-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
όχι εγώ, το σιβικάκι μου το πηγαίνω μάλλον συντηρητικά ακόμα...επόμενος με μαύρο είναι ο winmik...
To καταλάβαμε ,μονο που δεν κοιμηθηκα εκει μέσα
Πατα το λιγο το γ@μ@μ@ν@ δεν θα παθει τιποτα...η δωστο μου για μια βδομαδα (να μαθει το αμαξι )...και θα σου δωσω το δικο μου για ανταλλαγμα...
Αυτο δεν ειναι συντηρητικα αυτο ειναι τα ζωα μου αργα ....Την αλλη φορα θα σε παω και βολτα μεχρι Σουνιο,μπας και μαθεις τιποτα...
Στέλιο εσύ μπήκες σε just cruising
Όταν το στρώσω όπως πιστεύω ότι του πρέπει μετά θα το χαρώ και εγώ...αλλά τι περιμένεις ρε Στελάρα; Να σε συγκινήσει το ταπεινό 1.8 μου;
Εσύ έχεις φτιαγμένο type-r...και τούρμπο να είχε εσύ αργό θα το έλεγες...Δεν με επιασες παλικαρι μου και μου αρεσει που θιχτηκες ,εννοω οτι πρεπει να το πατησεις να του πιεις το αιμα ...εκανε τα πρωτα 1000 απο εκει και περα VTEC !!!
-
ο καιρός γαρ εγγυς...λιακόπουλος σπικινγκ
-
ο καιρός γαρ εγγυς...λιακόπουλος σπικινγκΑκόμα δεν εχεις 1000 χλμ????????????????
θα μας τρελλάνεις???? -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
ο καιρός γαρ εγγυς...λιακόπουλος σπικινγκ
Ακόμα δεν εχεις 1000 χλμ????????????????
θα μας τρελλάνεις????απλά για τον φίλο 1000χλμ είναι αρκετά για στρώσιμο...είναι οπαδός του italian tuning εκείνος. Εγώ θα το κοφτιάσω αφού συμπληρώσει σεβαστό αριθμό χιλιάδων χιλιομέτρων. Τώρα μέχρι 4500-5000 το πολύ.
-
απλά για τον φίλο 1000χλμ είναι αρκετά για στρώσιμο...είναι οπαδός του italian tuning εκείνος. Εγώ θα το κοφτιάσω αφού συμπληρώσει σεβαστό αριθμό χιλιάδων χιλιομέτρων. Τώρα μέχρι 4500-5000 το πολύ.Oταν λες σεβαστό τι εννοείς βρε Σπύρο???
-
απλά για τον φίλο 1000χλμ είναι αρκετά για στρώσιμο...είναι οπαδός του italian tuning εκείνος. Εγώ θα το κοφτιάσω αφού συμπληρώσει σεβαστό αριθμό χιλιάδων χιλιομέτρων. Τώρα μέχρι 4500-5000 το πολύ.
Oταν λες σεβαστό τι εννοείς βρε Σπύρο???
4000χλμ ίσως και 5000χλμ Γιώργο. Σε τελική ανάλυση μέσα στην πόλη το κινώ που να το τρέξω και να το κοφτιάσω; Να πλακώνω δευτέρες-τρίτες έτσι για να βλέπω το λαμπάκι του vsa να κάνει υπερωρίες;
-
απλά για τον φίλο 1000χλμ είναι αρκετά για στρώσιμο...είναι οπαδός του italian tuning εκείνος. Εγώ θα το κοφτιάσω αφού συμπληρώσει σεβαστό αριθμό χιλιάδων χιλιομέτρων. Τώρα μέχρι 4500-5000 το πολύ.
Oταν λες σεβαστό τι εννοείς βρε Σπύρο???
4000χλμ ίσως και 5000χλμ Γιώργο. Σε τελική ανάλυση μέσα στην πόλη το κινώ που να το τρέξω και να το κοφτιάσω; Να πλακώνω δευτέρες-τρίτες έτσι για να βλέπω το λαμπάκι του vsa να κάνει υπερωρίες;
ΝΑΙ
-
coyote δεν παιζεσε με τιποτα
-
Χωρίς να σου λέω να το ξεσκισεις στους κοφτες τωρα (αν εχεις κάτω από 1500), δεν κανει κακό να το 'ξεκαπνίζεις' σε τακτά διαστήματα.
Δες κι εδω http://www.mx5.gr/forum/index.php?topic=5321.0 μια αρκετα ενδιαφερουσα προσέγγιση που ακολουθησα αρκετα στο του-του της κυρις μου. (Δηλ το civic! ) -
Χωρίς να σου λέω να το ξεσκισεις στους κοφτες τωρα (αν εχεις κάτω από 1500), δεν κανει κακό να το 'ξεκαπνίζεις' σε τακτά διαστήματα.
