-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Εχθές το βράδυ είδαμε στη Γλυφάδα, ένα Civic που πρέπει να ήταν κουπέ. Ήταν η μούρη ίδια με του sedan, αλλά είχε 2 πόρτες, και πιο σφηνοειδές σχήμα. Μπροστά έγραφε si στη μάσκα, ενώ από όσο μπόρεσα να δω δεν είχε πινακίδα. Έπαθα πλάκα, καθώς δεν ήξερα πως βγαίνει έτσι και το τελευταίο μοντέλο. Θα το έκανε κανένας εισαγωγή απέξω προφανώς. Κουκλί πάντως..
edit: αυτό εδώ ήταν => http://automobiles.honda.com/civic-si-coupe/πρόκειται για το αμερικάνικο σιβικ με μοτέρ 2000 κυβικών και 197 ίππων. Δεν το φέρνουν στην Ευρώπη δυστυχώς....κάποια ανεξάρτητη εισαγωγή είδες.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Εχθές το βράδυ είδαμε στη Γλυφάδα, ένα Civic που πρέπει να ήταν κουπέ. Ήταν η μούρη ίδια με του sedan, αλλά είχε 2 πόρτες, και πιο σφηνοειδές σχήμα. Μπροστά έγραφε si στη μάσκα, ενώ από όσο μπόρεσα να δω δεν είχε πινακίδα. Έπαθα πλάκα, καθώς δεν ήξερα πως βγαίνει έτσι και το τελευταίο μοντέλο. Θα το έκανε κανένας εισαγωγή απέξω προφανώς. Κουκλί πάντως..
edit: αυτό εδώ ήταν => http://automobiles.honda.com/civic-si-coupe/πρόκειται για το αμερικάνικο σιβικ με μοτέρ 2000 κυβικών και 197 ίππων. Δεν το φέρνουν στην Ευρώπη δυστυχώς....κάποια ανεξάρτητη εισαγωγή είδες.
Ελπίζω να μην ρίξατε καμία ματιά στη τιμή χωρίς πρώτα 500mg Lexotanil...
!!!!ΜΑΝΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ!!!!
-
$21.000 ... = ~14.500 ευρώ με 1,45 ισοτιμία.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
$21.000 ... = ~14.500 ευρώ με 1,45 ισοτιμία.και είναι και πανέμορφο, άνετα το αγόραζα.
Συγκρινόμενο με της Ευρώπης μόλις στα μισά λεφτά και πίσω διπλά ψαλίδια..... αντί για δοκάρι με ρωγμή.... (λέγε με και ημιάκαμπτο).
Ε ρε κινέζικο που σας χρειάζεται ....
-
$21,110 Suggested Starting Price
... εδώ δεν θα μας έσωνε ούτε η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου ... -
Τιποτα...
Πηρα τηλεφωνο (2 φορες) να τους τα πω και να κλεισω ραντεβου και μου ειπαν οτι πρεπει να μιλησουν με τους ανωτερους τους και οτι θα με παρουν...
Οσο πηραν εσας αλλο τοσο πηραν και εμενα...
Να παω κατευθειαν στα κεντρικα??
Το αμαξι το χω παρκαρει απ την ημερα που το πηρα και δεν το κουναω -
ποια τηλέφωνα ρε συ;;;
πάρε το αμάξι κ πήγαινε εκεί που το αγόρασες.-
-
Ο χρήστης αλεξανδρος έγραψε:
Τιποτα...
Πηρα τηλεφωνο (2 φορες) να τους τα πω και να κλεισω ραντεβου και μου ειπαν οτι πρεπει να μιλησουν με τους ανωτερους τους και οτι θα με παρουν...
Οσο πηραν εσας αλλο τοσο πηραν και εμενα...
Να παω κατευθειαν στα κεντρικα??
Το αμαξι το χω παρκαρει απ την ημερα που το πηρα και δεν το κουναωΚαι πολύ που το άργησες. Και ετοίμασε και μια επιστολή για τη 'μαμά' εταιρεία.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
και είναι και πανέμορφο, άνετα το αγόραζα.
Συγκρινόμενο με της Ευρώπης μόλις στα μισά λεφτά και πίσω διπλά ψαλίδια..... αντί για δοκάρι με ρωγμή.... (λέγε με και ημιάκαμπτο).
Είναι αμερικάνικο και πολύ φτηνό. Είχε πάρει ένας φίλος μου παλιά ένα κουπέ (αμερικάνικο - Honda of America) και στα εξαρτήματα που έβλεπα παντού έγραφαν Made in USA.
-
Αλέξανδρε, για να μην σε δουλευουν ψιλο γαζί:
1.Γραφεις εδώ: http://www.honda.gr/honda/contact.cfm?menu=1 κάνοντας copy paste τα κείμενα σου εδω.και τους ενημερωνεις ότι θα πάρεις παραμάζωμα όλο το νετ και τα περιοδικά για να αναφερεις την περιπετειά σου.Α και για κερασακι, γραψε και για τον συνήγορο του καταναλωτή ( http://www.synigoroskatanaloti.gr/).
Αιντε γιατι εχω αρχισει να τα παίρνω εγω, που δεν ειναι και δικό μου το αμαξι!Πόσο μάλλον εσυ!!! -
μολις εστειλα επιστολη στη honda ελλαδας...
να στειλω και στην international η να περιμενω πρωτα τους εδω να απαντησουν? -
Γραπτή ή ηλεκτρονική?
Αν είναι ηλεκτρονική, απαντάνε άμεσα σχεδον.
Τσεκαρισμένο.
