-
Ο χρήστης panagiotis87 έγραψε:
Να φτήνυνε τοσο το 1.8 αποκλείεται. Στο 1.4 θα αναφέρεται...Και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά δεν παύει να είναι υπόθεση. Εξάλλου γιατί να αποκλείεται να το φθήνυναν το 1.8? Οι προσφορές και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Αν και δεν το πολυπιστεύω να συμβαίνει κάτι τέτοιο, εάν όμως συμβαίνει τότε.... ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ όπως έλεγε και ο 'αναποφάσιστος αγοραστής'! Που χάθηκε αλήθεια ο Θεοφράστου? Η καλύτερη εκπομπή για το αυτοκίνητο και με αστείρευτο χιούμορ. Κρίμα.
-
Τελικά στο 1.4 αναφέρεται η τιμή των 19.100. Απλά κατήργησαν την έκδοση με τα 18.600...
Civic 5D Comfort 1.4 (MT/6.SRS/VSA/KE/A.AC/R.CD MP3) 18600 €
**Civic 5D Sport 1.4 (MT/6.SRS/VSA/KE/A.AC/R.CD MP3/FOG LIGHTS/AW) 19100 € **Κρίμα γιατί το 1.4 δε πάει βήμα και είναι και πανάκριβο. Απορρώ αν το έχει αγοράσει κανείς το 1.4...
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Κρίμα γιατί το 1.4 δε πάει βήμα και είναι και πανάκριβο. Απορρώ αν το έχει αγοράσει κανείς το 1.4...
Κι όμως... ξέρω άτομο που το έχει και δηλώνει υπερευτυχισμένος λόγω look (οι δύο τριγωνικές εξατμίσεις βέβαια είναι βουλωμένες με πλαστικό και η πραγματική εξάτμιση κοιτάζει προς τα κάτω) αν και όπως ακριβώς ο ίδιος είπε 'πάνω από τα 100χλμ δεν έχει νόημα να επιχειρήσεις να προσπεράσεις οτιδήποτε'
-
to 1.4 δεν υπαρχει..., το 1.8 ειναι η μονη λυση αν δεν θες type r. To 1.4 βεβαια εχει λιγη καταναλωση , αλλα ειναι πολυ αδυναμο κ πανακριβο.
by the way , o Σ ... παιδια προσφερει την πιο συμφερουσα οικονομικα λυση στην ασφαλιση του αυτοκινητου. Σ εμενα στο type S μου εκανε προσφορα τουλαχιστον την πιο φτηνη προσφεροντας ακριβως τα ιδια πραγματα με τις αλλεσ ασφαλιστικες. -
Καλοριζικο και καλοταξιδο και απο εμενα φιλε.
Χαθηκαμε(εγω βασικα).
Πως παει?Στειλε εντυπωσεις σε pm -
Aδικαιολογητος αλλα θελω να ρωτησω στο service βαζουν λαδι 10-40 shell hellix?
Ποσο το χρεωνουν το λιτρο και ποσα λιτρα παιρνει ο κινητηρας? -
Βάζουν συνήθως Shell Helix 5w40, και σε στην πρώτη αλλαγή λαδιού-φίλτρου μου το χρέωσαν 65€ περίπου το 4λιτρο. (τόσο μπαίνει περίπου) Στο Internet το βρίσκεις 38€.
Στο σέρβις έβαλα Fuchs που τα αγόρασα το 4λιτρο 28€.
-
παιδες το παρελαβα MILANO RED type S , κ μπορω να πω οτι το αυτοκινητο ειναι εκπληκτικο ......παντως στις λακουβες δεν ειδα κατι το φοβερο , το κλιο που εχω βαραει πολυ περισσοτερο. τεσπα , ειναι κ νωρις ακομα...
-
Kαλο ταξιδο φιλε και καλα χιλιομετρα περιμενω της εντυπωσεις σου,κανε ενα ταξιδακι για το στρωσιμο του ,εγω του εκανα τα πρωτα 1000 χλμ απο 3000 μεχρι 3500 στροφες,ετσι μου ειπα στην αντιπροσωπεια και το τηρησα
-
thanx φιλε...καπως ετσι σκεφτομαι να το στρωσω, απλα λεω να ανεβαζω 500 στροφες ανα 1000 χλμ, μετα τα πρωτα 1000 χλμ μεχρι τα 10000χλμ. Τι λες?
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
thanx φιλε...καπως ετσι σκεφτομαι να το στρωσω, απλα λεω να ανεβαζω 500 στροφες ανα 1000 χλμ, μετα τα πρωτα 1000 χλμ μεχρι τα 10000χλμ. Τι λες?Πρώτον καλοτάξιδο!!!!!!
