-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
με το 0,5% φέτος ποιος ν' ασχοληθεί;Πρέπει να στεναχωρηθώ τώρα λες και χάνω εγώ λεφτά .
Επίσης είναι γνωστό ότι η εμπορική πορεία ενός μοντέλου είναι άμεσα συνδεδεμένη με το πόσο το απολαμβάνει ο ιδιοκτήτης του
ναι είδες μωρε, δεν έχω γράψει ποτέ σε άλλο thread μόνο στα Alfa γράφω,
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Καλό κουράγιο παιδιά
Μπααα διασκέδαση είναι.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Πρέπει να στεναχωρηθώ τώρα λες και χάνω εγώ λεφτά .
Επίσης είναι γνωστό ότι η εμπορική πορεία ενός μοντέλου είναι άμεσα συνδεδεμένη με το πόσο το απολαμβάνει ο ιδιοκτήτης του
ναι είδες μωρε, δεν έχω γράψει ποτέ σε άλλο thread μόνο στα Alfa γράφω,
σωστά, δεν σ' ενδιαφέρουν καθόλου. Άλλωστε όσο χαμηλότερες οι πωλήσεις, τόσο καλύτερο-> exclucivity
το τι απολαμβάνει ένας ιδιοκτήτης είναι τελείως υποκειμενικό, οπότε δεν μπορείς να πεις τίποτα. Άλλος τη βρίσκει και με Lada
είναι γνωστός ο Alfa sensor
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλό κουράγιο παιδιά
Μπααα διασκέδαση είναι.
απο ενα σημειο και μετα οντως...
-
το civic 1.8 που έχει τον κόφτη? φαντάζομαι σαν γνήσιο Honda γύρω στις 7500 ? .
Τις αλλαγές που συμφέρει να τις κάνετε, στον κόφτη ή αρκετά πιο πριν δλδ τραβάει άνετα μέχρι τον κόφτη ή όχι?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Καλό κουράγιο παιδιά
Μπααα διασκέδαση είναι.
απο ενα σημειο και μετα οντως...
Από την αρχή εννοείς!!!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
το civic 1.8 που έχει τον κόφτη? φαντάζομαι σαν γνήσιο Honda γύρω στις 7500 ? .Τις αλλαγές που συμφέρει να τις κάνετε, στον κόφτη ή αρκετά πιο πριν δλδ τραβάει άνετα μέχρι τον κόφτη ή όχι?
στον κόφτη
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
το civic 1.8 που έχει τον κόφτη? φαντάζομαι σαν γνήσιο Honda γύρω στις 7500 ? .Τις αλλαγές που συμφέρει να τις κάνετε, στον κόφτη ή αρκετά πιο πριν δλδ τραβάει άνετα μέχρι τον κόφτη ή όχι?
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Καλημέρα για ακόμα μια φορά από μένα ...Έκλεισα 350 χιλιόμετρα με το Golf GT και είπα να περάσω να σας πω τις εντυπώσεις μου σε σχέση με το Honda...
Κατανάλωση (μόνο πόλη....δεν έτυχε να βγω Εθνική) : 9.2L / 100km
και πιστέψτε με ότι το έχω ξεσκίσει ... κάθε μέρα όλο και κάποιον πήγαινα βόλτα και το πάταγα να δει το γκάζι.Το αμαξάκι είναι όλα τα λεφτά.... ειλικρινά.... κάθε δυσκολία για καλό.....
Πράγματα που μου άρεσαν με σχέση με το Honda :
-
Ροπή....ροπή και πάλι ροπή.... δεν κολλάει πουθενά και ποτέ.... ξεχνάς να αλλάξεις ταχύτητα... Αττική οδό που πήγα στο ΙΚΕΑ ήμουνα με 6η συνέχεια και είχε και νεύρο στο πάτημα του γκαζιού....ότι και να κάνεις και με όποια ταχύτητα και να είσαι έχεις όση δύναμη θέλεις....
-
Αναρτήσεις απλά όλα τα λεφτά... παρόλο που είναι χαμηλωμένο σε σχέση με το απλό golf και έχει πιο σκληρές αναρτήσεις.... δεν καταλαβαίνεις μία...
