-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φυσικά και θα μπορούσε, αν ήταν 'λίγος' για το σκάφος που καλείται να κινήσει.Στον 1.4(δλδ 1.3) του 5θ γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο;
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εγώ έχω μία απορεία.....
Οι moderators κάνουν τίποτα σε αυτό το forum? Γιατί είστε εδώ και 10 post και μιλάτε για άσχετα πράγματα και όχι για το Civic
τώρα είσαι άδικος...ρώτησες κάτι και δεν σε ενημερώσαμε;
Εγώ προσωπικά αν δεν ανακαλέσεις δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου σε αυτό το topic. Όσο για τους moderators μας γνωρίζουν τόσο καιρό και δεν εμπλέκονται στα λεγόμενα μας...δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος σουΕγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα... απλά είναι το θέμα ότι έχουμε φτάσει τις 224 σελίδες και κάποιος νέος χρήστης δεν είναι υποχρεωμένος να διαβάζει άσχετα από το CIVIC
φίλε υπάλληλλοι είμαστε? Δημοσιογράφοι...???
Οτι θέλουμε θα γράφουμε και θα κάνουμε και πλάκα με τους φίλους μας
ρώτα και θα σου πουμε, αλλά μη μας κόβεις και την πλάκα. Δεν είμαστε φορουμ για τη διαχειριση της πολυκατοικίας?συμφωνώ με τον solaris2k6..υπάρχει και ο αντίλογος/pub-souvlatzidiko για την πλάκα σας, και τα pm.. και μην πείτε σαν επιχείρημα τον αριθμό των post σας σε σύγκριση με τον δικό μας, γιατί...αυτό είναι που έχουμε βαρεθεί
.. -
Πέραν του ότι δεν έχουν και όλοι τους τα αμάξια τους για να σχολιάσουν κάτι, όταν βλέπεις 225 σελίδες, αντιλαμβάνεσαι ότι θα υπάρχουν και πολλά άσχετα με το αυτοκίνητο post. Μια παρέα είναι τα παιδιά και κάνουν πλάκα. Εφόσον γουστάρετε γενικότερα, γίνετε και εσείς μέλος της παρέας!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Γιατί ο προηγούμενος 1.6 VTEC πόσα είχε;Σε κάποιες αγορές πάντως έπαιζε ένα 1.6 VTEC με 125 άλογα, (και ένας non-VTEC 1.6 με 106) π.χ. στον Καναδά
Πάντως όντως περίεργο αυτό της Κύπρου... Με λίγο ψάξιμο δεν είδα πουθενά αλλού να προσφέρεται κάτι τέτοιο.
Ένας καινούριος κινητήρας, ίδιας γενιάς με τον 1.8, υπήρχε περίπτωση να έχει χειρότερη κατανάλωση και εκπομπές σε μικρότερο κυβισμό; Εκτός κι αν έχουν κάνει λάθος στα στοιχεία που παραθέτουν...
Αν έχουν κάνει πάντως τέτοια 'πατέντα' για να φέρουν 1.6, νομίζω θα πάμε για νέα μεγαλεία Sarakakis μόλις το μάθει
Τέσπα, δεν είμαι και πολύ ειδήμων, άλλες γνώμες μάλλον ξέρουν καλύτερα. Κοινή άποψη παντως ότι και στην εδώ αγορά ένας 1.6 θα πουλούσε πολύ. Μάλλον θα μπορούσε να πουλήσει πολύ, αν έφταναν ποτέ τα αυτοκίνητα ...
- Ο προηγούμενος είχε 110.
- Ο σαρακάκης το ξέρει και το έχει ανακοινώσει στα περιοδικά
- εγω προσωπικά το έχω διαβάσει σε άρθρα όταν παρουσιάστηκε το 1.8
- Ο λόγος που δεν τον εχει φέρει είναι γιατί δεν υπάρχει
- Μπορεί κάποιος Κύπριος φίλος να παρει τηλεφωνο και να ρωτήσει αν είναι διαθέσιμο ή απλώς τον έχουν στο σιτε για να πουν ότι έρχεται?
