-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ομικρονε δεν μας είπες όμως τι αυτοκίνητο έχεις.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
Έχει μήνες που περιμένει το σιβικ. Το παρήγγειλε κρυφά κι όταν το πάρει δεν θα το πει σε κανένα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχει μήνες που περιμένει το σιβικ. Το παρήγγειλε κρυφά κι όταν το πάρει δεν θα το πει σε κανένα.
Θα έχει παραγγείλει και το 4θυρο για να μην έχει πίσω ημι-άκαμπτο.....
Οκ εντάξει O3 αστείο είναι......
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ελπιζω να μην παραλαβει και αυτος πριν απο εμενα...
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Ελπιζω να μην παραλαβει και αυτος πριν απο εμενα...
Ααα δεν στο είπαμε...... η παραγγελία είναι για το επόμενο μοντέλο.... Τι είναι τώρα άλλα 3 χρόνια....
Οκ ας κόψουμε τα αστεία.
Σου έχουν δώσει τουλάχιστον πληροφόρηση για το πότε αναμένεται. Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν μετά από 7 μήνες ιδέα για το τι γίνεται. Μίλησες με τα κεντρικά. Πάρε το Σ τηλέφωνο (προσπερνώντας τον ΠΑΠΡΑ) και προσπάθησε στην αρχή ευγενικά τουλάχιστον να ζητήσεις πληροφορίες. Αν τώρα σου πουν ότι δεν γνωρίζουν τότε απλά ενημέρωσε τους ότι θα αποτανθείς σε δικηγόρο και θα ζητήσεις πίσω όχι μόνον την προκαταβολή που έδωσες αλλά και επιπλέον χρήματα καθώς οι κύριοι αθετούν τη συμφωνία που έχουν. Στο χαρτί που έχεις στα χέρια σου αναφέρει κάποια ημερομηνία παράδοσης. Αν αυτή έχει παρέλθει εδώ και 60 ημέρες δεν έχει σημασία τι μπορεί να λένε τα ψιλά γράμματα της σύμβασης έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις πίσω τα χρήματα σου και πλέον αυτού να αποζημιωθείς. Δεν μπορεί ο κάθε Χ Σ να φτιάχνει κανόνες όπως τον βολεύουν. Σιγά την Maybach δηλαδή. Στο ήρεμο πάντως εμένα δούλεψε γιατί το πρωί τους ενημέρωσα ότι θα κινηθώ νομικά το απόγευμα τσουπ ο καθρέπτης είχε φτάσει στα κεντρικά.... (όσο ήθελε η πτήση από Ολλανδία....).
Εδώ φοβέρα θέλει ο Άγιος... πόσο μάλλον ο έμπορος.....
-
Το συμφωνητικο παραγγελιας δε γραφει προβλεπομενη ημερομηνια παραδοσης παρα μονο τα χαρακτηριστικα του αυτοκινητου (1.8 sport s/r). Και η αποδειξη για την προκαταβολη που εδωσα ειναι ενα μη θεωρημενο αλλα αριθμημενο γραμματιο εισπραξης. Οποτε δεν υφισταται απειλη περι μη τηρησεως των συμφωνημενων.Η μονη πιεση που δοκιμασα ειναι η απειλη της ακυρωσης, αλλα δεν ειδα τον πωλητη να ιδρωνει. Στην τελευταια τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχαμε, εφαγε αγριο κραξιμο. Τα κεντρικα του σαρακα ειναι απαραδεκτα. 'Εμεις παιρνουμε αυτοκινητα και τα δινουμε στους αντιπροσωπους'. Οταν τους εδωσα κωδικο παραγγελιας ''δεν μπορουσε να δει καποια πληροφορια για τον κωδικο αυτο στο συστημα''. Παρ τ' αυγο και κουρευτο. Φιλος παρηγγειλε Mondeo και σε 20 μερες του εδωσαν αριθμο πλαισιου απο το εργοστασιο και ημερομηνια παραδοσης. Οταν το ανεφερα αυτο στα κεντρικα, μου ειπαν πως εμεις δε δουλευουμε με αυτο το συστημα (ελεω αγγλων οπως ειπε) και καθε εταιρια εχει το δικο της συστημα (πραγμα το οποιο εδω και καιρο εχω καταλαβει)...