-
Ηχομόνωση ..... κλείνεις τα παράθυρα και νιώθεις κουφός... δεν ακούς τίποτα.... Ανοίγεις τα παράθυρα και το σφύριγμα του turbo κελαηδάει στο αυτιά σου... Αυτό ήταν και το μεγάλο μείον του Honda.... σε κούραζε σε ταξίδι ο θόρυβος στην καμπίνα
-
Μπορεί να έχει το καλύτερο design το Honda στο εσωτερικό .. αλλά το μπλέ/κόκκινο φως του golf είναι εξίσου εντυπωσιακό
Θα μου πείτε τώρα ... ότι αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει....ότι η μαμά κουκουβάγια το δικό της παιδί το βλέπει πιο όμορφο....
Ειλικρινά.... αν με βάζατε 6 μήνες παλιά..... και με βάζατε να διαλέξω 1 από τα 2.....Και ετοιμοπαράδοτο να ήταν το Honda.... πάλι το golf θα διάλεγα...
Γνώμη μου
Μετά από 500 χιλιόμετρα με το χόντα...
- Κατανάλωση 7,8 και δεν έχει ανάψει ακόμα λαμπάκι...
- Αναρτήσεις...στα λιμανάκια κατάλαβα πόσο τρένο είναι...σφιχτό όμως σε λακούβες.
3)Ηχομόνωση...δεν ξέρω τι να σου πω...κάτω από τις 4000 δεν ακούγεται...μετά στο λίγο που ανέβηκε...κελαηδούσε...(μην ξεχνάς ότι στην χόντα μελέτησαν επίτηδες την χροιά του R18a)
4)H λέξη εντυπωσιακό για τον πίνακα οργάνων και γενικότερα για το εσωτερικό του γκολφ είναι ασόβαρη...στιβαρό και καλοφτιαγμένο ναι εντυπωσιακό είναι το c4 ή το civic...μην τα ισοπεδώνεις όλα...έλεος
Εγώ από την άλλη πάλι σιβικ θα έπαιρνα...γνώμη μου. Απλά αν δεν έπαιρνα σιβικ θα έκανα το ίδιο με σένα. Η ροπή είναι πώρωση και για σένα που τα τούρμπο είναι νέος τόπος είναι κατανοητός ο ενθουσιασμός. Σου έχω ξαναγράψει όμως ότι να μειώνεις αυτό που ποθούσες μέχρι πριν 1 μήνα ουσιαστικά μηδενίζει την επιχειρηματολογία σου. Δεν μπορώ να γράψω ότι το αυτοκίνητο μου είναι πιο γρήγορο από το gt διότι απλά δεν είναι...είναι όμως σίγουρα οικονομικότερο, πιο ευρύχωρο, πιο καλά εξοπλισμένο και ομορφότερο μέσα-έξω. Η κάθε επιλογή έχει τα υπέρ της και τα κατά της και ο καθένας επιλέγει με βάση τα δικές του ανάγκες και κριτήρια.
Αυτό δεν σημαίνει ότι το χαρακτηριστικό σφύριγμα δεν μου λείπει ή δεν το σέβομαι...πίστεψε με ξέρω... Τον γενιτσαρισμό όμως δεν τον δέχομαι Κων/νε...και πάλι καλορίζικο και καλοτάξιδο...(αν με πετύχεις στο δρόμο παίξε μου τα φώτα να κάνω στην άκρη να οργώσεις την άσφαλτο...εγώ απλά θα σε παρακολουθώ...)
-
-
Σπύρο και οι άλλοι κάτοχοι
Αν ανοίξετε τον αερα και δε γράφει τίποτα στην οθόνη, παίρνει μπροστά το AC?
Δε μιλάω για την περίπτωση που γράφει AC ON ή AC-OFF που είναι κατανοητό
Μιλάω τι γίνεται αν δε γράφει τίποτα και απλώς πατήσει κάποιος να βγάλει λίγο αέρα....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Σπύρο και οι άλλοι κάτοχοιΑν ανοίξετε τον αερα και δε γράφει τίποτα στην οθόνη, παίρνει μπροστά το AC?
