-
Ο χρήστης Bezbozny έγραψε:
Μία γενική ερώτηση. Ξέρει κανείς κανα καλό συνεργείο για να πηγαίνω το civic όταν με το καλό το αγοράσω? Είναι αναγκη να το πηγαίνω στον αντιπρόσωπο που το αγόρασα?Σε εξουσιοδοτημενα μόνο...
αλλιώς χάνεις την εγγύηση. -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Μία γενική ερώτηση. Ξέρει κανείς κανα καλό συνεργείο για να πηγαίνω το civic όταν με το καλό το αγοράσω? Είναι αναγκη να το πηγαίνω στον αντιπρόσωπο που το αγόρασα?
Σε εξουσιοδοτημενα μόνο...
αλλιώς χάνεις την εγγύηση.Λάθος
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Μία γενική ερώτηση. Ξέρει κανείς κανα καλό συνεργείο για να πηγαίνω το civic όταν με το καλό το αγοράσω? Είναι αναγκη να το πηγαίνω στον αντιπρόσωπο που το αγόρασα?
λαθος; για κανε το λιανα
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
λαθος; για κανε το λιανα
τα λέγαμε και παλιότερα.
block exemption -
φίλε g60 επειδή έχουμε 2 χόντα στην οικογένεια και έχω διαβάσει σχολαστικά τους όρους της εγγύησης επιμένω ότι αν κάνεις οποιοδήποτε σέρβις σε μη εξουσιοδοτημένο κατάστημα ή αν δεν ακολουθήσεις αυστηρά την 6μηνη αλλαγή λαδιών και το ετήσιο σέρβις χάνεις την ασφαλιστική εγγύηση. Πρόκειται για την εγγύηση που διαδέχεται την πανευρωπαϊκή 3ετή. Αν εσύ 'παίζεις' με άλλα συνεργεία ως τότε δεν θα σου περάσουν ποτέ και τίποτα σε αυτή αν χρειαστεί. Παρόλα αυτά θα ήθελα να διαβάσω την άποψη σου για το θέμα.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
λαθος; για κανε το λιανα
τα λέγαμε και παλιότερα.
block exemptionοκ έτσι είσαι κατοχυρωμένος για μια τριετία...μετά;;;
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
λαθος; για κανε το λιανα
τα λέγαμε και παλιότερα.
block exemptionοκ έτσι είσαι κατοχυρωμένος για μια τριετία...μετά;;;
Mέσα στην τριετία θα έχεις πληρώσει για σερβις στο σαρακάκη με το παραπάνω το τυχόν ελλατωματικό ανταλλακτικό πυ θα προκύψει μετά την τριετία.
Εξ' άλλου η εγγύηση δεν καλύπτει τακάκια,συμπλέκτη,λάμπες,ντίζες κλπ κλπ.
Αρα τι περιμένεις εσύ στην 5ετία να χτυπήσει μπιέλα το μοτέρ?Ξέρουν αυτοί τι κάνουν για να τα μαγκώνουν.
Μη πέφτετε στην παγίδα -
καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και δεν το θεωρώ συνολικά λαθεμένο αλλά υπολογίζω ότι μέχρι τότε θα έχω πληρώσει 3 σέρβις και αντίστοιχες αλλαγές λαδιών...
σκέψου όμως ότι ΑΝ κάτι συμβεί θα έχω 4 χρόνια επιπλέον εγγύηση ανταλλακτικών. Σε μένα ο αντιπρόσωπος δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα για να μου αλλάξει κάτι στην ασφαλιστική εγγύηση παρόλο τις πιέσεις που έχουν από την ασφάλεια για σχολαστικό έλεγχο στα ανταλλακτικά που θα χρήζουν αλλαγής. Σου δίνω μερικά παράδειγματα...μπορώ να περάσω τα αμορτισέρ στα 2 -3 χρόνια ότι χτυπούν και χρήζουν αλλαγής ή όπως κάνουν οι Άγγλοι να αλλάξω το γυαλιστερό κομμάτι του ταμπλό ή το rcd μέχρι και υγρασία μπορώ να ισχυριστώ και ν' αλλάξω φώτα και φανάρια. Σε αυτό το ΑΝ πατάνε φίλε g60 ...δεν θα θελα να το ρισκάρω -
Mέσα σε ένα χρόνο Σπύρο το αυτοκίνητο ότι είναι να βγάλει θα το βγάλει.