Δες κι εδω http://www.mx5.gr/forum/index.php?topic=5321.0 μια αρκετα ενδιαφερουσα προσέγγιση που ακολουθησα αρκετα στο του-του της κυρις μου. (Δηλ το civic! )Γιώργο αρχικά σε ευχαριστώ για τις συμβουλές...δυστυχώς το όριο το έχω περάσει αλλά αυτό που διάβασα περίπου το έκανα στην Αττική Οδό μέχρι τις 4500στρ όταν το πήρα. Είχα παρόμοιες οδηγίες από το civinfo. Φυσικά και δεν το πηγαίνω με 3000 στροφές και συχνά το φτάνω 5000 αλλά όχι κόφτες. Το αυτοκίνητο κινείται τόσο γρήγορα που δεν χρειάζεται να το κοφτιάζεις (ενδεικτικά 4500στροφές με 6η:175χλμ), πάντως κόφτες δεν θα δει ακόμα...όσο και αν με πορώνει ο ήχος μετά τις 4500...(είναι ξενέρωτος όμως μεταξύ 4000-4500 μετά αλλάζει). Μόλις δω λαμπάκια στο ...rev meter θα έχουμε θριαμβευτικό post
@coyote: με αναγκάζεις να πω σε όλους ότι σε χτύπησε με μαγκούρα η πεθερά σου όταν κόφτιασες το ταπερ με κείνη μέσα
-
Εγώ είμαι κακός.... με μόλις 364 χιλιόμετρα (και μισό ρεζερβουάρ) το έχω πατήσει ως τα 5500.........
Πάντως με τον κινητήρα στο 85% της ζωής του μεταξύ 1000~2000 στροφών καλά δεν κάνω που το ξεκαπνίζω...
Πέρα από το γεγονός ότι η ώθηση του ηλεκτροκινητήρα σε ψιλο-ερεθίζει τελικά την μεγαλύτερη απόλαυση την έχω στο slow crusing..... Ποιός ξέρει σε λίγα χρόνια μπορεί να πάρω και όχημα από την άλλη μεριά του Ειρηνικού..... (....χι χι..)
Στα πιο σοβαρά τώρα.....
Εχθές έκανα μία δοκιμή να αλλάξω αριστερή λάμπα.... Ελπίζω τα ηλεκτρικά του civic να μην έχουν πρόβλημα γιατί με άκουσε το μισό ΕΜΠ. Ο χώρος ελάχιστος και για να φτάσεις στην αριστερή λάμπα πρέπει:
α. Αποσυνδέεις το σωληνάκι της υπερχείλισης του ψυγείου.
β. Αφαιρείς προσεχτικά (και πάντα στην κατακόρυφο γιατί διαφορετικά θα γεμίσεις τον τόπο ψυκτικό) το δοχείο υπερχείλισης.
γ. Αρχίζει ο μαραθώνιος αλλαγής....
.
.
.
κβ Αλλάζεις την λάμπα.....
.
.
.
μδ Τέλος του μαραθωνίου αλλαγής....
με. 1η προσπάθεια επανατοποθέτησης του δοχείου υπερχείλισης
μστ. 2η προσπάθεια επανατοποθέτησης του δοχείου υπερχείλισης..
.
.
.
ρα. 56η προσπάθεια τοποθέτησης του @@@@@@@@@ δοχείου υπερχείλισης ....
.
.
.
σα. 156η προσπάθεια για να μπει το @@@@@@@@@@
.
.
.
ωδφσβφνφγδνδγσβδφ. Επιτέλους μπήκε....Μετά από αυτό είσαι βρώμικος από ψυκτικό υγρό. Θέλεις ένα ολόκληρο μπουκάλι και τα νεύρα είναι τσατάλια με την κίτρινη φυλή που νομίζει ότι όλοι μας έχουμε τα χέρια της μαντάμ μπατερφλάι.....
Απίστευτο πρόβλημα τελικά. Δεν μπορείς να βάλεις χέρι πουθενά και τρέμω τι θα γίνει σε τρακάρισμα.....
Άσε που θα ήθελα πραγματικά να δω από που στον κόρακα ξεκινά να βάζει τα χέρια το τζιμάνι του τακτικού ελέγχου (Ελληνιστί Σέρβις) χωρίς να κινδυνεύει να γίνει φλαμπέ από τα πορτοκαλί καλώδια που ζώνουν τον κινητήρα (156 Volt και 100 Amper είναι πολλά....).
Αυτά.........
-
Τα πράματα είναι απλά
Μόλις τώρα το πήρες
Πας και τους λες ότι ήταν καμμένη!!!!
-
Μετα απο καποια σεβαστα χιλιομετρα με το spacecraft (4500χλμ) θα ηθελα να παραθεσω και εγω καποιες εντυπωσεις σχετικα:
Στην εθνικη(προφανεστατα ) η γραμμικη επιταχυνση ειναι μοναδικη.το ανοιγμα γινεται χωρις να το παρεις χαμπαρι....
