-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Άσχετο: έχετε παρατηρήσει ότι όσο 'ανοίγει' το μοτέρ γίνεται και πιο ήσυχο;; Ίσως να είναι ιδέα μου όμως το αυτοκίνητο μηχανικά γίνεται όλο και πιο αθόρυβο. Η ησυχία αυτή βέβαια διαταράσσεται από τους ήχους από την ανάρτηση αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας...
Άσχετο2: πήγα τα ξημερώματα αεροδρόμιο με το cc στα 121χλμ....
Μέση κατανάλωση διαδρομής 6,4 λίτρα στα 100.-
όχι γιατί δεν το ακούμε...
-
Σε έφαγα... με τέτοια ταχύτητα καίω 6.2 ......
-
-
Στο πεντάθυρο έχει και την επιλογή -που εργοστασιακά δεν είναι ενεργοποιημένη- να σου βγάζει το γραφικό + γραπτό μήνυμα
Και πως ενεργοποιείται?
-
[quote='gxaral']Βοήθεια!!!!!!!
Πρέπει να αλλάξω λάστιχα.
Τα Pilot Sport που φοράει κάνουν 700 -
το λάστιχο που προτείνει ο Χρήστος είναι πολύ καλό. Ψάξε και για continental premium contact 3. Οι Άγγλοι για τις εκεί συνθήκες προτείνουν goodyear eagle f1.
Διονύση πρέπει να το ψάξεις μέσω του μάνουαλ. Θυμάμαι ότι μπήκα στα μενού μέσω του κουμπιού I και του άλλου κάτω από αυτό. Είναι εκεί που έχει τους περιοριστές ταχύτητας και τις γλώσσες των μενού. Επίσης ενεργοποίησα τον αυτόματο μηδενισμό του trip A μετά τον ανεφοδιασμό. Για μένα αυτό είναι χρήσιμο και το έκανα χειροκίνητα έτσι και αλλιώς σε όλα τα αυτοκίνητα που είχα.
Εγώ το έκανα και έχει την πλάκα του. Για παράδειγμα σου γράφει...fasten seatbelt ή fasten passenger seatbelt αντί για το απλό γραφικό μόνο. -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Άσχετο: έχετε παρατηρήσει ότι όσο 'ανοίγει' το μοτέρ γίνεται και πιο ήσυχο;; Ίσως να είναι ιδέα μου όμως το αυτοκίνητο μηχανικά γίνεται όλο και πιο αθόρυβο. Η ησυχία αυτή βέβαια διαταράσσεται από τους ήχους από την ανάρτηση αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας...
-
κάνε πλάκα όμως με εντυπωσίασε η οικονομία του...Χρήστο 6,4 από ένα αυτοκίνητο 1800 κυβικών και σχεδόν 1300 κιλών είναι άριστη επίδοση για την οποία είμαι περήφανος!
Υ.Γ. Δεν ανταγωνίζεται κανείς σε θόρυβο το δικό σου...σίγουρα θα είναι καλύτερο από τα δικά μας σε αυτό τον τομέα.
-
-
-
κάνε πλάκα όμως με εντυπωσίασε η οικονομία του...Χρήστο 6,4 από ένα αυτοκίνητο 1800 κυβικών και σχεδόν 1300 κιλών είναι άριστη επίδοση για την οποία είμαι περήφανος!
Υ.Γ. Δεν ανταγωνίζεται κανείς σε θόρυβο το δικό σου...σίγουρα θα είναι καλύτερο από τα δικά μας σε αυτό τον τομέα.
Τα 120 χιλιόμετρα είναι κάτω από το break even όριο. Θεωρώ ότι στα 130~140 χιλιόμετρα την ώρα θα καίω το ίδιο με το απλό τετράθυρο και μετά απλά τα περισσότερα περιθώρια ισχύος του 1.8 θα με πάρει από κάτω.
Εννοείται ότι η επίδοση πριν λίγα χρόνια θα ήταν απίστευτη.
Πάντως πέρα του βάρους καθώς σε ταχύτητες κύριο ρόλο παίζει και η αεροδυναμική στον τομέα αυτό το 4θυρο υπερτερεί.
Για το θόρυβο πάντως του κινητήρα μήπως είναι ότι και το αυτί συνηθίζει το συγκεκριμένο ήχο.
-
-
Ρε παιδια οταν λετε 'ηχους απο την αναρτηση' τι εννοειτε??
Κοπαναει, χτυπαει?
