-
ναι να γλυτώσουμε τον ποπο μέρες που είναι
-
παίδες υπομονή...σε λίγες μέρες πάει και το δικό μου για το ετήσιο...θα διασταυρώσω τα στοιχεία με τον sharkman και θα δω τι θ' αλλάξουν.
Ετοιμάζομαι για μεγάλο σώου αν μου πουν 200άρα με μόνο 8500χλμ στο οδόμετρο. -
Χρόνια Πολλά και απο εμένα...
Άλλα 5000 μου έμειναν και εμένα για το 1ο μεγάλο service... ωχ αμάν... -
δε μπορω να καταλαβω το 'αγχος' καποιου που εδωσε περιπου 25Κ για αυτοκινητο και σκεφτεται τα 100-200ε που θα κανει το σερβις...
-
πληροφοριακα, στο S για το σερβις των 15000 μου πηραν γυρω στα 180 ευρω..
5 λιτρα λαδι, φιλτρο λαδιου, μαζι με ταπα, φιλτρο αερα (την χοανη που εχει για φιλτρο αερα) + εργατικα.. δεν αλλαχτηκε το φιλτρο γυρης γιατι δεν υπηρχε διαθεσιμο (40 ευρω εξτρα, δηλαδη).. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δε μπορω να καταλαβω το 'αγχος' καποιου που εδωσε περιπου 25Κ για αυτοκινητο και σκεφτεται τα 100-200ε που θα κανει το σερβις...δεν είναι θέμα χρημάτων Σπύρο. Για μένα είναι θέμα κοροϊδίας. Αν κάποιος δεν έχει κάνει 20000χλμ και έχει κάνει λιγότερο από 10 όπως το δικό μου γιατί να πληρώνει χωρίς λόγο;;; Στο δικό μου λοιπόν αναμένω ανάλογη χρέωση με τον sharkman. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα διαμαρτυρηθώ.
Συνονόματε στα πολλά πάσχουμε όχι στα λίγα... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
δε μπορω να καταλαβω το 'αγχος' καποιου που εδωσε περιπου 25Κ για αυτοκινητο και σκεφτεται τα 100-200ε που θα κανει το σερβις...
δεν είναι θέμα χρημάτων Σπύρο. Για μένα είναι θέμα κοροϊδίας. Αν κάποιος δεν έχει κάνει 20000χλμ και έχει κάνει λιγότερο από 10 όπως το δικό μου γιατί να πληρώνει χωρίς λόγο;;; Στο δικό μου λοιπόν αναμένω ανάλογη χρέωση με τον sharkman. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα διαμαρτυρηθώ.
Συνονόματε στα πολλά πάσχουμε όχι στα λίγα...διαφωνω!
1ον γιατι ηξερες απο πριν οτι ο συγκεκριμενος ειναι, ας το πω ευγενικα, απατεωνας. Δε το εμαθες χθες!
2ον γιατι μπορεις ανετα να κανεις τα σερβις εκτος αντι/πιας και μαλιστα σφραγιζοντας το βιβλιο σου για να μην χασεις την εγγυηση.
-
δεν πιστεύω ότι θα με χρεώσει παραπάνω ο αντιπρόσωπος. Αυτό που απλά θέλω είναι να μην προχωρήσει σε περιττές αλλαγές αφού το όχημα κάνει λίγα χιλιόμετρα συγκριτικά. Νομίζω ότι θα το καταφέρω αυτό και θα μπουν οι σφραγίδες. Θα δούμε του...χρόνου που θα παώ για σέρβις
-
οι αλλαγες που πρεπει να κανει ειναι αυτες που περιγραφονται σαφως στο βιβλιο του κατασκευαστη. Δε βλεπω το παραμικρο λογο να κανει κατι περισσοτερο! Αρα γιατι η ανησυχια?
-
μάλλον το ίδιο λέμε...απλά φυσάμε και το γιαούρτι πλέον
-
@tm Στο service των 15000; Αναφέρεσαι σε typeS; Γιατι έχεις service στα 15000? στα 20000 δεν είναι;
-
S2000 ...
