-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εγώ νομίζω ότι χρησιμοποιούν ΦΤΗΝΑ ταχύμετρα και στροφόμετρα που δεν έχουν ακρίβεια και για να μη δείχνουν λιγότερο (επικίνδυνο) δείχνουν πάντα περισσότερο. Το trip computer μετράει πάντα σωστά.Ψιλοδύσκολο να κάνουν τέτοια καγκουριά καθώς πιά όλα είναι ολοκληρωμένα. Παλαιότερα ίσως πραγματικά είχε διαφορά μεταξύ ενός Valeo και ενός made in japan αλλά σήμερα όπου όλα είναι ένα ολοκληρωμένο και αυτά που βλέπουμε απλά γραφικά για να μην πάθει εγκεφαλικό ο παππούς η φτήνια δεν πολυταιριάζει.
Από την άλλη θεωρώ απίστευτη γυφτιά κάποιες εταιρείες να χρεώνουν 300 + ευρώ το trip όταν διάολε το μόνον που κάνουν είναι να αλλάζουν τον προγραμματισμό στην οθόνη υγρών κρυστάλλων ή άιντε να τοποθετούν μία ακόμα οθόνη των 2 ιντσών. Ο ρουφιάνος κρατά απίστευτα δεδομένα και εμείς θεωρούμε πολυτέλεια κάποιες μέσες τιμές....
-
Σε χρεώνουν αν θέλεις να το βλέπεις
Υπάρχει έτσι κι αλλιώς, δεν τους συμφέρει να το βγάλουν χωρίς.Θυμάμαι παλιά τα πίσω φώτα ομίχλης τα χρέωναν αλλά το μόνο που έκαναν ήταν να βάλουν το διακόπτη στο ταμπλό, ακόμα και λάμπες ομίχλης είχαν τα πίσω φώτα.
Τώρα βρίσκουν άλλους τρόπους, πχ στην Αμερική μπορείς να βάλεις το διακόπτη για τα φώτα ομίχλης (μπροστά) αλλά δεν ανάβουν αν δεν δώσεις $100 για αναβάθμιση στον εγκέφαλο. Μάλιστα η GM κάνει την αναβάθμιση (σε μερικά μοντέλα) μόνο on-line ώστε να μη μπορεί ο αντιπρόσωπος να το κάνει δωρεάν.
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ...
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΨΗ-ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ???
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ????
-
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 78&start=0
-
ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ FIAT BRAVO 2007!!!!
A, EXEI KAI 70 ΣΕΛΙΔΕΣ.......
-
Honda Civic λέει. Ό,τι θέλεις, ρώτα εκεί τους ιδιοκτήτες.
-
-
Καλησπέρα μετά από καιρό.
Παρατηρώ (μετά από 2.500χλμ) οτι από σταματημένος όταν ξεπαρκάρω για να φύγω (στρίβω τιμόνι βγαίνω στο δρόμο κτλ) ακούω θόρυβο κυρίως από πίσω πλαγίως αλλά και μπροστά. Έχοντας διαβάσει ελάχιστα για τα προβλήματα ανάρτησης του civic, κοίταξα τα bump stops και δεν μπορώ να καταλάβω ποιά είναι. Υπάρχει ένα κίτρινο σωληνοειδές πλαστικό πάνω στο αμορτισέρ το οποίο όμως δεν καλύπτει όλο το πάνω μέρος του αμορτισέρ. Το κίτρινο μπαλάκι που ονομάζετε bump stop δεν το εντόπισα (άπειρος ). Please help.
-
Αυτό το civic 1.6 πότε θα έλθει επιτέλους? Το ακούω σχεδόν 2μισι χρόνια τώρα.....
