-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
γιατι? εχει σχέση και αυτό?
Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχει αμάξι στην αγορά για καμία μάρκα
Δεν έρχονται όλες οι μάρκες με πλοία...
π.χ τα Γερμανικά λες να στα φέρουν με πλοίο?
γιατί πως έρχονται; άλλα με πλοίο στην Πάτρα, άλλα με πλοίο στον Πειραιά και κάποια λίγα με τρένο
-
εγώ πάντως νομίζω ότι θα έχουμε προβλήματα στις παραδώσεις οχημάτων αν συνεχιστεί η απεργία.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εγώ πάντως νομίζω ότι θα έχουμε προβλήματα στις παραδώσεις οχημάτων αν συνεχιστεί η απεργία.Έχεις δίκιο και πολύ φοβάμαι πως θα πάει μία παραγωγή πίσω.... Αυτοί που το περιμένουν Ιανουάριο θα πάνε Φεβρουάριο/Μάρτιο.... και οι άλλοι ένας Θεός ξέρει πότε
-
Το θέμα είναι ένα.... Εγώ το έκλεισα στις 3 Αυγούστου και μου είπαν το αργότερο σε 5 μήνες.... Οι 5 μήνες λήγουν στις 3 Ιανουαρίου.
Και το ερώτημα είναι.... Εγώ δικαιούμαι να διακόψω την παραγγελία και να πάρω να 1000ευρώ πίσω?
Αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά τους η κατάσταση θα τραβήξει 2-3 μήνες παραπάνω από το μέγιστο που λέει ο Σαρακάκης
-
ειναι δικαίωμα σου
-
Τώρα που έφαγες τον γάιδαρο στην ουρά θα κωλώσεις; Ούτως ή άλλος ο Δεκέμβριος δεν είναι μήνας παραδόσεων και κανείς δεν θέλει να φορτώσει το αυτοκίνητο του ένα ακόμα χρόνο. Ας μπει επομένως με το καλό ο νέος χρόνος και μόλις παραλάβουμε θα τα ξεχάσουμε όλα!
-
Τώρα που έφαγες τον γάιδαρο στην ουρά θα κωλώσεις; Ούτως ή άλλος ο Δεκέμβριος δεν είναι μήνας παραδόσεων και κανείς δεν θέλει να φορτώσει το αυτοκίνητο του ένα ακόμα χρόνο. Ας μπει επομένως με το καλό ο νέος χρόνος και μόλις παραλάβουμε θα τα ξεχάσουμε όλα!Το θέμα είναι ότι εμένα από Ιανουάριο με πήγαν Μάρτη .... και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να πάει και παραπέρα.... ήδη περιμένω 5 μήνες.... άλλοι 2-2,5 μήνες είναι πολύ. Πάω να πάρω κανένα ετοιμοπαράδοτο. Άμα είχα αμάξι δεν θα με πείραζε... όμως δεν έχω
-
εχεις δίκιο ρε γαμωτο....
-
σε καταλαβαίνω ιδιαίτερα όταν λες ότι δεν έχεις αυτοκίνητο...απλά η απαισιοδοξία σου για τον Μάρτιο νομίζω ότι είναι υπερβολική. Μέσα στον γενάρη θα χαιρόμαστε όλοι...
-
Καλή χρονιά λοιπόν!!!!!
-
Μου φένεται φίλε μου Spyros.s δεν έχεις διαβάσει παλιό μου post που λέω για την τηλεφωνική συνομιλία...
*Παρήγγειλα το HONDA CIVIC 5d 1.8 Sport χρώματος Galaxy Grey
το κλείσιμο της παραγγελίας έγινε ακριβώς στις 03 Αυγούστου 2006 και έδωσα και τα κλασικά 1000ευρώπουλα
Μου είχαν πει ότι κάνει 5 μήνες το αμάξι για να έρθει... αλλά στους 3.5 περίπου έρχεται....
Πέρασαν οι 3.5 μήνες αλλά τίποτα
Πήρα σήμερα τηλέφωνο να δω πότε περίπου να το περιμένω μιας και οι 5 μήνες λίγουν στις 03 Ιανουαρίου 2007
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ
- Καλημέρα ... την κα. ΧΧΧΧΧΧΧΧ
- Μισό λεπτό
- Παρακαλώ?
- Καλημέρα είμαι ο ΧΧΧΧΧΧΧΧ
- ΑΑΑΑ τι μου κάνετε?
- Μια χαρούλα εσείς?
- Δόξα το Θεό...
- Σας έχω πρήξει αλλά είναι τέλος του χρόνου και πήρα να δω αν έχουμε κανένα νέο
- Είμαστε σε αναμονή ακόμα
- Τι δηλαδή δεν γνωρίζουμε καν πότε θα έρθει στο περίπου? 3 Ιανουαρίου κλείνουμε 5 μήνες που είναι και το όριο
- Όχι δεν γνωρίζουμε ακόμα ούτε αν θα είναι σε αυτήν την παραγωγή ή στην επόμενη
- Δηλαδή? Πότε θα ξέρουμε ?????
