-
Tελικά με το συναγερμό τι θα κάνουμε? Νομίζω οτι αξίζει να το δούμε γιατί δεν είναι λίγοι που το καλοβλέπουν περνώντας το είτε πεζοί είτε από άλλα οχήματα. Ο Μιάτα εξαφανίστηκε. Σπύρο θα το δούμε?
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Tελικά με το συναγερμό τι θα κάνουμε? Νομίζω οτι αξίζει να το δούμε γιατί δεν είναι λίγοι που το καλοβλέπουν περνώντας το είτε πεζοί είτε από άλλα οχήματα. Ο Μιάτα εξαφανίστηκε. Σπύρο θα το δούμε?Διονύση δεν είναι τόσο απλό. Θα πρέπει αρχικά να βρούμε συναγερμό που να τον εγκρίνει η αντιπροσωπεία για να μην αρχίσουν τις μαλακίες περί παραβίασης των όρων εγγύησης. Στην συνέχεια να κανονίσουμε τα της παραγγελίας (group buy) και παράλληλα να εξασφαλίσουμε την ορθή τοποθέτηση του συναγερμού αναγκαστικά σε κάποιον αντιπρόσωπο εδώ στην Αττική. Δεν είναι απλά παραγγέλνω και τοποθετώ. Προσωπικά δεν θέλω να λύσει το ταμπλό του αυτοκινήτου μου κάποιος μερικώς ειδικευμένος και μετά να τρίζει σαν κουδουνίστρα. Ας δούμε τι έχουν βάλει οι Άγγλοι στο σιβίνφο και μετά...θέλει κόπο
-
δε νομίζω ότι ο συναγερμός έχει σχέση με την εγγυηση
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δε νομίζω ότι ο συναγερμός έχει σχέση με την εγγυησημην ποντάρεις σε αυτό...
-
ε τωρα ας παει κάποις δικηγόρος να τους τα αρπάξει.... αυτά δε γίνονται. Το θεωρώ απίθανο.
Αμα χάσω να σε πηγαίνω κάθε μέρα στο πολυτεχνείο!!!!
-
Ο συναγερμος που δινει δωρο ο αντιπροσωπος δεν ειναι καλος;
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Ο συναγερμος που δινει δωρο ο αντιπροσωπος δεν ειναι καλος;είναι καλός γι αυτόν!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ε τωρα ας παει κάποις δικηγόρος να τους τα αρπάξει.... αυτά δε γίνονται. Το θεωρώ απίθανο.Αμα χάσω να σε πηγαίνω κάθε μέρα στο πολυτεχνείο!!!!
Ξέρεις τι γίνεται; Αν βάλεις συναγερμό εκτός αντιπροσωπείας ισχυρίζονται ότι παραβίασες την εγγύηση στα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου και μετά έχεις εγγύηση μόνο 3 χρόνια. Η ασφαλιστική πατάει σε αυτό και χάνεις την έξτρα τετραετή εγγύηση. Εδώ δεν μου βάζουν πλακέτα για να κλείνει με τον συναγερμό τα τζάμια στο cr-v διότι δεν την συνιστά το εργοστάσιο(έτσι λένε...).
