-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Και πάλι δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... αλλά το δικό μου δεν έχει ακόμα ούτε αριθμό πλαισίου.... και κατά μεγάλη πιθανότητα ούτε το δικό σου...
Σου λέω και πάλι ότι κατά 90% σου λένε μ***κίες
Εμένα που κοίταξαν το A100 στα κεντρικά αυτό μου είπαν.... με λίγα λόγια δεν έχει μπεί καν στην παραγωγή....
Σε όλους αυτό λένε γιατί αν πουν την αλήθεια... λογικό είναι ο πελάτης να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια....
Δεν σας το κρύβω ότι μου είπαν... Στην καλύτερη... Τέλος ΜΑΡΤΙΟΥ
Εγώ θα μιλήσω και με τον θείο μου που βάζει και αυτός ένα ποσό... και μάλλον πάμε για ακύρωση....
Πουλάω την παραγγελία μου αν θέλετε...
Έδωσα 1000ευρώ.... Ας μου δώσει κάποιος εμένα 1500ευρουλάκια θα περιμένετε λιγότερο.... Εγω το έχω παραγγείλει από 3 Αυγούστου.....
Έτσι και αλλιώς θα τα δώσετε τα 1000... με 500 παραπάνω θα ελαττωθεί το περίμενε κατά 6 μήνες (τόσους έκλεισα)Tι λες τωραααα?
Πεντε μηνες ήδη???
Τι χρωμα εχεις παραγγειλει ρε παιδι μου και σε ποιον dealer (αν θες μας λες)?Υ.Γ. Μεταξυ μας τωρα το 500αρικο plus δεν το καταλαβαινω... Με την ιδια λογικη να βγω να πουλησω της κυριας μου, που ειναι και στρωμενο και με πληρωμενα τελη 2007 κανα 1000αρικο παραπάνω από την τιμη καταλογου της Honda εκτος βεβαια ανα μας κανεις πλακα![/img]
Βασικά είναι 5 μήνες και 15 μέρες ακριβώς.. δηλαδή 5 1/2 μήνες
Το έχω παραγγείλει σε Galaxy Grey με μαύρο εσωτερικό. O dealer μου είναι στην Μαραθώνος (Παλλήνη/Γέρακας)
Φυσικά και αστειεύομαι....για τα 500ευρώ.... πάντως εμένα αν μου έλεγαν να έδινα 500ευρώ και να περίμενα 6 μήνες λιγότερο φυσικά και θα τα έδινα
-
κύριοι μόλις γύρισα από το ντηλερ...μπήκα σαν τον φαντομά για να τον αιφνιδιάσω( ) ώστε αν και καλά ετοίμαζε κάτι να τον μπερδέψω...τον πέτυχα μόνο και ο άνθρωπός μου έδωσε ότι του ζήτησα. Επειδή για τον συγκεκριμένο ντήλερ έχω μόνο καλά λόγια να πώ η κουβέντα του για μένα είναι συμβόλαιο όσο άτοπο και αν ακούγεται. Μου είπε ότι αναμένεται το πλοίο αυτές τις μέρες και ότι το αυτοκίνητο θα βρίσκεται στα χέρια μου το αργότερο στα μέσα του φλεβάρη. Μάλιστα μου έδωσε και χαρτιά που έγραφαν ότι το αυτοκίνητο είναι στο πλοίο στα αγγλικά με έναν κωδικό και το α100. Πλέον δεν μπαίνω στην διαδικασία περαιτέρω αναζήτησης γιατί φθείρομαι χωρίς λόγο...Ο άνθρωπός ήταν ειλικρινής μαζί μου και με προέτρεψε να κάνω ότι έρευνα θέλω δίνοντας μου τον λόγο του για όσα έλεγε. Για μένα θα κάνω καθαρή δευτέρα με το νέο μου αυτοκίνητο. Αυτά είναι τα νέα μου και φυσικά θα σας ενημερώνω για ότι καινούριο...