-
LOL ok, my bad Λάθος (μέγα!).
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
S2000 ...αυτός δεν πιάνεται...είναι ερωτευμένος με το αυτοκίνητο του οπότε όσο και να του πουν θα του φανεί νορμάλ
-
μπορω να σας κανω αναλυση για το κοστος. Παραλογο δεν μου φανηκε, αν υπολογισεις το κοστος της εργατοωρας στο συνεργειο που πηγα. Η τιμη για τα λαδια (5 λιτρα παιρνει το θηριο) κρινεται λογικη.. δεν ειναι σουπερ ευκαιρια, αλλα δεν μου πιασαν και τον πισινο...
το φιλτρο αερα μου κανει 24 ευρω περιπου... -
παντως περιμένω να μας πει ο φίλος που πλήρωσε τα λίγα που το έκανε?
Δεν μας έχει πει ακόμη... ή έχασα κανένα post?
για τον φίλο sharkman μιλάω που πλήρωσε καμιά 80αρια αν θυμάμαι καλά...
Και για να τελειώνω
Λεφτά έχω προφανώς περισσότερα από το σερβις... Αλλά αν είναι κάπου να πληρώνω λιγότερα μπορεί και να το πάω...
Γι τον ίδιο λόγο δεν πάμε και σουπερ μαρκετ ή ψωνίζουμε από eshop
Στον Spiros απευθύνομαι.... που μας ρωτάει αν δώσαμε 30Κ και γιατί κλαίμε τα 200 ευρώπουλα...
Ας δώσω 100 για σερβις και τα άλλα 100 που θα γλυτώσω θα τα ρίξω λουλούδια!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
παντως περιμένω να μας πει ο φίλος που πλήρωσε τα λίγα που το έκανε?Δεν μας έχει πει ακόμη... ή έχασα κανένα post?
για τον φίλο sharkman μιλάω που πλήρωσε καμιά 80αρια αν θυμάμαι καλά...
Και για να τελειώνω
Λεφτά έχω προφανώς περισσότερα από το σερβις... Αλλά αν είναι κάπου να πληρώνω λιγότερα μπορεί και να το πάω...
Γι τον ίδιο λόγο δεν πάμε και σουπερ μαρκετ ή ψωνίζουμε από eshop
Στον Spiros απευθύνομαι.... που μας ρωτάει αν δώσαμε 30Κ και γιατί κλαίμε τα 200 ευρώπουλα...
Ας δώσω 100 για σερβις και τα άλλα 100 που θα γλυτώσω θα τα ρίξω λουλούδια!!!!
Σορρυ για την καθυστερηση της απαντησης αλλα μας εχει φαει η δουλεια!
Λοιπον το σερβις το εκανα στον Μαστορα (Λ.Βουλιαγμενης) και με λαδια Honda.Οσο για το 'κλαμα' για τα λεφτα που αναφερετε παραπανω ο φιλος ,φυσικα και θα κλαιγομαι αν προκειται να δωσω περιττα λεφτα!Κανεις δεν τα βρισκει στο δρομο και οσο και αν εδωσα 25κ για το αυτοκινητο δεν σημαινει οτι θα δινω 300αρες καθε χρονο για σερβις!
Αλλωστε ο λογος που υπαρχουν τετοια φορουμ ειναι να ανταλλασουμε ιδεες,σκεψεις και να φιλαγομαστε απο τους εκαστοτε επιτηδειους... -
sharkman
To vtec βγαινει απο τα αρχικα Variable Valve Timing and Lift Electronic Control. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
sharkman
To vtec βγαινει απο τα αρχικα Variable Valve Timing and Lift Electronic Control.Το νοημα ειναι το ιδιο ....απλα πιο συντομο και ....για υπογραφη..
το κωστας γραφεται με ωμεγα και οχι με ομικρον (χουμορ γαρ)
-
να ρωτισα κατι συντροφοι? αν στο πενταθυρο το 1.350 μπορο να βαλω την καταληξη εξατμισης απο το 1.800? τις 2 τριγωνικες? ετσι για θεμα ομορφιας
Ηonda Civic 2005