Περιμενε κανα 2μερο το πολύ τους εδω και χωσε μετά και μια στην Honda Europe. -
ότι κ να στείλεις όσα τηλ κ να πάρεις εάν δεν πας από κει...τσάμπα κόπος.
-
να στειλω και στην international η να περιμενω πρωτα τους εδω να απαντησουν?νομιζω οτι βιαζεσαι λιγο...
δεν σου αρνηθηκε κανενας οτι υπαρχει προβλημα ή οτι δε θα στο φτιαξουν.
φυσικα ειναι απαραδεκτο το γεγονος οτι σου παρεδωσαν το αυτοκινητο σε αυτη τη κατασταση.-
επρεπε να το εχουν ελεγξει.-απο κει και μετα, επρεπε σημερα να τους το πας απο κει να το δουνε και να σου πουνε τι φταιει και τι σκοπευουν να κανουν. Αν εχεις και οδικη βοηθεια μπορεις να το μεταφερεις μεχρι την αντιπροσωπια αν δε θες να το κινησεις.
εαν αρχισουν να λενε ιστοριες, τοτε θα πρεπει να κινηθεις με επιστολες κτλ κτλ.
-
Τα κεντρικά αυτό που θα κάνουν είναι να επικοινωνήσουν με το κατάστημα που το πήρες. Το να πούνε ότι δεν γνωρίζουν τίποτα είναι το πιο ευκολο ... Μην περιμένεις τηλέφωνα κλπ ... Να πας το αυτοκίνητο αυριο το πρωί... Τηλέφωνα σηκώνουν και οι καθαρίστριες ή οι κλητήρες ... και σίγουρα δεν δίνουν λύσεις.
-
Παντως ρε παιδια να τους το παω οκ! Αλλα θα το ξυλωσουν ολοκληρο και αμφιβαλω να θα το κανουν καλυτερο..Μαλλον χειροτερο!!
-
Ότι ακούγεται 'εν κινήσει' θα το δεις με έναν υπεύθυνο επι τόπου. Θα κάνετε μια βόλτα μαζί και θα ακουστούν οι διάφοροι ... ήχοι ... (σίγουρα για αμάξι μιλάμε?).
Αυτοί θα διαγνώσουν τα τυχόν προβλήματα και θα κάνουν αναγκαστικά ότι χρειάζεται ...
Μην προτρέχεις!!! -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
και είναι και πανέμορφο, άνετα το αγόραζα.
Είναι αμερικάνικο και πολύ φτηνό. Είχε πάρει ένας φίλος μου παλιά ένα κουπέ (αμερικάνικο - Honda of America) και στα εξαρτήματα που έβλεπα παντού έγραφαν Made in USA.
Why should I give a shit!!! The other one is made in the UK for Christ Shake!!!!
Το κόστος παραγωγής είναι μέρος του συνολικού κόστους. Πολλά λεφτά πάνε στην εξέλιξη και κάτι μου λέει ότι ο μέσος Ευρωπαίος πληρώνει και τα @@@@@τικά της Ε.Ε. Με τον απίστευτο κατακερματισμό της Ενιαίας Αγοράς με την προστασία των τοπικών φορομπηχτικών πολιτικών (Δανία Ελλάδα) στο όνομα της προστασίας της Τζουτζίας και της εκάστοτε Τζουτζίας που μας ρουφά το αίμα στο όνομα των 'Κοινωνικών' Πολιτικών που δημιουργούν γενεές παρείων χωρίς καμία ελπίδα. Εκεί στηρίζονται και οι εταιρείες και βλέπεις το ίδιο όχημα να πουλίεται ως και 40% πιο ακριβά προ φόρων και δασμών.
Αει..... νυχτιάτικα.... !!!! ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΝΝΟ !!!!
-
Δεν μπορω να καταλαβω ακριβως μιας και ειναι κατεγισμος απο παντου!!
Σιγουρα η αναρτηση μπρος και πισω και ισως και η κρεμαργιερα κανουν διαφορα, αλλα ακουγονται και αλλα οπως πχ τριξιματα σαν πλαστικο η λαστιχο να τριβεται με σιδερο, η πλαστικα απο πισω να τρεμοπαιζουν κτλ....
Εχει μονο 42 χλμ τ αμαξι γ@μωτοΔε κανεις κανενα αγιασμο.....ή και εξορκισμο θα ελεγα.Μπορει το αμαξι να το εχουν καταλαβει τιποτα poltergeists
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
να στειλω και στην international η να περιμενω πρωτα τους εδω να απαντησουν?νομιζω οτι βιαζεσαι λιγο...
δεν σου αρνηθηκε κανενας οτι υπαρχει προβλημα ή οτι δε θα στο φτιαξουν.
φυσικα ειναι απαραδεκτο το γεγονος οτι σου παρεδωσαν το αυτοκινητο σε αυτη τη κατασταση.-
επρεπε να το εχουν ελεγξει.-απο κει και μετα, επρεπε σημερα να τους το πας απο κει να το δουνε και να σου πουνε τι φταιει και τι σκοπευουν να κανουν. Αν εχεις και οδικη βοηθεια μπορεις να το μεταφερεις μεχρι την αντιπροσωπια αν δε θες να το κινησεις.
εαν αρχισουν να λενε ιστοριες, τοτε θα πρεπει να κινηθεις με επιστολες κτλ κτλ.
και εγω πραγματικά πιστεύω ότι βιάζεσαι... Ακόμα δεν σου έχουν πει κάτι και έχει αρπαχτεί.... Δεν μπορώ να φανταστώ τι εννοείς με το τρίξιμο αλλά φαντάζομαι ότι κάτι είναι...
Πηγαινε στα κεντρικά και δες
Ηonda Civic 2005