jpatak: οι ποιοτικοί έλεγχοι των εργοστασίων φαντάζομαι ότι θα είναι ανάλογοι στα εργοστάσια της χόντα παγκοσμίως όπως και στην τογιότα άλλωστε. Αυτό που σίγουρα ποικίλλει είναι η συμπεριφορά του εργαζόμενου ιάπωνα και των υπολοίπων. Οι πρώτοι είναι παραδοσιακά αρτιότεροι στον τομέα δημιουργώντας τον μύθο της ιαπωνικής αξιοπιστίας. Στο θέμα του σιβικ δεν πρέπει να σε απασχολεί η ποιότητα του μοντέλου(πίστεψε το είναι πολύ καλή και σήμερα που το ξαναείδα με έπεισε για μια ακόμα φορά...) αλλά η μεγάλη αναμονή. Αν παραγγείλεις τώρα μην σου φανεί περίεργη παράδοση τον Ιούλιο -εξαιρώ τον Αύγουστο- ή και ακόμα το Σεπτέμβριο. Το αυτοκίνητο αξίζει αλλά η αναμονή είναι εξωπραγματική...αν την ανέχεσαι θα έχεις κάνει μια άριστη αγορά την οποία όμως δεν θα χαρείς άμεσα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο αρνητικό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.
Κάποιος είχε αναφερθεί στην επάρκεια των ανταλλακτικών χόντα...υπάρχουν τα πάντα και όποτε θέλει οπότε ουδέν μεπτόν. Ισχύουν όσα έγραψε ο coyote για την διάθεση τους.
Να γνωρίζετε ότι οι αποθήκες ανταλλακτικών δεν βρίσκονται στην Αγγλία αλλά στην Ολλανδία με ότι θετικό ή αρνητικό αυτό συνεπάγεται -
αντε με το καλο!
η αληθεια ειναι πως μολις θα μπεις μεσα στο καινουριο σου αυτοκινητο, θα τα ξεχασεις ολα! -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ο συλλογισμός σου έχει αρκετά λάθη και κυρίως δίνει λάθος εντυπώσεις. Επειδή είμαστε εκτός θέματος απλώς να πω πως ο συνδυασμός μηχανικού συμπιεστή/τουρμπίνας καυσαερίων επιτρέπει στον κινητήρα να δουλεύει σε μεγαλύτερο φάσμα με μεγάλη σχέση συμπίεσης. Αυτό είναι που ανεβάζει το βαθμό απόδοσης και υπερσκελίζει τις απώλειες σε ισχύ τουρμπίνας* και κομπρέσορα.Είναι επίσης λάθος να λέμε πως τα τουρμπο είναι μόνο για να ξεγελάνε τις τυποποιημένες μετρήσεις. Αν δεί κανείς την μέση κατανάλωση απο τεστ των 4Τ θα δεί πως το ώφελος σε κατανάλωση δεν είναι καθόλου πλασματικό, το ότι το TSi καίει λιγότερο απο το ελαφρύτερο και πιο αργό Corsa τα λέει όλα.
Τα hybrid diesel δεν θα έχουν το άθροισμα της βελτίωσης κατανάλωσης ενός υβριδικού και ενός diesel επειδή στα -βενζινοκίνητα- υβριδικά ο κινητήρας λειτουργεί ήδη με πολύ μεγάλο βαθμό απόδοσης (ειδικά στα Toyota) οπότε το ώφελος απο τον diesel (ο οποίος ουσιαστικά πλεονεκτεί στην μεγαλύτερη σχέση συμπίεσης) θα είναι αναλογικά μικρό. Αν αξίζει το κόστος είναι θέμα υλοποίησης.
- και η τουρμπίνα καυσαερίων εισάγει απώλειες γιατι εμποδίζει την διαφυγεί των κασυαερίων και αναγκάζει το έμβολο να κινηθεί με μεγαλύτερες αντιστάσεις κατα τον 4ο χρόνο όπου γι΄νεται η απόπλυση των καυσαερίων.
Από όσο γνωρίζω η σχέση συμπίεσης παραμένει σταθερή σε όλο το κύκλο στρφών. Κινητήρα μεταβλητής συμπίεσης είχε παρουσιάσει πριν καιρό η SAAB. Μήπως εννοείς ότι δουλεύει χωρίς να υπόκειται σε μεγάλο φορτίο όποτε και η απόδοση του είναι μεγαλύτερη. Εκτός αν εννοείς στην υπερπλήρωση και στη μεγαλύτερη πίεση στην εισαγωγή. Η απόδοση όμως ενός κινητήρα OTTO σχετίζεται περισσότερο με την συμπίεση του μείγματος στον κύλινδρο (από όσο θυμάμαι και από τη φυσική λυκείου). Τώρα στα υπερτροφοδοτουμένα το διπλάσιο οξυγόνο μπορεί να κάψει το διπλάσιο καύσιμο αλλά αν η σχέση συμπίεσης είναι 10:1 έναντι του 11.0:1 του ατμοσφαρικού η απόδοση είναι καλύτερη στη 2η περίπτωση.
