-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ντροπή παιδιά. Υπάρχουν και κάτοχοι τεραστίων διαστάσεων οχημάτων που μένουν στη Κυψέλη. Λίγος σεβασμός.........
να φεύγουν να φεύγουν....
εγώ απορώ με το σκουπιδιάρικο πως τα καταφέρνει... Το αλείφει με βαζελίνη πρώτα?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ντροπή παιδιά. Υπάρχουν και κάτοχοι τεραστίων διαστάσεων οχημάτων που μένουν στη Κυψέλη. Λίγος σεβασμός.........
να φεύγουν να φεύγουν....
εγώ απορώ με το σκουπιδιάρικο πως τα καταφέρνει... Το αλείφει με βαζελίνη πρώτα?
όχι...απλά μαζεύουν τους καθρέφτες από τα γύρω αυτοκίνητα και κάνα παρκαρισμένο σε γωνία...αλλιώς απλά δεν γίνεται
-
Παιδιά τέρμα τα αστεία.
Χθες το βράδυ πήγε η γυναίκα μου να ανοίξει το ντουλαπάκι του συνοδηγού και της έμεινε στο χέρι. Τι γίνεται τώρα? Είναι μέσα στην εγγύηση? -
Δεν μπορεί να ελέγξει την δύναμή της, ε;
-
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Παιδιά τέρμα τα αστεία.
Χθες το βράδυ πήγε η γυναίκα μου να ανοίξει το ντουλαπάκι του συνοδηγού και της έμεινε στο χέρι. Τι γίνεται τώρα? Είναι μέσα στην εγγύηση?δεν καταλαβαίνω το γιατί να μην είναι...όμως πως κατάφερε να το σπάσει; Είναι τέτοια η θέση του που για να σπάσει υποθέτω ότι ήταν ανοιχτό και στήριξε το σώμα της σε αυτό... κουφό!
-
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Παιδιά τέρμα τα αστεία.
Χθες το βράδυ πήγε η γυναίκα μου να ανοίξει το ντουλαπάκι του συνοδηγού και της έμεινε στο χέρι. Τι γίνεται τώρα? Είναι μέσα στην εγγύηση?Koιτά λογικά πρέπει να είναι μέσα στην εγγύηση ,γιατι απ την στιγμή που πηγες να το ανοίξεις και σου έμεινε στα χέρια τότε κάτι φταίει.
Τωρα αμα στηριχτηκες σ'αυτο θα φανεί (πιθανολογω απο τα σπασμενα κλιψακια και δοντακια,και πλαστικα )οπωτε εκει δεν νομιζω οτι σε καλυπει η εγγυηση. -
Όταν μου είχαν κλέψει κάτι CD απο το αυτοκίνητο, μου είχαν σπάσει το χερούλι στο ντουλαπάκι του συνοδηγού.
Είχα πάρει τηλ. στην αντιπροσωπεία και τους λέω, 'Έσπασε το χερούλι. Τι κάνουμε?'
Μου λένε, 'Ελάτε απο εδω να το δούμε'.
Τελικα μου λένε οτι πρέπει να αλλαχτεί όλο το ντουλαπάκι (κλασσικά), οπότε ρώτησα αν καλύπτεται απο την εγγύηση και μου είπαν 'Εξαρτάται - εσείς το σπάσατε ή απλά έσπασε μόνο του?'
Αλλάχθηκε εντός εγγύησης...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μπορεί να ελέγξει την δύναμή της, ε;Καθόλου.
Το άνοιγε γιά να βάλει μια απόδειξη. Από την μιά μεριά κατέβηκε εκείνο το σαν γλώσσα, αλλά από την άλλη έμεινε μέσα και ξεκόλλησε.
Το κακό είναι ότι σήμερα είναι κλειστά και θα ρπέπει να περιμένω μέχρι αύριο για να δώ τι γίνεται. -
Μετά από 6000 χλμ με το CIVIC 4D να προσθέσω τα συν και τα πλην απο το αμάξι..
Στα συν όλοι εμείς γνωρίζουμε για τον κινητήρα , την οικονομία , την άνεση την αξιοπιστία και φυσικά την οδική συμπεριφορά των HONDA
Στα πλην έχουμε και λέμε.. μακριά από μαύρο χρώμα όσο όμορφο είναι τόσο απελπισία είναι. Τα αφρώδη πλαστικά στο ταμπλό είναι πολύ εύκολο με το παραμικρό να γρατσουνιστούν ..ραδιόφωνο μόνο για δυνατούς και επιλεκτικούς σταθμούς ....το παράθυρο του οδηγού πολλές φορές δεν εφαρμόζει καλά και επιστρέφει πίσω σαν να βρίσκει εμπόδιο , πρέπει να το ανεβάσω σιγά σιγά για να κλείση .(να το πάω συνεργείο τι λέτε|????είναι στην εγγύηση??).... η ηλιοροφή αν και σε φτιάχνει πολλές φορές όταν κλείνει δεν εφαρμόζει καλά και θέλει το μπάτσο για κάτσει στην θέση της....η επένδυση των καθισμάτων μπορεί να είναι με ύφασμα πολυτελείας αλλά αρκετά μπελαλίδικο στο καθάρισμα ..
Μικρά πλην αλλά είναι αρκετά εκνευριστικά για τα 24.500 -
[quote='filipp']Μετά από 6000 χλμ με το CIVIC 4D να προσθέσω τα συν και τα πλην απο το αμάξι..
