-
Ο χρήστης proctor έγραψε:
Και ξαναγυρίζω στο θέμα των αναμονών!
Αντιπροσωπία στην επαρχία μου παραδίδει 5θ σε GreyGalaxy για Οκτώβρη(για την ακρίβεια Σεπτέμβρη άλλά εγώ 'δένω' τον Οκτώβρη για να είμαι σίγουρος)!
Να το πιστέψω ή να γυρίσω πλευρό και να ξανακοιμηθώ!
Αν και με τις ακυρώσεις δεν αποκλειέται να συμβεί και αυτό!αν το εχει ηδη παραγγείλει σε ψευτικο όνομα μπορεί. Αλλιως δε το πιστεύω. ρωτησε τον... ειναι εικονική παραγγελία για το μαγαζί του (το εχει πληρώσει αυτός?)
-
παίδες ο Bezbozny έχει δίκιο για τις τιμές του τρίθυρου οι οποίες είναι τσιμπημένες σε σχέση με το 5θυρο. Μάλλον θα έχει να κάνει με τα σποιλεράκια μπρος πίσω...
εγώ πάντως επιμένω στην 5θυρη επιλογή...(ίσως φταίνε τα πρώτα -άντα...)
Σε μία μίνι κουβέντα που είχα πάντως με έναν πωλητή με αποκάλεσε τυχερό που περίμενα μόνο 5 μήνες...η αναμονή λέει τώρα είναι 8 με 12 μήνες...έλεος!!! -
Ο χρήστης Bezbozny έγραψε:
Μία απορία που έχω. Τελικά ο συναγερμός σε ένα αμάξι κάνει τίποτα ή είναι περιττός; Προστατεύει;;;;
Πεταμενα λεφτα.Ασφάλεια και πάλι ασφάλεια.Αν και με τα immobilizer η κλοπη εχει γινει πολυ δυσκολη υποθεση και δεν αφορα κλεφτρόνια της πλάκας...
-
Για το 3θ-S παίδες.νομίζω οτι η τσιμπημένη τιμή οφείλεται και στις sport αναρτήσεις του που διαφοροποιούνται από αυτές του 5θυρου. Τάδε έφη η μπροσούρα του S-type στο αγγλικό site HONDA.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αντιπροσωπία στην επαρχία μου παραδίδει 5θ σε GreyGalaxy για Οκτώβρη(για την ακρίβεια Σεπτέμβρη άλλά εγώ 'δένω' τον Οκτώβρη για να είμαι σίγουρος)!
Αν και με τις ακυρώσεις δεν αποκλειέται να συμβεί και αυτό!αν το εχει ηδη παραγγείλει σε ψευτικο όνομα μπορεί. Αλλιως δε το πιστεύω. ρωτησε τον... ειναι εικονική παραγγελία για το μαγαζί του (το εχει πληρώσει αυτός?)
Θες να πεις ότι το πιο πιθανό είναι να το παραγγείλει μόλις το κλείσω?Δηλαδή να περιμενω κανονικά στην 'ουρά'?Αν είναι έτσι παραγγέλνω κάτι δικό μου όπως το θέλω και δεν υποχωρώ σε χρώμα και εξοπλισμό!
Γιάτί λες ότι πρέπει να το έχει παραγγείλει σε ψεύτικο όνομα!Δεν μπορεί να κλείσει έναν χ αριθμό αυτοκινήτων στο όνομα του?Ρωτάω γιατί δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί το σύστημα παραγγελιών.
Γιατί αποκλείεις το ενδεχόμενο να πρόκειται για αυτοκίνητα που έχουν παραγγελθεί παλαιότερα και που ακύρωθηκαν από τους πρώην αγοραστές? -
Θες να πεις ότι το πιο πιθανό είναι να το παραγγείλει μόλις το κλείσω?Δηλαδή να περιμενω κανονικά στην 'ουρά'?Αν είναι έτσι παραγγέλνω κάτι δικό μου όπως το θέλω και δεν υποχωρώ σε χρώμα και εξοπλισμό!