(δες και αυτή τη πηγή http://www.qrg.northwestern.edu/thermo/design-library/otto/otto.html )
Αν διαβάσεις ολίγον καλύτερα θα δεις ότι λέω ότι είναι και για αυτό. Μικρότερος σε κυβικά κινητήρας ειδικά στο κύκλο πόλης που περιλαμβάνει ρελαντί καίει λιγότερο από τον αντίστοιχης απόδοσης ατμοσφαιρικό. Αυτό που αναφέρω είναι ότι αν πιέσεις τον turbo τότε η κατανάλωση του θα αυξηθεί στα επίπεδα του αντίστοιχου ατμοσφαιρικού και λόγω του μειωμένου λόγου συμπίεσης υπό αυτές τις συνθήκες ο κινητήρας θα είναι λιγότερο αποδοτικός. Όλα αυτά κρατόντας όλα τα υπόλοιπα ίδια. Συνήθως οι κινητήρες diesel είναι ελαφρύτεροι από τους αντίστοιχους στην απόδοση ατμοσφαιρικούς αλλά κάτι το βάρος των παρελκόμενων (τουρμπίνα, ψυγείο λαδιού intercooler (για μείωση της θερμοκρασίας εισαγωγής του αέρα που όταν συμπιέζεται θερμαίνεται με αποτέλεσμα να μειώνεται και από εκεί η απόδοση), στρόφαλος κινητήρα για να αντέχει τα φορτία κ.λ.π.) στο τέλος ίσως τα κέρδη να είναι λιγότερα.
Για τα hybrid diesel το κέρδος σχετίζεται άμεσα με την διαφορά απόδοσης του diesel από τη βενζίνη. Οι διαφορές σε σχέση με τον κινητήρα κύκλου Attikinson (που ήδη παίζει σε σχέση συμπίεσης 13:1) έναντι του 19:1 στους turbo diesel (ο diesel της Toyota κατεβαίνει στο 17.7:1 αλλά ήδη εκεί τόσο ψηλά τα κέρδη είναι μικρά) δεν είναι αβησσαλέα αλλά είναι υπαρκτή. Λαμβάνοντας υπόψη ότι σε εκτός πόλης συνθήκες ο κινητήρας diesel θα είναι πιο αποδοτικός ένας βενζινοκινητήτα (ειδικά σε συνθήκες με απαίτηση φορτίου) θα δώσει χαμηλότερες καταναλώσεις. Τα κέρδη είναι μικρά στη πόλη και το θέμα του συνεχούς start-go απαιτεί και ειδικό diesel (αν και το Sulphur free είναι ήδη διαθέσιμο) για να μην καταλήξεις μετά από 30~40 k να πρέπει να βγάζει τη λάσπη με τον κασμά από την εισαγωγή.
Για το *. Όλη αυτή η προσπάθεια να μειωθεί το lag έχει οδηγήσει και σε turbo με πολύ μικρή αδράνεια. Αντίστοιχα σημαντική δουλειά έχει γίνει με τους καταλύτες (μείωση της αντίστασης στην εξαγωγή). Οι απώλειες αντισταθμίζονται από το εμφανές κέρδος της χρήσης της θερμικής ενέργειας.
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Ειλικρινά διασκεδάζω πολύ όταν διαβάζω για τις καταναλώσεις. Να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου?Με το Civic είμαι σταθερά ανάμεσα στο 10 και το 11, συνήθως στο 10,4+-0,2. Κάτω από 8 έχω να δω από τα πρώτα 1000χλμ που το έστρωνα. Και τι νόημα έχει η δήλωσή μου αυτή? Κανένα. Δεν ξέρετε ούτε που οδηγάω, κυρίως πώς, στην τελική ούτε καν αν λέω αλήθεια.
+1 στον coyote, άμα θέλετε ανεβάζω και γω. Συγχαρητήρια που ξεζουμίζει το R και δεν το ντρέπεται. Μήπως είμαι και γω ο πρώτος της Ευρώπης, με Civic 1.8? Σιγά μη με νοιάζει.
δε το ξεζουμίζω ρε παιδιά στις πορείες πέφτω....
-
Για όσους θέλουν... μόλις τώρα γύρισα από την Honda στην Μαραθώνος (Γέρακας)
Όσοι θέλουν έχει ένα Honda Civic 1.8 Sport 5d !!!! ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΩΤΟ !!!!
