Εγώ είμαι κακός.... με μόλις 364 χιλιόμετρα (και μισό ρεζερβουάρ) το έχω πατήσει ως τα 5500.........
Πάντως με τον κινητήρα στο 85% της ζωής του μεταξύ 1000~2000 στροφών καλά δεν κάνω που το ξεκαπνίζω...
Πέρα από το γεγονός ότι η ώθηση του ηλεκτροκινητήρα σε ψιλο-ερεθίζει τελικά την μεγαλύτερη απόλαυση την έχω στο slow crusing..... Ποιός ξέρει σε λίγα χρόνια μπορεί να πάρω και όχημα από την άλλη μεριά του Ειρηνικού..... (....χι χι..)
Στα πιο σοβαρά τώρα.....
Εχθές έκανα μία δοκιμή να αλλάξω αριστερή λάμπα.... Ελπίζω τα ηλεκτρικά του civic να μην έχουν πρόβλημα γιατί με άκουσε το μισό ΕΜΠ. Ο χώρος ελάχιστος και για να φτάσεις στην αριστερή λάμπα πρέπει:
α. Αποσυνδέεις το σωληνάκι της υπερχείλισης του ψυγείου.
β. Αφαιρείς προσεχτικά (και πάντα στην κατακόρυφο γιατί διαφορετικά θα γεμίσεις τον τόπο ψυκτικό) το δοχείο υπερχείλισης.
γ. Αρχίζει ο μαραθώνιος αλλαγής....
.
.
.
κβ Αλλάζεις την λάμπα.....
.
.
.
μδ Τέλος του μαραθωνίου αλλαγής....
με. 1η προσπάθεια επανατοποθέτησης του δοχείου υπερχείλισης
μστ. 2η προσπάθεια επανατοποθέτησης του δοχείου υπερχείλισης..
.
.
.
ρα. 56η προσπάθεια τοποθέτησης του @@@@@@@@@ δοχείου υπερχείλισης ....
.
.
.
σα. 156η προσπάθεια για να μπει το @@@@@@@@@@
.
.
.
ωδφσβφνφγδνδγσβδφ. Επιτέλους μπήκε....
Μετά από αυτό είσαι βρώμικος από ψυκτικό υγρό. Θέλεις ένα ολόκληρο μπουκάλι και τα νεύρα είναι τσατάλια με την κίτρινη φυλή που νομίζει ότι όλοι μας έχουμε τα χέρια της μαντάμ μπατερφλάι.....
Απίστευτο πρόβλημα τελικά. Δεν μπορείς να βάλεις χέρι πουθενά και τρέμω τι θα γίνει σε τρακάρισμα.....
Άσε που θα ήθελα πραγματικά να δω από που στον κόρακα ξεκινά να βάζει τα χέρια το τζιμάνι του τακτικού ελέγχου (Ελληνιστί Σέρβις) χωρίς να κινδυνεύει να γίνει φλαμπέ από τα πορτοκαλί καλώδια που ζώνουν τον κινητήρα (156 Volt και 100 Amper είναι πολλά....).
Αυτά.........