-
Αμα βγαλει καμια 1000 κομματια σ ολη την ευρωπη μηπως δουμε κανενα κ απο δω ....
-
Aλλο ενα τεστ που εξυμνει το mugen civic type R euro ...http://www.evo.co.uk/carreviews/cargrou ... ype_r.html
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Aλλο ενα τεστ που εξυμνει το mugen civic type R euro ...http://www.evo.co.uk/carreviews/cargrou ... ype_r.htmlΒρετανοί είναι δεν μετράνε. Αν το αμάξι δεν φτιαχνόταν στο Suindon θα έβλεπες τι θα γράφανε....
-
Οχι φιλε μου , το ταπερ το γιαπωνεζικο , το ειχαν βγαλει πολυ ανωτερο του απλου του ευρωπαικου με μπλοκε η χωρις ..
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Οχι φιλε μου , το ταπερ το γιαπωνεζικο , το ειχαν βγαλει πολυ ανωτερο του απλου του ευρωπαικου με μπλοκε η χωρις ..μηπως λεω μηπως... λογω της πισω αναρτησης?
-
Evvoειται λογω της πισω αναρτησης , αλλα αν δεις τι κανει το με τον ημιακαμπτο το mugen civic type euro ...Θα δεις οτι στην πραξη μια χαρα λειτουργει κ ο ημιακαμπτος. Αλλωστε κ το απλο (με ημιακαμπτο ) με το μπλοκε το λευκο (CW) στο fastestlaps http://www.fastestlaps.com/track49.html , στο bedford autodrome ειναι πιο γρηγορο απο το διλιτρο σιροκο. Καλα για το mugen to euro δεν το συζητω μολις που χανει απο porsche boxster 303 ps ...κ ας εχει ημιακαμπτο....
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Evvoειται λογω της πισω αναρτησης , αλλα αν δεις τι κανει το με τον ημιακαμπτο το mugen civic type euro ...Θα δεις οτι στην πραξη μια χαρα λειτουργει κ ο ημιακαμπτος. Αλλωστε κ το απλο (με ημιακαμπτο ) με το μπλοκε το λευκο (CW) στο fastestlaps http://www.fastestlaps.com/track49.html , στο bedford autodrome ειναι πιο γρηγορο απο το διλιτρο σιροκο. Καλα για το mugen to euro δεν το συζητω μολις που χανει απο porsche boxster 303 ps ...κ ας εχει ημιακαμπτο....πιστεψε με ξερω πολυ καλα πως λειτουργει ενας ζμπορ ημιακαμπτος και ξερω οτι μπορει να ειναι υπερ του δεοντος αποτελεσματικος..
θα σου ξαναπω ομως αν δεν εχεις καταλαβει οτι η διαφωνια μου με αυτον εχει να κανει με την ανεση του κυριως και την καθημερινοτητα του οταν βρισκεσαι σε οδοστρωμα που καμια σχεση δεν εχει με πιστα..
βεβαια και σε επιδοσεις υστερει , αλλα αυτο δεν ειναι κατι που το καταλαβαινεις τοσο εντονα ή θα φανει στην επιπεδη πιστα.
η ανεση ομως ειναι κατι που φαινεται ξεκαθαρα
και ξαναλεω μιλαω για ζμπορ ημιακαμπτο γιατι σε ενα νορμαλ αυτοκινητο πχ renault οχι rs μια χαρα τον αντεχεις.. (υπαρχουν βεβαια και οι ιταλικοι που δεν τους αντεχεις σε καμια μορφη τους.. ) -
K γω σου ξαναλεω , προς το παρον η ανεση δεν με ενδιαφερει ... Σαφως ειναι καλυτερη λυση οι συνδεσμοι , απλα σε οτι αφορα τις επιδοσεις με εναν ταπεινο ημιακαμπτο μπορεις να πετυχεις οτι ακριβως κ με τους πολλαπλους χωρις την ανεση ...Ο καθενας κανει τις επιλογες του αναλογα με τα θελω του ..
-
χαρα στο κουραγιο σου τοτε
εμενα με ποναει η μεση μου...
