-
Ο χρήστης SSK έγραψε:
(υπάρχουν type-s για test drive?)...
υπάρχουν.
Εγώ πάντως που το οδήγησα αρνητική εντύπωση μου έκανε η καθυστέρηση του ηλεκτρονικού γκαζιού, κατ' τα άλλα είναι ένα πολύ αξιόλογο αυτοκίνητο και ευχάριστο οδηγικά αρκεί ο δρόμος να μην έχει λακκούβες.ΑΝ ΔΕΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟ GOLF PLUS ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΓΚΑΖΙ. ΠΑΝΤΟΣ ΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΜΟΛΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑ 6.000 χλμ ΑΥΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΧΑΘΗΚΕ !!! ΜΑΛΛΟΝ 'ΑΝΟΙΞΕ' ΤΟ ΜΟΤΕΡ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΧΑΜΗΛΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΨΗΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΣΕΤ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ-ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΧΑΜΗΛΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ SUV ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω παντως ή παιρνω type-R και την φοράω ή το αφήνω να φαίνεται 1800.Τα άλλα γενικά δεν τα πάω...
Ειδικά τα κολλημένα σηματάκια
+1000
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εγω παντως ή παιρνω type-R και την φοράω ή το αφήνω να φαίνεται 1800.
Τα άλλα γενικά δεν τα πάω...
Ειδικά τα κολλημένα σηματάκια
+1000
καλύτερα να κολλήσω το ¨Μπαμπά μη τρέχεις' απ' έξω!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Η γύαλινη μάσκα δεν είναι μόνον για εφέ. Αν δεν κάνω λάθος η σίτα είναι εκεί για καλύτερη αναπνοή του κινητήρα καθώς και ψύξη.
Η γύαλινη μάσκα μειώνει τις αεροδυναμικές τριβές δηλαδή (μπορεί να κάνω και λάθος δεν το έχω κοιτάξει).
Άρα γιατί να δώσω λεφτά για κάτι που θα δώσει οριακά τουλάχιστον χαμηλότερη απόδοση στο όχημα μου (καλά δεν μιλάμε για καγκουράδες)???
Όλα αυτά υπό την αίρεση ότι η σίτα έχει λόγους ψύξης μη βαράτε.....
Χρηστο.... να σε ρωτησω πάλι...
Τελικά το υβρικό δουλεύει για 40 ΚΜ χωρίς βενζίνη. Μου φαίνεται ότι είπες όχι
Στο ραδιόφωνο sport fm και real fm εχω βαρεθεί να το ακούωΤΟ PRIUS ΙΣΩΣ ΤΟ HCH II OXI!!!!!!!
Τι στο διάολο αφού δεν παίρνει μπροστά με τον ηλεκτροκινητήρα και μόνον.......
-
θα τους παρω τηλ. Δεν αντεχω να το ακουω.... Τι σκατά ενημερωση τους κάνουν?
-
Οποιαδηποτε παρεμβαση-επεμβαση κανετε σε αυτο το αυτοκινητο θα προκειται για βιασμο. Αμα ηθελα type r look θα επαιρνα type r. Το αμαξι σε εμφανιση δεν παιζεται.... Μηπως να βαζατε και κανενα ''turbo'' αυτοκολλητο στον κολο?
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Οποιαδηποτε παρεμβαση-επεμβαση κανετε σε αυτο το αυτοκινητο θα προκειται για βιασμο. Αμα ηθελα type r look θα επαιρνα type r. Το αμαξι σε εμφανιση δεν παιζεται.... Μηπως να βαζατε και κανενα ''turbo'' αυτοκολλητο στον κολο?Πειράζει να βάλω το M στο οπίσθιο. Σήμερα έφαγα στο 50-80 ένα 106 Rallye για πρωϊνό.....
