-
Έχετε παρατηρήσει κάποια ανακρίβεια στο μετρητή της βενζίνης; Το γεμίζω, κάνω 100 χλμ, μέση κατανάλωση 7,8λτ και δεν έχει πέσει ούτε μία γραμμή ο δείκτης, άσε που μου λέει ότι έχω άλλα 650χλμ ο υπολογιστής ταξιδίου!!!![σύνολο 750 δηλαδη!!!!] (δεν έχω κάνει ποτέ πάνω από 515χλμ μέχρι να ανάψει το λαμπάκι που δείχνει ότι τελειώνει η βενζίνη) Και κάπως έτσι πάει μέχρι να φτάσει στη μέση περίπου ο δείκτης του ντεποζίτου και μετά πέφτει ταχύτατα... Έχω το type S...
-
ετσι σε όλα τα honda που εχω δει..... από το 2001
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Για το νεο civic δεν μιλαμε?Τωρα τι τον τρωει τον αλλον και αλλα λογια να αγαπιομαστε με τα προηγουμενης γενιας κτλ κτλ , ειλικρινα δεν ξερω.Και η προηγουμενη γενια του γκολφ ειχε 150 αλογα το GT απο 1800 με τουρμπο.Τρελη ιπποδυναμη.Αντε να πουμε και τπτ του αιωνα μας.Μιλούσαμε αν παρατήρησες, για το ότι το Golf είναι 'παπουδίστικο' ενώ το Civic φουλ νιάτο! Είναι κάτι που δεν ισχύει, για την ακρίβεια, το Civic πχ στα βόρεια προάστεια ίσως να θεωρείται 'κάπως' σε σχέση με το Golf! Δεν είναι το τελευταίο 'παππούς' , έχει απλά το δικό του design.
Πάνω σ' αυτό παρέθεσα και την γνώμη του κόσμου για κάθε εταιρία, όπως και το μέσο όρο των ιδιοκτητών του.'κάτι καλύτερο , γιατί το Astra είναι πολύ πιο γρήγορο από το Civic για παράδειγμα και έχει χαμηλότερη ασφάλεια και κόστος συντήρησης ή γιατί προτιμάει να τα δίνει στους βενζινάδες αντί τον Σαρακάκη! '.
-Το οτι ειναι πιο γρηγορο ειναι και καλυτερο.Μαλιστααααα...........
-Εχει και χαμηλοτερο κοστος συνηρησης.Μαλιστααααααα..........Να δω και καμια τεκμηριωση!
-Βρε να τα δινει στον Σ για σερβις η στους βενζιναδες για τα χλμ που θα κανει παλι καλα.Να τα δινει στην Opel καθε τρεις και λιγο για τις ζημιες που θα βγαλει....???
Τα Opel έχουν χαμηλότερη συντήρηση, γιατί δεν θ' αλλάζουν λάδια κάθε εξάμηνο και έχουν και φθηνότερα ανταλλακτικά γενικά. Τα Honda έχουν από τα ακριβότερα ανταλλακτικά και επιπλέον, σχεδόν ποτέ δεν έχει κάτι η αντιπροσωπεία όταν το χρειάζεσαι. Αυτό μπορούν να το 'τεκμηριώσουν' όλοι.
Επίσης είναι αλήθεια πως είναι πολύ αξιόπιστα και δεν χαλάνε τα Honda, αλλά αν σε στουκάρει κάποιος,το πιθανότερο είναι να μείνεις από αμάξι κάποιο καιρό, ΜΕΧΡΙ να φωτίσει ο θεός να έρθουν αυτά που χρειάζεσαι.
Τέλος, ούτε τα Opel είναι χάρβαλα, γενικά είναι αξιόπιστα αυτοκίνητα και δεν σε τρέχουν στα συνεργεία. Ιδιοκτήτες έχουμε κι εδώ μέσα και κανένας δεν παραπονιέται περισσότερο πχ από τους ιδιοκτήτες Honda...
Αν θέλεις κι άλλη τεκμηρίωση, ψάξε και μόνος σου.Παντως μονο τοπικ για Civic δεν ειναι αυτο.Ειναι το τοπικ της εγκαθετιλας....
Ε, ναι, αλλιώς δεν θα είχε ενδιαφέρον...
P.S HighFidelity πολυ μεγαλη οικογενεια εχεις η μου φιανεται οτι εισαι ιδιοκτητης μαντρας?
Μπα, όχι, δεν έχω μάντρα καρδιά μου! Απλά είμαστε μια μεγάλη αγαπημένη οικογένεια! Να φανταστώ εσύ με τους συγγενείς που δεν έχουν Honda δεν μιλάς ε;
P.S II οντως το πρωτο πραγματικο αμαξι που θα μπορουσε να εχει καποιος ειναι μια 3αρα
Nikoxxxx! Ακούς nikoxxxx! Κάτω τα χέρια nikox! Θέλεις και 3άρα nikoxxxx! ΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙ! Civic θα πάρεις , ωρέ κιοτήηηηη!