- Στην Ελλάδα είχαν πει ότι από τον νέο έτος θα τον έχουν και αυτόν για το τετράθυρο από Ιαπωνία. (όπως όλα τα 4θυρα)
Αυτά για να μη διαβάσει κάποιος όσα έχουμε πει στις 200 σελίδες ΗΔΗ
-
Thanks Pankal
Φίλε coyote και φίλε spyros.d
Είμαι μέλος σε 200 forum και moderator σε 3
Σε αυτό το thread δεν θα μπει μόνο κάποιος που έχει σκοπό να κάνει μια ερώτηση για το civic . Θα μπει και κάποιος ίσως και μεγαλύτερης ηλικίας με σκοπό να διαβάσει τι λέει γενικά ο κόσμος για αυτό το αμάξι... Δεν καταλαβαίνεις ότι βλέποντας 224 σελίδες όπου οι 200 περιέχουν την δικιά σας πλάκα
- Θα βαρεθούν
- Δεν θα έχουν βρει αυτό που θέλουν
- Κάνετε κακό στο φόρουμ...
Κάθε φόρουμ έχει και μία κατηγορία 'chat & fun' για αυτόν ακριβώς το σκοπό..όπως επίσης έχει και τα Private Messages.
Εγώ π.χ. μπήκα μια μέρα εδώ για είδα 1 ολόκληρη σελίδα με posts.... Λέω από μέσα μου ...'Ωραία να δω τι λένε για το αμάξι που μου αρέσει' και τελικά είδα ότι μιλάγατε για χαζομάρες....
Το Φόρουμ είναι 4ΤΡΟΧΟΙ !!!!!!!!
Άμα πας στο Myphone.gr που είναι ένα φόρουμ για κινητά τηλέφωνα και πας στην κατηγορία Chat & Fun ----> Cars & Bikes ----> Νέο Honda Civic
Θα δεις ότι ακόμα και σε ένα φόρουμ που δεν είναι φτιαγμένο για συζητήσεις περί αυτοκινήτων ... μιλάνε πιο σοβαρά και έχουν αναλύσει περισσότερο το CIVIC -
Ο χρήστης pankal έγραψε:
Εγώ έχω μία απορεία.....
Οι moderators κάνουν τίποτα σε αυτό το forum? Γιατί είστε εδώ και 10 post και μιλάτε για άσχετα πράγματα και όχι για το Civic
τώρα είσαι άδικος...ρώτησες κάτι και δεν σε ενημερώσαμε;
Εγώ προσωπικά αν δεν ανακαλέσεις δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου σε αυτό το topic. Όσο για τους moderators μας γνωρίζουν τόσο καιρό και δεν εμπλέκονται στα λεγόμενα μας...δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος σουΕγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα... απλά είναι το θέμα ότι έχουμε φτάσει τις 224 σελίδες και κάποιος νέος χρήστης δεν είναι υποχρεωμένος να διαβάζει άσχετα από το CIVIC
φίλε υπάλληλλοι είμαστε? Δημοσιογράφοι...???
Οτι θέλουμε θα γράφουμε και θα κάνουμε και πλάκα με τους φίλους μας
ρώτα και θα σου πουμε, αλλά μη μας κόβεις και την πλάκα. Δεν είμαστε φορουμ για τη διαχειριση της πολυκατοικίας?συμφωνώ με τον solaris2k6..υπάρχει και ο αντίλογος/pub-souvlatzidiko για την πλάκα σας, και τα pm.. και μην πείτε σαν επιχείρημα τον αριθμό των post σας σε σύγκριση με τον δικό μας, γιατί...αυτό είναι που έχουμε βαρεθεί
..Η διαφορά είναι ότι εγώ χάνω τον χρόνο μου και πάω και ρωτάω για να σου πώ κάτι να μάθεις.
Και δεν πέφτω ποτέ έξω. Τωρα αν κάνω πλάκα με τον Σπύρο, ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ αν τα κέφια υπάρχουν, αλλά πρόσεχε ότι βγάζω τον καλύτερο μου εαυτό όταν είναι να πληροφορίσω κάποιον.Κοινώς μου έχει βγεί ο κόλος στα site να ψάχνω και στα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία για το ΚΟΙΝΟ καλό. ΑΥΤΑ....
Και οι moderators δε θα με κόψουν ποτέ γιατί ΟΝΤΩΣ βλέπουν ότι την ψάχνουμε όπως ΠΡΕΠΕΙ (και σε πολλές περιπτώσεις κάνουν) και οι δημοσιογράφοι σε προτογενείς πληροφορίες για να κάνουμε την είδηση.