Το μόνο μείον για μένα ήταν ότι είναι σε κόκκινο χρώμα... Το αμάξι είναι ετοιμοπαράδοτο από ακύρωση..... Όσοι το έχουν παραγγείλει σε κόκκινο... ή όσοι δεν τους νοιάζει μπορούν να τρέξουν εκεί...
Ελπίζω να έκανα κάποιον χαρούμενο
Επίσης αυτός που είχε μείνει μέσα στον Σαρακάκη... (γιατί πήγα στις 20:00) μου είπε ότι δεν γίνονται παραλαβές τον Φεβρουάριο... Οι αμέσως επόμενες παραλαβές είναι ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
!!! Δεν ξέρω αν σου λέει τίποτα αυτό Spyros.s !!!
Πάντως εμένα μου λέει
- Ο dealer αυτός δεν ήξερε τι του γινότανε
- Ο dealer ο δικός σου έλεγε μπαρούφες
-
Κοίτα, αν σαν μέτρο αξιοπιστίας θεωρήσω ότι, έξω από την συγκεκριμένη αντιπροσωπεία είχε παρκάρει ένα czt (από τα πρώτα) και μέσα ο πωλητής έλεγε ότι αυτό το μοντέλο δεν έχει έρθει ακόμα και θα αργήσει να έλθει τότε μάλλον (και μακάρι να) σου είπε λάθος. Διαφορετικά ... .
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Επίσης αυτός που είχε μείνει μέσα στον Σαρακάκη... (γιατί πήγα στις 20:00) μου είπε ότι δεν γίνονται παραλαβές τον Φεβρουάριο... Οι αμέσως επόμενες παραλαβές είναι ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
!!! Δεν ξέρω αν σου λέει τίποτα αυτό Spyros.s !!!
Πάντως εμένα μου λέει
- Ο dealer αυτός δεν ήξερε τι του γινότανε
- Ο dealer ο δικός σου έλεγε μπαρούφες
Πλέον Κων/νε αναμένω μέχρι τα μέσα Φλεβάρη όπως σου έγραψα. Δεν έχει νόημα να φθείρομαι άδικα με εικασίες ...προτείνω και σε σένα να κάνεις το ίδιο...Τώρα για το ποιος έχει δίκιο; Θα μάθουμε σε λιγότερο από ένα μήνα...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αντε με το καλο!
η αληθεια ειναι πως μολις θα μπεις μεσα στο καινουριο σου αυτοκινητο, θα τα ξεχασεις ολα!έχεις δίκιο...μέχρι τότε όμως τι κάνουμε;
-
Αληθεια Σπυρο,απο ενα σημειο και μετα τι κανεις?Δλδ μεχρι ποτε εισαι διατεθειμενος να περιμενεις?
Επειδη δεν εχω παρακολουθησει την περιπτωση σου απο την αρχη,εχεις δωσει καποια προκαταβολη και ποτε εκπνεει το διαστημα της συμφωνιας που τυπικα εχεις συναψει με το dealer?
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Αληθεια Σπυρο,απο ενα σημειο και μετα τι κανεις?Δλδ μεχρι ποτε εισαι διατεθειμενος να περιμενεις?Επειδη δεν εχω παρακολουθησει την περιπτωση σου απο την αρχη,εχεις δωσει καποια προκαταβολη και ποτε εκπνεει το διαστημα της συμφωνιας που τυπικα εχεις συναψει με το dealer?
Θα σου απαντήσω εγώ ... Οι πιο πολλοί έχουμε ξεπεράσει το χρονικό όριο που έδινε η Honda... Εμένα μου είπαν το πολύ 5 μήνες .... Τους πέρασαμε και από οτι λένε τελικά θα έρθει στους 8 μήνες... Από εκεί και πέρα η Honda στο πάει λαου λαου για να σε κάνει συνέχεια να λες... Το έφαγα το βόδι... ας περιμένω λίγο ακόμα...... ΜΟΝΟ που το λίγο ακόμα γίνεται περισσότερο
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Αληθεια Σπυρο,απο ενα σημειο και μετα τι κανεις?Δλδ μεχρι ποτε εισαι διατεθειμενος να περιμενεις?Επειδη δεν εχω παρακολουθησει την περιπτωση σου απο την αρχη,εχεις δωσει καποια προκαταβολη και ποτε εκπνεει το διαστημα της συμφωνιας που τυπικα εχεις συναψει με το dealer?