Στα συν όλοι εμείς γνωρίζουμε για τον κινητήρα , την οικονομία , την άνεση την αξιοπιστία και φυσικά την οδική συμπεριφορά των HONDA
Στα πλην έχουμε και λέμε.. μακριά από μαύρο χρώμα όσο όμορφο είναι τόσο απελπισία είναι. Τα αφρώδη πλαστικά στο ταμπλό είναι πολύ εύκολο με το παραμικρό να γρατσουνιστούν ..ραδιόφωνο μόνο για δυνατούς και επιλεκτικούς σταθμούς ....το παράθυρο του οδηγού πολλές φορές δεν εφαρμόζει καλά και επιστρέφει πίσω σαν να βρίσκει εμπόδιο , πρέπει να το ανεβάσω σιγά σιγά για να κλείση .(να το πάω συνεργείο τι λέτε|????είναι στην εγγύηση??).... η ηλιοροφή αν και σε φτιάχνει πολλές φορές όταν κλείνει δεν εφαρμόζει καλά και θέλει το μπάτσο για κάτσει στην θέση της....η επένδυση των καθισμάτων μπορεί να είναι με ύφασμα πολυτελείας αλλά αρκετά μπελαλίδικο στο καθάρισμα ..
[quote='rallye40'][quote='filipp']Μετά από 6000 χλμ με το CIVIC 4D να προσθέσω τα συν και τα πλην απο το αμάξι..
[quote='G60'][quote='rallye40'][quote='filipp']Μετά από 6000 χλμ με το CIVIC 4D να προσθέσω τα συν και τα πλην απο το αμάξι..
κύριοι τα 4πορτα παράγονται στην Ιαπωνία...τα χετε μπλέξει λίγο τα μπουτάκια σας
-
τα παράπονα για το ραδιόφωνο είναι για αυτά της JVC?
και γω το ίδιο πρόβλημα είχα, επιανε μόνο μερικούς στην αρχή..
μετά από 4-5 μήνες όμως έφτιαξε, τους πιάνει όλους -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
κύριοι τα 4πορτα παράγονται στην Ιαπωνία...τα χετε μπλέξει λίγο τα μπουτάκια σαςΠοιητική αδεία προκειμένου να 'βγει' το αστείο επιτρέπεται ή όλα είναι τοις μετρητοίς;
Ξεκολλάτε επιτέλους.
-
Το θέμα του παραθύρου είναι γνωστό και έχει έρθει τεχνική οδηγία για αντικατάσταση ενός λάστιχου εντός εγγύησης φυσικά...
-
[quote='filipp']Μετά από 6000 χλμ με το CIVIC 4D να προσθέσω τα συν και τα πλην απο το αμάξι..
Ο χρήστης filipp έγραψε:
το παράθυρο του οδηγού πολλές φορές δεν εφαρμόζει καλά και επιστρέφει πίσω σαν να βρίσκει εμπόδιο , πρέπει να το ανεβάσω σιγά σιγά για να κλείση .(να το πάω συνεργείο τι λέτε|????είναι στην εγγύηση??)Το έκανε HRV φίλου μου - έγινε λάθος στη τοποθέτηση του συναγερμού, πήγαινε στην αντιπροσωπεία να σου το φτιάξουν, είναι δικό τους πρόβλημα αν χάλασαν κάτι.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
κύριοι τα 4πορτα παράγονται στην Ιαπωνία...τα χετε μπλέξει λίγο τα μπουτάκια σας
Ποιητική αδεία προκειμένου να 'βγει' το αστείο επιτρέπεται ή όλα είναι τοις μετρητοίς;
Ξεκολλάτε επιτέλους.
εγώ απλά ενημέρωσα...φυσικά και να κάνετε πλάκα...για την ακρίβεια επιβάλλεται...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μέχρι στιγμής, και διορθώστε με αν κάνω λάθος, έχουμε ακούσει για προβλήματα με το ραδιόφωνο, τα παράθυρα, την ηλιοροφή, το ντουλαπάκι, κάποια κολάρα στο χώρο της μηχανής... Ε, δεν είναι και τίποτε σοβαρό, αλλά δεν είναι και αυτό που ακούγαμε συνέχεια πως με τα Honda δεν πας ποτέ απρογραμμάτιστα στο συνεργείο...Φαίνεται πως και με αυτά πας! **Μάλλον είναι αυτό που έχω πει κάμποσες φορές, όσο περισσότερα τα μπιμπλίκια, τόσο περισσότερες και οι βλάβες!
**συγνώμη ρε γίγαντα αλλά δεν καταλαβαίνω πως τα στοιχεία είναι τόσα που σου επιτρέπουν να γενικεύσεις...επειδή έσπασε το ντουλαπάκι ο άλλος το αυτοκίνητο είναι αναξιόπιστο; Επειδή η πανασονικ έχει μέτριο tuner και rds αυτό χαλάει την αξιοπιστία ενός μοντέλου;
Σε μένα και σε πόσους ακόμα γιατί δουλεύουν όλα καλά;
Με την δική σου λογική δηλαδή επειδή τρίζουν οι αεραγωγοί σε μερικά γκολφ θα τα βγάλεις ζημιάρικα...έλεος!
Σιγά τις ζημιές που έχουμε εμφανίσει σε τελική ανάλυση τα σιβίκ...θέλεις να μπούμε σε ένα γερμανο-γαλλικο-ιταλικο-ισπανικό site για να καταλάβεις τι εννοούμε όταν λέμε πρόβλημα;
Εγώ χαίρομαι που αφενός δεν κρύβουμε τα όσα μας δυσαρεστούν από τα χόντα μας και τα παραθέτουμε δημόσια αλλά και αφετέρου που αυτά είναι αναλογικά ασήμαντα...
Ηonda Civic 2005