-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Guy and ladies για να ξεφύγουμε από τη μιζέρια των αντεγκλήσεων, διάβασα στο CIVINFO τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τους προβολείς ομίχλης. Σπάνε (μπροστά-με ραγίσματα που ξεκινούν από το σημείο επαφής τους με τον πλαστικό προφυλακτήρα) και πολλοί δεν αποζημιώνονται (εγγύηση) επειδή τους λένε οτι δεν υφίσταται αστοχία υλικού.
Ερώτηση 1η: αντιμετωπίζετε/σατε τέτοιο πρόβλημα.
Ερώτηση 2η: αν είχατε τέτοιο πρόβλημα τι κάνατε
Ερώτηση 3η: που μπορεί να ευθύνεται αυτό το πρόβλημαΣτην τρίτη ερώτηση τα αγγλοσαξονάκια (και λοιποί ευρωπαίοι) έδιναν-ο καθένας- διαφορετικές εξηγήσεις χωρίς να συμφωνούν όλοι.
ειναι που τα προβολακια ειναι πολη χαμηλα και εχεις πιο μεγαλη πιθανοτιτα να στο σπασει κανενα πετραδακι.το ειχα παθει μια φορα με το punto gt που ειχε στο ιδιο περιπου μερος τα προβολακια .αποκλειετε να ειναι απο το προφυλακτηρα.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Υ.Γ. Κανείς δεν είναι εναντίον του σιβικ εκτός από εκείνους που έχουν υλικά συμφέροντα να στηρίξουν τον ανταγωνισμό... Εσύ είσαι εναντίον;
Αυτό μου θυμίζει τη φράση, 'όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας'.
-
Επίσης μπορεί να οφείλεται σε ελλείψεις υλικών κατά την τοποθέτηση.
-
MJACOB δες αυτό http://www.civinfo.com/forum/showthread ... =foglights
SPYROS.S είναι αλήθεια οτι αρκετοί δρόμοι έχουν χαλίκια στην επαρχία των άγγλων. Ίσως όμως να μην είναι αυτός ο λόγος και να υπάρχει πρόβλημα στο concept των προβολέων (κακής ποιότητας πλαστικό, κοιτούν πολύ χαμηλά κτλ).
-
Αντιγραφή από άλλο φόρουμ:
'Στις 4 Μαρτίου, γίνεται στην Αθηνά, μια συγκέντρωση-συνέλευση όλων των αντιπροσώπων HONDA απ' όλη την Ελλάδα για να συζητήσουν διάφορα πράγματα (ανασκόπηση, οικονομικά κτλ), μεταξύ των οποίων (βασικά γι' αυτο συγκεκριμένα γίνεται αυτή η συγκέντρωση) το πρόβλημα των παραδόσεων του civic και τους χρόνους παραλαβής του.
Μετά τις 5 Μαρτίου οι Αντιπρόσωποι θα γνωρίζουν ακριβή ημερομηνία παράδοσης των αυτοκινήτων που παραγγέλθηκαν πριν το 2007 (θα μάθουν πότε θα γίνει η παραλαβή της καινούριας παρτίδας).'
Για να δούμε...
-
Μπα... εννοεί κρεμ εσωτερικό. Την είδε κυριλέ, σχεδόν premium
Με 25000+ κοστος κτησης αυτο ελειπε να μην ειναι premium.
Παντως και το προηγουμενο ο κοσμος και τα περιοδικα για premium το ειχαν με την εννοια οτι το συγκριναν,με golf ,A3, αντε 147 στην χειροτερη περιπτωση.Ελεω type r φανταζομαι
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Μπα... εννοεί κρεμ εσωτερικό. Την είδε κυριλέ, σχεδόν premium
Με 25000+ κοστος κτησης αυτο ελειπε να μην ειναι premium.
Παντως και το προηγουμενο ο κοσμος και τα περιοδικα για premium το ειχαν με την εννοια οτι το συγκριναν,με golf ,A3, αντε 147 στην χειροτερη περιπτωση.Ελεω type r φανταζομαι
22.490 τελική. Σε κάθε περίπτωση τον όρο premium εγώ τον αντιλαμβάνομαι αποκλειστικά ως μία marketing μπούρδα και τίποτα παραπάνω.
Αλλά σε κάθε περίπτωση είδα παραδίπλα γουστάρεις Rossoneri και Kaka', οπότε αυτόματα έχεις ελεύθερο από εμένα να λές ο,τι θες
-
E οχι και premium το Honda Civic
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
E οχι και premium το Honda Civicέχεις δίκιο...premium είναι μόνο το audi a3 1.6 με το εξτρά a/c rcd και υποβραχιόνιο...ευτυχώς που τα πίσω καθίσματα είναι στον βασικό εξοπλισμό
Αναφέρομαι σε κείνο που κατεβαίνεις για να κλείσεις του καθρέφτες...(ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ PREMIUM ΤΟ CIVIC!!!)