εγώ κλείνω 5 μήνες 1 Φεβρουαρίου...τώρα για το μέχρι πότε μπορώ να περιμένω, δεν το ξέρω...Αν πάρει και άλλη αναβολή πέραν του Φεβρουαρίου σίγουρα θα αναστατωθώ αλλά εφόσον μπορώ να έχω αυτοκίνητο μέχρι την μέρα παράδοσης δεν νιώθω άμεσα την ανάγκη αυτοκινήτου. Ο Solaris έχει δικαιολογημένα απηυδήσει από την αναμονή διότι δεν του λένε τίποτα και τον έχουν στο περίμενε 6 μήνες. Εγώ πιστεύω ότι θα παραλάβω Φεβρουάριο και το ίδιο εύχομαι και για εκείνον. Μέχρι τότε υπομονή.
(Ενδεικτικά σας γράφω ότι για την φουλ έκδοση του cr-v to 2004 περιμέναμε 4,5 μήνες...) -
Όσο εσείς περιμένετε το καινούργιο σας αυτοκίνητο, εγώ σας ενημερώνω γιά τα πεζά.
Ανακεφαλαίωση Service1o Service Λάδια 31/8/06
Shell Ultra 5B-40 4 15,71 62.84
Φίλτρο Λαδιού 1 10,60 10,60
Σύνολο 73,442ο Service 13/11/06
Shell Ultra 5B-40 4 17,17 68.68
Φίλτρο Λαδιού 1 10,90 10,90
Καθαριστικό Παρμπ 1 1,31 1,31
Shell Υγρό Μπατ 1 2,86 2,86
Φίλτρο Αέρος 1 22,48 22,48
Λάδι Σασμαν 2 9,55 19,10
125,33
Γενικό Service (Έλεγχοι) 60,00
Σύνολο 185,333o Service Λάδια 18/01/07
Shell Plus 10-40 5 11,79 58,95
Φίλτρο Λαδιού 1 10,90 10,90
Σύνολο 69,85Πως αναβοκατεβαίνει η ποσότητα και η τιμή του λαδιού ούτε που το καταλαβαίνω. Εσείς?
-
Η τιμή λογικό είναι να αλλάζει, όλα τα προϊόντα ανεβαίνουν καθημερινά. Στη τρίτη αλλαγή πάλι λογικό να πέφτει η τιμή μια και το λιπαντικό που έβαλαν είναι ημισυνθετικό. (Μια απορία. Γιατί άλλαξες τύπο λιπαντικού στη τελευταία αλλαγή και δεν έμεινες στο ultra; )
Για την ποσότητα, μια μικρή βοήθεια για την χωρητικότητα σε λάδι θα βοηθήσει να καταλάβουμε. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Η τιμή λογικό είναι να αλλάζει, όλα τα προϊόντα ανεβαίνουν καθημερινά. Στη τρίτη αλλαγή πάλι λογικό να πέφτει η τιμή μια και το λιπαντικό που έβαλαν είναι ημισυνθετικό. (Μια απορία. Γιατί άλλαξες τύπο λιπαντικού στη τελευταία αλλαγή και δεν έμεινες στο ultra; )
Για την ποσότητα, μια μικρή βοήθεια για την χωρητικότητα σε λάδι θα βοηθήσει να καταλάβουμε.4.5 κιλα μαζι με το φιλτρο το Σαββατο τα αλλαξα.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Αληθεια Σπυρο,απο ενα σημειο και μετα τι κανεις?Δλδ μεχρι ποτε εισαι διατεθειμενος να περιμενεις?
Επειδη δεν εχω παρακολουθησει την περιπτωση σου απο την αρχη,εχεις δωσει καποια προκαταβολη και ποτε εκπνεει το διαστημα της συμφωνιας που τυπικα εχεις συναψει με το dealer?
εγώ κλείνω 5 μήνες 1 Φεβρουαρίου...τώρα για το μέχρι πότε μπορώ να περιμένω, δεν το ξέρω...Αν πάρει και άλλη αναβολή πέραν του Φεβρουαρίου σίγουρα θα αναστατωθώ αλλά εφόσον μπορώ να έχω αυτοκίνητο μέχρι την μέρα παράδοσης δεν νιώθω άμεσα την ανάγκη αυτοκινήτου. Ο Solaris έχει δικαιολογημένα απηυδήσει από την αναμονή διότι δεν του λένε τίποτα και τον έχουν στο περίμενε 6 μήνες. Εγώ πιστεύω ότι θα παραλάβω Φεβρουάριο και το ίδιο εύχομαι και για εκείνον. Μέχρι τότε υπομονή.