Φιλάκια
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Thanks PankalΦίλε coyote και φίλε spyros.d
Σε αυτό το thread δεν θα μπει μόνο κάποιος που έχει σκοπό να κάνει μια ερώτηση για το civic . Θα μπει και κάποιος ίσως και μεγαλύτερης ηλικίας με σκοπό να διαβάσει τι λέει γενικά ο κόσμος για αυτό το αμάξι... Δεν καταλαβαίνεις ότι βλέποντας 224 σελίδες όπου οι 200 περιέχουν την δικιά σας πλάκα
- Θα βαρεθούν
Κάθε φόρουμ έχει και μία κατηγορία 'chat & fun' για αυτόν ακριβώς το σκοπό..όπως επίσης έχει και τα Private Messages.
Εγώ π.χ. μπήκα μια μέρα εδώ για είδα 1 ολόκληρη σελίδα με posts.... Λέω από μέσα μου ...'Ωραία να δω τι λένε για το αμάξι που μου αρέσει' και τελικά είδα ότι μιλάγατε για χαζομάρες....
Άμα πας στο Myphone.gr που είναι ένα φόρουμ για κινητά τηλέφωνα και πας στην κατηγορία Chat & Fun ----> Cars & Bikes ----> Νέο Honda Civic
Θα δεις ότι ακόμα και σε ένα φόρουμ που δεν είναι φτιαγμένο για συζητήσεις περί αυτοκινήτων ... μιλάνε πιο σοβαρά και έχουν αναλύσει περισσότερο το CIVICκαι εκεί εμείς γράφουμε. (ΕΙΣΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΑΣ!!!!)
-
Φίλε solaris2k6, το κάθε Φόρουμ λειτουργεί με τον δικό του τρόπο.
Σε παρακαλώ λοιπόν, δέξου τον τρόπο λειτουργίας του 4ΤΦ και άφησε τις υποδείξεις προς τους Mods.Η πληροφορία είναι πλούσια. Αν συνοδεύεται και με πειράγματα, ακόμα καλύτερα. Στα πλαίσια της λογικής όπως η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών ξέρει και τηρεί εδω!
Καλές δημοσιεύσεις...
-
Φίλε coyote
δεν είπε κανείς ότι δεν δίνεις καλές πληροφορίες.... και σε ευχαριστούμε για αυτό ... όπως είπα και πιο παλιά δεν έχω κανένα πρόβλημα με εσάς...
Αφού κάνεις τόσο καλή δουλειά γιατί δεν βοηθάς να κάνεις το φόρουμ ακόμα καλύτερο...
Σήμερα είσαι εδώ και απαντάς..... όμως αύριο - μεθαύριο που θα έχεις πάρει το αμάξι ....δεν θα είσαι........ όμως οι χαζές συζητήσεις σου με τον Spyros.d θα παραμείνουν και θα συνεχίζουν να κάνουν δύσκολη την ζωή των νέων μελών του φόρουμ.
-
Χαζές συζητήσεις δεν υπάρχουν! Σε παρακαλώ μην προσβάλεις τους άλλους!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Thanks Pankal
Φίλε coyote και φίλε spyros.d
- Θα βαρεθούν
Θα δεις ότι ακόμα και σε ένα φόρουμ που δεν είναι φτιαγμένο για συζητήσεις περί αυτοκινήτων ... μιλάνε πιο σοβαρά και έχουν αναλύσει περισσότερο το CIVICκαι εκεί εμείς γράφουμε. (ΕΙΣΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΑΣ!!!!)
και μιας και διαβάζεις το myphone.gr θα σου δώσω και μία πληροφορία τσάμπα
Η τιμή για τους αισθητήρες στο myphone είναι κοντά στα 200 ευρώ...
ενω εμείς στο Φορουμ των τροχών έχουμε δώσει προσφορά 100 ευρώ με οθονούλα,,...
Και για να μη διαβάσεις 200 σελίδες ειναι το μαγαζί Doperman στην Σπυρίδωνως Τρικούπη.... (στρίβοντας από Αλεξάνδρας στην Αθήνα)
Σου γλύτωσα 100 ευρώ (τώρα θα γίνουμε φίλοι?) pls....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Χαζές συζητήσεις δεν υπάρχουν! Σε παρακαλώ μην προσβάλεις τους άλλους!Το κακό είναι ότι οι χαζές συζητήσεις γίνονται από χαζούς ανθρώπους... και αυτό με πειράζει
-
Μπορεί κάποιος Κύπριος φίλος να παρει τηλεφωνο και να ρωτήσει αν είναι διαθέσιμο ή απλώς τον έχουν στο σιτε για να πουν ότι έρχεται?