Γιάτί λες ότι πρέπει να το έχει παραγγείλει σε ψεύτικο όνομα!Δεν μπορεί να κλείσει έναν χ αριθμό αυτοκινήτων στο όνομα του?Ρωτάω γιατί δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί το σύστημα παραγγελιών.
Γιατί αποκλείεις το ενδεχόμενο να πρόκειται για αυτοκίνητα που έχουν παραγγελθεί παλαιότερα και που ακύρωθηκαν από τους πρώην αγοραστές?Δεν αποκλείω να είναι ακύρωση
Αλλα δεν αποκλείω να είναι μάγκας ο ντήλερ και να παραγγέλνει ΜΑΙΜΟΥ για να εχει αποθεμα... Αφου έτσι κι αλλιως θα τα δωσει
Παρτο... Και εγω για μεταχειρισμένο θα ψάξω αμα είναι για να το πάρω 1-2 χρόνια παλιό και άμεσα -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
....α. Το Thackman κατατάσσει το Civic με 5 αστέρια στο θέμα της κλοπής. Πρακτικά θεωρεί ότι για τους κλέφτες είναι πιο πολύ φασαρία.
β. Για τους καθρέπτες. Αν το χτύπημα έρχεται από πίσω προς τα εμπρός δεν διπλώνει Σπύρο και τα αποτελέσματα θα είναι άσχημα. Μου συνέβει στο γκαράζ που δεν έχω χώρο ούτε για να φτύσω ..... (είναι και μαούνα το αναθεματισμένο).
Για στάθμευση
Το μόνο θετικό είναι ότι σε σχέση με το GOLF είναι περίπου 7 πόντους πιο στενό οπότε με μαζεμένους τους καθρέπτες παιρνώ από σημεία που πριν ακούμπαγαν οι θόλοι..... Αλλά το 4.54 σε σχέση με το 4.20 είναι πρόβλημα..... Άσε που δεν βλέπεις και τα άκρα του οχήματος ότι και να κάνεις.....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Γιατί αποκλείεις το ενδεχόμενο να πρόκειται για αυτοκίνητα που έχουν παραγγελθεί παλαιότερα και που ακύρωθηκαν από τους πρώην αγοραστές?Δεν αποκλείω να είναι ακύρωση
Αλλα δεν αποκλείω να είναι μάγκας ο ντήλερ και να παραγγέλνει ΜΑΙΜΟΥ για να εχει αποθεμα... Αφου έτσι κι αλλιως θα τα δωσει
Παρτο... Και εγω για μεταχειρισμένο θα ψάξω αμα είναι για να το πάρω 1-2 χρόνια παλιό και άμεσαΔεν πρόκειται για μεταχειρισμένο (λες να μη κατάλαβα)?
-
γιατι σου ειπα εγω ότι είναι..?
Σου λεω τι θα κάνω εγω αμα θελησω civic γιατι βαριέμαι να περιμένω
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
γιατι σου ειπα εγω ότι είναι..?Σου λεω τι θα κάνω εγω αμα θελησω civic γιατι βαριέμαι να περιμένω
έλα τώρα...σιγά την αναμονή...τι είναι ένας χρόνος;
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
γιατι σου ειπα εγω ότι είναι..?Σου λεω τι θα κάνω εγω αμα θελησω civic γιατι βαριέμαι να περιμένω
Καλώς,παρεξήγηση!
Πάντως το σκέφτηκα και θα το κλείσω.Ψυχολογικά είμαι έτοιμος αν χρειαστεί και για +2 μήνες απο το προφορικό ,οπότε......! -
Καλώς,παρεξήγηση!
Πάντως το σκέφτηκα και θα το κλείσω.Ψυχολογικά είμαι έτοιμος αν χρειαστεί και για +2 μήνες απο το προφορικό ,οπότε......!σε ποια πόλη είναι?
-
Σήμερα στα Γιαννιτσά εθεάθη Civic 5θυρο με οροφή σε χρώμα Milano Red-πινακίδες Τρικάλων. Αυτό κι αν ειναι σπάνιο πουλί
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Καλώς,παρεξήγηση!
Πάντως το σκέφτηκα και θα το κλείσω.Ψυχολογικά είμαι έτοιμος αν χρειαστεί και για +2 μήνες απο το προφορικό ,οπότε......!σε ποια πόλη είναι?