Δε μπορεί πχ να έχει ελλάτωμα ο κινητήρας και λειτουργεί για 5 χρόνια ή 75 000km αν θες χωρίς να παρουσιάσει το παραμικρό.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕΑπ τη στιγμή λοιπόν που δεν καλύπτουν τα αναλώσιμα(και διακαιολογημένα) προς τι τόσος ντόρος?
Ενας άλλος λόγος που ορισμένα αυτοκίνητα σαν τα χόντα είναι υπερτιμημένα έγκειται στο γεγονός ότι ο πελάτης καλείτε κρυφά να πληρώσει και το ασφαλιστικό τους επιπλέον νταβατζιλίκι.
Αυτό για μένα θεωρείτε απάτη.
Αρα καταλαβαίνεις ότι τπτ δεν είναι δωρεάν,και πάλι αμφιβάλω για το πόσο θα σε καλύψουν πέρα την τριετία.
Απο κει πέρα,αν σου τύχει κάτι στην τριετία(φαντάσου στην.....πενταετία) και πιστεύεις ότι θα ανταποκριθούν θετικά είσαι τυχερός.
Υπολόγισε όμως ότι είμαστε στο ελλαδισταν.Και κάτι ακόμα ψιλοάσχετο/σχετικό.
Μπές στο αμερικάνικο site της honda και δες πόσο στοιχίζει το σενταν σιβικ si vtecΑυτή είναι κανονικά η πραγματική τιμή του αυτοκινήτου
Υπολόγισε εδω τι κλέψιμο πέφτει και τι ανισο ανταγωνισμό έχουμε.
Φαντάσου το ίδιο αμάξι εδώ(που δεν κυκλοφορεί δυστυχως) με αυτή την τιμή
Βλέπεις λοιπόν ότι εκεί ο κόσμος δεν επιλέγει με βάση τα όποια λογιστικά τρύκ του σαρακάκη αλλά με βάση την ίδια αξία του αυτοκινήτου και φυσικά με την εργοστασιακή του εγγύηση
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εξουσιοδοτημένο από εξουσιοδοτημένο έχει διαφορά έτσι δεν είναι? Έχετε να προτείνεται κάποιο στο οποίο να είναι εξυπηρετικοί και σχολαστικοί?
-
Σημερα ο αντιπροσωπος μου ειπε πως τελειωσε τις παραγγελιες Δεκεμβρη. Αν δε με παραμυθιασε με την επομενη καραβια ελπιζω να παραλαβω
-
πρεπει να νε ο μοναδικος
-
Ο χρήστης JAPAN έγραψε:
πρεπει να νε ο μοναδικοςκι εμενα παραξενο μου φανηκε παντως μεχρι τωρα ξηγηθηκε σπαθι.Ακομα και οταν ημουν στο παραπεντε ν ακυρωσω δεν προσπαθησε να με μεταπεισει.Απ οτι μου ειπε οι σημερινες παραγγελιες θα παραδοθουν μετα απο 9-12 μηνες!
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
πρεπει να νε ο μοναδικος
κι εμενα παραξενο μου φανηκε παντως μεχρι τωρα ξηγηθηκε σπαθι.Ακομα και οταν ημουν στο παραπεντε ν ακυρωσω δεν προσπαθησε να με μεταπεισει.Απ οτι μου ειπε οι σημερινες παραγγελιες θα παραδοθουν μετα απο 9-12 μηνες!
