-
500-550 χιλιόμετρα έχω και εγώ με ένα ρεζερβουάρ (46-47 λίτρα) σε αστική χρήση αλλά και αρκετή οδήγηση στα προάστια.
Αυτό που μου αρέσει είναι ότι δεν ανεβαίνει πολύ η κατανάλωση όταν το πατάς ...λίγο παραπάνω αφού, ακόμα και τις μέρες του καύσωνα, δεν πέρασα τα 9,7λίτρα κατανάλωση παρόλο που έφαγε συχνά 6αρες+.
(Ρε σεις δεν έχει φοβερό ήχο από 4500 και μετά; Απόλαυση είναι... )Αυτό που συνεχίζει να μην μου αρέσει και να με σπάει είναι οι διάφοροι θόρυβοι που ακούγονται από την ανάρτηση σε κακό οδόστρωμα χωρίς να επηρεάζουν την οδική του συμπεριφορά. Επιμένω ότι πρόκειται για το μοναδικό σοβαρό φάουλ του αυτοκινήτου για την οποία εύχομαι να βρω την λύση.
Αντίθετα το κράτημα του και η αίσθηση που σου δίνει συνολικά με ικανοποιεί απόλυτα.@sharkman: θα αγοράσω και εγώ κάποια προϊόντα από την σειρά και θα σου πω την γνώμη μου όταν τα χρησιμοποιήσω. Άλλωστε το έχω καταντήσει μαύρο...γκρι από τις σκόνες και τις στάχτες.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Μεχρι στιγμης με φυσιολογικα επιπεδα κινησης(καθημερινα κατεχακη) το αυτοκινητο βγαζει 400-450 χλμ. με shell v-power και με σχετικα συχνη χρηση air-condition.
500 χιλιόμετρα μόνον Αθήνα από full ως λαμπάκι με 100% κλίμα και 20% σε διαδρομή άνω των 5 χιλιομέτρων.
Θεωρώ ότι στο Κατεχάκη ring θα ανέβαινα στα 550 ....
στο ίδιο κάνω 350 μαχ..... Πως αισθάνεσαι?
Εφόσον μιλάς για το Jazz και εφόσον το συγκεκριμένο θα ανάβει λαμπάκι στα 30~32 λίτρα τότε όχι και ιδιαίτερα καταπληκτικά. Απλά από 9 --> 7.6 που είναι βελτίωση.
Αν τώρα μιλάς για το Civic το 1.8 τότε όπως βλέπεις το κέρδος είναι μεγάλο.....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Μεχρι στιγμης με φυσιολογικα επιπεδα κινησης(καθημερινα κατεχακη) το αυτοκινητο βγαζει 400-450 χλμ. με shell v-power και με σχετικα συχνη χρηση air-condition.
500 χιλιόμετρα μόνον Αθήνα από full ως λαμπάκι με 100% κλίμα και 20% σε διαδρομή άνω των 5 χιλιομέτρων.
Θεωρώ ότι στο Κατεχάκη ring θα ανέβαινα στα 550 ....
στο ίδιο κάνω 350 μαχ..... Πως αισθάνεσαι?
Εφόσον μιλάς για το Jazz και εφόσον το συγκεκριμένο θα ανάβει λαμπάκι στα 30~32 λίτρα τότε όχι και ιδιαίτερα καταπληκτικά. Απλά από 9 --> 7.6 που είναι βελτίωση.
Αν τώρα μιλάς για το Civic το 1.8 τότε όπως βλέπεις το κέρδος είναι μεγάλο.....
Για το ΤΑΠΕΡ μιλάω!!!
-
update
Σύμφωνα με το συνεργείο του dealer η μπροστινή ανάρτηση ήθελε απλώς σφίξιμο... Τώρα γιατί ξέσφιξε και τι θα την εμποδίσει να ξεσφίξει πάλι, 'τώρα στρώθηκε και πάτησε' λογικοφανές αλλά δεν μου έχει τύχει στο στρώσιμο να ξεσφίγγουν αναρτήσεις ξανά.... Γενικώς στο δικό μου μάλλον παίζει πολύ λασκάρισμα με το στρώσιμο (βλ. κάτι κολάρα ψυγείου παλιότερα).
Τέσπα προς το παρόν σταμάτησε ο ενοχλητικός θόρυβος στις απότομες ανωμαλίες.
