-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αμα πατας τερμα το γκάζι θα κάψει... αυτό δεν τους νοιάζειΔημοσιογράφοι ειναι του χωρου που εχει την λιγότερη κριτική... δηλαδη εφημερίδες.
Αληθές αυτό. Ο Π.Φ. πάντως είναι σοβαρός επαγγελματίας και ο Auto-typos σε σχέση με άλλα ειδικά περιοδικά του χώρου είναι απρόσμενα καλός. Σε πολλά σημεία δε είναι και πιο αναλυτικός.
Πάντως θα τους στείλω ένα e-mail καθώς μου φαίνεται παράξενο το όλο ζήτημα. Συνήθως οι Δημοσιογράφοι προσαρμόζουν και το στυλ οδήγησης στο τρόπο οδήγησης του οχήματος. Δεν νομίζω ότι θα πάνε με 140 στην Εθνική με το Smart όπως και δεν θα πάνε με 90 με το Type R.
-
Π.Φ.?????
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Π.Φ.?????Πάνος Φιλιππακόπουλος (αν δεν κάνω λάθος) γράφει το αρχισυντακτικό. Μηχανολόγος Μηχανικός δούλευε για πολλά χρόνια στους 4Τ τα άρθρα του πάντα πολύ καλά.
-
ειναι ο ανθρωπος του χωρου που γενικά δεν είναι και πολυ κατανοητός..... Από μεγάλοι μερίδα αναγνωστών.... Το έχεις ακούσει έστι?
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
CivGr αν το τουτού σου είναι καθ'οδόν (είτε στην παραγωγή είτε στο καράβι) τότε ζήτα του τον αριθμό πλαισίουΠαιδιά κανείς με μάυρο Civic πάει στο Δαϊς?
Διονυση πηρα και στα κεντρικα του σαρακακη και ειπαν οτι απλα ο σαρακακης ειδαγει αυτοκινητα και τα μοιραζει στους αντιπροσωπουσ. Δεν υπαρχει ονομαστικη παραγγελια. Δηλαδη παιρνει ο αντιπροσωπος το αμαξι και το δινει οπου γουσταρει.Τετοια οργανωση....Φιλος παρηγγειλε το νεο Mondeo και σε δεκα μερες του ειπαν αριθμο πλαισιου απο εργοστασιο και ακριβη ημερομηνια παραδοσης (2,5 μηνες)
-
παιδια οποιος θελει ο γεωργιου στην λειβαδια εχει κανα 3αρι ετοιμοπαραδοτα 5d και 3d και typer.εγω το πηρα απο εκει ενα μαυρο 5d.εδω πατρα μου ελεγαν 9 μηνες και το βρηκα εκει ετοιμοπαραδοτο!οποιος θελει ας μου πει να του δωσω στοιχεια!!!!
πραγματι εχει ετοιμοπαραδοτα αλλα χωρις ηλιοροφη...το σκεφτομαι
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Διονυση πηρα και στα κεντρικα του σαρακακη και ειπαν οτι απλα ο σαρακακης ειδαγει αυτοκινητα και τα μοιραζει στους αντιπροσωπουσ. Δεν υπαρχει ονομαστικη παραγγελια. Δηλαδη παιρνει ο αντιπροσωπος το αμαξι και το δινει οπου γουσταρει.Τετοια οργανωση....Φιλος παρηγγειλε το νεο Mondeo και σε δεκα μερες του ειπαν αριθμο πλαισιου απο εργοστασιο και ακριβη ημερομηνια παραδοσης (2,5 μηνες)Ισχύει αυτό που σου είπε. Και οι άλλες εταιρίες σε dealers τα χρεώνουν τα μοντέλα που εισάγονται και όχι στον τελικό αγοραστή. πχ και η Kosmocar τα αυτοκίνητα που εισάγει τα έχει στο όνομα των αντιπροσώπων, τόσα τεμάχια του τάδε μοντέλου (με τάδε κινητήρα,χρώμα και εξοπλισμό) η Karenta, τόσα ο άλλος αντιπρόσωπος και πάει λέγοντας. Όταν το αυτοκίνητο έχει έρθει στη χώρα μας και είναι να εκτελωνιστεί τότε μόνο περνάει στο όνομα του τελικού αγοραστή (αφού πουληθεί και εξοφληθεί πρώτα δηλ).
Άλλο αυτό και άλλο να σου πουν που βρίσκεται το αυτοκίνητο (μέσω online συστήματος). Όλη η διαδικασία πάντως γίνεται με τον αριθμό πλαισίου (ανεξάρτητα ποιος αντιπρόσωπος το έχει δεσμεύσει).
-
Νεοτερα και μαλλον ευχαριστα! Μιλησα με αλλον αντιπροσωπο ο οποιος μου ειπε οτι βασει report του σαρακακη αναμενονται 754 αυτοκινητα Σεπτεμβρη και 758 Οκτωβρη. Αυτο σημαινει οτι κλεινουν οι παραγγελιες εξαμηνου και απο Οκτωβρη θα υπαρχουν παντου ετοιμοπαραδοτα! Δηλαδη τζαμπα το 8μηνο. Ας ειναι κι ετσι. Αυτο που μου εκανε εντυπωση και τον πιστεψα ειναι πως ο αντιπροσωπος δε μιλησε ανταγωνιστικα για να με πιασει πελατη και σχεδον με διαβεβαιωσε οτι θα παρω το αυτοκινητο απο τον αλλο αντιπροσωπο, τον οποιο και δικαιολογησε για την καθυστερηση και την αγνοια του για το πού ειναι το αμαξι τωρα, τονιζοντας την καφριλα του σαρακακη. Αντε να δουμε....