-
Στην αρχη του post σου αγχώθηκα!
Διαβάζοντας όμως την τελευταία σου φράση είδα ότι τελικά είσαι καλά!!!ΤΟ CIVIC ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ PREMIUM!!!
Αιντε μην τα πάρουν οι 'γερμανοι' και μας το ανατινάξουν το τοπικ!!!!
-
Γκουχ γκουχ.....
Για τους Αμερικάνους της NHTSA γκουχ γκουχ .... το Civic είναι premium....
Ααααα γκοοοουχ............. γκουχ...... γκουχ......
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Γκουχ γκουχ.....Για τους Αμερικάνους της NHTSA γκουχ γκουχ .... το Civic είναι premium....
οι αμερικανοί κάνουν πολλά χιλιόμετρα... οπότε φυσικό είναι να εκτιμούν περισσότερο εκείνο που δεν σπάει και δεν χαλάει.
Αλήθεια εκεί στα fsi τι βενζίνη βάζουν;;; Φανταστείτε τι γίνεται με τα λιγότερα από 95 οκτάνια που έχουν στις ΉΠΑ. Εκεί τα premium τα ξεχωρίζεις χωρίς να τα βλέπεις γιατί χτυπούν πυράκια ακόμα και σβηστά -
Γκουχ γκουχ.....
Για τους Αμερικάνους της NHTSA γκουχ γκουχ .... το Civic είναι premium....
οι αμερικανοί κάνουν πολλά χιλιόμετρα... οπότε φυσικό είναι να εκτιμούν περισσότερο εκείνο που δεν σπάει και δεν χαλάει.
Αλήθεια εκεί στα fsi τι βενζίνη βάζουν;;; Φανταστείτε τι γίνεται με τα λιγότερα από 95 οκτάνια που έχουν στις ΉΠΑ. Εκεί τα premium τα ξεχωρίζεις χωρίς να τα βλέπεις γιατί χτυπούν πυράκια ακόμα και σβηστάκαι δω οι πιο πολλοι ετσι τα ξεχωριζουν
-
έχεις δίκιο...premium είναι μόνο το audi a3 1.6 με το εξτρά a/c rcd και υποβραχιόνιο...ευτυχώς που τα πίσω καθίσματα είναι στον βασικό εξοπλισμόΕπειδή στο topic της audi γινεται μπαχαλο ,ευκαιρια δοθεισης ,να εξηγησω ποσο λάθος έχεις ..
1- **Δεν ειναι έξτρα ειναι μεσα στη τιμή **,δεν ειναι a/c αλλά climatronic ,to rcd concert 7 ηχεια + 1sub ,δυνατοτητα Mp3,ετοιμο ipod adapter στο ντουλαπάκι κτλ. τα παραπάνω στις εκδοσεις ambition,ambiente στη βασική τιμή τωρα όσο για την καραμέλα με το 1.6 δωσε πλεον 2,5Κ και παρε 1,8TFSI ή αν μενεις και επαρχια παρε τον νεο 2.0tdi me 170 hp
2.-Το υποβραχιονιο ΜΟΝΟΝ ειναι εξτρα 150 ευρώΑναφέρομαι σε κείνο που κατεβαίνεις για να κλείσεις του καθρέφτες...
Ομολογω δεν το καταλαβα αυτο [/quote]
-
εσεις στο vag group μην κανουμε καμια πλακα τρεχετε να διορθωσετε την κατασταση
-
Ο χρήστης JAPAN έγραψε:
εσεις στο vag group μην κανουμε καμια πλακα τρεχετε να διορθωσετε την καταστασηΚουβέντα να γινετε φιλε μου...
Λοιπόν τωρα να εξηγησυμε και για τις βενζινες αν και θα γινω γραφικός απο τις τοσες φορες που εχει γραφει απο πολλούς εδω μέσα : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 98-100 ΟΚΤΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥς FSI KAI OYTE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗς ΑΠΟ ΤΟΥς TFSI.Ο κατασκευαστής αναφερει τη χρηση βενζινης 95/98 οκτανίων,έχω ποσταρει και φωτο απο το ρεζερβουαρ ( α3 sportback 2.0 fsi) τι αλλο να κάνω δηλαδη ?? -
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
έχεις δίκιο...premium είναι μόνο το audi a3 1.6 με το εξτρά a/c rcd και υποβραχιόνιο...ευτυχώς που τα πίσω καθίσματα είναι στον βασικό εξοπλισμό
Επειδή στο topic της audi γινεται μπαχαλο ,ευκαιρια δοθεισης ,να εξηγησω ποσο λάθος έχεις ..