για το 1600, γιατί πιστεύω ότι δεν το έχουν ακόμη στις εκθέσεις (εκτός και αν το δεξιοτίμονο λόγω Ιαπωνικής αγοράς άρχισε νωρίτερα)
Μην το ξεχνάμε κι αυτό.
-
-
Όταν λέω 'χαζές' εννοώ εκτός θέματος... αν και σε πολλά από τα post που έχουν γίνει δεν πέφτει κατά πολύ έξω ο χαρακτηρισμός μου.... Αν σας προσβάλει ο χαρακτηρισμός αυτός τότε μην τις κάνετε.
-
Στο myphone είμαι μέλος αλλά προφανώς η απάντηση αυτή για τους αισθητήρες πρέπει να την δώσεις στον χρήστη που ρώτησε... ο οποίος δεν είμαι εγώ.
-
Αφού έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει παρέμβαση από κάποιον moderator και αφού το φόρουμ δεν δηλώνει πουθενά αναλυτικούς κανονισμούς χρήσης και δημιουργίας post. Θα αποχωρίσω από το φόρουμ αυτό. Έτσι και αλλιώς ότι ήταν να μου προσφέρει το πήρα...από εκεί και πέρα απλά χάνω το χρόνο μου σε μία κατηγορία που έχει γίνει chat & fun..
Καλή συνέχεια σε όλους
-
-
Eγώ αυτό που βλέπω στο φόρουμ είναι ότι επειδή σιγά σιγά γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας για διαφόρους λόγους, υπάρχει και περισσότερη οικειότητα. Και αυτό μόνο κακό δεν είναι. Εδώ φιλίες δημιουργούνται.
Στο myphone κάνετε μασαμπουκοσυναντήσεις; Είναι άλλο το κλίμα εδώ, περισσότερο φιλικό και περισσότερο παρεΐστικο. Όχι με την έννοια του γκέτου, αλλά με την έννοια της παρέας με κοινά ενδιαφέροντα, και συζητήσεις που δεν περιορίζονται στα αμάξια. Και αυτό εμένα προσωπικά με αρέσει. Εξάλλου, ότνα βγαίνεις με τος φίλους σου μιλάς μόνο για 'φιλικά' θέματα; Ή αν μιλάτε για το νέο τάπερ, θα περιοριστείτε σε αυτό και μόνο για την μία ώρα που θα το σχολιάζετε; Δεν νομίζω, και δεν είναι και αναμενόμενο άλλωστε.
Πιστεύω πως αν κάτσεις λίγο περισσότερο θα καταλάβεις λίγο καλύτερα αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω με το πάπλωμά μου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eγώ αυτό που βλέπω στο φόρουμ είναι ότι επειδή σιγά σιγά γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας για διαφόρους λόγους, υπάρχει και περισσότερη οικειότητα. Και αυτό μόνο κακό δεν είναι. Εδώ φιλίες δημιουργούνται.Στο myphone κάνετε μασαμπουκοσυναντήσεις; Είναι άλλο το κλίμα εδώ, περισσότερο φιλικό και περισσότερο παρεΐστικο. Όχι με την έννοια του γκέτου, αλλά με την έννοια της παρέας με κοινά ενδιαφέροντα, και συζητήσεις που δεν περιορίζονται στα αμάξια. Και αυτό εμένα προσωπικά με αρέσει. Εξάλλου, ότνα βγαίνεις με τος φίλους σου μιλάς μόνο για 'φιλικά' θέματα; Ή αν μιλάτε για το νέο τάπερ, θα περιοριστείτε σε αυτό και μόνο για την μία ώρα που θα το σχολιάζετε; Δεν νομίζω, και δεν είναι και αναμενόμενο άλλωστε.
Πιστεύω πως αν κάτσεις λίγο περισσότερο θα καταλάβεις λίγο καλύτερα αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω με το πάπλωμά μου.
Καλά τα λες .............. όμως όταν μιλάω με τους φίλους μου για το νέο τάπερ δεν υποχρεώνω και τους άλλους να το ακούσουν.... το λέω ΜΟΝΟ στους φίλους μου για να γελάσουμε...