Αυτό με τον δικηγόρο που λες...ετοιμάζεται από κάποιους οπότε αναμένουμε.Για τον εργοστασιακό συναγερμό.... :Απλά ότι χειρότερο έχω δει σε εργοστασιακό συναγερμό.lipsealed:
-
εγω δεν το πιστεύω. οτι θα σου φανε την εγγυηση.... Αφου εχω δει ενα σωρό άτομα να τους βαζουν συναγερμούς
-
Μιλαμε για μεγαλο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..Παιρνω τηλεφωνο στο τμημα πωλησεων του σαρακακη και λεω οτι ειμαι σε αναμονη οχτωμιση περιπου μηνες. Σε ερωτηση μου αν μπορει να μου πει τι γινεται, μου απαντησε οτι οι παραγγελιες δινονται στον αντιπροσωπο και αυτος κανει τη διαχειριση. Του ειπα πως ετσι ο αντιπροσωπος διανεμει την παραγγελια οπως γουσταρει και μου λεει: εννοειτε 'αν σας εχει ριξει'; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!! μονο ο αντιπροσωπος μπορει να με ενημερωσει.....Με δεδομενο αυτο και εφόσον δεν ειναι ονομαστικες οι παραγγελιες, και δεν μπορει να ελεγξει ο σαρακακης ΠΟΥ πηγαινουν αυτες, ειμαι στη διαθεση του αντιπροσωπου. Επειδη δε, εχω κλεισει με την παλια τιμη (-500 ευρω) μπορει, δινοντας το αμαξι σε αλλο πελατη, να βαλει ο αντιπροσωπος τη διαφορα στην τσεπη, κι εγω να περιμενω μεχρι να βαρεθω και να ακυρωσω. Να παρω απο αλλου δε γινεται, γιατι θα πληρωσω με τη νεα τιμη, οποτε καθησα πανω στο παγωτο!Δε λεω οτι ο Παπρας με δουλευει και ειναι απατη, αλλα οσο περνα ο καιρος μου μπαινουν ψυλλοι στ αυτια. Αισθανομαι σαν τους εγκλωβισμενους του χρηματιστηριου! Τι κανω; Ακυρωνω και παιρνω κατι αλλο;(ετσι ο αντιπροσωπος,αν δεν εχει βαλει τα λεφτα στην τσεπη ήδη-αν το εχει δωσει σε αλλον- θα τα βαλει απο την ακυρωση, αφου θα το πουλησει σε ψηλοτερη τιμη). Αν δεν ακυρωσω, θα αναγκαστει να μου δωσει(καποτε το αμαξι) και να ΜΗ βαλει τα λεφτα στην τσεπη. Αν και απο τη συμπεριφοα του πωλητη δε φαινεται να ειναι λαμογιο. Ρε σε τι λουκι πεσαμε Το μονο θετικο (;) ειναι πως οσο αργει, αρχιζουν να ερχονται τα νεα μοντελα αλλων εταιριων και μπορει να ψηθω για κατι αλλο Αμαξι να κινουμαι εχω, αλλα ειναι το γαμωτο της υποθεσης, συν το οτι θελω να ποσταρω τις φωτογραφιες του αυτοκινητου μου Σας κουρασα, αλλα δεν πειραζει. Εκτος απο το ρεκορ για τη μεγαλυετρη αναμονη, θα σπασω και το ρεκορ για το μεγαλυτερο ποστ!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω δεν το πιστεύω. οτι θα σου φανε την εγγυηση.... Αφου εχω δει ενα σωρό άτομα να τους βαζουν συναγερμούςσου βαζουν αλλά μόνο εκείνους που θέλουν και μόνο οι ίδιοι. Ας βάλουν αλλού και τα λέμε σε 3 χρόνια...Διάβασε τις λεπτομέρειες στην δυναμική εγγύηση...
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Μιλαμε για μεγαλο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..Παιρνω τηλεφωνο στο τμημα πωλησεων του σαρακακη και λεω οτι ειμαι σε αναμονη οχτωμιση περιπου μηνες. Σε ερωτηση μου αν μπορει να μου πει τι γινεται, μου απαντησε οτι οι παραγγελιες δινονται στον αντιπροσωπο και αυτος κανει τη διαχειριση. Του ειπα πως ετσι ο αντιπροσωπος διανεμει την παραγγελια οπως γουσταρει και μου λεει: εννοειτε 'αν σας εχει ριξει'; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!! μονο ο αντιπροσωπος μπορει να με ενημερωσει.....