Τα πίσω αμορτισέρ και ελατήρια ήταν ΟΚ με τους νέους κωδικούς και τα σημάδια στη σωστή τους θέση οπότε όλα καλά και από εκεί
Έβαλαν και τον αριθμό πλαισίου για τπτ ανακλήσεις, και βγήκε ότι έπρεπε να τοποθετηθεί ένα έλασμα στο καπάκι της τάπας βενζίνης. Σαν ένας μικρός μεταλλικός τάκος που πιέζει το κούμπωμα και το σπρώχνει για να πετάγεται το καπάκι μόλις το απελευθερώνεις από μέσα.
Μέχρι ώρας δεν μου είχε παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα στο άνοιγμα, υποτίθεται πως αυτό το πρόβλημα το είχαν μόνο τα του '06 και είχε λυθείΤέσπα αυτά....
-
Σήμερα, ημέρα της επετείου του γάμου μου (4/4/2007 - το γκολ του Χαριστέα μπήκε αμέσως μετά το δείπνο των καλεσμένων), και αφού το επιθεώρησα, αποπλήρωσα και παραλαμβάνω σε λίγες μέρες το διαστημόπλοιό μου (1.8 5d sport blue vivid). Πέρασαν 5,5 μήνες ώσπου να έρθει ετούτη η ευλογημένη μέρα όμως 'τα καλά έρχονται σε αυτούς που περιμένουν'. Βάζω επιπλέον Xenon, ασημί μασπιέδες και αλλάζω λεβιέ ταχυτήτων (λίγο γούστο εσωτερικού χώρου). Με προβληματίζει το αν θα έπρεπε να βάλω συναγερμό (αισθητήρες χώρου κτλ.) Τα parking sensors θα τα βάλω από τον Θείο μου (εισαγωγέας ανταλλακτικών αυτοκινήτων).
Είμαι ενθουσιασμένος... -
Μεγειά σου, καλά χιλιόμετρα!
Από περιέργεια όταν αλλάξεις το λεβιέ ανέβασε μια φωτό να δούμε και μεις...
-
Eυχαριστώ Winmik, την επόμενη Πέμπτη (πρώτα ο Θεός) θα έχετε φωτό. Αν και ζήτησα αρχικά να βαφούν τα πλαστικά των θόλων, ποδιές χαμηλά προφυλακτήρων μπρος-πίσω, μου το αρνήθηκαν λέγοντας οτι δεν έχουν τις προδιαγραφές για να βαφτούν και πρέπει να παραγγείλω άλλα από τη μαμά εταιρεία τα οποία όμως θα πάνε 1.000€.... Άστο και βάλε Xenon καλύτερα, σκέφτηκα....
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Eυχαριστώ Winmik, την επόμενη Πέμπτη (πρώτα ο Θεός) θα έχετε φωτό. Αν και ζήτησα αρχικά να βαφούν τα πλαστικά των θόλων, ποδιές χαμηλά προφυλακτήρων μπρος-πίσω, μου το αρνήθηκαν λέγοντας οτι δεν έχουν τις προδιαγραφές για να βαφτούν και πρέπει να παραγγείλω άλλα από τη μαμά εταιρεία τα οποία όμως θα πάνε 1.000€.... Άστο και βάλε Xenon καλύτερα, σκέφτηκα....ασε τα πλαστικά γκρι.... θα το εκτιμησεις στο μέλλον
Τα χενον πόσο? Ελεγα να βάλω στο Type -R
-
Σήμερα, ημέρα της επετείου του γάμου μου (4/4/2007 - το γκολ του Χαριστέα μπήκε αμέσως μετά το δείπνο των καλεσμένων), και αφού το επιθεώρησα, αποπλήρωσα και παραλαμβάνω σε λίγες μέρες το διαστημόπλοιό μου (1.8 5d sport blue vivid). Πέρασαν 5,5 μήνες ώσπου να έρθει ετούτη η ευλογημένη μέρα όμως 'τα καλά έρχονται σε αυτούς που περιμένουν'. Βάζω επιπλέον Xenon, ασημί μασπιέδες και αλλάζω λεβιέ ταχυτήτων (λίγο γούστο εσωτερικού χώρου). Με προβληματίζει το αν θα έπρεπε να βάλω συναγερμό (αισθητήρες χώρου κτλ.) Τα parking sensors θα τα βάλω από τον Θείο μου (εισαγωγέας ανταλλακτικών αυτοκινήτων).
