-
Σημερα εκανα test drive και.....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
1,5 giga στοιχεία έχω μαζέψει ειδικά τον καιρό της αναμονής...έχω στοιχεία ακόμα και για το τι χρώμα σώβρακο φόραγε ο Yoshiyuki Matsumoto όταν το σχεδίασε
Ας σου δώσω λοιπόν civgr την φώτο που θέλεις.http://xs.to/xs.php?h=xs321&d=07481&f=CivicDipStick.jpg
Ελπίζω να λύνει τις απορίες σου σε συνδυασμό με το manual
Δεν φόραγε
έχεις φώτο;;;
-
To 5θυρο 1.8 executive έχει άλλα καθίσματα από το sport;
Mπακετ αλλά και οροφή και ξενον ταυτόχρονα υπάρχουν; -
Οροφή και Xenon ναι. Καθίσματα όχι.
-
Να ρωτήσω και εγω κάτι?
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το civic type-s και το μόνο που με χαλάει ειναι αυτά τα πλαστικά γύρω γύρω από το αμάξι.Ξέρεται που μπορώ να τα βρώ βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος σαν δώρο η έστω που μπορώ να τα πάρω βαμμένα γιατί σε μια αντιπροσωπεία που πήγα μου είπαν ότι δεν γίνεται..(?)
Γενικώς έχετε να προτείνετε καμιά καλή αντιπροσωπεία για να μην την πατήσω..Thanks -
Καλησπέρα σε όλους.
Μετά από μια ατυχή στιγμή (κάποιος περαστικός), η πόρτα του συνοδηγού απέκτησε γρατζουνιά μήκους σαράντα εκατοστών αλλά ευτυχώς μικρού βάθους (σχεδόν ασήμαντου). Με αφορμή αυτό, πήγα στα Chips Away στην Πλαπούτα για να δω τι μπορούσα να κάνω. Μου το κοστολόγησε 120 ευρώ. Ο Σαρακά Γλυφάδας ήθελε 170, αλλά για να βάψει όλη την πόρτα. Το έψαξα λίγο και τελικά βρήκα στο Γαλάτσι (πάλι Chips Away) με 80 ευρώ....Το παρέλαβα σήμερα και η δουλειά που έκαναν ήταν όντως πολύ καλή. Δεν φαίνεται τίποτα απολύτως (κατά την παραλαβή το είχαν παρκάρει σε διάδρομο με φώτα γύρω από το αμάξωμα). Αρκετά ευχαριστημένος.
Και ένα off-topic. Παραλαμβάνω το Ιμπιζάκι μου (μοντέλο 2003) αύριο μετά από μεγάλο σέρβις (60.000χλμ), από το γνωστό φαρμακείο του Γαλατσίου. Σημειωτέον οτι το παραδίδω στη γυναίκα μου (νέα οδηγός) και ζήτησα να αλλάξουν οι δισκόπλακες έστω κι αν μπορούσε να τις κρατήσει για 10.000 χλμ ακόμα. Κόστος με ιμάντες εκκεντροφόρου, δυναμό κτλ, φίλτρα (καμπίνας-λαδιού), λάδια, μπουζί, μπαταρία (είχε αρχίσει να τα παίζει), δισκόπλακες και τακάκια φρένων (εμπρός)....998 (ευρώ - εννοείται) . Στην υγειά μου... -
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.Και ένα off-topic. Παραλαμβάνω το Ιμπιζάκι μου (μοντέλο 2003) αύριο μετά από μεγάλο σέρβις (60.000χλμ), από το γνωστό φαρμακείο του Γαλατσίου. Σημειωτέον οτι το παραδίδω στη γυναίκα μου (νέα οδηγός) και ζήτησα να αλλάξουν οι δισκόπλακες έστω κι αν μπορούσε να τις κρατήσει για 10.000 χλμ ακόμα. Κόστος με ιμάντες εκκεντροφόρου, δυναμό κτλ, φίλτρα (καμπίνας-λαδιού), λάδια, μπουζί, μπαταρία (είχε αρχίσει να τα παίζει), δισκόπλακες και τακάκια φρένων (εμπρός)....998 (ευρώ - εννοείται) . Στην υγειά μου...
Ποοοοόσο??? Υποθέτω ότι χρέωσαν πολύ την αλλαγή ιμάντα εκκεντροφόρου,αλλά αυτό είναι καθαρή ληστεία..Περαστικά..
