-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Το avatar από τα settings.
Νομίζω ότι ο ikar είναι ο lkar
1η ερώτηση. Πίσω βλέπεις δηλαδή?????
2η ερώτηση. Η τάπα ok?
3η ερώτηση. μόνον 43 λίτρα ρε θηρίο? Πόσα παίρνει το μαραφέτι???? Μη μου πείς ότι σου έκαναν 5 λίτρα βενζίνη δώρο για 5 μήνες αναμονή....???
4η ερώτηση. Τώρα τι περίμενες δηλ.??? ότι επειδή αγόρασες ένα καβουρδιστήρι από τα Τζαπώνια θα πέφτουν οι γκόμενες σαν το χαλάζι και εγώ τι Φερράρι θα βλεφάριαζα... Ήταν η 430 ή κάτι πιο εξωτικό??? (ήτοι 612, 599 ή κάτι πιο παλαιό....). Κοινώς καλή η Νίκη Κάρτσωνα αλλά μπροστά στη Gigel δεν πιάνει μία......Καλοτάξιδο φίλε......
Αρχικά ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές...
Χρήστο να απαντήσω στις ερωτήσεις σου...- ναι πίσω βλέπω μια χαρά...μάλιστα σε συνδυασμό με τους αισθητήρες και τους τεράστιους καθρέφτες το παρκάρισμα είναι εύκολο. Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου δεν έχω συνηθίσει ακόμα...
- Η τάπα 3 φορές που την άνοιξα(2 στην έκθεση και μία στο βενζινάδικο) δούλεψε κανονικά...μακάρι να τις έχουν φτιάξει πλέον...
- Είχε βενζίνη 7 λίτρα μέσα..και εμένα μου φάνηκε περίεργο...ίσως βέβαια να μην το γέμισαν στο φουλ και να είχε λιγότερο...ποιος νοιάζεται...
- Αυτό είχε πλάκα διότι ο βενζινάς με ξέρει και λογικά θα χαζεύαμε το νέο μου αυτοκίνητο...απλά η ιταλίδα μας μάγεψε όλους...με το ζόρι δεν την κοιτούσα διότι μου την έδινε ο κουστουμαρισμένος οδηγός της...(τον ζήλεψα τον @#$%$^...)
Πάντως εγώ την Νίκη θα διάλεγα...αυτή ή ζιζέλ δεν θα ξέρει ούτε σπανακόπιτα να φτιάξει..ενώ η άλλη...νοικοκυρά και από σπίτι
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Πόσες ώρες Σπύρο ???...παλιά Στέλιο...πολύ παλιά...
-
Λοιπον,the million dollar question,:
Αξιζε η (παρατεταμενη)αναμονη?
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Λοιπον,the million dollar question,:Αξιζε η (παρατεταμενη)αναμονη?
μόνο για ...χειροποίητο φίλε ο3.
Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό αλλά τόσους μήνες το είχα...'διαβάσει' τόσο πολύ που το ...ήξερα πριν το πάρω. Ναι φυσικά μου αρέσει αλλά περίμενα πολύ και δεν το ξεχνάω...
Ήξερα από πριν τι κάνει τι...τέλος πάντων...όλα καλά πλέον -
Καλά χιλιόμετρα!
-
Καλοτάξιδο ρε Σπύρο... πολλά απροβλημάτιστα και ευχάριστα χιλιόμετρα για σένα και τους συνεπιβάτες σου.
και που 'σαι... δεν ξέρω ποιος σε πιάνει και ποιος όχι, αλλά οσονούπω θα σε ακολουθεί κατά πόδας άλλος ένας ρετρό ημιάκαμπτος
όσο για την ορατότητα... μην ανυσηχείς, μέχρι να νιώσεις τις ακριβείς διαστάσεις είναι, μετά δεν θα προσπαθείς καν να δεις...
Λοιπόν, στρώσου στο στρώσιμο γιατί ετοιμάζω κάτι ΦαουΒίτες να δούμε τελικά τι παίζει με τα χαώδη νούμερα -
να είστε καλά παιδιά!!!
@mjacob: Φίλε ετοιμάσου έρχεται η σειρά σου -
με γεια το γιαπωνεζακι...
-
Άντε καλά ταξίδια Σπυράκο....
Εμένα το Golfaki GT θα το έχω από ότι μίλησα την Τετάρτη...