Σήμερα το ξέσκισα ολίγο το πρωί γιατί βιαζόμουν...... Το υβριδικό με ΧΧΧ χιλιόμετρα μπροστά από το Πολεμικό Μουσείο...
Υ.Σ.1
ΧΧΧ Για το PC. Ήταν πρωϊ με μηδενική κίνηση... Τα φανάρια ήταν όλα πράσινου χρώματος και το ΧΧΧ δεν αναφέρεται σε 3ψήφιο αριθμό αλλά στην απαιτούμενη ταχύτητα για να ακολουθήσεις το πράσινο κύμα που είναι πολύ πιο πάνω από τα 50....
Υ.Σ.2
Ο κινητήρας του Jazz με την πιο άγρια ρύθμιση έχει ευχάριστο θόρυβο.....
-
Πιστεύω πως ο καθένας μπορεί να κρίνει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει στο δικό του αυτοκίνητο.
Για όσους πάντως δεν έχουν πρόβλημα έστω στο να δούν, παραθέτω pics απο τα decals μου.
Πάντως φαίνεται καλύτερα σε πιο ανοικτό χρώμα: http://www.civinfo.com/forum/buying/6981-type-r-s-d-side-decals-4.html#post92777
-
Η αεροτομη τελικα που μπαινει απο δω και πλεον στο type s δεν ειναι δυστυχως απ οτι φαινρται αυτη του type r αλλα μια αλλη μικροτερη, οπως φαινεται κ στη δοκιμη που κανει το auto τριτι.
Μια ερωτηση : το μοτερ το R18 εχει χταποδι γιατι σε φωτογραφιες κατι περιεργο συμβαινει. Ο καταλυτης ειναι next to the κεφαλη. Τουλαχιστον η κεφαλη εχει 4 εξοδους μια απο καθε κυλινδρο η μια μονη που διακλαδιζεται εσωτερικα στην κεφαλη?? -
αλεξανδρος πράγματι - όσον αφορά την αεροτομή - και ουσιαστικά ειναι απο τα επίσημα αξεσουάρ που υπάρχουν στο http://www.honda-access.com. Όπως και ο λεβιές ταχυτήτων.
-
Περί Type-S: η αεροτομή στο χρώμα του αυτοκινήτου, η μαύρη μάσκα με το λογότυπο, ο λεβιές και τα ταμπελάκια με το ''Type-S' στο πλάϊ ανήκουν πλέον στο βασικό εξοπλισμό όλων των Type-S χωρίς αλλαγή τιμής.Το κόστος για κάποιον που θέλει να τα τοποθετήσει είναι 950
-
[quote='Ernest']Περί Type-S: η αεροτομή στο χρώμα του αυτοκινήτoυ, η μαύρη μάσκα με το λογότυπο, ο λεβιές και τα ταμπελάκια με το ''Type-S' στο πλάϊ ανήκουν πλέον στο βασικό εξοπλισμό όλων των Type-S χωρίς αλλαγή τιμής.Το κόστος για κάποιον που θέλει να τα τοποθετήσει είναι 950
-
500
-
Κοινώς προσπαθεί κατά το τρόπο αυτό να λύσει το οξύμωρο ότι -2 πόρτες στοιχίζουν περισσότερο...
-
Η εταιρία προφανώς δεν πουλάει. Αλλιως γιατί να κάνει προσφορές
Οι πωλήσεις που έχει μέχρι τώρα είναι οι παλιές που τώρα παραδόθηκαν. Οι νέες παραγγελίες είναι πολύ λιγότερες προφανώς εξου και η διαφήμιση και οι εκπτώσεις
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Η εταιρία προφανώς δεν πουλάει. Αλλιως γιατί να κάνει προσφορέςΟι πωλήσεις που έχει μέχρι τώρα είναι οι παλιές που τώρα παραδόθηκαν. Οι νέες παραγγελίες είναι πολύ λιγότερες προφανώς εξου και η διαφήμιση και οι εκπτώσεις
H εταιρεία πουλάει και πολύ καλά και το 2007 θα κλείσει με ρεκόρ ταξινομήσεων όλων των εποχών στην Ελλάδα για τη Honda...το Type-S δεν πουλάει !!