-
**Aν ο ΟΜΙΚΡΟΝΕ δεν βγαίνει να πει τι αμάξι έχει, τότε ποιός ξέρει;
α) ο Coyote
β) η αστρολόγος Παπαπαγιατάκη
γ) ο ΟΜΙΚΡΟΝΕ αλλά ντρέπεται να μας πει** -
-
CivGr μόλις ξεπέρασες τον εαυτό σου
Το τουτού το παίρνω τακτικά για Πόρτο Γερμενό (θαλασσίτσα, μπανάκι), και έχει 'ανοίξει' αρκετά. Έφτασα τα 180 για πλάκα στην Αττική Οδό (κατά λάθος-προσέχω πάντα τα όρια), και στις στροφές τις παλαιάς εθνικής Ελευσίνα-Θήβα το στροφόμετρο περνά και τις 6κ στροφές σε προσπεράσεις (τώρα έχω 2κ χλμ στο κοντέρ). Το επόμενο βήμα να το ανοίξω πέρα από τις 6,5κ στροφές. Για τα δικά μου μέτρα το σιβικάκι το πάει το γράμμα.
-
...
-
...
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
:ysterical: CivGr μόλις ξεπέρασες τον εαυτό σουΤο τουτού το παίρνω τακτικά για Πόρτο Γερμενό (θαλασσίτσα, μπανάκι), και έχει 'ανοίξει' αρκετά. Έφτασα τα 180 για πλάκα στην Αττική Οδό (κατά λάθος-προσέχω πάντα τα όρια), και στις στροφές τις παλαιάς εθνικής Ελευσίνα-Θήβα το στροφόμετρο περνά και τις 6κ στροφές σε προσπεράσεις (τώρα έχω 2κ χλμ στο κοντέρ). Το επόμενο βήμα να το ανοίξω πέρα από τις 6,5κ στροφές. Για τα δικά μου μέτρα το σιβικάκι το πάει το γράμμα.
Κορυφαια αποτιμηση για το civic
Το σφιγγει το μπουλονι το εργαλειο!
-
Έφτασα τα 180 για πλάκα στην Αττική Οδό (κατά λάθος-προσέχω πάντα τα όρια)Είναι δυνατόν να πήγες από τα 120 στα 180 κατά λάθος;
Να το κοιτάξεις αυτό(το σχόλιο πάει στο ότι δε χρειάζεται πάντα να είμαστε πολιτικά ορθοί. Εντάξει, στην ΑΟ ήσουν, το πάτησες λίγο και έπιασες 180, μη νιώθεις ενοχές, βρε παιδί μου. άλλωστε, το μελώνει το τσουρέκι το civic )
-
Για τα δικά μου μέτρα το σιβικάκι το πάει το γράμμα.
**Το σφιγγει το μπουλονι το εργαλειο! **
**άλλωστε, το μελώνει το τσουρέκι το civic **
Ρε σεις τι υπονοείτε ότι το αυτοκινητάκι μας είναι...λούγκρα;;;
...ήδη τρίζουν τα κόκκαλα του σοϊχίρο... -
Koιτάξτε, ουδέποτε υποστήριξα οτι το Civ κρεμώνει το γαλακτομπούρεκο. Ούτε βεβαίως οτι μαστιγώνει το δελφίνι. Όταν όμως το 'πατήσεις' του δίνει και καταλαβαίνει.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Για τα δικά μου μέτρα το σιβικάκι το πάει το γράμμα.