Που ξέρεις ....ίσως να σε πετύχω στον δρόμο.... άμα δω κανένα μαύρο με μπεζ καθίσματα θα σου μιλήσω (αν θυμάμαι καλά είσαι από Χολαργό...εγώ από Αγία Παρασκευή...άρα λογικό να σε πετύχω).... μετά φυσικά θα πατήσω γκαζάκι και θα με χάσεις (αστειεύομαι)
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Άντε καλά ταξίδια Σπυράκο....Εμένα το Golfaki GT θα το έχω από ότι μίλησα την Τετάρτη...
Που ξέρεις ....ίσως να σε πετύχω στον δρόμο.... άμα δω κανένα μαύρο με μπεζ καθίσματα θα σου μιλήσω (αν θυμάμαι καλά είσαι από Χολαργό...εγώ από Αγία Παρασκευή...άρα λογικό να σε πετύχω).... μετά φυσικά θα πατήσω γκαζάκι και θα με χάσεις (αστειεύομαι)
καλα, μεχρι το πρατηριο, αφου θα καις!
-
Kalotaksidooooo!
Ante... kai sta kefalakia sas oi ypoloipi tis listas anamonis!!! -
Αιντε Σπυράκο!!!
Γιούργια τώρα!!!
Άσε που ζηλέψανε τώρα και άλλοι κατασκευαστες και πλακώσανε τους ημιάκαμπτους!!!
Αχ, μια αποκλειστικότητα είχαμε κι εμείς με τα παλιοCivic και μας την πήρανε... -
ευχαριστώ και τα υπόλοιπα παιδιά για τις ευχές.
Όλα καλά στα πρώτα 150 χιλιόμετρα...έχω βέβαια την εντύπωση ότι τα λάστιχα είναι παραφουσκωμένα διότι κοπανάει λίγο περισσότερο από όσο περίμενα...θα το τσεκάρω το Σαββατοκύριακο που θα έχω χρόνο και διάθεση να το ψάξω. Έχω ενθουσιαστεί πάντως από την οδήγηση του σε καλό οδόστρωμα όπως της Α.Ο αλλά και από τα φρένα του... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Άντε καλά ταξίδια Σπυράκο....
Εμένα το Golfaki GT θα το έχω από ότι μίλησα την Τετάρτη...
καλα, μεχρι το πρατηριο, αφου θα καις!
Με ενδιάμεση στάση στο συνεργείο. Μη το ξεχνάμε.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
έχω βέβαια την εντύπωση ότι τα λάστιχα είναι παραφουσκωμένα διότι κοπανάει λίγο περισσότερο από όσο περίμεναΠρόσεξε γιατί στη μεταφορά τα έχουν φουσκωμένα με 50psi.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
έχω βέβαια την εντύπωση ότι τα λάστιχα είναι παραφουσκωμένα διότι κοπανάει λίγο περισσότερο από όσο περίμενα
Πρόσεξε γιατί στη μεταφορά τα έχουν φουσκωμένα με 50psi.
Όταν παρέλαβα το civic μου το 2003 και πήγα στο βενζινάδικο είδα ένδειξη 37 psi
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
έχω βέβαια την εντύπωση ότι τα λάστιχα είναι παραφουσκωμένα διότι κοπανάει λίγο περισσότερο από όσο περίμενα
Πρόσεξε γιατί στη μεταφορά τα έχουν φουσκωμένα με 50psi.
είναι με το ΦΠΑ....
-
Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό αλλά τόσους μήνες το είχα...'διαβάσει' τόσο πολύ που το ...ήξερα πριν το πάρω. Ναι φυσικά μου αρέσει αλλά περίμενα πολύ και δεν το ξεχνάω...
Ήξερα από πριν τι κάνει τι...τέλος πάντων...όλα καλά πλέονΑυτο μετραει.Και φυσικα να το ευχαριστηθεις εσυ πριν απο τον καθενα(εγκαθετο)
Κατι που μαθα απο την καλη και την αναποδη προσφατα ειναι οτι αγοραζουμε για μας και για κανεναν αλλονΚαλο στρωσιμο και καλα χιλιομετρα κι απο μενα!
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Ήξερα από πριν τι κάνει τι...τέλος πάντων...όλα καλά πλέονΑυτο μετραει.Και φυσικα να το ευχαριστηθεις εσυ πριν απο τον καθενα(εγκαθετο)
Κατι που μαθα απο την καλη και την αναποδη προσφατα ειναι οτι αγοραζουμε για μας και για κανεναν αλλονΚαλο στρωσιμο και καλα χιλιομετρα κι απο μενα!
να είσαι καλά ρε γίγαντα...
-
καλοταξιδο!
Ηonda Civic 2005