-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Συναγερμός εργοστασιακός (παραβίαση θυρών) χωρίς όμως αισθητήρες καμπίνας. Η δε σειρήνα είναι ουσιαστικά η κόρνα του αυτοκινήτου. Immobilizer είναι μέσα στο εργοστασιακό σύστημα.... Απορώ όμως για το ότι σου προσέφεραν συναγερμό γιατί όταν ρώτησα στον Σαρακάκη με παρέπεμψαν στον ηλεκτρολόγο του συνεργείου τους (Γλυφάδα) ο οποίος είπε οτι θα αναγκαζόμουν να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ δύο διαφορετικά χειριστήρια (το κλειδί για τον εργοστασιακό και το δεύτερο χειριστήριο για τον υμπληρωματικό συναγερμό). Και έτσι αποθαρρύνθηκα....παντως ο πωλητης με συμβουλεψε να βαλω συναγερμο...αν βαλεις aftermarket χανεις πραγματι την εγγυηση;
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Συναγερμός εργοστασιακός (παραβίαση θυρών) χωρίς όμως αισθητήρες καμπίνας. Η δε σειρήνα είναι ουσιαστικά η κόρνα του αυτοκινήτου. Immobilizer είναι μέσα στο εργοστασιακό σύστημα.... Απορώ όμως για το ότι σου προσέφεραν συναγερμό γιατί όταν ρώτησα στον Σαρακάκη με παρέπεμψαν στον ηλεκτρολόγο του συνεργείου τους (Γλυφάδα) ο οποίος είπε οτι θα αναγκαζόμουν να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ δύο διαφορετικά χειριστήρια (το κλειδί για τον εργοστασιακό και το δεύτερο χειριστήριο για τον υμπληρωματικό συναγερμό). Και έτσι αποθαρρύνθηκα....
παντως ο πωλητης με συμβουλεψε να βαλω συναγερμο...αν βαλεις aftermarket χανεις πραγματι την εγγυηση;
Μου φαίνεται στον Σαρακάκη πρέπει να βάζεις και 'εργοστασιακά'....πατάκια, μην τυχόν και χάσεις την εγγύηση!
Radio-CD , μπορείς να βάλεις, ή θα χαθεί η εγγύηση;
Subwoofer; Α-πα-πα, πάει η εγγύηση!
Ζάντες; Α όχι κι αν χαλάσει κάνα ρουλεμάν;
Αποσμητικό χώρου; Απαγορεύεται, μπορεί το άρωμα να ...φθείρει τα πλαστικά η τις ταπετσαρίες!
Πλύσιμο; Μπορεί να γδάρει το χρώμα και να σκουριάσει, τέρμα η εγγύηση, κομμένο το πλύσιμο!
Λάστιχα; Μόνον στον Σαρακάκη, γιατί μπορεί να μην ζυγοσταθμιστούν σωστά, να πετάξουν βυζί, μο νι ή δεν ξέρω κι εγώ τι, και να χαθεί η εγγύηση. Θα τα βάλεις στον Σαρακάκη με ένα καπέλο 200 -
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Συναγερμός εργοστασιακός (παραβίαση θυρών) χωρίς όμως αισθητήρες καμπίνας. Η δε σειρήνα είναι ουσιαστικά η κόρνα του αυτοκινήτου. Immobilizer είναι μέσα στο εργοστασιακό σύστημα.... Απορώ όμως για το ότι σου προσέφεραν συναγερμό γιατί όταν ρώτησα στον Σαρακάκη με παρέπεμψαν στον ηλεκτρολόγο του συνεργείου τους (Γλυφάδα) ο οποίος είπε οτι θα αναγκαζόμουν να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ δύο διαφορετικά χειριστήρια (το κλειδί για τον εργοστασιακό και το δεύτερο χειριστήριο για το συμπληρωματικό συναγερμό). Και έτσι αποθαρρύνθηκα....Αυτό κάνανε στο οικογενειακό cr-v και ο πατέρας μου κουβαλά μισό κιλό κλειδιά...στο κλιό της αδερφής μου το προσάρμοσαν εκ των υστέρων μέσα στο κλειδί του αυτοκινήτου. Γιατί να μην το κάνουν και στα δικά μας;;;
@civgr: Με το καλό να έρθει όποτε είναι να γίνει. Τους αισθητήρες στο σιβικ θα τους βολευτείς οπότε σου τους προτείνω. Βέβαια οι αφτερμαρκετ επιλογές είναι αρτιότερες με μικρές οθόνες απόστασης και πιο δυνατό ήχο. Αυτό που έβαλε ο ντίλερ μου σε μένα κάνει μια χαρά την δουλειά του και το έχω συνηθίσει πλέον. Θα δυσκολευτείς λίγο τις πρώτες μέρες επειδή δεν θα βλέπεις την 'μούρη' αλλά το συνηθίζεις με τον καιρό.