-
Ο χρήστης submariner έγραψε:
Αυτό το civic 1.6 πότε θα έλθει επιτέλους? Το ακούω σχεδόν 2μισι χρόνια τώρα.....ΠΟΤΕ
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Καλησπέρα μετά από καιρό.Παρατηρώ (μετά από 2.500χλμ) οτι από σταματημένος όταν ξεπαρκάρω για να φύγω (στρίβω τιμόνι βγαίνω στο δρόμο κτλ) ακούω θόρυβο κυρίως από πίσω πλαγίως αλλά και μπροστά. Έχοντας διαβάσει ελάχιστα για τα προβλήματα ανάρτησης του civic, κοίταξα τα bump stops και δεν μπορώ να καταλάβω ποιά είναι. Υπάρχει ένα κίτρινο σωληνοειδές πλαστικό πάνω στο αμορτισέρ το οποίο όμως δεν καλύπτει όλο το πάνω μέρος του αμορτισέρ. Το κίτρινο μπαλάκι που ονομάζετε bump stop δεν το εντόπισα (άπειρος ). Please help.
Διονύση ούτε εγώ είμαι μηχανικός απλά προσπαθώ να μαθαίνω και το κάνω ψάχνοντας και ρωτώντας. Το μπαμπ στοπ βρίσκεται πάνω από την φούσκα του αμορτισέρ και πρέπει να ελέγξεις αν έχει χαλαρώσει. Πρόκειται για κάτι γνωστό σε όσους ασχολούνται με το σιβίκ στην Αγγλία και μάλιστα στο σιβινφο διάβασα κάτι και για αλλαγή κατασκευαστή από την μαμά χόντα αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει. Κάνε μια έρευνα στο google και θα βρεις διάφορα και φωτογραφίες για να καταλάβεις.
Βέβαια το πρόβλημα που περιγράφεις δεν το έχω αντιληφθεί οπότε δεν έχω άποψη -
Thanx Spyros
-
δε βλεπω κινηση....τι εγινε; παραλαβαμε ολοι και δε μιλαμε; 17 Σεπτέμβρη έκλεισα 8 μήνες και ακομα περιμενω και εγγυος να ηταν, οπου να ΄ναι θα γεννουσε ελπιζω μεχρι το 9μηνο να το παρω και να μη χρειαστει καισαρικη
-
πραγματικα χαρα στο κουραγιο σου! καλα υπαρχει αλλος που περιμενε τοσο το σιβικ εδω μεσα? η αντιπροσωπεια υφισταται?
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
δε βλεπω κινηση....τι εγινε; παραλαβαμε ολοι και δε μιλαμε; 17 Σεπτέμβρη έκλεισα 8 μήνες και ακομα περιμενω και εγγυος να ηταν, οπου να ΄ναι θα γεννουσε ελπιζω μεχρι το 9μηνο να το παρω και να μη χρειαστει καισαρικηόχι. Απλά δεν υπάρχει κάτι το ενδιαφέρον.
-
τον καθρεπτη τον βάλαμε... κάψαμε 4 λιτρα στα εκατο... ΟΛΑ Οκ....
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
δε βλεπω κινηση....τι εγινε; παραλαβαμε ολοι και δε μιλαμε; 17 Σεπτέμβρη έκλεισα 8 μήνες και ακομα περιμενω και εγγυος να ηταν, οπου να ΄ναι θα γεννουσε ελπιζω μεχρι το 9μηνο να το παρω και να μη χρειαστει καισαρικηνα θυμάσαι τι γράφεις διότι μόλις παραλάβεις το πιθανότερο είναι να κάνεις και εσύ το ίδιο.
-
Γειά σας παιδάκια..
Μετά από ένα μεγάλο καλοκαίρι επέστρεψα στην καθημερινότητα.
Βλέπω ότι μαζευτήκαμε πολλοί. Καλό αυτό. Χθες στην Πλαστήρα κοντέψαμε να τρακάρουμε 3 μαζί.
55.000 χιλ και όλα ΟΚ. Το ντουλαπάκι του συνοδηγού αντικαταστάθηκε άψογα.
Έχω καιρό να διαβάσω το forum. Θα τα ρίξω μιά ματιά αργότερα. Αντε τα λέμε -
Ρε παιδες δεν βαζουμε τις φωτο των διαστημοπλοιων μας?
ολα τα ελληνικα που εχω δει ειναι μονο απο το civinfo.
αλλωστε εχουν υποθει τοσα πολλα πραγματα εδω μεσα για το civ που ειναι σαν επισημο φορουμ
-
βάλτε και τον Mr. SPOK
Ηonda Civic 2005