Είμαι ενθουσιασμένος...φιλε καλοριζικο και καλοταξιδο!αν θυμαμαι καλα το ειχες παραγγειλει λιγο μετα απο μενα. εγω πηρα τον παπρα προχτες και μου ειπε πως περιμενει παραδοσεις αυτο το μηνα.ελπιζω να αργει λογω ηλιοροφης θυμισε μου απο ποιον παραγγειλες.και παλι καλοταξιδο και περιμενουμε εντυπωσεις!
-
μπράβο Διονύση...καλορίζικο και καλοτάξιδο. Στο συναγερμό καλύτερα επένδυσε κάτι παραπάνω διότι ο εργοστασιακός είναι ανεπαρκής.
-
Ο χρήστης lfour έγραψε:
Καλήμερα σε όλες και όλους..Πανευτυχής κάτοχος πλέον εδώ και 2 βδομάδες περίπου ενός 1,8 sport galaxy grey civic και όντας ακόμα στην διαδικασία του στρωσίματος,θα ήθελα να ρωτήσω κάτι στους υπόλοιπους κατόχους..
Με ζαλίζει λίγο η αντανάκλαση στο τζάμι ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες που χτυπάει πολύ έντονα ο ήλιος.Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα ? Συνηθίζεται ? Έχει κανείς καμία ιδέα για το πως θα μπορούσα να μειώσω ή ακόμα καλύτερα να εξαφανίσω τελείως το φαινόμενο της αντανάκλασης ? Να σημειώσω οτι αναφέρομαι στην αντανάκλαση που προκύπτει απο το ταμπλώ και όχι απο την φωτεινότητα του πίνακα οργάνων.
Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.
Κανείς ?
-
Ο χρήστης lfour έγραψε:
Καλήμερα σε όλες και όλους..
Πανευτυχής κάτοχος πλέον εδώ και 2 βδομάδες περίπου ενός 1,8 sport galaxy grey civic και όντας ακόμα στην διαδικασία του στρωσίματος,θα ήθελα να ρωτήσω κάτι στους υπόλοιπους κατόχους..
Με ζαλίζει λίγο η αντανάκλαση στο τζάμι ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες που χτυπάει πολύ έντονα ο ήλιος.Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα ? Συνηθίζεται ? Έχει κανείς καμία ιδέα για το πως θα μπορούσα να μειώσω ή ακόμα καλύτερα να εξαφανίσω τελείως το φαινόμενο της αντανάκλασης ? Να σημειώσω οτι αναφέρομαι στην αντανάκλαση που προκύπτει απο το ταμπλώ και όχι απο την φωτεινότητα του πίνακα οργάνων.
Κανείς ?
έχεις ηλιοροφή;Ίσως αυτό να διαφοροποιεί τα πράγματα γιατί εγώ προσωπικά δεν διακρίνω κάποια ενοχλητική αντανάκλαση.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Πανευτυχής κάτοχος πλέον εδώ και 2 βδομάδες περίπου ενός 1,8 sport galaxy grey civic και όντας ακόμα στην διαδικασία του στρωσίματος,θα ήθελα να ρωτήσω κάτι στους υπόλοιπους κατόχους..
Κανείς ?
έχεις ηλιοροφή;Ίσως αυτό να διαφοροποιεί τα πράγματα γιατί εγώ προσωπικά δεν διακρίνω κάποια ενοχλητική αντανάκλαση.
Όχι, δεν έχω ηλιοροφή.. Αυτό που αντανακλά είναι το πλαστικό μέρος που βρίσκεται πάνω απο τον δείκτη ταχύτητας. Απ' ότι θυμάμαι, το είχα παρατηρήσει και στο αυτοκίνητο που είχα κάνει test drive.Η αντανάκλαση δημιουργείται χαμηλά στο τζάμι.
-
Eυχαριστώ Winmik, την επόμενη Πέμπτη (πρώτα ο Θεός) θα έχετε φωτό. Αν και ζήτησα αρχικά να βαφούν τα πλαστικά των θόλων, ποδιές χαμηλά προφυλακτήρων μπρος-πίσω, μου το αρνήθηκαν λέγοντας οτι δεν έχουν τις προδιαγραφές για να βαφτούν και πρέπει να παραγγείλω άλλα από τη μαμά εταιρεία τα οποία όμως θα πάνε 1.000€.... Άστο και βάλε Xenon καλύτερα, σκέφτηκα....Καταρχην καλοριζικο φιλε και καλοταξιδο.