Το έκλεισα λοιπόν......καλως ήρθα στο club των αναμενόντων και εναγωνιόντων!
Για τα Γιάννενα μιλάμε!Milano Red κυκλοφορέι και στα Γιάννενα-γιατί παρακαλώ σπάνιο πουλί?
-
Καλώς,παρεξήγηση!
Το έκλεισα λοιπόν......καλως ήρθα στο club των αναμενόντων και εναγωνιόντων!
Για τα Γιάννενα μιλάμε!Milano Red κυκλοφορέι και στα Γιάννενα-γιατί παρακαλώ σπάνιο πουλί?
έτσι γουστάρω οι πατριώτες μου να παίρνουν enterprise!!!
Με το καλό να παραλάβεις πατρίδα!!! -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μία απορία που έχω. Τελικά ο συναγερμός σε ένα αμάξι κάνει τίποτα ή είναι περιττός; Προστατεύει;;;;
Πεταμενα λεφτα.Ασφάλεια και πάλι ασφάλεια.Αν και με τα immobilizer η κλοπη εχει γινει πολυ δυσκολη υποθεση και δεν αφορα κλεφτρόνια της πλάκας...
Eκτος από την ασφάλεια βάλε ένα απλό συναγερμό και πάρε κάνα μπαστούνι(για να το βγάλει νομίζω πρέπει να ξεβυδώσει όλο το τιμόνι, σωστα?).Ετσι θα αποθαρρύνονται τα κλεφτρόνια. Συνήθως τα Χόντα τα κλέβουν για να κάνουν καμιά βόλτα και μετά τα παρατάνε κάπου....Δεν θα ασχοληθούν με αυτά επαγγελματίες κλέφτες θα έχουν πολύ μικρό κέρδος.
Δε θέλω να σε φοβήσω αλλά το vti της προ προηγούμενης γενιάς ήταν από τα πρώτα στις λίστες για κλοπές μαζί με την 316.Τα περισσότερα όμως τα έβρισκαν μετά οι ιδιοκτήτες τους... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
έλα τώρα...σιγά την αναμονή...τι είναι ένας χρόνος;
365 ημέρες
-
πανω απο 1000 civic στην Ελλαδα ε σπυρο?
Και που κρυβονται?Στα γκαραζ τα χουν ολοι πια?Μετρατε και οσα ειναι στη λιστα αναμονης?
Τεσπα εγω απο τα2 που χω πετυχει παρκαρισμενα,στην πολη μου,3 στη Σαλονικα,και 2 στη Χαλκιδικη τα 5 ηταν executive.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
πανω απο 1000 civic στην Ελλαδα ε σπυρο?Και που κρυβονται?Στα γκαραζ τα χουν ολοι πια?Μετρατε και οσα ειναι στη λιστα αναμονης?
Τεσπα εγω απο τα2 που χω πετυχει παρκαρισμενα,στην πολη μου,3 στη Σαλονικα,και 2 στη Χαλκιδικη τα 5 ηταν executive.
πέρα από πλάκα έχουν αρχίσει να...κυκλοφορούν πολλά και σε κάθε βόλτα μου συναντώ πλέον κάποιο. Στην Αθήνα κυκλοφορούν πολλά σπορτ απ' όσο έχω δει τουλάχιστον...προσωπικά δεν έχω πετύχει ex5θ στο δρόμο.
Τώρα για την αναμονή...πραγματικά δεν χωράει η παραμικρή ειρωνεία πλέον...είναι τραγικό να περιμένεις ένα χρόνο για ένα αυτοκίνητο όσο καλό και αν είναι. Αν προσωπικά αγόραζα σήμερα δεν θα το επέλεγα...είναι υπερβολική και παράλογη η αναμονή...
Ευτυχώς που πρόλαβα... -
Μία γενική ερώτηση. Ξέρει κανείς κανα καλό συνεργείο για να πηγαίνω το civic όταν με το καλό το αγοράσω? Είναι αναγκη να το πηγαίνω στον αντιπρόσωπο που το αγόρασα?
Ηonda Civic 2005