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.Μετά από μια ατυχή στιγμή (κάποιος περαστικός), η πόρτα του συνοδηγού απέκτησε γρατζουνιά μήκους σαράντα εκατοστών αλλά ευτυχώς μικρού βάθους (σχεδόν ασήμαντου). Με αφορμή αυτό, πήγα στα Chips Away στην Πλαπούτα για να δω τι μπορούσα να κάνω. Μου το κοστολόγησε 120 ευρώ. Ο Σαρακά Γλυφάδας ήθελε 170, αλλά για να βάψει όλη την πόρτα. Το έψαξα λίγο και τελικά βρήκα στο Γαλάτσι (πάλι Chips Away) με 80 ευρώ....Το παρέλαβα σήμερα και η δουλειά που έκαναν ήταν όντως πολύ καλή. Δεν φαίνεται τίποτα απολύτως (κατά την παραλαβή το είχαν παρκάρει σε διάδρομο με φώτα γύρω από το αμάξωμα). Αρκετά ευχαριστημένος.
Και ένα off-topic. Παραλαμβάνω το Ιμπιζάκι μου (μοντέλο 2003) αύριο μετά από μεγάλο σέρβις (60.000χλμ), από το γνωστό φαρμακείο του Γαλατσίου. Σημειωτέον οτι το παραδίδω στη γυναίκα μου (νέα οδηγός) και ζήτησα να αλλάξουν οι δισκόπλακες έστω κι αν μπορούσε να τις κρατήσει για 10.000 χλμ ακόμα. Κόστος με ιμάντες εκκεντροφόρου, δυναμό κτλ, φίλτρα (καμπίνας-λαδιού), λάδια, μπουζί, μπαταρία (είχε αρχίσει να τα παίζει), δισκόπλακες και τακάκια φρένων (εμπρός)....998 (ευρώ - εννοείται) . Στην υγειά μου... -
Παίδες καλησπέρα!
Off-topic σας παραθέτω το συνολικό κόστος για το σέρβις 60.000χλμ του Ίμπιζα που ξεκίνησα πιο πάνω.....
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 73#1087073
Προς γνώση και συμμόρφωση (προσωπική και ελπίζω για όσους καλοβλέπουν Σέατ μεριά και στο Ίμπιζα πιο συγκεκριμένα)....
-
αν σου δώσω το αντιστοιχο που έκαναν στο κλιό της αδερφής μου πριν πολλούς μήνες τα ...καμάρια της ρενω στη ρελεξ θα δεις ότι υπάρχουν και χειρότερα...1300 ευρω...
Χίλιες φορές σιβικ με εξάμηνα σέρβις και άνεση του κώλου με παράθυρα που τρίζουν...αλλά ρενώ όσο καλά αυτοκίνητα και αν είναι στ' άλλα επιμέρους χαρακτηριστικά ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ. -
+1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000..............
-
+1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000..............
-
ΠΑΡΕΛΑΒΑ
-
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΤΆΞΙΔΟ!
-
Παιδιά, συνολικά σαν αγορά, αξίζει τον κόπο στην καλή έκδοση το 5θυρο με ξενον και οροφή;
Λέτε ο πίσω άξονας να ταλαιπωρεί πολύ τους πίσω;
Τώρα έχω golf IV του 2000. Θα χειροτερέψει η άνεση πίσω; -
το type s εχει xenon??
Μπαινουν επι παραγγελια? Τα εργοστασιακα ή οχι? -
proctor καλοτάξιδο! Καλές οδηγικές εμπειρίες!!!
Περιμένουμε και εντυπώσεις!!!!
-
Ο χρήστης proctor έγραψε:
:yahoo:
ΠΑΡΕΛΑΒΑΜε γεια.
Πόσο περίμενες; -
Kαλοταξιδο.
Καλα ασφαλη χλμ.5θ ή 3θ?
P.S στα civic ο τυπος των λαμπων πορειας ειναι Η7?εχει κανεις να προτεινει καποια μαρκα για τυπου xenon λαμπτηρες ,να αντικαταστησω τους εργοστασιακους με καλυτερους?
-
Άσχετο.
Σε όλη την Θεσ/νίκη έχει μόνο 2 εξουσιοδοτημένα συνεργεία?
Της αντιπροσωπείας στον περιφερειακό και ο Κουλούρης στην Θέρμη?. Άκουσα τα χειρότερα γιά τον Κουλούρη (γδέρνει κλπ).
Ηonda Civic 2005