-
έκανε ήδη του αδερφού μου το αυτοκίνητο που είναι μπλε σκούρο και είχε πολύ καλά αποτελέσματα. Αυτό που λες το καταλαβαίνω και μάλλον θα έχει να κάνει με τα σημεία που ο αλοιφαδορος δεν περνάει πολλές φορές με αποτέλεσμα να μην έχει 'διαλύσει' η αλοιφή...
Πάντως στον αδερφό μου πέρασε πολλά στρώματα και 5 διαφορετικές αλοιφές με την τελευταία να περιέχει (νομίζω...) τεφλόν.
Θα σε παρακαλούσα πάντως να μου πεις τι πράγματα να προσέξω κατά την διαδικασία ώστε να του τα επισημάνω.Θα σας ανεβάσω φώτο μόλις το φτιάξει... έτσι και αλλιώς ως μαύρο μόνο στις ...φωτογραφίες είναι καθαρό
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
έκανε ήδη του αδερφού μου το αυτοκίνητο που είναι μπλε σκούρο και είχε πολύ καλά αποτελέσματα. Αυτό που λες το καταλαβαίνω και μάλλον θα έχει να κάνει με τα σημεία που ο αλοιφαδορος δεν περνάει πολλές φορές με αποτέλεσμα να μην έχει 'διαλύσει' η αλοιφή...
Πάντως στον αδερφό μου πέρασε πολλά στρώματα και 5 διαφορετικές αλοιφές με την τελευταία να περιέχει (νομίζω...) τεφλόν.
Θα σε παρακαλούσα πάντως να μου πεις τι πράγματα να προσέξω κατά την διαδικασία ώστε να του τα επισημάνω.Θα σας ανεβάσω φώτο μόλις το φτιάξει... έτσι και αλλιώς ως μαύρο μόνο στις ...φωτογραφίες είναι καθαρό
να μην το κανει με πολυ χοντρη αλοιφοι σαν πρωτο χερι γιατι ενω μετα θα το γιαλιση με τις υπολυπες αλοιφες μεσα σε 1-2 μερες εχουν την ιδιοτιτα να εξατμιζονται λιγο με αποτελεσμα να εμφανιστουν θαμπωματα.αυτο που σου ειπα να το βαλεις στον ηλιο και να το παρατηρισεις καλα καντο στου αδελφου σου μηπως φενετε αυτο που σου λεω.
-
Εκανα μια γρατζουνια στον προφυλακτηρα! Εχει κανεις εμπειρια απο τιποτα μαγαζια τυπου chips - scratch away??
Αυριο πρωι εχω ραντεβου στη honda να δουν τους τριγμους απ το υποπλαισιο or whatever.. -
@αλεξανδρος και εγώ έκανα μια, αλλά την έφτιαξα μόνος μου. Με το stick του χρώματος, και μια αλοιφή της sonex. Σαν καινούργιο είναι, δεν φαίνεται τίποτα. Βέβαια, ανάλογα με την μορφή και το βάθος της γρατζουνιάς...
-
Honda: ρεκόρ πωλήσεων στην Ευρώπη
Ρεκόρ αύξησης πωλήσεων πραγματοποίησε η Honda στην Ευρώπη το 2007, ξεπερνώντας τα ανοδικά ποσοστά των υπολοίπων κατασκευαστών, σύμφωνα με τα στοιχεία που πρόκειται σύντομα να δημοσιευτούν.
Η Honda ανακοίνωσε πωλήσεις της τάξεως των 398.960 μονάδων, αριθμός που αντιστοιχεί σε αύξηση 21,5% σε σύγκριση με το 2006. Το 2007 είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που η Honda σημειώνει πωλήσεις ρεκόρ στην Ευρώπη, καταρρίπτοντας παράλληλα τα ρεκόρ εθνικών πωλήσεων σε 32 από τις 37 χώρες της περιοχής.
Οι πωλήσεις σε Ρουμανία, Ουκρανία και Ρωσία έχουν υπερδιπλασιαστεί. Στη Σουηδία, οι αυξήθηκαν πάνω από 60%, ενώ η Νορβηγία κατέγραψε αύξηση 55%. Ακολουθούν η Γαλλία, Ελλάδα και Πολωνία με αυξήσεις πάνω από 30%, και οι Ισπανία, Ολλανδία και Δανία, οι οποίες αύξησαν τις πωλήσεις τους σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά πάνω από 20%.
Βασικός παράγοντας αυτής της επιτυχίας ήταν η εξαιρετικά πετυχημένη πορεία του νέου Honda Civic, του οποίου οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 41,7% -στις 160.082 μονάδες- από πέρσι. Το CR-V που ξεκίνησε να πωλείται στις αρχές του 2007, είδε επίσης τις πωλήσεις του να αυξάνονται κατά 77,3%, στον αριθμό-ρεκόρ των 90.562 μονάδων.