Μιλάω τι γίνεται αν δε γράφει τίποτα και απλώς πατήσει κάποιος να βγάλει λίγο αέρα....
κατάλαβα τι λες...αν δεν γράφει ac on ή οff δεν μπαίνει το a/c. Ενεργοποιείται όμως αν έχεις πατήσει το κουμπί για να ξεθολώσουν τα τζάμια. Εγώ πατάω auto το βάζω 21-22 βαθμούς και απλά παίζει με το καλοριφέρ ανεβοκατεβάζοντας μόνο του την ένταση του ανεμιστήρα...τώρα με τις ζέστες το καλοκαίρι θα παίρνει μπροστά ο κομπρεσσορας του a/c...φαντάζομαι
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Τον γενιτσαρισμό όμως δεν τον δέχομαι Κων/νε...και πάλι καλορίζικο και καλοτάξιδο...(αν με πετύχεις στο δρόμο παίξε μου τα φώτα να κάνω στην άκρη να οργώσεις την άσφαλτο...εγώ απλά θα σε παρακολουθώ...)
Εντάξ. Απλά Σπύρο ο φίλος Σολάρις μπερδεύτηκε και αντί να γράψει τις πρώτες εντυπώσεις του στο φόρουμ για το golf, τις έγραψε καταλάθος εδώ. Εγώ πάλι δεν έχω να του πω τίποτε άλλο από αυτό που και ο ίδιος λέει: 'Μπράβο έκανες την καλύτερη επιλογή, και να την χαρείς στο έπακρο'
Τώρα στο ουσιαστικό θέμα τις αναμονής, που απασχολεί πολύ κόσμο. Από μία αναδρομή που έκανα και σε άλλα φόρουμ, έχω σχηματίσει την εξής εικόνα. Κάποιοι τυχεροί, το παίρνουν σε 1-2 ή 3 μήνες. Για τους περισσότερους όμως η αναμονή είναι από 5 έως 6 μήνες
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
το civic 1.8 που έχει τον κόφτη? φαντάζομαι σαν γνήσιο Honda γύρω στις 7500 ? .
Τις αλλαγές που συμφέρει να τις κάνετε, στον κόφτη ή αρκετά πιο πριν δλδ τραβάει άνετα μέχρι τον κόφτη ή όχι?
στον κόφτη
λίγα σου καίει τότε, τι γκρινιάζεις;
-
Ο χρήστης nikox έγραψε:
Από μία αναδρομή που έκανα και σε άλλα φόρουμ, έχω σχηματίσει την εξής εικόνα. Κάποιοι τυχεροί, το παίρνουν σε 1-2 ή 3 μήνες. Για τους περισσότερους όμως η αναμονή είναι από 5 έως 6 μήνεςΑυτοί που τα πήραν στο τρίμηνο είτε πήραν μοντέλα 2006 είτε πήραν αυτοκίνητα από ακύρωση...όλοι οι άλλοι αναμένουν περίπου το ίδιο. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν εκλεκτοί με τέτοια ζήτηση. Από την άλλη για φαντάσου τι θα γίνονταν αν ο Κων/νος κάρφωνε τον ντιλερ στον Σ ή στην honda Europe...και είχ επαναληφθεί το γεγονός; Τι πιστεύεις δεν θα του κόβανε τον...πισινό(sic).
Πάντως πολύ ωραία γκάτζετ τα αυτόματα φώτα και οι αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες...μας κακομαθαίνετε κύριε πρέσβη...θα καταλάβετε εν καιρώ...υπομονή...
