-
καλοτάξιδο Διονύση!!! Να είσαι καλά να το χαίρεσαι φίλε...
εγώ μόλις έπλυνα το δικό μου διότι ντρεπόμουν να το κυκλοφορώ έτσι όπως είχε γίνει...
Τελικά είναι μαύρο και όχι galaxy grey... .
Βέβαια αν το άφηνα λίγο ακόμα δεν θα απείχε και πολύ...(Διονύση ειλικρινά δεν θυμάμαι...ήμουν τόσο κολλημένος να παραλάβω που δεν τα έχω κοιτάξει ποτέ τα τιμολόγια αγοράς... )
-
Ο χρήστης sharkman έγραψε:
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ; ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΨΗΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
O επιλογεας ειναι σε ιδανικη θεση.Γενικα μεχρι στιγμης ολα τα οργανα ελεγχου δειχνουν να ειναι εκει που πρεπει.....οδηγοκεντρικα δηλαδη!
Αν και απο θεμα εμφανισης του επιλογεα θα προτιμουσα κατι πιο....σπορτιφ...οπως πχ στο καινουριο typeR.
Εχει γενικα κοιταξει κανεις για αξεσουαρ απο honda?(μασκα μπροστα,σποιλερ κτλ) ?
Οταν το ειχα παρει εγω δεν υπηρχε τιποτα ακομα στην Ελλαδα.....κλασσικαΠράγματι, ο επιλογέας δε 'λέει' και πολλά!Του typeR ειναι πόλύ καλύτερος και δικαιολογημένα!
Φυλλαδιο με τα αξεσουαρ όσο κι αν έψαξα και ζήτησα δε μπόρεσαν να μου δώσουν αλλά ξεφύλλισα τον τελευταιο που είχαν στην αντιπροσωπία!
Στο honda-access.com υπάρχουν όλα! -
Ο χρήστης nevermore έγραψε:
το πλοιο ερχεται μεσα ιουλιου και θελει 15 μερεσ διαδικασια να το παραλαβω. μαυρο civic 1.8 5θ με ηλιοροφη.απο που παρηγγειλες?
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Aγαπητοί συνφορουίτες,Εδώ και 1,5 ώρες είμαι και εγώ πλέον, οδηγός-ιδιοκτήτης ενός civ. Προς όσους περιμένουν ακόμα: παιδιά κουράγιο, κρατάτε γερά, αξίζει (μήπως σε επαναλαμβάνω Σπύρο S?). Προς τους ιδιοκτήτες: την προκαταβολή σας την είχαν περάσει στο τελικό τιμολόγιο? (εμένα όχι) Με τι αξία το ασφαλίσατε (εγώ με 20.000)?
Καλοταξιδο!
Την προκαταβολή μου την είχαν περάσει στο τιμολογιο.
Αξια ασφάλισης αρχικης 23.290.
Μετά όμως αναπροσαρμοζεται προς τα κάτω, όπως λέει και ο διασημος δόκτωρ.
Απλά εχε το νου σου να στο κανει η ασφαλιστικη σου αυτό μιας και ειναι και υποχρεωμενη από το νομο. -
το παρηγγειλα απο σαρακακη γυφαδας
-
Ο χρήστης talos7 έγραψε:
Πριν από 1-2 μήνες έπινα καφέ στο μικρολίμανο και σε μια ανύποπτη στιγμή πέρασε από μπροστά μου ένα honda civic si coupe (ναι ναι καλα διαβάσατε honda civic si coupe) με ελληνικές πινακίδες! Δεν έδωσα μεγάλη σημασία γιατί πέρασε αρκετά γρήγορα και νόμιζα οτι δεν είδα κάλα. Χτες όμως το ξαναείδα παρκαρισμένο στη Βάρκιζα! Ναι είναι ένα honda civic si coupe σαν αυτά που κυκλοφορούν μόνο στο Αμέρικα(!) και έχει μάλιστα ελληνικές πινακίδες. Αν δεν καταλαβαίνετε για ποιο αμάξι μιλάω μπείτε στο σαιτ της Honda αν και ξέρω οτι πολύ από εδώ μέσα γνωρίζουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Λοιπόν αναρωτιέμαι πως γίνεται να παραγγείλεις ή να φέρεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο από Αμερική στην Ελλάδα και πόσο μπορεί να κοστίσει ένα τέτοιο εγχείρημαΤωρα που το έχει φέρει τουλάχιστον ένας δε χρειάζεται να κάνεις την εγγριση τύπου μόνος σου. Αυτό είναι το πρώτο αγκάθι σε περίπτωση που φέρεις αμάξι μόνος σου και πρώτος στην Ελλάδα...
Από κει και πέρε οι μαντράδες κάνουν θαύματα -
Mόλις μία μέρα μετά την παραλαβή και καταγράφω ήδη δύο περιστατικά. Η πίσω δεξιά πόρτα δεν ανοίγει από μέσα παρά το γεγονός οτι όλο το αμάξι είναι ξεκλείδωτο. Το δεύτερο έχει να κάνει με τους προβολείς XENON. Έχω βάλει τα φώτα στο αυτόματο (ανάβουν-σβήνουν μόνα τους) και σήμερα το βράδυ κι ενώ ξεκινούσα να πάω κάπου, δεν άναβε ο δεξιός προβολέας. Λειτούργησε μόνο όταν έσβησα και ξανάνοιξα τα φώτα. Και ελπίζω να μην ακολουθούν κι άλλες εκπλήξεις.
