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Είχε κάνει ήδη 18.000 χλμ και δεν του παρουσίασε απολύτως τίποτα και έδειχνε ευχαριστημένος έχοντας εμπιστοσύνη στο όνομα Honda, στα 10 χρόνια μηχανικά, 7 χρόνια για τις μπαταρίες και 3 στα ηλεκτρικά. Φυσικά μου τόνισε το ατού των 0€ τελών κυκλοφορίας (τα άλλα ταξί πληρώνουν κοντά στα 260€ τέλη).Εγώ πάντως θα προτιμούσα το C-TDi kai 140PS
Kraftstoffart (DIN 51607) Diesel ****
Verbrauch in Liter / 100 km (1999/100/EC) *
Städtisch, Liter 6,6
Außerstädtisch, Liter 4,3
Kombiniert, Liter ** 5,1**
CO2 - Emission, g/km 136 -
Το 5θυρο είναι εντελώς αβολο για επαγγελματικό - ταξί (αν αναφερεσαι για τέτοια χρήση).
Σαν ΙΧ ... 2,2 και diesel = κόστος/τέλη/τεκμήρια και απαγορευτικό για Αθήνα/Θεσσαλονίκη ... και τώρα που το σκέφτομαι ... εντελώς απαγορευτικό για τα ελληνικά μυαλά!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
και τώρα που το σκέφτομαι ... εντελώς απαγορευτικό για τα ελληνικά μυαλά!!!εδώ ακριβώς εντοπίζετε το πρόβλημα
Για taxi ναι δε βολεύει το χάτσμπακ υπάρχει όμως και το......accord diesel -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτό μπορεί να είναι βέβαια μία απόδειξη ότι δεν το σκέφτηκαν καλά στην αντιπροσωπεία. Μακάρι να ειναι τόσο αξιοπιστο αλλά εμένα για βλακεία μου φαίνεται
Ή ότι είναι πολύ σίγουρη η αντιπροσωπία για την αξιοπιστία του.
Δεν πιστευω ο Σαρακάκης να μην το μελέτησε το θέμα ...Με εκπλήσεις!!!!!! με τα πιστεύω σου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ή ότι είναι πολύ σίγουρη η αντιπροσωπία για την αξιοπιστία του.
Δεν πιστευω ο Σαρακάκης να μην το μελέτησε το θέμα ...Το θεωρώ πρακτικά αδύνατο να έχει τόσο μεγάλη διάρκεια ζωής το σύστημα. Σε 200,000 χιλιόμετρα θα έχει μετρήσει μερικές χιλιάδες κύκλους φόρτισης αποφόρτισης και οι μπαταρίες θα έχουν πάει βόλτα.
Εντάξει σε σχέση με αυτές του Prius είναι πιο φθηνές (D-cells) αλλά πολύ αμφιβάλλω αν θα φτάσουν τα 250k χιλιόμετρα. Θα αναλάβει ο Σ δύο αλλαγές (στα 8 έτη) χωρίς να έχει βρει τρόπο να τα πάρει από αλλού??? (και εννοώ τα service).
-
Η εγγύηση για το υβριδικό σύστημα είναι 8 χρόνια ή 160.000χλμ.
Επιπλέον, η δυναμική εγγύηση της Honda στην Ελλάδα, δηλαδή τα επιπλέον 7 έτη ( της εργοστασιακής τριετούς) για κινητήρα-κιβώτιο ταχυτήτων-διαφορικό δεν ισχύουν αν το όχημα ταξινομηθεί ως ταξί... -
Τι κόστος αντικατάστασης έχουν οι μπαταρίες,ξέρει κανείς?
-
-edit-
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Χαιρετώ το φόρουμ της θεωρούμενης από πολλούς (και από μένα φυσικά )ως κατασκευάστριας των ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ κινητήρων ...
Είμαι αθεράπευτα ερωτευμένος με το Type-R.
Το έχει κάποιος να μου πεί την κατανάλωση εντός πόλης (την πραγματική και όχι αυτή των φυλλαδίων) ?είμαι ο άνθρωπος σου
κάνε κλικ στην υπογραφή μου και μετά δες και όλους τους ευρωπαίους. -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Χαιρετώ το φόρουμ της θεωρούμενης από πολλούς (και από μένα φυσικά )ως κατασκευάστριας των ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ κινητήρων ...
Είμαι αθεράπευτα ερωτευμένος με το Type-R.
Το έχει κάποιος να μου πεί την κατανάλωση εντός πόλης (την πραγματική και όχι αυτή των φυλλαδίων) ?Να σου πω την αληθεια εντος πολης δεν εχω μετρησει ποτε.
Στην διαδρομη που κανω εγω για την δουλεια (90% εκτος και 10% εντος πολης) υπολογιζω γυρω στα 10λιτρα με συντηριτικη οδηγηση,οχι δηλαδη πανω απο 6000 rpm.
Τωρα για μεσα στην πολη ενα 13αρι... -
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
Η εγγύηση για το υβριδικό σύστημα είναι 8 χρόνια ή 160.000χλμ.
Επιπλέον, η δυναμική εγγύηση της Honda στην Ελλάδα, δηλαδή τα επιπλέον 7 έτη ( της εργοστασιακής τριετούς) για κινητήρα-κιβώτιο ταχυτήτων-διαφορικό δεν ισχύουν αν το όχημα ταξινομηθεί ως ταξί...έτσι εξηγείτε..
που όμως το αναφέρει αυτό? (τα 160k δηλαδή)......
-
Civic 5dr 1,4 100ps model year 2009
Το αυτοκίνητο μπορεί πλέον να παραγγελθεί, θα διατίθεται σε μια (πλήρη) έκδοση εξοπλισμού (Sport) και
η τιμή διάθεσης είναι 18,800 € με το μεταλλικό χρώμα... -
Τζίζουζ...
-
Πω θα καίει την άσφαλτο τώρα.
Πέρα από την πλάκα σωστή κίνηση, έστω κι αργά.
Ηonda Civic 2005