Δυο φορες 200(ας οψετε κατοχος audi-παλι μπροστα μας - που το ειχε παρει προσωπικα και δεν αφηνε να τον περασω....) με απιστευτη ευκολια 6η χωρις ιδιαιτερο ζορισμα του κινητηρα (οχι κοφτες στην 5η και κοκκινα λαμπακια)
Cruise control:Η χρηση του ιδιαιτερα χρησιμη αν θελεις να συγκρατηθεις και να κινηθεις εντος οριων ταχυτητας σε ολη την διαδρομη και για ηρεμια του κινητηρα.
Καταναλωση:χωρις μεγαλες αποκλισεις σε στρωτη και σε πιο νευρικη οδηγηση (μεση μεγιστη ταχυτητα 130χλμ---170 7lt/100χλμ)
Αυτο επισης βοηθαει να ανοιξει και καλυτερα ο κινητηρας για της μετακινησης εντος πολης ωστε να ριξει περισσοτερο την καταναλωση σε 8-9lt/100χλμ)
Τιμονι:αρκετα στρωτο και ανταποκρινεται πολυ καλα παροτι στην αρχη εδινε την εντυπωση ιδιαιτερης ευαισθησιας.
Φρενα:δεν εχει χρειαστει να τα ζορισω ακομα αλλα σε απλες καταστασεις δειχνουν να εχουν ιδιαιτερη ευαισθησια(με το παραμικρο ενεργοποιηση του ABS)
Music Player:Δεν εχω κανενα προβλημα με ραδιο και μου κανει εντυπωση που ακουω παραπανω για κακο σημα.....ακομα και στην εθνικη επιανε αρκετους σταθμους.
Εσωτερικο:ολα για τον οδηγο..... Η εργονομια σε ολο της το μεγαλειο.
Αυτο το προβλημα να μην ειχε με την ασταθεια του AC και ολα θα ηταν υπεροχα!Απο τα αρνητικα που εχω συναντηση μεχρι τωρα ειναι.........οτι με σταματανε συνεχεια στο δρομο για να με ρωτησουν ποσο εχει και ποτε το εκλεισα παραγγελια και το εχω τωρα (Κουραγιο παιδια ολοι το περασαμε αλλα οταν το αποκτησαμε ολα ξεχαστηκαν!)
-
Να ζητήσω χάρη από όποιον μπορεί?
Ψάχνω να δω live ενα 5θ σε Blueish Silver Metallic.
Δεν μπορώ να το φανταστώ μόνο από το φυλλάδιο
Kαι με φωτογραφία βολεύομαι όποιος μπορέι να ανεβάσει ή με καποιο link που να το έχει εντοπίσει! -
http://www.civinfo.com/forum/showthread.php?t=5298
και γω το Blueishsilver εχω και το εχω και στην κεντρικη σελιδα του φορουμ κατω κατω στον χαρτη!εδω http://www.civinfo.com/
-
Ο χρήστης sharkman έγραψε:
Αυτο το προβλημα να μην ειχε με την ασταθεια του AC και ολα θα ηταν υπεροχα!φαντάζομαι αναφέρεσαι στον αισθητήρα του α/c...που δουλεύει κάπως άτσαλα...το έχω παρατηρήσει και εγώ αλλά άμα το βάλεις στους 23-25 δουλεύει μια χαρά...στο civinfo έχουν κάνει και πειράματα...μάλλον είναι πολύ ευαίσθητος ο αισθητήρας
-
Ο χρήστης proctor έγραψε:
Kαι με φωτογραφία βολεύομαι όποιος μπορέι να ανεβάσει ή με καποιο link που να το έχει εντοπίσει!πριν απο λιγο ειδα ενα μπλε. Ωραιο ειναι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Kαι με φωτογραφία βολεύομαι όποιος μπορέι να ανεβάσει ή με καποιο link που να το έχει εντοπίσει!πριν απο λιγο ειδα ενα μπλε. Ωραιο ειναι.
ναι είναι και δεν λερώνει συνέχεια σαν το δικό μας
-
22.490 τελική. Σε κάθε περίπτωση τον όρο premium εγώ τον αντιλαμβάνομαι αποκλειστικά ως μία marketing μπούρδα και τίποτα παραπάνω.
εσυ το Φλεβαρη στις εκπτωσεις το πηρες?
Civic 5D 1.8Executive 24490 €
Νταξει παντως,22μισι-25 για 2.5 χιλιαρικα δε θα τα χαλασουμε.Τοσο κοστιζουν μονο τα πατακια στα αλλα premium.Και δεν ξερω αν εκει φταιει το μαρκετιγκ η οι καταναλωτες...
Αλλά σε κάθε περίπτωση είδα παραδίπλα γουστάρεις Rossoneri και Kaka', οπότε αυτόματα έχεις ελεύθερο από εμένα να λές ο,τι θες
Η Milan-μεγαλη κ@υλα για μενα.Τα τελευταια χρονια μεγαλυτερη κι απο τον Παναθηναικο(απο ποιον? )
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ηταν δίπλα σε golf GT και σου άρεσε μάλλον....
Ηonda Civic 2005