μακαρι φιλε μου.πλακα κανω .μην κανεις καμια βλακια και ακυροσεις οτι τους λενε απο τα κεντρικα αυτο λενε και οι πιο πολλοι.υπαρχουν και μερικοι απατεωνες αλλα νομιζω πως μπορεις να τους καταλαβεις .
-
Πρώτος ανεφοδιασμός για το υβριδικό....
613 χιλιόμετρα με 38.94 λίτρα (πόλη και επαρχιακοί δρόμοι 50%-50%). Μέση κατανάλωση 6.35 λίτρα (ένδειξη Trip 6.5 λίτρα).
Οι διακυμάνσεις της κατανάλωσης βρίσκονται μεταξύ 5.0~7.2 λίτρων τα 100 χιλιόμετρα ανάλογα και των συνθηκών.
Τα νούμερα που δηλώνονται για τον αυτοκινητόδρομο πάντως είναι εφικτά εφόσον ο κλιματισμός δεν πρέπει να δουλεύει στο full.
-
Καλημέρα σε όλους ,
Μια ερώτηση για τους τυχερούς κατόχους του νέου civic με αφορμή και τις τελευταίες βροχές : Με την ορατότητα στο πίσω μέρος τι γίνεται σε περίπτωση βροχής αφού το 5πορτο δεν διαθέτει πίσω υαλοκαθαριστήρες ? Βλέπεις τίποτα η όχι ?
Μου γεννήθηκε η απορία τώρα με τις τελευταίες βροχές οδηγώντας το φιατ που έχω ( είμαι στην αναμονή για 5πορτο civic ) σε φάση που έβρεχε πολύ και χωρίς υαλοκαθαριστήρα μου ήταν αδύνατο να δώ.. Αλήθεια, στο civic τι γίνεται ? -
Εγώ δεν έχω το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά λογικά η αεροτομή θα εμποδίζει να συμβεί αυτό.
Λίγο δύσκολο να συμβεί αυτό που λες, τα τζαπόμια σε εργονομία είναι κωλοφωτιές -
Ο χρήστης lfour έγραψε:
Καλημέρα σε όλους ,Μια ερώτηση για τους τυχερούς κατόχους του νέου civic με αφορμή και τις τελευταίες βροχές : Με την ορατότητα στο πίσω μέρος τι γίνεται σε περίπτωση βροχής αφού το 5πορτο δεν διαθέτει πίσω υαλοκαθαριστήρες ? Βλέπεις τίποτα η όχι ?
Μου γεννήθηκε η απορία τώρα με τις τελευταίες βροχές οδηγώντας το φιατ που έχω ( είμαι στην αναμονή για 5πορτο civic ) σε φάση που έβρεχε πολύ και χωρίς υαλοκαθαριστήρα μου ήταν αδύνατο να δώ.. Αλήθεια, στο civic τι γίνεται ?Στο τετράθυρο δεν υφίσταται πρόβλημα με την υδρόφοβικη επεξεργασία. Θεωρώ ότι αντίστοιχα υφίσταται κάποιος υδροφοβικός ψεκασμός και για το πίσω παράθυρο του 5θυρου.
-
υδρόφοβικη επεξεργασία
ΕΕΕ ? What's that ? Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος ?
-
θα σου πω απλά ότι ισχυρίζονται ότι λόγω αεροδυναμικής σχεδίασης το τζάμι καθαρίζεται όταν το αυτοκίνητο κινείται...εν κινήσει σε βροχή πράγματι βλέπεις πίσω αλλά πιστεύω ότι ένας υαλοκαθαριστήρας δεν θα ήταν περιττός. Με άλλα λόγια τα πράγματα δεν είναι τραγικά αλλά ούτε και άριστα. Η ορατότητα είναι θέμα συνήθειας. Προσωπικά δεν με ενοχλεί.
Ηonda Civic 2005