1- **Δεν ειναι έξτρα ειναι μεσα στη τιμή **,δεν ειναι a/c αλλά climatronic ,to rcd concert 7 ηχεια + 1sub ,δυνατοτητα Mp3,ετοιμο ipod adapter στο ντουλαπάκι κτλ. τα παραπάνω στις εκδοσεις ambition,ambiente στη βασική τιμή τωρα όσο για την καραμέλα με το 1.6 δωσε πλεον 2,5Κ και παρε 1,8TFSI ή αν μενεις και επαρχια παρε τον νεο 2.0tdi me 170 hp
2.-Το υποβραχιονιο ΜΟΝΟΝ ειναι εξτρα 150 ευρώΑναφέρομαι σε κείνο που κατεβαίνεις για να κλείσεις του καθρέφτες...
Ομολογω δεν το καταλαβα αυτο
[/quote]πρώτα απ' όλα μην τσιμπάς...Αστειευόμαστε και δεν τσακωνόμαστε. Καλά να είμαστε να τα χαιρόμαστε premium και μη.
Είναι πράγματι αστείο πως ορισμένες εταιρείες (όχι μόνο η άουντι) αναφέρουν την βασική τιμή για ένα γυμνό μοντέλο το οποίο μετατρέπεται σε πανάκριβο όταν το εξοπλίσεις με εξοπλισμό που αλλού είναι στάνταρ.Τώρα στην απορία σου...
Στο σιβικ οι καθρέφτες είναι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι στην βασική έκδοση...μην μου πεις πόσο το χρεώνει η audi αυτό γιατί έχω περάσει τα 30 και είμαι σε κρίσιμη ηλικία για εγκεφαλικό. Αλήθεια το footrest ποσο κάνει; -
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
εσεις στο vag group μην κανουμε καμια πλακα τρεχετε να διορθωσετε την κατασταση
Κουβέντα να γινετε φιλε μου...
Λοιπόν τωρα να εξηγησυμε και για τις βενζινες αν και θα γινω γραφικός απο τις τοσες φορες που εχει γραφει απο πολλούς εδω μέσα : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 98-100 ΟΚΤΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥς FSI KAI OYTE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗς ΑΠΟ ΤΟΥς TFSI.Ο κατασκευαστής αναφερει τη χρηση βενζινης 95/98 οκτανίων,έχω ποσταρει και φωτο απο το ρεζερβουαρ ( α3 sportback 2.0 fsi) τι αλλο να κάνω δηλαδη ??αααα εσει συνεχιζεις να ανχωνεσε ολα καλα ειναι βρεεεε μας παρακολουθεις η μας φαινετε
-
όχι εγώ, το σιβικάκι μου το πηγαίνω μάλλον συντηρητικά ακόμα...επόμενος με μαύρο είναι ο winmik...To καταλάβαμε ,μονο που δεν κοιμηθηκα εκει μέσα
Πατα το λιγο το γ@μ@μ@ν@ δεν θα παθει τιποτα...η δωστο μου για μια βδομαδα (να μαθει το αμαξι )...και θα σου δωσω το δικο μου για ανταλλαγμα...
Αυτο δεν ειναι συντηρητικα αυτο ειναι τα ζωα μου αργα ....Την αλλη φορα θα σε παω και βολτα μεχρι Σουνιο,μπας και μαθεις τιποτα...
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
όχι εγώ, το σιβικάκι μου το πηγαίνω μάλλον συντηρητικά ακόμα...επόμενος με μαύρο είναι ο winmik...
To καταλάβαμε ,μονο που δεν κοιμηθηκα εκει μέσα
Πατα το λιγο το γ@μ@μ@ν@ δεν θα παθει τιποτα...η δωστο μου για μια βδομαδα (να μαθει το αμαξι )...και θα σου δωσω το δικο μου για ανταλλαγμα...
Αυτο δεν ειναι συντηρητικα αυτο ειναι τα ζωα μου αργα ....Την αλλη φορα θα σε παω και βολτα μεχρι Σουνιο,μπας και μαθεις τιποτα...
Στέλιο εσύ μπήκες σε just cruising
Όταν το στρώσω όπως πιστεύω ότι του πρέπει μετά θα το χαρώ και εγώ...αλλά τι περιμένεις ρε Στελάρα; Να σε συγκινήσει το ταπεινό 1.8 μου;
Εσύ έχεις φτιαγμένο type-r...και τούρμπο να είχε εσύ αργό θα το έλεγες...
Ηonda Civic 2005