Γενικα με τους τριγμους τι παιζει?
Τριζει καθολου μεσα?? -
Ρε παιδες,Ηρθε ο καιρος για το δευτερο σερβις(12μηνο).
Πηρα και ρωτησα για το κοστος και μου επεσε το σαγονι!200ευρωπουλακια!
Και οταν ρωτησα τι θα αλλαξουν μου ειπαν λαδια,φιλτρο και αν χρειαζεται φιλτρο καμπινας!
Εχει κανεις αλλος κανει το 12μηνο σερβις να μου πει τι ισχυει? -
Ο χρήστης sharkman έγραψε:
Και οταν ρωτησα τι θα αλλαξουν μου ειπαν λαδια,φιλτρο και αν χρειαζεται φιλτρο καμπινας!
Εχει κανεις αλλος κανει το 12μηνο σερβις να μου πει τι ισχυει?Έχω κάνει 5 service. Κάπου σε κάποια δημοσίευση τα έχω. Δεν θυμάμαι όμως γιά 200
-
[quote='gxaral']
Προς το παρόν πιό φθηνή η Αλεξ\πολη με 620 -
[quote='endeavor'][quote='gxaral']
Προς το παρόν πιό φθηνή η Αλεξ\πολη με 620 -
Ο χρήστης sharkman έγραψε:
Εχει κανεις αλλος κανει το 12μηνο σερβις να μου πει τι ισχυει?200 ευρώ για λαδόξιδα; Τι λέτε ρε παιδιά.
-
πήγα σήμερα το αυτοκίνητο στη χόντα για τα παράθυρα που θορυβούσαν όταν ανεβοκατέβαιναν...τα τάραξαν στα σπρέυ σιλικόνης και πλέον δεν ακούγονται. Απλά μερικές φορές ακούγεται ένα...'τσακ' στην πλευρά του οδηγού σαν κάτι να εμποδίζει το τζάμι να ανέβει χωρίς όμως να επηρεάζεται η σωστή λειτουργία του. Μου είπαν να το παρακολουθήσω και αν επαναληφθεί πάμε για αλλαγές στο γρύλο ή ότι χρειαστεί.
Για τις αναρτήσεις που έκανα τα γνωστά παράπονα μου είπαν ότι και για εκείνους η όλη φιλοσοφία της ανάρτησης στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι λαθεμένη σε σχέση με το παρελθόν της χόντα. Θεωρούν λοιπόν το κοπάνημα δεδομένο ακόμα και αν βάλω άλλα λάστιχα ή και 16αρες υποστηρίζοντας ότι απλά θα κοπανά λιγότερο ελέω ημιάκαμπτου. Η ατάκα που μου είπαν σχετικά ήταν αποστομωτική...'πάρε το δικό μου fn2 ( νέο type-r) βόλτα για να καταλάβεις ότι το δικό σου είναι...άνετο. '
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εχει κανεις αλλος κανει το 12μηνο σερβις να μου πει τι ισχυει?200 ευρώ για λαδόξιδα; Τι λέτε ρε παιδιά.
μην τα μπερδεύεις...αυτά είναι για το ετήσιο σέρβις.
Η αλλαγή λαδιών εξαμήνου(φιλτρο λαδιού, υγρό παρμπριζ, ροδέλα καρτερ+ 4 λίτρα λάδι και εργατικά) κάνει 79 ευρώ -
Eγώ τα μπέρδεψα; Του παιδιού του είπανε πως στα 200 αλλάζουν φίλτρο, λάδι και φίλτρο καμπίνας.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eγώ τα μπέρδεψα; Του παιδιού του είπανε πως στα 200 αλλάζουν φίλτρο, λάδι και φίλτρο καμπίνας.δίκιο έχεις...
το εξάμηνο είναι 79 ευρώ πάντως. Τώρα για το ετήσιο τι να πω...θα ξέρω σε 2 μήνες. -
To 80 για αντιπροσωπεία είναι σχετικά καλό, αν και πάλι με απόλυτα κριτήρια θα το χαρακτήριζα 20 ευρώ τσιμπημένο με απόλυτα κριτήρια.
-
εργατικά είναι 17,85 και 49,26 τα λάδια. Αν τα πας εσύ σίγουρα θα γλυτώσεις σχεδόν το 20άρι που ανέφερες.
-
Aυτό ακριβώς εννοώ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aυτό ακριβώς εννοώ.Πάντα σαφής και ακριβής ρε πονηρούλη
Ηonda Civic 2005