-
Εδω μας εχουν φαει τα γονατα τα ανοιχτα γηπεδα μπασκετ ... Στον ημιακαμπτο θα κολλησουμε ...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Εδω μας εχουν φαει τα γονατα τα ανοιχτα γηπεδα μπασκετ ... Στον ημιακαμπτο θα κολλησουμε ...τα γόνατα τα τρως κι αλλιως.... (το καλό σκέψου...)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εδω μας εχουν φαει τα γονατα τα ανοιχτα γηπεδα μπασκετ ... Στον ημιακαμπτο θα κολλησουμε ...
τα γόνατα τα τρως κι αλλιως.... (το καλό σκέψου...)
Τον αποκαλείς πισωγλέντη ή είναι η ιδέα μου???
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
ξέρεις ότι είναι κακό το ότι σκέφτηκες ότι τα γόνατα τα τρωνε μόνο έτσι? Δηλαδή ο 2ος στη σειρά πειράζει να γονατίσει....?
το καλό είπα.!!! -
πολυ αρρωστο σε βρισκω..
εσυ δηλαδη οταν το κανεις με γυναικα δεν σου εχει τυχει να ταλαιπωρησεις τα γονατα σου?
εγω εχω καταφερει να καψω το δερμα του γονατου μου απο την τριβη -
chris , οτι ακριβως σκεφτηκαν οι προηγουμενοι σκεφτηκα κ γω , κ ειδικα με τον κιουση συμφωνω +123456789....
btw , σημερα πηγα βολτ με civic 99 με μηχανη απο integra ....πολυ πολυ δυστροπο αλλα σκυλιαζει τρελα .. -
Χα χα .. (εγώ μία φορά είχα τσακίσει τη μέση μου και τα γόνατα μου με μία λυσσάρα ..... αλλά συνήθως αυτές που παραπονούνται για τα γόνατα τους είναι οι κυρίες και όχι οι κύριοι ).
Αφήνοντας τα πονηρά τώρα. Ημιάκαμπτο είχα και στο Golf και ήμουν και άνετος και το αμάξι στεκόταν (ειδικά μετά την αλλαγή των ελαστικών). Στο Colt ο ημιάκαμπτος έδινε εξαιρετικό κράτημα αλλά η μέση μου δεν το άντεχε στους Ελληνικούς 'Δρόμους'.
Για το Civic. Θεωρώ ότι η επιλογή του ημιάκαμπτου προσέφερε πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα (χώροι, πρακτικότητα) αλλά θα περίμενα στο TypeR κάτι λίγο πιο σοφιστικέ που θα έδινε τη δυνατότητα μεγαλύτερης παραμετροποίησης.
ΥΓ. Δεν είναι ότι οι Ιάπωνες δεν ξέρουν να στήσουν ένα αμάξι. Είναι ότι το στήνουν για τους Ευρωπαϊκούς δρόμους (πλην Γαλλίας).
-
Πλησιαζω τα 40 χιλ χλμ , εως τωρα εχω κανει τα σερβις μου κ τις αλλαγες λαδιων στον παπρα κ μια φορα στον μαστορα. Κ απο τους 2 δεν εμεινα ικανοποιημενος (πιο πολυ απο τον μαστορα) , υπαρχει καμια αλλη εναλλακτικη για πειραια η γενικως νοτια προαστεια η θα πρεπει να παω στα κεντρικα του Σ , που απο τι ξερω ειναι πολυ καλυτερος σε σχεση με παλιοτερα.
-
να σε ρωτησω οσον αφορα τα σερβις,γιατι και εγω ειμαι στα ιδια χλ. , σου εκαναν ελεγχο-ρυθμιση τις βαλβιδες?
-
Δεν εχω παει ακομα , αλλα ετσι ηξερα κ γω για τις 40 χιλ. Τωρα διαβασα στο civinfo πως εχει βγει νεα οδηγια για τις 100 χιλ . Οπου παω θα ρωτησω ....
-
ΥΓ. Δεν είναι ότι οι Ιάπωνες δεν ξέρουν να στήσουν ένα αμάξι. Είναι ότι το στήνουν για τους Ευρωπαϊκούς δρόμους (πλην Γαλλίας).
Πως ακριβώς το εννοείς αυτό το πλην Γαλλίας?
Ηonda Civic 2005