Άσχετο: Έκανα αρνητικό ρεκόρ κατανάλωσης...το trip δείχνει μέση 10,4...τουλάχιστον το έχω ευχαριστηθεί Με το ζόρι θα κάνει 400-450 χλμ με αυτό το γέμισμα...
-
@ HiFi όσο ειρωνικός κι αν είσαι λες την αλήθεια. Στα Xenon μου τον έπιασε ο Σαρακά (700 euro) όμως για να ρυθμιστεί ο εγκέφαλος (σε φώτα με χαμηλότερη παροχή ηλεκτρικού) θέλει ειδικευμένο μηχάνημα και δεν το δίνω όπου κι όπου. Για όλα τα υπόλοιπα έχεις δίκιο. Οι αισθητήρες παρκαρίσματος έχουν 25 γιούρο μάξιμουμ. Άντε να δώσεις και κάτι για την τοποθέτηση, όχι όμως 300 .
@ CivGr: Ειλικρινά δεν ξέρω αν χάνεις την εγγύηση. Στη θέση σου θα περίμενα λίγο. Προσωπικά πιστεύω οτι θα έπρεπε να κάνουμε μια μαζική και οργανωμένη κίνηση, πχ να πάμε σε συγκεκριμένο αντιπρόσωπο και να ζητήσουμε σοβαρή λύση, ειδάλλως να ζητήσουμε συνδρομή της μαμάς-εταιρείας.
-
εχω δει πολυ ομορφους αισθητήρες στην honda στην Αλεξάνδρας και στο μαγαζί doberman στην Σπ. Τρικούπη. Και σίγουρα δεν κάνουν πάνω από 150 ευρω
-
http://emarket.gr/lot.cfm?lotID=9397408
είναι σαν αυτούς (στο σχήμα εννοω) και τους βάζουν και πάνω από τον καθρεπτη... πολυ γουστο
-
με 300 ευρω βάζεις τέτοιο
http://www.bestmarket.gr/hotshop/?p=pro ... oduct=1020
μεχρι και τη χρέωση στο ταξίμετρο μπορεί να έχεις!!!!!!
http://www.bestmarket.gr/hotshop/?p=pro ... ategory=15
γενικά εδώ έχει παπάδες!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
http://emarket.gr/lot.cfm?lotID=9397408είναι σαν αυτούς (στο σχήμα εννοω) και τους βάζουν και πάνω από τον καθρεπτη... πολυ γουστο
τέτοιους ακριβώς μου έβαλαν στο δικό μου. Πολύ βολικοί είναι η αλήθεια, κυρίως όταν γυρνάς σπίτι κουρασμένος, έχεις μηχανάκια παρκαρισμένα πίσω σου κλπ. Το ότι σου δείχνει και απόσταση σε μέτρα πλάκα έχει, αν και κάτω από τα 0.3 πάει απευθείας στα 0.0 (που σημαίνει πως συνήθως έχεις 5-6 πόντους ακόμα). Μάλλον δεν είχαν υπόψιν τους τις ανάγκες της Αθήνας
Βέβαια οι αφτερμαρκετ επιλογές είναι αρτιότερες με μικρές οθόνες απόστασης και πιο δυνατό ήχο
Ο ήχος στο δικό μου είναι ΠΟΛΥ δυνατός. Σκέφτομαι πως να τον μειώσω -δεν είναι ρυθμίσιμο- ή θα το κάνω mute τελείως. Παρκάρεις και νομίζεις πως κάθεσαι σε ωρολογιακή βόμβα που θα ανατιναχτεί Μετά τα 0.5 νομίζεις πως κάθε δευτερόλεπτο-εκατοστό που περνάει διατρέχεις θανάσιμο κίνδυνο πραγματικά αγχωτικό... και νομίζω πως ενοχλώ και τους γύρω τα βράδια οπότε συνήθως κλείνω τα παράθυρα Το καλοκαίρι ήταν πρόβλημα αυτό !
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πλύσιμο; Μπορεί να γδάρει το χρώμα και να σκουριάσει, τέρμα η εγγύηση, κομμένο το πλύσιμο!βρήκα τι θα λεω από δω και πέρα !
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Άσχετο: Έκανα αρνητικό ρεκόρ κατανάλωσης...το trip δείχνει μέση 10,4...τουλάχιστον το έχω ευχαριστηθεί Με το ζόρι θα κάνει 400-450 χλμ με αυτό το γέμισμα...[darth_vader]
Give yourself to the dark side of the force...
[/darth_vader]
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Συναγερμός εργοστασιακός (παραβίαση θυρών) χωρίς όμως αισθητήρες καμπίνας. Η δε σειρήνα είναι ουσιαστικά η κόρνα του αυτοκινήτου. Immobilizer είναι μέσα στο εργοστασιακό σύστημα.... Απορώ όμως για το ότι σου προσέφεραν συναγερμό γιατί όταν ρώτησα στον Σαρακάκη με παρέπεμψαν στον ηλεκτρολόγο του συνεργείου τους (Γλυφάδα) ο οποίος είπε οτι θα αναγκαζόμουν να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ δύο διαφορετικά χειριστήρια (το κλειδί για τον εργοστασιακό και το δεύτερο χειριστήριο για τον υμπληρωματικό συναγερμό). Και έτσι αποθαρρύνθηκα....