Το θεμα με τους βαμμενους θολους το ειχα κοιταξει και εγω και στην Ελλαδα για μια ακομη φορα ειμαστε σε αλλη διασταση!
Στο εξωτερικο στα βαφουνε με 400ευρο και εδω δεν το αναλαμβανουν οι μισοι καν και οι αλλοι μισοι ζητανε την μανα τους και τον πατερα τους!
Μου ειχαν ζητησει 800ευρο(φαινεται σε εσενα αλλαξε η τιμη! )
Ασε που στο εξωτερικο η επιλογη αυτη υπαρχει σαν πακετο απο την αντιπροσωπεια.Ελλαδααααααααααραααααα! τι να πει κανεις..........
-
Ο χρήστης lfour έγραψε:
Κανείς ?
Όχι, δεν έχω ηλιοροφή.. Αυτό που αντανακλά είναι το πλαστικό μέρος που βρίσκεται πάνω απο τον δείκτη ταχύτητας. Απ' ότι θυμάμαι, το είχα παρατηρήσει και στο αυτοκίνητο που είχα κάνει test drive.Η αντανάκλαση δημιουργείται χαμηλά στο τζάμι.
επειδή το αυτοκίνητο έχει τεράστιο ταμπλό και ανάλογο παρμπριζ δεν το έχω προσέξει. Επιφυλάσσομαι λοιπόν τώρα που μου το είπες να το δω και να σου γράψω την γνώμη μου.
-
Για αυτους που ειναι σε αναμονη.....
Σημερα καθως περασα μπροστα απο Δεληγιαννη ειδα οτι εχουν ενα μπλε 5θυρο για πωληση(για την ακριβεια εχει πινακιδες επανω 'ευκαιρια,πωλειται' ).Μαλλον καποιος το μετανιωσε!
Οποτε αν ενδιαφερετε καποιος ας ριξει μια ματια! -
φιλε καλοριζικο και καλοταξιδο!αν θυμαμαι καλα το ειχες παραγγειλει λιγο μετα απο μενα. εγω πηρα τον παπρα προχτες και μου ειπε πως περιμενει παραδοσεις αυτο το μηνα.ελπιζω να αργει λογω ηλιοροφης θυμισε μου απο ποιον παραγγειλες.και παλι καλοταξιδο και περιμενουμε εντυπωσεις![/quote]
Φίλε CIVGR καταλαβαίνω τι μπορεί να σημαίνει η αναμονή. Κάνε υπομονή και θα αμειφθείς.
Τα Χenon θα κοστίσουν 750.
Για το συναγερμό που θα ήθελα (αισθητήρες εσωτερικού χώρου) μου είπαν οτι υπάρχει μόνο after market λύση, με δεδομένο οτι δεν μπορείς (και δεν σε συμφέρει) να πειράξεις τον εργοστασιακό. Επιπλέον θα έχεις δύο χειριστήρια (ένα για τον εργοστασιακό και άλλο για το εσωτερικό) που σημαίνει διπλή ταλαιπωρία. Τελικά, αν και θα πρεπε να υπάρχουν τέτοιοι αισθητήρες, δυστυχώς δεν είναι πρακτική η εγκατάστασή τους.
θα ήθελα τη γνώμη και πείρα του forum για το συγκεκριμένο ζήτημα. -
Σχετικά με τον συναγερμό είχαμε συζητησει με τον Σπύρο κάποια στιγμή μήπως κανουμε κατι...
Δυστυχως λόγω τρελλοδουλειάς μου το έχω αμελήσει.
Για να δούμε μήπως κανουμε καποιο group buy... -
Ο χρήστης sharkman έγραψε:
Για αυτους που ειναι σε αναμονη.....
Σημερα καθως περασα μπροστα απο Δεληγιαννη ειδα οτι εχουν ενα μπλε 5θυρο για πωληση(για την ακριβεια εχει πινακιδες επανω 'ευκαιρια,πωλειται' ).Μαλλον καποιος το μετανιωσε!
Οποτε αν ενδιαφερετε καποιος ας ριξει μια ματια!Εγώ όταν πήγα να το παραγγείλω απο το Δεληγιάννη (το Μάιο) μου είπε ότι σε 5-6 μήνες θα έχει ένα executive (αντί για 10 που μου είπε για το sport). Οπότε αυτό που είδες μάλλον είναι νέα ευκαιρία.
-
εχουν πολλες ακυρωσεις και γενικά αμάξια έχουν να δωσουν
Ηonda Civic 2005