**Το σφιγγει το μπουλονι το εργαλειο! **
**άλλωστε, το μελώνει το τσουρέκι το civic **
...ήδη τρίζουν τα κόκκαλα του σοϊχίρο...Καλα δεν ειπαμε οτι μπαινει η καλτσα στο συρταρι,ουτε οτι **το ρουφαει οτ καλαμακι! **
ο σοιχίρο μπορει να αναπαυεται ηρεμος ! -
για αυτό την βάζω μέσα, για της κοπεί η λαλιά.....
Είπαμε δε τρέχω.... Απλώς καίει λίγο παραπάνω
δεν μας ειπες ομως ρε coyote,την πρωτη παντοφλια απο ποιαν την τρως οταν το πατας?
Koιτάξτε, ουδέποτε υποστήριξα οτι το Civ κρεμώνει το γαλακτομπούρεκο.
Μωρε το κρεμωνει μια χαρα.Σκετο garni! που λεει κι η διαφημιση.
Κι οσο θα το πεεεεριμεεεενεις & θα δεχεσαι τις περιποιησεις του ομιλου στα πισω μαλακα σου σημεια τοσο πιο ανετα θα νιωθεις και συ οταν το παραλαβεις και σε δεχτει μεσα του
μιλωντας για μεσα του,μπηκα σημερα πρωτη φορα στο civic(στα πλαισια της εκστρατειας know your enemy)του γειτονα.Καθισα ομως στη θεση του συνοδηγου επειδη το παιδι ειναι νεος ιδιοκτητης και δε μου το δινε.(κι επειδη το παιδικο πισω δε με χωρουσε)
Πρωτες εντυπωσεις:Καλα τσουλαει,συγχρονα κι ευρωπαικα,η θεση ειναι καπως περιεργη(σε υψος) σχετικα με το leon που εχω σημειο αναφορας.Κι ο κινητηρας τραβουσε σχετικα ικανοποιητικα αν και το στρωνει ακομα.Γενικοτερα μου θυμισε Megane σε αισθηση κυλισης,αντε το πολυ Focus.Αμα μπεις σε Cupra ολα τ'αλλα ....
-
Αχ Ομικρόνε Αχ! Αλί και τρις Αλί! Πως μπόρεσες γιόκα μου να μπεις σ'αυτό το τρισκατάρατο ανατολίτικο έκτρωμα? Δεν εφοβήθηκες την 'πίσω' περιποίηση του; Το παραπλανητικό του ταμπλώ; Το απαστράπων 'Σ' στο πορτμπαγκάζ του;
...τον χάσαμε τον Ο3 παίδες. Ο Ομικρόνε δεν είναι πια.....
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Καθισα ομως στη θεση του συνοδηγου επειδη το παιδι ειναι νεος ιδιοκτητης και δε μου το δινε.(κι επειδη το παιδικο πισω δε με χωρουσε)
Δε στο εδινε για να μη το μαγαρισεις
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
...ήδη τρίζουν τα κόκκαλα του σοϊχίρο...Δεν ξέρω για τον άλλον παιδιών,αλλά για το δικό σου που το ξέρω,είναι gay όπως το έκανες με τα μπεζάκια του
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Πρωτες εντυπωσεις:Καλα τσουλαει,συγχρονα κι ευρωπαικα,η θεση ειναι καπως περιεργη(σε υψος) σχετικα με το leon που εχω σημειο αναφορας.Κι ο κινητηρας τραβουσε σχετικα ικανοποιητικα αν και το στρωνει ακομα.Γενικοτερα μου θυμισε Megane σε αισθηση κυλισης,αντε το πολυ Focus.Αμα μπεις σε Cupra ολα τ'αλλα ....
Χωρίς να θέλω να μπώ 'σφήνα' στην συζήτηση σας ,καλύτερα οι συγκρίσεις ,να γίνονται με ίδια αμάξια,και όχι με διαφορετικά μοντέλα
Ηonda Civic 2005