18/1/2008
-
Δυστυχώς κυκλοφορούν ΠΑΡΑ πολλά... Και λέω δυστυχώς γιατί με ξενερώνει να το βλέπω όπου και αν γυρίσω... Πριν από 1,5χρόνο που πήρα το δικό μου κοίταζα τα golf και γελούσα τόσο πολλά που ήταν. Δυο-τρεις μήνες που περίμενα να παραλάβω, έψαχνα να δω κανένα Civic στο δρόμο να το χαζέψω, και δεν έβλεπα πάνω από 3-4 την εβδομάδα... Πλέον βλέπεις άνετα 15 τη μέρα...
-
Eξακολουθειτε να γραφετε παπαριες.
Αφου ειπαμε.Οι 4Τ και οι υπερ-δημοσιογραφοι τους+οι υπολοιπες κωλοφυλλαδες ειπανε LEON.
Ο κυβος εριφθει και δεν πατε να λετε οτι θελετεΣτο τελευταιο τευχος δε ,ειχαμε τον υμνο στο Audi R8 που δεν ειναι Lamborghini... και παρεπιμπτοντως η γη ειναι τριγωνικη,
και τα βραβεια της χρονιας.Τι παιχτηκε και συμπεριλαβανε και το Mazda 2 ?Ασε που ειχαμε και την παρουσιαση του νεου SUV που θα τα σαρωσει ολα (στο τεστ,το RAV eixe ~800χλμ,αστρωτο δλδ),το νεο υπερυψωμενο golf ,και μου λετε εσεις και για το CRV..
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Δυστυχώς κυκλοφορούν ΠΑΡΑ πολλά.Με βάση τις πωλήσεις το 2007 ήταν αρκετά αλλά όχι πολλά. Ναι το βλέπεις στο δρόμο αλλά όχι με τη συχνότητα του Golf και του Focus. Απέχει πολύ....
2 OPEL ASTRA 9323
3 VW GOLF 9317
4 FORD FOCUS 8733
7 SKODA OCTAVIA 6147
8 TOYOTA AURIS 5643
14 CITROEN C4 4921
17 TOYOTA COROLLA 4387
19 HYUNDAI ACCENT 4012
25 HONDA CIVIC 3539
29 SEAT LEON -
ξέρει τι γράφει ο winmik...
ενδεικτικά σας γράφω ότι όταν το πήρα πέρυσι στην παρθενική βόλτα σε μεγάλο δρόμο με σταμάτησαν μπάτσοι στη ΑΟ. Νόμιζα ότι είχα κάνει κάποια παράβαση αλλά εκείνοι ήθελαν απλά να το δουν...
(μόλις βέβαια τους είπα πόσο περίμενα πήγαν να με γράψουν για υπερβολική... μαλ&$@&)Το μερίδιο δεν είναι κορυφαίο αλλά είναι πλέον μεγάλο.
Όπου και να πας βλέπεις κάποιο πλέον. -
και θα μεγαλώσει κι άλλο πλέον....
Απλά λίγο παραπάνω.... όμως
με την νέα εγγύηση και μόλις το πάρουν κι άλλοι χαμπάρι θα χάσει....
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Αφου ειπαμε.Οι 4Τ και οι υπερ-δημοσιογραφοι τους+οι υπολοιπες κωλοφυλλαδες ειπανε LEON.
Ο κυβος εριφθει και δεν πατε να λετε οτι θελετεΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΟΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ...ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛΦ ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΧΟΝΤΑ.
-
Ο χρήστης GIANNIS-R έγραψε:
Ο κυβος εριφθει και δεν πατε να λετε οτι θελετεΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΟΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ...ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛΦ ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΧΟΝΤΑ.
Ετσι μπράβο! Ξεσκεπάστε την συνωμοσία!
ΟΥΥΥΥ 666! Honda GO home!
Το ωραίο είναι πως τις ....π@π@ριές τις γράφουν ...άλλοι!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ετσι μπράβο! Ξεσκεπάστε την συνωμοσία!
ΟΥΥΥΥ 666! Honda GO home!
Το ωραίο είναι πως τις ....π@π@ριές τις γράφουν ...άλλοι!
-
Δικαίωμα του καθενός να γράφει αυτό που θέλει και όπως το θέλει!!!
Το γεγονός ότι 7 περιοδικά αυτοκινήτου ψήφισαν πέρυσι Leon και φέτος το Ceed δεν σημαίνει ότι τα δύο συγκεκριμένα οχήματα καλύπτουν απολύτως τις ανάγκες όλων.