Το γεγονός οτι τα Honda διαφημίζονται πλέον έχει να κάνει με το γεγονός της αλλαγής στη διεύθυνση της Γενικής Αυτοκινήτων από το καλοκαίρι και της γενικότερης αλλαγής της εμπορικής πολιτικής -
Οταν λες πουλάει να υπολογίζεις τι πουλάει αυτή την στιγμή
Οτι πουλησε το έτος που περασε σημαίνει ότι οι παραγγελίες που εγιναν από τη μέρα που ήρθε το civic μέχρι το καλοκαίρι τώρα παραδόθηκαν
Το τι θα πουλάει από δω και πέρα είναι θέμα παραγγελιών και θέμα ανθρώπων που μπαίνουν στο μαγαζί. Πωλήσεις από δω και περα είναι πωλήσεις πραγματικές. Μεχρι τώρα είχαν μέσα και τις παραγγελίες εξαμήνου
Αν είσαι απ έξω βλέπεις πωλήσεις. Οι άνθρωποι των εταιριών βλέπουν και παραγγελίες. Οι παραγγελίες ορίζουν το μέλλον σου. Αν έχεις ετοιμοπαράδοτα Παραγγελίες=Πωλήσεις μήνα κάτι που μέχρι πρόσφατα όπως όλοι ξέρετε δεν υπήρχε στην honda.Η εταιρία δε διαφημιζόταν γιατί δεν είχε αυτοκίνητα. Ολα τα άλλα που μου λές είναι φήμες . Δηλαδή ο διευθυντής που είχαν 7 χρόνια δεν διαφήμιζε την εταιρία
Διαφημίζεσαι μόνο όταν έχεις αμάξια.
Δεν ύπάρχει κάποια αλλαγή στην εμπορική πολιτική. Μπορείς να γίνεις πιο σαφείς να καταλάβουμε την αλλαγη που έγινε? εκτός από το να ρίχνουμε λεφτά σε διαφημίσεις που δε λένε κάν ότι τα αμάξια είναι ετοιμοπαράδοτα? ή στην τσέπη του Ομπράντοβιτς. Πόσοι Ολυμπιακοι θα πάρουν crv. (κανένας!!!!)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Οτι πουλησε το έτος που περασε σημαίνει ότι οι παραγγελίες που εγιναν από τη μέρα που ήρθε το civic μέχρι το καλοκαίρι τώρα παραδόθηκαν
Το τι θα πουλάει από δω και πέρα είναι θέμα παραγγελιών και θέμα ανθρώπων που μπαίνουν στο μαγαζί. Πωλήσεις από δω και περα είναι πωλήσεις πραγματικές. Μεχρι τώρα είχαν μέσα και τις παραγγελίες εξαμήνου
Αν είσαι απ έξω βλέπεις πωλήσεις. Οι άνθρωποι των εταιριών βλέπουν και παραγγελίες. Οι παραγγελίες ορίζουν το μέλλον σου. Αν έχεις ετοιμοπαράδοτα Παραγγελίες=Πωλήσεις μήνα κάτι που μέχρι πρόσφατα όπως όλοι ξέρετε δεν υπήρχε στην honda.Η εταιρία δε διαφημιζόταν γιατί δεν είχε αυτοκίνητα. Ολα τα άλλα που μου λές είναι φήμες . Δηλαδή ο διευθυντής που είχαν 7 χρόνια δεν διαφήμιζε την εταιρία
Δεν ύπάρχει κάποια αλλαγή στην εμπορική πολιτική. Μπορείς να γίνεις πιο σαφείς να καταλάβουμε την αλλαγη που έγινε? εκτός από το να ρίχνουμε λεφτά σε διαφημίσεις που δε λένε κάν ότι τα αμάξια είναι ετοιμοπαράδοτα? ή στην τσέπη του Ομπράντοβιτς. Πόσοι Ολυμπιακοι θα πάρουν crv. (κανένας!!!!)