Υπερβολικά συντηρητικό το 500 στροφές ανά 1000 χιλιόμετρα. Από τη δική μου εμπειρία (εντάξει άλλο το υβριδικό αλλά HONDA είναι ο κινητήρας) λίγη προσοχή ως τα 1000 χιλιόμετρα (ως 3500 στροφές) μετά το επόμενο σκαλοπάτι ως τα 2000 χιλιόμετρα (δώσε 4500 στροφές) μετά ως τα 3500~4000 χιλιόμετρα κατα προοδευτικό τρόπο μέχρι εκεί που επεμβαίνει ο κόφτης.
Κύριο μέλημα να αποφύγεις όσο και αν αυτό ακούγεται ελκυστικό τα ταξίδια στον αυτοκινητόδρομο χωρίς αυξομειώσεις ταχύτητας που τελικά δεν στρώνουν το όχημα. Στρώσιμο θέλουν και τα φρένα, και οι αναρτήσεις βεβαίως βεβαίως.
-
thanx chris. φοβερο το cr-z avatar
-
thanx chris. φοβερο το cr-z avatar
-
Για το στρωσιμο μια χαρα ειναι και αυτος ο τροπος ανα 500 στροφες.Ετσι το εστρωσα και εγω και δεν μου εκαψε γραμ. λαδιου.Οσο για τα ταξιδια συμφωνω και εγω.Οχι στρωσιμο με cc και σε δρομους ανοιχτους οπως η εθνικη.Εκτος απο τον κινητηρα στρωνονται και αλλα μερη του αυτοκινητου για αυτο θελει διακυμανσεις.
Καλα χλμ και απο εμενα (απροβληματιστα θα ειναι ουτως η αλλως ) -
Εγώ πάλι, το ψιλό-ήπια στο στρώσιμο. Αλλά με ενθάρρυναν και απο την αντιπροσωπεία. Όπως και να έχει, δεν έκαψε τίποτα. Μια χαρά είναι και πλέον με τα 21000 km του
-
Κι ομως μεσα μου το ξερα οτι θα ρθει αυτη η ωρα... Τα προβληματα με το bravo τον τελευταιο καιρο εγιναν ασταματητα κι εδω και 10 μερες ημουν προς αναζητηση νεου αυτοκινητου.Αρχικα σε συζητησεις με φιλους ειχα 3 επιλογες το corsa opc,το Clio Rs και το Golf GT...Σκεφτηκα ξανα και ξανα να ξαναπαρω Ιταλικο αλλα ηθελα μια αλλαγη.Σιγουρα η Ιταλια παραμενει στην καρδια μου και καποια στιγμη θα ξαναγορασω.Οι παλιες αγαπες δεν ξεχνιουνται..
Την προηγουμενη Δευτερα συμφωνησαμε για το Civic TypeS γιατι ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ με το εσωτερικο του και η αληθεια ειναι οτι η Χοντα ηταν παντα στη σκεψη μου. Ετοιμοπαραδοτο σε μαυρο και κοκκινο και μιας και το bravo ειναι μαυρο και ηθελα αλλαγη προτιμησα το Milano Red (ακομα και στα χοντα ιταλικα ονοματα βαζουν.. )Στα 80 χιλιομετρα που εκανα σημερα που το παρελαβα πεταω κυριολεκτικα γιατι ειναι ανετο (σε σχεση με πριν στον ιταλο) και η δυναμη του αναλογικα μου φαινεται υπεραρκετη. Η αναρτηση του ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ η καταναλωση νταξ αρχη ειναι ακομα.Φανταστικα τα πρωτα συναισθηματα..Υγ:Πολλοι θα σκεφτουν διαφορα λογω της ημερας... Ελα που ΔΕΝ ειναι ψεμματα,εμενα μπορει να μου φαινεται σαν 'ψεμα'.Εγκαθετοι που σκεφτηκαν 'μα γιατι δεν ανοιξε θεμα με επιλογες;' η απαντηση ειναι οτι θα φταναμε στο 350Ζ στην SLK350 και στην cayman. Aλλωστε δεν το πολυσκεφτηκα..
-
To Βravo τι απεγινε? Δεν ειδα καμμια αγγελια...
Να φανταστω το εδωσες ανταλλαγη? -
Το bravo θα δοθει τις επομενες μερες με ραγισμενη τουρμπινα και κατι ψιλα ακομα για ψιχουλα με βαση την δουλεια που ειχε πανω...
-
Έχει αρχίσει να γίνεται πιστευτό Αλλά αν δεν περάσει η πρωταπριλιά εγώ δεν πιστεύω κουβέντα, ειδικά για ιταλούς που γίνονται ιάπωνες σε μια νύχτα
-
το πηρε, αλλα δεν ειπε ακομη το πραγματικο λογο!
Ηonda Civic 2005