[(μέσα στο Matrix mode)] Ο καθένας από εμάς έχει τα δικά του κριτήρια επιλογής με το ανάλογο βάρος καθώς και τον παράγοντα προσωπική εκτίμηση. Οι γνώμες των ανθρώπων που δουλεύουν για την ενημέρωση μας (ας θεωρήσουμε για μία στιγμή ότι ζούμε σε έναν αγγελικό κόσμο) έχουν βαρύνουσα σημασία αλλά δεν είναι αναγκαία συνθήκη για την επιλογή ενός οχήματος. Αποτελούν μία πρόταση που συνίσταται ή μία πρόταση που σηματοδοτεί ένα σημείο αναφοράς στην ιστορία της αυτοκίνησης (κακά τα ψέματα το ceed είναι το 1ο Κορεάτικο όχημα που στέκεται χωρίς αίσθημα κατωτερότητας απέναντι στις καταξιωμένες στην Ευρώπη προτάσεις) ή αυτό που η συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων θεωρεί ότι έλειπε από την αγορά (COTY Fiat 500 λόγω χάρη).
Μάλιστα καθώς σχετίζονται με μία μόνον κατηγορία (άλλωστε ένα κάθε χρόνο το όχημα της χρονιάς και δεν θυμάμαι από πότε έχουμε να δούμε όχημα της Luxury class να κερδίζει τον τίτλο) από τις πολλές πρακτικά δεν έχουν αξία για κάποιον που αγοράζει κάτι από μία αλλή κατηγορία. Δηλαδή αν θέλω ένα αγροτικό θα πάρω Ceed ή Leon γιατί έτσι είπαν κάποιοι???? [/(μέσα στο Matrix mode)]
[(έξω από το Matrix mode)] Τουναντίον μάλιστα σε έναν κόσμο που η αξιοπιστία Βουλευτών κρίνεται από τις μαρτυρίες ένος Δημοσιογράφου που έχει καταδικαστεί πολλάκις για συκοφαντική δυσφήμιση μάλλον η επιλογή από ομάδα Δημοσιογράφων περισσότερο κακό παρά καλό κάνει... [/(έξω από το Matrix mode)]
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Δικαίωμα του καθενός να γράφει αυτό που θέλει και όπως το θέλει!!!Το γεγονός ότι 7 περιοδικά αυτοκινήτου ψήφισαν πέρυσι Leon και φέτος το Ceed δεν σημαίνει ότι τα δύο συγκεκριμένα οχήματα καλύπτουν απολύτως τις ανάγκες όλων.
δεν εχουν ψηφίσει 7 το ceed.... Το έστειλαν στην κορυφή 2 περιοδικά με τη μία!!!
-
Και η επαλήθευση για το παραπάνω....
Και οι ψηφίσαντες
4ΤΡΟΧΟΙ, Τεχνικές Εκδόσεις ΑΕ
CAR AND DRIVER, Εκδόσεις Hachette-Rizzoli ΑΕ
DRIVE MAGAZINE, Mototech AE
AUTOCAR, Mototech AE
TOPGEAR, Imako AE
CAR, Option Press A.E.
EVO, Option Press A.E.
-
υπάρχει μόνο ένα 40..... απλά πράγματα
-
παιδιά επειδή οδήγησα ένα 1.4 που έχει εταιρικό κάποιος συγγενείς πραγματικά αξίζει τα χρήματα του. Δεν είναι σιβικ ούτε συγκρίνεται με αυτό αλλά συνολικά μου άρεσε. Καμία σχέση με το αξεντ προηγούμενης γενιάς που δεν έστριβε. Αυτό είναι αρκούντως δυνατό και στρίβει μια χαρά αν και έχω ενστάσεις για το σαζμαν του και για κάποια από τα υλικά του εσωτερικού...
Ο διαγωνισμός που αναφέρετε έχει απαξιωθεί εν τη γενέσει του μετά τα περσινά. Δεν πείθει κανέναν -
Παιδιά το Ceed νομίζω πήρε το πρώτο βραβείο ωw μια επιβράβευση της εταιρίας για τη συνεχή βελτίωση της στον τομέα της αυτοκίνησης. Καλά λόγια έχουν πει τα περισσότερα περιοδικά για αυτό, αλλά κανένας δεν το έβαλε στην κατηγορία Golf,Focus κ.α.
Και εμένα μου αρέσει το Civic (δεν έχω ακόμα αποφασίσει για αγορά) και τα περιοδικά το αντιμετωπίζουν χλιαρά. Αλλά εμένα μου αρέσει και μόλις το δοκιμάσω θα διαπιστώσω αν με καλύπτει. Από τα περιοδικά παίρνεις μια γεύση αλλά όχι και το κυρίως γεύμα -
αυτό δεν παίζει.... Οι δημοσιογράφοι εντυπωσιάζονται εύκολα.... Κάποτε μου έδειξε ένας ενα ceed και μου έλεγε για την φοβερή ποιότητα...
Και τον ρωτάω...
Κολλήσεις κάτω από τα πατάκια έχει
Κολλήσεις στην πόρτα σβησμένες?
Βάψιμο κάτω από το ταμπλό εκεί που δεν φαίνεταιΑπάντηση
Δεν ξέρω....
Τότε τι κατάλαβες του λέω από την στατική???? παρουσίαση στην έκθεση?
Ηonda Civic 2005