- Ιανουάριο
- Ιανουάριο θα ξέρουμε????? και πότε θα έρθει δηλαδή???? Φεβρουάριο????????????????????????????????????/
- Μπορεί και Μάρτιο
- Πλάκα μου κάνεις
- Όχι είμαστε σε αναμονή
- Δηλαδή 8 μήνες??????????????????????/
- Τι να σας πω ίσως να πάει και τόσο*
-
φίλε τα είπαμε πριν
ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ άλλα δίνουν στην Ελλάδα τον Αυγουστο και τελικά άλλα φέρνουν.
Αυτό λέμε. Λες ο Ντίλερ να ξέρει. Που να ξέρει, ούτε οι Αγγλοι ξέρουν τι τους γίνεται
-
τα έχω διαβάσει φίλε μου...
απλά στον δικό μου αντιπρόσωπο έχω εμπιστοσύνη...δεν θα μου έλεγε ψέμματα. Αν δεν θα το έφερναν θα μου το έλεγε...όταν παρήγγειλα στο χαρτί έγραφε αόριστο 2007. Με άλλα λόγια μέχρι 31/12/2007...Ο άνθρωπος μόνος του μου είπε θα το έχεις μέσα στο γενάρη...μόλις του είπα αν υπάρχει περίπτωση να αργήσει και άλλο απάντησε πως όχι...
Τι να σου πω τώρα...αν με δούλεψε θα το ξέρω σε ένα μήνα.
Κάπου διάβασα στο νετ (αν το βρω θα σας δώσω λινκ) ότι η χόντα έχει διπλάσιες παραγγελίες από εκείνες που περίμενε δικαιολογώντας εν μέρει την τεράστια αναμονή. Ο ίδιος αντιπρόσωπος μου έλεγε ότι χάνει κάθε μέρα πελάτες μόλις τους αναφέρει την αναμονή (6+ μήνες). Μου έλεγε χαρακτηριστικά ότι μένει ο ένας στους 20!!!!!
Πάντως για μένα που έχω αυτοκίνητο(α) να κινηθώ δεν είναι πρόβλημα η αναμονή. Εσύ όπως τα λες το έχεις ανάγκη...αν σε γράψουν το γενάρη ζήτησε τα λεφτά σου πίσω και πήγαινε αλλού. Εκείνοι θα χάσουν τον πελάτη αν εσύ χάσεις την υπομονή σου.
(coyote θυμάσαι από το type-r σου την αίσθηση που έχει το καινούριο αυτοκίνητο...η μυρωδιά των καινούριων πλαστικών...το 'σκίσιμο των ναυλον στα καθίσματα...για μένα αυτό θα φέρει φέτος ο Άγιος Βασίλης...εύχομαι μόνο
να μην αργήσει πολύ και μου το φέρουν τελικά οι 3 ιεράρχες ) -
παντως ειναι τραγικο αυτο που γινεται με τις παραδοσεις. ειναι σοβαροτατο πληγμα για την honda και φαινεται οτι στην συγκεκριμένη περιπτωση δεν φταιει ο εξολοκληρου ο σαρακακης...
βεβαια αν τα παιχνιδια με τις παραδοσεις παιζονται ακομα και οταν υπαρχουν αυτοκινητα, φανταστειτε τι παιχνιδια παιζει ο σαρακακης και ο καθε αντιπροσωπος με το ποιος θα παρει τι τωρα που δεν υπαρχουν αυτοκινητα...
υπομονη σε οσους περιμενουν... -
Και εμένα τέλος του χρόνου μου λέγανε....
Πάντως δεν ξέρω πότε θα το πάρεις... αλλά να ξέρεις πως αυτήν την στιγμή είναι 20 μέρες σε απεργία οι λιμενεργάτες και όσο καθυστερούν να έρθουν τα αμάξια των προηγούμενων .... τόσο θα αργεί και το δικό σου
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Και εμένα τέλος του χρόνου μου λέγανε....Πάντως δεν ξέρω πότε θα το πάρεις... αλλά να ξέρεις πως αυτήν την στιγμή είναι 20 μέρες σε απεργία οι λιμενεργάτες και όσο καθυστερούν να έρθουν τα αμάξια των προηγούμενων .... τόσο θα αργεί και το δικό σου
μα αυτό ήταν ψέμα εκ των προτέρων διότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για παραλαβή τον Δεκέμβριο...
τελευταία παραλαβή ήταν τον Οκτώβριο 220 κομμάτια...
οπότε δεν καθυστερούν κάτι που δεν υπάρχει...
αν όμως φτάσουν στο λιμάνι...ναι τότε έχουμε πρόβλημα -
Το Θέμα δεν είναι αν φτάσει.... το Θέμα είναι ότι λογικά δεν ξεκινάει κανένα πλοίο από Αγγλία με προορισμό την Ελλάδα εάν δεν λήξει η απεργία
-
(coyote θυμάσαι από το type-r σου την αίσθηση που έχει το καινούριο αυτοκίνητο...η μυρωδιά των καινούριων πλαστικών...το 'σκίσιμο των ναυλον στα καθίσματα...για μένα αυτό θα φέρει φέτος ο Άγιος Βασίλης...εύχομαι μόνο
μόνο σακούλα ΑΒ έχω σκίσει από τότε....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
μόνο σακούλα ΑΒ έχω σκίσει από τότε....
ελπίζω μετά να ανακυκλώνεις
-
μεχρι και τα μπουκάλια και κάνω δωρεα στο χαμογελο του παιδιού
Ηonda Civic 2005