(Ενδεικτικά σας γράφω ότι για την φουλ έκδοση του cr-v to 2004 περιμέναμε 4,5 μήνες...)Κι εγω ρε Σπυρο μπηκα σημερα περιμενοντας οτι εχεις παρει το αυτοκινητο για να δω εντυπωσεις.Αρχες Γεναρη νομιζα οτι το επαιρνες και τωρα παμε μεσα Φλεβαρη κριμα στεναχωρηθηκα.
-
Ο χρήστης gus38 έγραψε:
(Ενδεικτικά σας γράφω ότι για την φουλ έκδοση του cr-v to 2004 περιμέναμε 4,5 μήνες...)πλέον δεν έχω άλλη επιλογή από το να περιμένω...το σίγουρο είναι ότι θα έχετε αναλυτικά στοιχεία, θετικά και αρνητικά από την χρήση του όταν με το καλό το παραλάβω
-
Εγώ παιδία την Τετάρτη πάω για ακύρωση της παραγγελίας... σύμφωνα με έγκυρες πήγες δεν υπάρχει ούτε 1 στο 1.000.000 να έρθει αμάξι πριν από το τέλος Μαρτίου. Επίσης σκάβοντας πιο βαθιά είδα ότι μου είχαν αλλάξει 2 φορές αριθμό παραγγελιάς.... προφανώς κάποιος αυτήν την στιγμή οδηγάει το δικό μου Honda.
Άρα Τετάρτη ακυρώνω το Honda και πάω για ετοιμοπαράδοτο Golf GT 170hp..
Αυτά από μένα ... εύχομαι σε όλους καλό κουράγιο ... πάντως να ξέρετε ότι πριν το τέλος Μαρτίου δεν έρχονται Honda...
Ελπίζω τον Απρίλιο λόγο της δικής μου ακύρωσης κάποιος άλλος να είναι χαρούμενος...
Φιλικά
και ευχαριστώ όλους που απάντησαν και έλυσαν τις απορίες μου αυτόν τον χαμένο καιρό που περίμενα το αμάξι...
Κωνσταντίνος
-
Εγώ παιδία την Τετάρτη πάω για ακύρωση της παραγγελίας... σύμφωνα με έγκυρες πήγες δεν υπάρχει ούτε 1 στο 1.000.000 να έρθει αμάξι πριν από το τέλος Μαρτίου. Επίσης σκάβοντας πιο βαθιά είδα ότι μου είχαν αλλάξει 2 φορές αριθμό παραγγελιάς.... προφανώς κάποιος αυτήν την στιγμή οδηγάει το δικό μου Honda.Άρα Τετάρτη ακυρώνω το Honda και πάω για ετοιμοπαράδοτο Golf GT 170hp..
Αυτά από μένα ... εύχομαι σε όλους καλό κουράγιο ... πάντως να ξέρετε ότι πριν το τέλος Μαρτίου δεν έρχονται Honda...
Ελπίζω τον Απρίλιο λόγο της δικής μου ακύρωσης κάποιος άλλος να είναι χαρούμενος...
Φιλικά
και ευχαριστώ όλους που απάντησαν και έλυσαν τις απορίες μου αυτόν τον χαμένο καιρό που περίμενα το αμάξι...
Κωνσταντίνος
Κων/νε να είσαι καλά και με το καλό να παραλάβεις το golfακι σου. (Φυσικά αναμένουμε εντυπώσεις στο ...δίπλα τόπικ)
-
Εγώ παιδία την Τετάρτη πάω για ακύρωση της παραγγελίας... σύμφωνα με έγκυρες πήγες δεν υπάρχει ούτε 1 στο 1.000.000 να έρθει αμάξι πριν από το τέλος Μαρτίου. Επίσης σκάβοντας πιο βαθιά είδα ότι μου είχαν αλλάξει 2 φορές αριθμό παραγγελιάς.... προφανώς κάποιος αυτήν την στιγμή οδηγάει το δικό μου Honda.Άρα Τετάρτη ακυρώνω το Honda και πάω για ετοιμοπαράδοτο Golf GT 170hp..
Φιλικά
Κωνσταντίνος
ποιος το έκανε αυτό? Ο ντήλερ? Να πάρεις να κάνεις παράπονα...
Ηonda Civic 2005