-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
συμφωνω κι εγω που άλλαξα τα τελειως σπορ με sallon ελαστικά. Ετσι εχω λίγο κλίση παραπάνω (δηλαδή ανάρτηση από το ελαστικό) αλλά τρομερή άνεση... (αναλογικά πάντα) και λίγο θόρυβο...Α... και μην ξεχάσω... τωρα ανεβάζουν και θερμοκρασία
Πέρα από οποιαδήποτε πλάκα το αυτοκίνητο σου stock είναι πιο άνετο από το δικό μου. Δεν θα το πίστευα αν δεν το διαπίστωνα μόνος μου τόσο σαν επιβάτης όσο και σαν οδηγός. Άλλωστε έχει 205 ελαστικό αν θυμάμαι καλά.
-
το 205 το κάνει χειρότερο? Τι θέλεις να πεις?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
το 205 το κάνει χειρότερο? Τι θέλεις να πεις?το αντίθετο...ότι το μικρότερο ελαστικό έχει μικρότερη επιφάνεια επαφής με το οδόστρωμα άρα και λιγότερο συγκριτικά θόρυβο.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
το 205 το κάνει χειρότερο? Τι θέλεις να πεις?
το αντίθετο...ότι το μικρότερο ελαστικό έχει μικρότερη επιφάνεια επαφής με το οδόστρωμα άρα και λιγότερο συγκριτικά θόρυβο.
δεν το κατάλαβα... ότι έλεγες για τον θόρυβο. Γενικά όμως εννουσα ότι στην ΑΝΕΣΗ είναι πολύ χειρότερο
-
παιδιά καλησπέρα,
έχει κανείς καμιά πληροφορία πότε περιμένουμε facelift?
-
να κοιτάς το αγγλικό site..... Εδω το καθυστερου΄ν μερικές φορές
-
1o σέρβις (δυστυχώς κανένας δεν εξυπηρετεί Σάββατο) και αναγκαστικά λόγω δουλειάς+απόστασης, στου Ζαφείρη (όχι Μελά) στο Γαλάτσι (τιμές με ΦΠΑ):
Εργατικά 29,75
Φίλτρο 10,75
Λάδια (Ηοnda) 72,3Σύνολο 112,8 ..................
Την επόμενη με δικά μου λάδια, πριν χάσω τα λάδια στον εγκέφαλο.....
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
1o σέρβις (δυστυχώς κανένας δεν εξυπηρετεί Σάββατο) και αναγκαστικά λόγω δουλειάς+απόστασης, στου Ζαφείρη (όχι Μελά) στο Γαλάτσι (τιμές με ΦΠΑ):Εργατικά 29,75
Φίλτρο 10,75
σαν πολλα νανε εγω αλαγη λαδια bp 5-40w + φιλτρο λαδιου και εβγαλαν να καθαρισουν το φιλτρο αερα ολα μαζη 60 ευρω τεχνικα δεν μου πειραν.
-
1o σέρβις (δυστυχώς κανένας δεν εξυπηρετεί Σάββατο) και αναγκαστικά λόγω δουλειάς+απόστασης, στου Ζαφείρη (όχι Μελά) στο Γαλάτσι (τιμές με ΦΠΑ):Εργατικά 29,75
Φίλτρο 10,75
σε τσάκισε ρε Διονύση...πολλά είναι.
εμένα πήραν τα μισά. Στο πρώτο είχαν χρεώσει 79. Έπρεπε να σε στείλω στον δικό μου. -
Φίλτρο 10,75
Εργατικα σου πηραν πολλα φιλε. Τα λαδια τις χοντα και το φιλτρο τοσο τα πληρωνω και εγω στο βολο περιπου. Εργατικα ομως μονο 10 ευρω. Και για το πρωτο σερβις δε μου πηραν εργασια,επειδη πηρα απο εκει το αμαξι. Μαλλον στο δικο σου το τζαπα πεθανε !!!!
-
οταν λετε λαδια honda τι..ειναι?? Shell??
-
σε μένα ναι
-
Και εμένα Shell είναι, αλλά στα 20.000 με βλέπω να βάζω castrol.
-
Εγω δεν εννοω τις shell. Εγω εννοω λαδια γνησια της Honda.Γραφουν χοντα επανω και ειναι 5w40.
-
Ααα συγγνώμη. My Bad.
-
Καλα της HONDA δεν ειναι.Καποιος αλλος τα φτιαχνει και τα βαζει σε συσκευασια με το ονομα της HONDA.
-
1o σέρβις **(δυστυχώς κανένας δεν εξυπηρετεί Σάββατο) **και αναγκαστικά λόγω δουλειάς+απόστασης, στου Ζαφείρη (όχι Μελά) στο Γαλάτσι (τιμές με ΦΠΑ):Εργατικά 29,75
Φίλτρο 10,75
Απλά μόνο σε αυτό να σου απαντήσω γιατί κι 'εμάς μας ενδιαφέρει αυτό.
Ο 'Λου' είναι ανοιχτός τα Σάββατα,και σε εμένα προσωπικά κάνει άριστη δουλειά,από τιμές καλός για τα δικά μου δεδομένα.
Το R μου εκεί το πηγαίνω. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Καλα της HONDA δεν ειναι.Καποιος αλλος τα φτιαχνει και τα βαζει σε συσκευασια με το ονομα της HONDA.εμένα στα κεντρικά μου βάζουν shell
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Καλα της HONDA δεν ειναι.Καποιος αλλος τα φτιαχνει και τα βαζει σε συσκευασια με το ονομα της HONDA.
εμένα στα κεντρικά μου βάζουν shell
Πόσο αστεία μου φαίνονται όλα αυτά. Θυμόσαστε οι παλιότεροι όταν πριν από κανένα χρόνο κλαιγόμουν για τα service και σεις είσασταν μέσα στην τρελή χαρά γιατί περιμένατε το πολύτιμό σας?
-
δεν κατάλαβα τι λες?
Ηonda Civic 2005