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
παιδια οποιος θελει ο γεωργιου στην λειβαδια εχει κανα 3αρι ετοιμοπαραδοτα 5d και 3d και typer.εγω το πηρα απο εκει ενα μαυρο 5d.εδω πατρα μου ελεγαν 9 μηνες και το βρηκα εκει ετοιμοπαραδοτο!οποιος θελει ας μου πει να του δωσω στοιχεια!!!!
πραγματι εχει ετοιμοπαραδοτα αλλα χωρις ηλιοροφη...το σκεφτομαι
τα εχει αγοράσει και τα πουλάει.... Κοινως τα πλήρωσε... Δεν ειναι παράξενο...
Αμα τα εχει πληρώσει ο Σ του τα στέλνει. Απλό δεν είναι....? Καλά κάνει
Θα τα εχει παραγγείλει πριν 8 μήνες τα πλήρωσε υποθέτω τώρα και του τα στείλανε... Πινακίδες δεν έχει βγάλει.
Το σενάριο ειναι γνωστό (υπόθεση κάνω που είναι ρεαλιστική)
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Δηλαδη τζαμπα το 8μηνο. Ας ειναι κι ετσι.Ειλικρινά ζηλεύω την υπομονή σου. Σου εύχομαι η επιλογή σου να σε αποζημιώσει για την αναμονή.
-
Μηπως μπορειτε να μου πειτε πως κανατε τα στρωσιματα σας και μεχρι τα ποσα. εχω φτασει τα 2300χλμ και μεχρι 3500 στροφες το παταω. τον περιφημο ηχο οπως ειναι φυσικο δεν το εχω ακουσει.
-
Ο χρήστης nevermore έγραψε:
Μηπως μπορειτε να μου πειτε πως κανατε τα στρωσιματα σας και μεχρι τα ποσα. εχω φτασει τα 2300χλμ και μεχρι 3500 στροφες το παταω. τον περιφημο ηχο οπως ειναι φυσικο δεν το εχω ακουσει.2300? Χαρας στην υπομονη σου!
Μετα τα 1200 αρχισα να το ανοιγω σταδιακα και σε συνδυασμο με δυο μεγαλα ταξιδια ανοιξε μεχρι και τις τελικες!
Μετα απο λιγο καιρο(3000-4000) που θα εχει 'καψει' και η εξατμιση θα δεις και βελτιωση του ηχου του κινητηρα και στις μεσαιες στροφες! -
2300? Χαρας στην υπομονη σου!
Μετα τα 1200 αρχισα να το ανοιγω σταδιακα και σε συνδυασμο με δυο μεγαλα ταξιδια ανοιξε μεχρι και τις τελικες!
Μετα απο λιγο καιρο(3000-4000) που θα εχει 'καψει' και η εξατμιση θα δεις και βελτιωση του ηχου του κινητηρα και στις μεσαιες στροφες![/quote]λες να αρχισω να το ανοιγω σιγα σιγα....
-
Είμαι κάτι παραπάνω απο τα 7000km (από το Μάϊο). Απο την αντιπροσωπία μου είχαν πεί μέχρι το πρώτο service (10.000) να μην 'σπάω' τις ταχύτητες και να μην το πάω πάνω απο 5500rpm.
Η αλήθεια είναι οτι άντεξα να το κάνω αυτό μέχρι τα 2500 με 3000km. Μετά απο αυτό (και κατα καιρούς) το έχω ανοίξει μέχρι και 6500rpm, ενώ το 'στύλ' οδήγησής μου έχει γίνει πιο γρήγορο (τι μου κάνει το άτιμο το αμάξι...). Πλέον, η διαφορά στο θόρυβο είναι αισθητή (και την ζητά ο οργανισμός μου)!
Το μόνο 'παραξενο' που παρατηρώ είναι οτι όταν το ανοίγω πάνω απο 4500rpm μου έρχεται μια ελαφριά μυρωδιά απο τον κινητήρα... Ίσως να πρέπει να το ψάξω αυτό. Άλλωστε τα 10.000km είναι κοντά!
-
Το ξαναλέω...δεν είναι καλό τόσο καιρό να το στρώνετε...
1000χιλιόμετρα είναι μια χαρά... -
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
1000χιλιόμετρα είναι μια χαρά...καλα ισως ειναι υπερβολικο μεχρι τα 3000χλμ αλλα οχι οτι του κανει και κακο.
-
Μην το λες... Αν όχι τα 3000, τα 10000 σίγουρα κάνουν κακό.
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
1000χιλιόμετρα είναι μια χαρά...και εγώ το εστρωνα μεχρι τις 3...μετά έφαγε τις 6500αρες του. Πλέον έχει φάει και κοφτες
-
Ο χρήστης nevermore έγραψε:
1000χιλιόμετρα είναι μια χαρά...καλα ισως ειναι υπερβολικο μεχρι τα 3000χλμ αλλα οχι οτι του κανει και κακο.
Κάνει κακό ,να το στρώνεις τόσο πολύ για πολλούς λόγους...(που βαρίεμε να γράφω):shifty:
Η ιστορία με έχει διδάξει ότι το πολύ στρώσιμο κάνει κακό...
Εγώ στα δικά μου αμάξια στα 1000χιλιομετρα του έκανα το πρώτο καλό ξεκάπνισμα...(δεν λέω να το αρχίσετε στης καρφωτές )αλλά χρειάζεται να το ανοίγετε...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μην το λες... Αν όχι τα 3000, τα 10000 σίγουρα κάνουν κακό.αυτο λεω και εγω
Ηonda Civic 2005