Με δεδομενο αυτο και εφόσον δεν ειναι ονομαστικες οι παραγγελιες, και δεν μπορει να ελεγξει ο σαρακακης ΠΟΥ πηγαινουν αυτες, ειμαι στη διαθεση του αντιπροσωπου. Επειδη δε, εχω κλεισει με την παλια τιμη (-500 ευρω) μπορει, δινοντας το αμαξι σε αλλο πελατη, να βαλει ο αντιπροσωπος τη διαφορα στην τσεπη, κι εγω να περιμενω μεχρι να βαρεθω και να ακυρωσω. Να παρω απο αλλου δε γινεται, γιατι θα πληρωσω με τη νεα τιμη, οποτε καθησα πανω στο παγωτο!Δε λεω οτι ο Παπρας με δουλευει και ειναι απατη, αλλα οσο περνα ο καιρος μου μπαινουν ψυλλοι στ αυτια. Αισθανομαι σαν τους εγκλωβισμενους του χρηματιστηριου! Τι κανω; Ακυρωνω και παιρνω κατι αλλο;(ετσι ο αντιπροσωπος,αν δεν εχει βαλει τα λεφτα στην τσεπη ήδη-αν το εχει δωσει σε αλλον- θα τα βαλει απο την ακυρωση, αφου θα το πουλησει σε ψηλοτερη τιμη). Αν δεν ακυρωσω, θα αναγκαστει να μου δωσει(καποτε το αμαξι) και να ΜΗ βαλει τα λεφτα στην τσεπη. Αν και απο τη συμπεριφοα του πωλητη δε φαινεται να ειναι λαμογιο. Ρε σε τι λουκι πεσαμε Το μονο θετικο (;) ειναι πως οσο αργει, αρχιζουν να ερχονται τα νεα μοντελα αλλων εταιριων και μπορει να ψηθω για κατι αλλο Αμαξι να κινουμαι εχω, αλλα ειναι το γαμωτο της υποθεσης, συν το οτι θελω να ποσταρω τις φωτογραφιες του αυτοκινητου μου Σας κουρασα, αλλα δεν πειραζει. Εκτος απο το ρεκορ για τη μεγαλυετρη αναμονη, θα σπασω και το ρεκορ για το μεγαλυτερο ποστ!τι παράξενο έχει το αμάξι σου και άργησε τόσο? Μαύρο με ηλιοροφή?
-
έχεις δίκιο civgr...προσωπικά θα τους διαολόστελνα και θα έπαιρνα άλλο αυτοκίνητο. Εντάξει πολύ καλό αμάξι το σιβίκ, χαίρομαι που το έχω, περίμενα 5,5 μήνες για πάρτη του όμως...δεν αξίζει τέτοια αναμονή κανένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο...φτάνει στα όρια της κοροϊδίας η περίπτωση σου.
-
Tελικά με το συναγερμό τι θα κάνουμε? Νομίζω οτι αξίζει να το δούμε γιατί δεν είναι λίγοι που το καλοβλέπουν περνώντας το είτε πεζοί είτε από άλλα οχήματα. Ο Μιάτα εξαφανίστηκε. Σπύρο θα το δούμε?εδω ειμαι, απλα εχω πηξει
Αν παιξει κατι με συναγερμο συμμετεχω ανεπιφύλακτα.
Απλά δεν εχω τον χρονο να ψαξω στο νετ ή οπου πρέπει. -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
τον καθρεπτη τον βάλαμε... κάψαμε 4 λιτρα στα εκατο... ΟΛΑ Οκ....Σιγά μην έκαψα και 3... (δεν έχει diesel καρδιά μου) στα 5 το χαμηλότερο.....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
τι παράξενο έχει το αμάξι σου και άργησε τόσο? Μαύρο με ηλιοροφή?
galaxy grey με ηλιοροφη
-
δύσκολο χρωμα αλλά και αυτά που λες για τον παπρα δε τα ξέρω..... δεν τα εχω ακουσει.
-
Συνάδελφος που είχε παραγγείλει το Civic 1.8 5π executive τέλη Μαρτίου φέτος, το παρέλαβε (επιτέλους) πριν 1 εβδομάδα . Όταν το είχε κλείσει, του χαν πει για αναμονή γύρω στο 8μηνο...Ξέρει κανείς αν τελευταία άλλαξε κάτι στους χρόνους παράδοσης;
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Συνάδελφος που είχε παραγγείλει το Civic 1.8 5π executive τέλη Μαρτίου φέτος, το παρέλαβε (επιτέλους) πριν 1 εβδομάδα . Όταν το είχε κλείσει, του χαν πει για αναμονή γύρω στο 8μηνο...Ξέρει κανείς αν τελευταία άλλαξε κάτι στους χρόνους παράδοσης; -
Συνάδελφος που είχε παραγγείλει το Civic 1.8 5π executive τέλη Μαρτίου φέτος, το παρέλαβε (επιτέλους) πριν 1 εβδομάδα . Όταν το είχε κλείσει, του χαν πει για αναμονή γύρω στο 8μηνο...Ξέρει κανείς αν τελευταία άλλαξε κάτι στους χρόνους παράδοσης;
Ηonda Civic 2005