Δε θα ήθελα να συνεχίσω, επειδή ακριβώς δεν είμαι από έξω, αλλά από μέσα...εκτός αν είσαι κι εσύ από μέσα, οπότε μπορούμε να τα πούμε καλύτερα
Τυγχάνει να γνωρίζω και παραγγελίες και πολλά άλλα και ΔΕΝ μιλάω με βάση 'φήμες'
Εγώ δεν μιλώ ποτέ από τη θέση φίλου/οπαδού...
Αν κάποιες πληροφορίες που παρέχω μπορούν να βοηθήσουν κάποια μέλη έχει καλώς, αν όχι δεν πειράζει...
Φιλικά -
Aρα οι παραγγελίες πάνε καλά. Οκ γιατί εγώ άκουσα ότι δεν πάνε τόσο καλά. Αν πάνε καλά τότε γιατί κάνουν τόσο διαφήμιση (πόσα το μήνα πουλάνε?)
Εγω κατάλαβα ότι κάνεις διαφήμιση όταν έχεις ετοιμοπαράδοτα. Σωστό αυτό??? Ωραία τότε... ΠΕΣ ΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ... γιατί η φήμη της αγοράς και μέσα στο φορουμ είναι ότι το αμάξι πρέπει να το περιμένεις. ΟΛΟΙ αυτό πιστεύον.
και 2) Πάλι καλά που δεν τους έκανε και κανένας μηνυση που πλασάρουν για νέο κάτι που είναι εδώ τόσο καιρό (civic),
όπως μάλλον έγινε και με υβριδικό που έλεγε το σλόγκαν... Το υβριδικό τελειοποιήθηκε και μετά έγινε το Υβριδικό ΜΑΣ τελειοποιήθηκε.Οχι δεν είμαι από μέσα αλλά την πονάω την μάρκα.
Τωρα αν εχεις άποψη για τον Ομπράντοβιτς την συζητάμε. Για μένα είναι λάθος να διαλέγείς μία από τις 2 ομάδες και να χώνεις τόσα λεφτά σε ένα πρόσωπο. Αποψη μου. Καλύτερα να κατεβάζανε την τιμή του crv.και σχετικά με την εταιρία και την πολιτική κλπ... Εμένα εδώ και χρόνια προβληματική μου φαινόταν η mitsou και όχι η Honda.
-
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
Δε θα ήθελα να συνεχίσω, επειδή ακριβώς δεν είμαι από έξω, αλλά από μέσα...εκτός αν είσαι κι εσύ από μέσα, οπότε μπορούμε να τα πούμε καλύτερα
Τυγχάνει να γνωρίζω και παραγγελίες και πολλά άλλα και ΔΕΝ μιλάω με βάση 'φήμες'
Εγώ δεν μιλώ ποτέ από τη θέση φίλου/οπαδού...
Αν κάποιες πληροφορίες που παρέχω μπορούν να βοηθήσουν κάποια μέλη έχει καλώς, αν όχι δεν πειράζει...
Φιλικάαν είσαι από μέσα καταλαβαίνω τη δυσκολία σου να λές ακριβώς αυτό που πιθανόν να σκέφτεσαι και το σέβομαι. Αυτά που λέμε εμείς (και οι άλλοι σε προηγούμενα ποστ) είναι ότι η εταιρία βελτιώνεται τα τελευταία 10 χρόνια και ότι η διαφήμιση από τότε που εφευρέθηκε γίνεται για να ενισχύσουμε κάτι που δεν πουλάει είτε είναι 3 πόρτες είτε είναι 10 πόρτες.
Ηonda Civic 2005