παντως ο πωλητης με συμβουλεψε να βαλω συναγερμο...αν βαλεις aftermarket χανεις πραγματι την εγγυηση;
Μου φαίνεται στον Σαρακάκη πρέπει να βάζεις και 'εργοστασιακά'....πατάκια, μην τυχόν και χάσεις την εγγύηση!
Radio-CD , μπορείς να βάλεις, ή θα χαθεί η εγγύηση;
Subwoofer; Α-πα-πα, πάει η εγγύηση!
Ζάντες; Α όχι κι αν χαλάσει κάνα ρουλεμάν;
Αποσμητικό χώρου; Απαγορεύεται, μπορεί το άρωμα να ...φθείρει τα πλαστικά η τις ταπετσαρίες!
Πλύσιμο; Μπορεί να γδάρει το χρώμα και να σκουριάσει, τέρμα η εγγύηση, κομμένο το πλύσιμο!
Λάστιχα; Μόνον στον Σαρακάκη, γιατί μπορεί να μην ζυγοσταθμιστούν σωστά, να πετάξουν βυζί, μο νι ή δεν ξέρω κι εγώ τι, και να χαθεί η εγγύηση. Θα τα βάλεις στον Σαρακάκη με ένα καπέλο 200 -
Οι αισθητήρες πάντως - δεδομένης της περιορισμένης ορατότητας πίσω - είναι χρήσιμοι....
-
αφου σας έδωσα λύση με 46 ευρω ρε παιδιά τι το συζητάμε.... και 50 το περασμα....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αφου σας έδωσα λύση με 46 ευρω ρε παιδιά τι το συζητάμε.... και 50 το περασμα.......και παει η εγγυηση
αυτο που βαζει ο σαρακα ειναι και με ενδειξη που δειχνει την αποσταση;αν ναι, που μπαινει η μικρη οθονη; -
Καλοριζικο και καλοταξιδο civgr
Πρεπει να εχεις το ρεκορ αναμονης εδω μεσα!
Τουλαχιστον ευχομαι ολη αυτη η αναμονη να σε αποζημιωσε οπως πιστευω εγινε με ολους μετα την παραλαβη.
spyros.s για οδηγησε καθημερινα Κατεχακη να δεις που θα εχεις συνεχεια την καταναλωση! ~450χλμ το γεμισμα και εισαι κομπλε!
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
αφου σας έδωσα λύση με 46 ευρω ρε παιδιά τι το συζητάμε.... και 50 το περασμα....
...και παει η εγγυηση
αυτο που βαζει ο σαρακα ειναι και με ενδειξη που δειχνει την αποσταση;αν ναι, που μπαινει η μικρη οθονη;Εγω πηρα δωρο απο Αλεξανδρας(μαλταμπες) με ενδειξη αποστασης που μπαινει πανω απο τον μεσαιο καθρεπτη και ειναι πολυ χρησιμο και διακρητικο.
Το συνιστω ανεπιφυλακτα.....οι μεγαλες κολωνες πισω δυσκολευουν αρκετα το παρκαρισμα. -
αυτό λέω κι εγω ότι δεν είναι γνήσιο.... Μη με τρελαίνεται..... σας είπα τι είναι αυτα΄....
και η οθόνη μπαίνει ή αριστεά από το τιμόνι μεταξύ ταμπό και παμπριζ ή στον καθρέπτη.... και δεν εχει καμία σχέση με την εγγύηση....
http://www.bestmarket.gr/hotshop/?p=pro ... ategory=15
-
στο δικό μου εβαλαν φτηνιαρικα με απλό ηχητικό σύστημα για την απόσταση...τις πλακας δώρο ήταν...απλά μου είχαν δώσει δώρο και γνησιο μπουφαν χοντα και πατακια ...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
στο δικό μου εβαλαν φτηνιαρικα με απλό ηχητικό σύστημα για την απόσταση...τις πλακας δώρο ήταν...απλά μου είχαν δώσει δώρο και γνησιο μπουφαν χοντα και πατακια ...Τα πατάκια ήταν ...εργοστασιακά;
Πρόσεχε μην τα φθείρεις, γιατί δεν τα καλύπτει η εγγύηση, ενώ αν βάλεις...aftermarket , θα χαθεί η εγγύηση! -
τουλάχιστον εγώ έχω εγγύηση...
(έστω και θεωρητική... )Υ.Γ. Περιέργως τα πατάκια γράφουν χόντα...
genuine parts μόνο, για να μην χάσω την εγγύηση.
Ηonda Civic 2005