-
...πρέπει να ήσουν πρόσκοπος μικρός...
Βοηθούσες και τις γριούλες να περάσουν απέναντι; -
όχι μόνο τις μικρές...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
...πρέπει να ήσουν πρόσκοπος μικρός...
Βοηθούσες και τις γριούλες να περάσουν απέναντι;μέχρι λυκόπουλο πήγα.... μετά είδα ότι δεν έχει γυναίκες και έφυγα.
-
θα πω στη γυναίκα σου ότι κοιτάς μικρούλες και θα σε περιμένει με τον πλάστη σπίτι...
-
Δεν της έχω αγοράσει πλάστη....
Αμα ήξερες που δουλεύω δε θα το έλεγες αυτό.... (για τις γυναίκες)
-
Μή μου πείς οτι δουλεύεις σε ΚΑΠΗ!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δεν της έχω αγοράσει πλάστη....Αμα ήξερες που δουλεύω δε θα το έλεγες αυτό.... (για τις γυναίκες)
pm...αυτο αν θες
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δεν της έχω αγοράσει πλάστη....Αμα ήξερες που δουλεύω δε θα το έλεγες αυτό.... (για τις γυναίκες)
δεν έχει fun emoticon αυτό...ελπίζω να μην σε προσέβαλα...δεν είχα τέτοια πρόθεση
-
Εγώ έχω μία απορεία.....
Οι moderators κάνουν τίποτα σε αυτό το forum? Γιατί είστε εδώ και 10 post και μιλάτε για άσχετα πράγματα και όχι για το Civic
-
Tι θέλεις να μάθεις για το σιβίκ;
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Εγώ έχω μία απορεία.....Οι moderators κάνουν τίποτα σε αυτό το forum? Γιατί είστε εδώ και 10 post και μιλάτε για άσχετα πράγματα και όχι για το Civic
τώρα είσαι άδικος...ρώτησες κάτι και δεν σε ενημερώσαμε;
Εγώ προσωπικά αν δεν ανακαλέσεις δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου σε αυτό το topic. Όσο για τους moderators μας γνωρίζουν τόσο καιρό και δεν εμπλέκονται στα λεγόμενα μας...δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος σου -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Εγώ έχω μία απορεία.....
Οι moderators κάνουν τίποτα σε αυτό το forum? Γιατί είστε εδώ και 10 post και μιλάτε για άσχετα πράγματα και όχι για το Civic
Εγώ προσωπικά αν δεν ανακαλέσεις δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου σε αυτό το topic. Όσο για τους moderators μας γνωρίζουν τόσο καιρό και δεν εμπλέκονται στα λεγόμενα μας...δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος σουΕγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα... απλά είναι το θέμα ότι έχουμε φτάσει τις 224 σελίδες και κάποιος νέος χρήστης δεν είναι υποχρεωμένος να διαβάζει άσχετα από το CIVIC
-
Υπάρχει καμια πληροφορία για το πότε θα μπει ο 1.6 στο 5θυρο; Γιατι τουλάχιστον εδω στην Κύπρο ήδη φέρνουν τον 1.6 στο 4θυρο...
http://www.honda.com.cy/honda_cars/civic_4dr.shtm# -
Ο χρήστης MiToRaDe έγραψε:
Υπάρχει καμια πληροφορία για το πότε θα μπει ο 1.6 στο 5θυρο; Γιατι τουλάχιστον εδω στην Κύπρο ήδη φέρνουν τον 1.6 στο 4θυρο...
http://www.honda.com.cy/honda_cars/civic_4dr.shtm#Κρίνοντας από την κατανάλωση/εκπομπές, μάλλον ο παλιός είναι... δεν νομίζω ότι ενδέχεται να μπει 1.6
.....................................1.6...............1.8
Fuel Economy...............l/100km (man/auto)
Urban.........................9.1 / 9.8........8.7 / 9.5
Extra Urban................5.4 / 5.3.........5.5 / 5.1
Combined...................6.7 / 6.9.........6.6 / 6.7
CO2 Emission (g/km)...160 / 165.......156 / 159Εκτός κι αν ο 1.6 έχει μεγαλύτερη κατανάλωση και εκπομπές από τον 1.8..
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Εγώ έχω μία απορεία.....
Εγώ προσωπικά αν δεν ανακαλέσεις δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου σε αυτό το topic. Όσο για τους moderators μας γνωρίζουν τόσο καιρό και δεν εμπλέκονται στα λεγόμενα μας...δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος σουΕγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα... απλά είναι το θέμα ότι έχουμε φτάσει τις 224 σελίδες και κάποιος νέος χρήστης δεν είναι υποχρεωμένος να διαβάζει άσχετα από το CIVIC
φίλε υπάλληλλοι είμαστε? Δημοσιογράφοι...???
Οτι θέλουμε θα γράφουμε και θα κάνουμε και πλάκα με τους φίλους μας
ρώτα και θα σου πουμε, αλλά μη μας κόβεις και την πλάκα. Δεν είμαστε φορουμ για τη διαχειριση της πολυκατοικίας? -
Ο χρήστης MiToRaDe έγραψε:
http://www.honda.com.cy/honda_cars/civic_4dr.shtm#Στο πεντάθυρο ΠΟΤΕ
-
Κακό του κεφαλιού τους Θα πωλούσε πολύ καλά εδώ (στην τεράστια Κυπριακή αγορά
).....................................1.6...............1.8
Fuel Economy...............l/100km (man/auto)
Urban.........................9.1 / 9.8........8.7 / 9.5
Extra Urban................5.4 / 5.3.........5.5 / 5.1
Combined...................6.7 / 6.9.........6.6 / 6.7
CO2 Emission (g/km)...160 / 165.......156 / 159@mjacob: Απόλυτα σωστός. Αν και παραξενεύτηκα γιατί στις διαφημίσεις εδώ έλεγαν για ένα νέο ivtec κτλ κτλ
-
Πόσα άλογα λέει ότι έχει?
Από τα άλογα θα καταλάβει κάποιος αν είναι καινουργιο
Με τα 125 είναι καινουργιος κινητήρας...
-
Γιατί ο προηγούμενος 1.6 VTEC πόσα είχε;
Σε κάποιες αγορές πάντως έπαιζε ένα 1.6 VTEC με 125 άλογα, (και ένας non-VTEC 1.6 με 106) π.χ. στον Καναδά
Πάντως όντως περίεργο αυτό της Κύπρου... Με λίγο ψάξιμο δεν είδα πουθενά αλλού να προσφέρεται κάτι τέτοιο.
Ένας καινούριος κινητήρας, ίδιας γενιάς με τον 1.8, υπήρχε περίπτωση να έχει χειρότερη κατανάλωση και εκπομπές σε μικρότερο κυβισμό; Εκτός κι αν έχουν κάνει λάθος στα στοιχεία που παραθέτουν...
Αν έχουν κάνει πάντως τέτοια 'πατέντα' για να φέρουν 1.6, νομίζω θα πάμε για νέα μεγαλεία Sarakakis μόλις το μάθει
Τέσπα, δεν είμαι και πολύ ειδήμων, άλλες γνώμες μάλλον ξέρουν καλύτερα. Κοινή άποψη παντως ότι και στην εδώ αγορά ένας 1.6 θα πουλούσε πολύ. Μάλλον θα μπορούσε να πουλήσει πολύ, αν έφταναν ποτέ τα αυτοκίνητα ...
-
Φυσικά και θα μπορούσε, αν ήταν 'λίγος' για το σκάφος που καλείται να κινήσει.
Ηonda Civic 2005