Αν θες να πεις και εσύ για το 'νέο τάπερ' μπορείς να το πεις ΜΟΝΟ στον φίλο σου και μέσω Private Message
-
Κοίταξε. Δικαίωμα σου να μην γουστάρεις την κατάσταση. Αλλά, έχουμε ένα φόρουμ ως σύνολο, που λίγο πολύ γνωρίζεται μεταξύ του. Οπότε πώς θα γίνει η φάση με τα πμ; Θα στέλνω εγώ ας πούμε ένα πμ σε 30 άτομα που ξέρω εδώ μέσα; Αναμενόμενο είναι να γίνεται αυτό, και εγώ προσωπικά το προτιμώ από μια ξερή παράθεση τεχνικών χαρακτηριστικών, προβλημάτων και επιδόσεων. Υπάρχουν τόσα fora που το κάνουν αυτό.
Και πάλι όμως, έχεις κάποιο συγκεκριμένο ερώτημα το οποίο δεν σου έχει απαντηθεί;
-
-
Όταν λέω 'χαζές' εννοώ εκτός θέματος... αν και σε πολλά από τα post που έχουν γίνει δεν πέφτει κατά πολύ έξω ο χαρακτηρισμός μου.... Αν σας προσβάλει ο χαρακτηρισμός αυτός τότε μην τις κάνετε.
-
Στο myphone είμαι μέλος αλλά προφανώς η απάντηση αυτή για τους αισθητήρες πρέπει να την δώσεις στον χρήστη που ρώτησε... ο οποίος δεν είμαι εγώ.
-
Αφού έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει παρέμβαση από κάποιον moderator και αφού το φόρουμ δεν δηλώνει πουθενά αναλυτικούς κανονισμούς χρήσης και δημιουργίας post. Θα αποχωρίσω από το φόρουμ αυτό. Έτσι και αλλιώς ότι ήταν να μου προσφέρει το πήρα...από εκεί και πέρα απλά χάνω το χρόνο μου σε μία κατηγορία που έχει γίνει chat & fun..
Καλή συνέχεια σε όλους
καλό ταξίδι (αφου δε μπήκες στον κόπο να πεις ουτε ευχαριστώ που δε κάθομαι με το γιό μου και απαντάω σε σένα Σαββατο πρωι)
΄
Δε θα απαντήσω σε κανένα στο myphone, ας διαβάζει από δω και περα 4 τροχούς -
-
- Αφού έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει παρέμβαση από κάποιον moderator και αφού το φόρουμ δεν δηλώνει πουθενά αναλυτικούς κανονισμούς χρήσης και δημιουργίας post. Θα αποχωρίσω από το φόρουμ αυτό. Έτσι και αλλιώς ότι ήταν να μου προσφέρει το πήρα...από εκεί και πέρα απλά χάνω το χρόνο μου σε μία κατηγορία που έχει γίνει chat & fun..
Καλή συνέχεια σε όλους
Συγνώμη που απομονώνω το συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά δεν νομίζω ότι αλλάζει τα λεγόμενά σου.
Εφόσον είδες ότι δεν συμφωνείς, μην το κάνεις θέμα. Δυστυχώς (ή ευτυχώς για εμένα) δεν μπορείς να αλλάξεις μια ολόκληρη κοινότητα ανθρώπων επειδή δεν αρέσει σε εσένα.
Και αυτό που σε κάνει ολίγον τι κακοπροαίρετο είναι το bold.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
-
-
-
Καλή συνέχεια σε όλους
καλό ταξίδι (αφου δε μπήκες στον κόπο να πεις ουτε ευχαριστώ που δε κάθομαι με το γιό μου και απαντάω σε σένα Σαββατο πρωι)
΄
Δε θα απαντήσω σε κανένα στο myphone, ας διαβάζει από δω και περα 4 τροχούςΑυτό είναι post που έκανα λίγο πριν.... so μην λες ότι δεν λέω και ευχαριστώ
Φίλε coyote
δεν είπε κανείς ότι δεν δίνεις καλές πληροφορίες.... **και σε ευχαριστούμε για αυτό **... όπως είπα και πιο παλιά δεν έχω κανένα πρόβλημα με εσάς.........................
Το θέμα είναι ότι στο φόρουμ αυτό βάλατε εσείς κανόνες και το έχετε κάνει ακριβώς έτσι όπως θέλετε εσείς... και ας αρέσει μόνο σε εσας ..χωρίς να σκεφτήτε ότι κάποιος άλλος μπορεί να αφίνει το ΔΙΚΟ του παιδί για να μπει λίγο στο νετ και να διαβάσει για το αμαξάκι που πήρε με την γυναίκα του. Και ξέρετε τι κάνετε... του σπαταλάτε το χρόνο .... γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν έχει την δική σας όρεξη για καλαμπούρια....
-
Ηonda Civic 2005