Eίναι παγκοίνως 'τεκμηριωμένο' πως οι κάτοχοι 3άρας, είναι τουλάχιστον κουλοί, πορνόγεροι και πανάσχετοι γενικότερα με το αυτοκίνητο... Προφανώς οι κάτοχοι Civic είναι το άκρως αντίθετο.... Είναι όμορφοι... Είναι καλοί.... Είναι μούρηηηη... Είναι...Είναι...εεεεε....μοντέρνοι....είναι Honda...Εχουν όλο προσόντααααα...Aκούς Nikox; Ακούω να λες! Δεν σε ακούω Nikoxxxx! Ζηλεύεις εεεεε; Αμ, το ξερα εγώ Nikox!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Προφανώς οι κάτοχοι Civic είναι το άκρως αντίθετο.... Είναι όμορφοι... Είναι καλοί.... Είναι μούρηηηη... Είναι...Είναι...εεεεε....μοντέρνοι....είναι Honda...Εχουν όλο προσόντααααα...μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...
-
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
επειδη τεκμηριωνουμε αυτα που λεμε.....Κατοχος golf μετα την 20 επισκεψη του στο συνεργειο σ' ενα μηνα
http://xs220.xs.to/xs220/07413/CrazyFacedOldMan.jpgKατοχος civic που μολις παρελαβε και κανει το μπανακι του στην παραλια
http://xs220.xs.to/xs220/07413/paul79tj.jpgΑρα, συμπεραίνουμε πως ο κάτοχος Golf είναι γέρος, αλλά straight, άρα και πορνόγερος, ενώ του Civic, gay...
(βάλε μια άλλη φωτογραφία, οπωσδήποτε, αν και τώρα που έκανα quote...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
επειδη τεκμηριωνουμε αυτα που λεμε.....
Κατοχος golf μετα την 20 επισκεψη του στο συνεργειο σ' ενα μηνα
http://xs220.xs.to/xs220/07413/CrazyFacedOldMan.jpgKατοχος civic που μολις παρελαβε και κανει το μπανακι του στην παραλια
http://xs220.xs.to/xs220/07413/paul79tj.jpgΑρα, συμπεραίνουμε πως ο κάτοχος Golf είναι γέρος, αλλά straight, άρα και πορνόγερος, ενώ του Civic, gay...
(βάλε μια άλλη φωτογραφία, οπωσδήποτε, αν και τώρα που έκανα quote...
Μολις δεις ωραιο αντρα τον βγαζεις gay
-
-
-
Παιδιά, πουλάω το σιβίκ. Ξαφνική απόφαση λόγω προσφοράς στο σκαραβαίο......1+6.....μανούλια δώρο!
Και τώρα ξυπνάμε...CivGr, τέτοια να γράφεις και σε λίγο θα ψάχνομαι στον καθρέπτη για γκρίζες 'ζώνες'!
-
Ο χρήστης Bezbozny έγραψε:
Έχετε παρατηρήσει κάποια ανακρίβεια στο μετρητή της βενζίνης; Το γεμίζω, κάνω 100 χλμ, μέση κατανάλωση 7,8λτ και δεν έχει πέσει ούτε μία γραμμή ο δείκτης, άσε που μου λέει ότι έχω άλλα 650χλμ ο υπολογιστής ταξιδίου!!!![σύνολο 750 δηλαδη!!!!] (δεν έχω κάνει ποτέ πάνω από 515χλμ μέχρι να ανάψει το λαμπάκι που δείχνει ότι τελειώνει η βενζίνη) Και κάπως έτσι πάει μέχρι να φτάσει στη μέση περίπου ο δείκτης του ντεποζίτου και μετά πέφτει ταχύτατα... Έχω το type S...Για να πούμε και τίποτα της προκόπης σε αυτό το thread, η ερώτηση στην απάντησή σου με μία λέξη είναι ΝΑΙ.
Με περισσότερες λέξεις, το trip computer είναι ΓΤΠ. Εγώ με το συγκεκριμένο πόδι μου, έχω σχεδόν πάντα κατανάλωση γύρω στο 10lt/100km. Ε το trip λέει από 7 μέχρι 9. Είναι μέρος της παγκόσμιας προσπάθειας της Honda να βγει το Civic λιγότερο διψασμένο από τα σιχαμένα τα Golf.
Μολις δεις ωραιο αντρα τον βγαζεις gay
Με το μπαρδόν κιόλας, αλλά αυτόν βρήκες να βάλεις? Μας χαλάς το Image
-
εχω την αισθηση οτι το νεο civic με τον 1.4 ειναι αργο.ενας φιλος μεχρι να πιασει τα 160 ειδ κι επαθε του ασπρησαν τα μαλλια
-
E μη χάσει η Honda και τη στάνταρ πελατεία, κάποιες αξίες δεν αλλάζουν
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
εχω την αισθηση οτι το νεο civic με τον 1.4 ειναι αργο.ενας φιλος μεχρι να πιασει τα 160 ειδ κι επαθε του ασπρησαν τα μαλλια.....τι να πουν και κάτι άλλοι εδω, που τους ασπρίσανε τα μαλλιά περιμένοντας να παραλάβουν.....
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
εχω την αισθηση οτι το νεο civic με τον 1.4 ειναι αργο.ενας φιλος μεχρι να πιασει τα 160 ειδ κι επαθε του ασπρησαν τα μαλλια
.....τι να πουν και κάτι άλλοι εδω, που τους ασπρίσανε τα μαλλιά περιμένοντας να παραλάβουν.....
-
-
Ανάκληση τετράθυρων έτους 2006
Περισσότερα εδώ
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 424535.htm
Τι κάνει ένας ρελές....
-
-
Μαλλον παραλαμβανει η παρέλαβε....
Πες μας βρε.
Πότε το παιρνεις στα χερια σου, που ασπρισαν τα μαλλια σου απο την αναμονη? -
Ήρθε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!