-
Mόλις μία μέρα μετά την παραλαβή και καταγράφω ήδη δύο περιστατικά. Η πίσω δεξιά πόρτα δεν ανοίγει από μέσα παρά το γεγονός οτι όλο το αμάξι είναι ξεκλείδωτο. Το δεύτερο έχει να κάνει με τους προβολείς XENON. Έχω βάλει τα φώτα στο αυτόματο (ανάβουν-σβήνουν μόνα τους) και σήμερα το βράδυ κι ενώ ξεκινούσα να πάω κάπου, δεν άναβε ο δεξιός προβολέας. Λειτούργησε μόνο όταν έσβησα και ξανάνοιξα τα φώτα. Και ελπίζω να μην ακολουθούν κι άλλες εκπλήξεις.Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες...
Γνώμη μου είναι πως πλέον με τα χίλια μύρια ηλεκτρονικά που έχουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα πρέπει σιγά σιγά να σταματήσει ο προσδιορισμός 'αξιόπιστο' για ένα αυτοκίνητο ή εν γένει για μία εταιρεία.
Απλά διαλέγεις ένα που σου αρέσει περισσότερο και προσεύχεσαι μη σου κάτσει η στραβή... -
Η πίσω δεξιά πόρτα δεν ανοίγει από μέσα παρά το γεγονός οτι όλο το αμάξι είναι ξεκλείδωτο.φαντάζομαι έχεις κοιτάξει μήπως είναι γυρισμένη η 'παιδική ασφάλεια' στην πόρτα;
-
ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 1.8 5Θ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΥΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ; ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΕΡΩΣΩ.
-
Nevermore με το καλό να παραλάβεις!
Αν κοιτάξεις λίγο πίσω τις σελίδες του τοπικ θα δεις ότι οι περισσότεροι κάτοχοι έχουμε κάνει ανάλυση στα ερωτήματα σου.
Αν όμως είναι κουραστικό για σένα να κοιτάξεις, εδώ είμαστε να τα ξανααναφέρουμε.
By the way, 225 έδειξε χτες το κοντερ στους Αγιους Θεοδώρους, ενω προσπαθούσα να βγάλω από την 'πλάτη' μου ενα Cayenne.
Τελικά έκανα στην άκρη και παρηγορήθηκα όταν είδα ότι ήταν η TurboS... -
Και η S να τανε, δεν νομίζω ότι θα την έβγαζες..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και η S να τανε, δεν νομίζω ότι θα την έβγαζες..Σωστό κι αυτό!
Μια S όμως που την έπιασα στον υπνο στις στροφες της Επιδαύρου την 'καθάρισα' -
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΥΛΙΣΗΣ.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Η πίσω δεξιά πόρτα δεν ανοίγει από μέσα παρά το γεγονός οτι όλο το αμάξι είναι ξεκλείδωτο.
φαντάζομαι έχεις κοιτάξει μήπως είναι γυρισμένη η 'παιδική ασφάλεια' στην πόρτα;
AYTO! Το έπαθα και εγώ και το γύρισα στο κανονικό την πρώτη μέρα οπότε δεν είναι θέμα. Τα ξένον σου δεν είναι εργοστασιακά αλλά τα έχει βάλει ιδιώτης-αφτερμαρκετ...
-
Όντως παιδιά ήταν η ασφάλεια για τα παιδιά. Τα φώτα Ξένον τα έβαλε ο Σαρακάκης Γλυφάδα (δικό του ανταλλακτικό δική του τοποθέτηση, ένα χρόνο εγγύηση).
Πιότητα (όπως έλεγε κάποτε κάποιος πρωθυπουργός) κύλισης αρκετά καλή. Αν και το στρώνω τώρα (150 χλμ μέχρι σήμερα) όταν αυξάνω στροφές κοντά στις 4.000 ο ήχος του αρχίζει να εκπλήσσει (very sportish). -
[...]στροφές κοντά στις 4.000 ο ήχος του αρχίζει να εκπλήσσει (very sportish).Κοντά στις 4.000-4.500 ο ήχος είναι πολύ τραχής και μοιάζει σαν να συντονίζεται στον όγκο της καμπίνας...
Μετά τις 4.500 αρχίζουν τα καλά
-
Ο χρήστης nevermore έγραψε:
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΥΛΙΣΗΣ.Αρχηγε μου καταλαβαίνω τι εννοεις με την ποιότητα κύλισης και για αυτό σου είπα να δεις λιγο πιο πίσω το τοπικ, οπου σχεδον όλοι οι ιδιοκτητες έχουμε κάνει 'παρουσίαση'
Η ταχύτητα αναφέρθηκε παρεπιπτόντως (ελληνική μετάφραση του by the way ).Y.Γ. Κόψε και τα κεφαλαία γιατί φαίνεται σαν να 'φωνάζεις' στη forumιακή γλώσσα
-
Καλησπέρα....είμαι κι εγώ πιθανός αγοραστής ένος Civic και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με GPS σύστημα...
Απο ότι είδα δεν δίνεται κάτι στον εξοπλισμό...υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί να μπεί; δεν θα ήθελα κάποια λύση σαν αυτές που βλέπω με pda's να είναι κολημένα κάπου μέσα στο αμάξι....
Ευχαριστώ
Σήμερα έμαθα οτι η αντιπροσωπεία της Honda που βρίσκεται στην Κηφισίας στο Μαρούσι (δεν θυμάμαι όνομα) τοποθετεί GPS αλλά μόνο στα 1800αρια. Ρώτησε ένας γνωστός και του είπαν για κόστος στα 2200 ευρώ. Δεν χάνεις τίποτα να τους κάνεις ένα τηλέφωνο.
-
Όντως παιδιά ήταν η ασφάλεια για τα παιδιά. Τα φώτα Ξένον τα έβαλε ο Σαρακάκης Γλυφάδα (δικό του ανταλλακτικό δική του τοποθέτηση, ένα χρόνο εγγύηση).Διονύση πόσο πήγανε τα φώτα?
Ηonda Civic 2005