-
Για εκλεκτούς απλά δεν ξέρω. Αλλά ακόμα και για τις ακυρώσεις υπάρχει ένα μελανό σημείο. Πες ότι ακυρώνεται ένα 1,8 σε κόκκινο χρώμα. Δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ που να το έχει παραγγείλει ακριβώς έτσι, ώστε να του δοθεί νωρίτερα, που περιμένει ήδη 3-4 μήνες; Αντί αυτού το δίνουν σε κάποιον 'τυχερό' τυχαία;
Πιστεύω ότι ως ένα σημείο υπάρχει από την πλευρά των αντιπροσώπων η λογική: βολεύω με τις ακυρώσεις τους βιαστικούς ή αυτούς που πάνε να μου φύγουν επειδή βαρέθηκαν να περιμένουν και αυτούς που δεν πολυδιαμαρτύρονται ασ' τους να περιμένουν. -
Ο χρήστης nikox έγραψε:
Για εκλεκτούς απλά δεν ξέρω. Αλλά ακόμα και για τις ακυρώσεις υπάρχει ένα μελανό σημείο. Πες ότι ακυρώνεται ένα 1,8 σε κόκκινο χρώμα. Δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ που να το έχει παραγγείλει ακριβώς έτσι, ώστε να του δοθεί νωρίτερα, που περιμένει ήδη 3-4 μήνες; Αντί αυτού το δίνουν σε κάποιον 'τυχερό' τυχαία;
Πιστεύω ότι ως ένα σημείο υπάρχει από την πλευρά των αντιπροσώπων η λογική: βολεύω με τις ακυρώσεις τους βιαστικούς ή αυτούς που πάνε να μου φύγουν επειδή βαρέθηκαν να περιμένουν και αυτούς που δεν πολυδιαμαρτύρονται ασ' τους να περιμένουν.αυτό είναι προσωπική επιλογή...πάντως το αυτοκίνητο σου δεν το χάνεις. Αν κάποιοι έχουν γνωστό στις ακυρώσεις πάσο. Επιμένω ότι στον solaris παίχτηκε κάτι χοντρό που αγνοούμε. Δεν πιστεύω ότι νταβατζιλίκι το έδωσαν αλλού...τώρα τι έγινε ο θεός και η ψυχή τους...τον πελάτη τον χάσανε και έγινε και γενίτσαρος που θα βρίζει μια ζωή την εταιρεία.(Σε ένα βαθμό δικαιολογημένα...)
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Σπύρο και οι άλλοι κάτοχοι
Αν ανοίξετε τον αερα και δε γράφει τίποτα στην οθόνη, παίρνει μπροστά το AC?
κατάλαβα τι λες...αν δεν γράφει ac on ή οff δεν μπαίνει το a/c. Ενεργοποιείται όμως αν έχεις πατήσει το κουμπί για να ξεθολώσουν τα τζάμια. Εγώ πατάω auto το βάζω 21-22 βαθμούς και απλά παίζει με το καλοριφέρ ανεβοκατεβάζοντας μόνο του την ένταση του ανεμιστήρα...τώρα με τις ζέστες το καλοκαίρι θα παίρνει μπροστά ο κομπρεσσορας του a/c...φαντάζομαι
ναί αλλά κάτι ακούγεται όταν πατάς απλώς τον αέρα στην πρώτη σκάλα... Τι είναι? βεντιλατέρ?
Μόλις πάτησα το ac -off τότε σταμάτησε να ακούγεται (δε μιλάω για το ξεθόλωμα) -
έχει νομίζω 2 βεντιλατέρ..μάλλον παίρνει μπροστά όταν βάλεις το clima...τι να σου πω...a/c πάντως δεν ξεκινά
-
Στο αυτόματο δουλεύει (με διακοπές) ο συμπιεστής του a/c ακόμα και το χειμώνα - μόνο όταν έχει μείον δεν ανάβει για τη προστασία του συμπιεστή. Αν δεν έχεις πρόβλημα με τζάμια που θολώνουν και δεν ζεσταίνεσαι, είναι καλύτερα να βάζεις το a/c off. Έχεις λιγότερες φθορές και οικονομία στο καύσιμο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Στο αυτόματο δουλεύει (με διακοπές) ο συμπιεστής του a/c ακόμα και το χειμώνα - μόνο όταν έχει μείον δεν ανάβει για τη προστασία του συμπιεστή. Αν δεν έχεις πρόβλημα με τζάμια που θολώνουν και δεν ζεσταίνεσαι, είναι καλύτερα να βάζεις το a/c off. Έχεις λιγότερες φθορές και οικονομία στο καύσιμο.αυτό κατάλαβα και εγω.... Σπύρο, βάλε ένα φίλο σου να πατάει τα κουμπάκια και άνοιξει το καπώ για να το ακούσεις (για να την ακούσεις που λέμε)
Ηonda Civic 2005