-
ipod ή USB γενικα?
-
Άμα έχει usb γενικά, αξίζει πολύ...
-
απλως τωρα πλέον βαζουν usb γενικα.... δε ξέρω αν το ipod εχει άλλο 'ποπό'?
-
επειδη τωρα πρεπει να ψαξω το αγγλικο φορουμ για να σας απαντησω με ακριβεια αλλα δεν μου το επιτρεπει...ο χωρος και το αφηνω προσωρινα...αυτο που θα θελαμε ολοι περα απο usb φυσικα ειναι μια aux in ουτος ωστε να δουλευαν ολα τα mp3 players εκει...μην κολλατε στο i-pod διοτι οι αγγλοι εχουν κολλημα με αυτα τα 'μαραφετια' και ενδεχομενως να εννοουν το συνολο των mp3 με την σχετικη ονομασια. Το σιγουρο που θυμαμαι ηταν οτι ολα αυτα θα μπουνε στο σιβικ απο το μαρτη του 2007 καθως επισης και οτι το εργοστασιακο ρ-cd ειναι panasonic.[/u]
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
οι λογοι της εμφανισης που ανεφερες επηρεασαν και την δικη μου παραγγελια σε μεγαλο βαθμο. Αυτο που δεν καταλαβα ομως ειναι η μυρωδια του καταλυτη...σε πολλα καινουρια αυτοκινητα μυριζει...οχι βεβαια οσο στα αυτοκινητα των αρχων της δεκαετιας του 90 αλλα μυριζει. Δεν καταλαβαινω που ειναι το αφυσικο. Παραυτα καλοριζικο και θα θελαμε να μας γραψεις λεπτομερειες απο την καθημερινη οδηγηση του αυτοκινητου..τα υπερ και τα κατα που βλεπεις...Για τον καταλυτη δεν ξερω αλλα ειχα να τον μυρισω απο το civic του 91 θα παω και συνεργειο να ρωτησω.Τωρα οσο αφορα τα υπολοιπα πανω κατω ειναι οπως τα γραφουν τα περιοδικα.Εμενα παντως σε θεμα οδικης συμπεριφορας ειναι μακραν το καλυτερο cιvic που εχω οδηγησει και μιλαμε φυσικα για φοβερα κρατηματα ειδικα στις στροφες. Η καθημερινη οδηγηση ειναι οντως διαφορετικη απο τις πολλες ερωτησεις που δεχεσαι για το αυτοκινητο...............
-
In terms of the stereo's used, we use Panasonic head unit's in the cars.
Can I just make you aware that an iPod link will eventually be fitted to all our cars as standard, but will not be in place until the beginning of March 2007.
If you have any further questions or feedback please complete our feedback form @ http://www.honda.co.uk or call our Honda Contact Centre on 0845 200 8000.
Kind regards
Mark
Honda Contact Centreπαιδια αυτο ηταν το αρθρο που σας ελεγα περι ipod link.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
In terms of the stereo's used, we use Panasonic head unit's in the cars.
Can I just make you aware that an iPod link will eventually be fitted to all our cars as standard, but will not be in place until the beginning of March 2007.
If you have any further questions or feedback please complete our feedback form @ http://www.honda.co.uk or call our Honda Contact Centre on 0845 200 8000.
Kind regards
Mark
Honda Contact Centreπαιδια αυτο ηταν το αρθρο που σας ελεγα περι ipod link.
Θα το δώσω πίσω να πάρω αυτό με το i-pod.
-
πότε θα το κάνεις? για να είμαστε εκεί...
-
http://www.pixmania.com/dev/gui_web/com ... 1%FD%F1%EF
παίζει τα πάντα στο ράδιο σας και τελειώνετε....
Αντε σας ξελάσπωσα πάλι....
-
οι αγγλοι σε προλαβαν φιλε coyote...αυτο που μας παραπεμπεις ναι μεν δουλευει αλλα με πολυ χειροτερη πoιοτητα απο mp3 και κατ' επεκταση και απο cd ασε που για να βρεις κενη μπαντα στα fm που να μην εχει εμμεσα πιαστει απο καποιον αλλο σταθμο θα πρεπει να ζεις στην επαρχεια...λυπαμαι λοιπον καλη η ιδεα αλλα απορριπτεται...
Δεν γνωριζω αν υπαρχει αλλη πατεντα...θα μαθω ομως
-
Εδώ είναι και το ελληνικό link!
Είναι ενδιαφέρον gadget, αλλά έχω την εντύπωση λόγω του τρόπου που οργανώνει το ipod τα mp3, δεν είναι συμβατά. Νομίζω έχει βγάλει και η Apple δικό της fm transmitter για το ipod. Η μαγκιά πάντως με τη θύρα usb είναι ενδιαφέρουσα, αλλά όχι πολύ χρηστική. Δεν υπάρχει ούτε οθόνη ούτε κάτι άλλο για να βρεις ένα κομμάτι, φάκελοι στα τυφλά, και φυσικά ούτε λόγος για τα χειριστήρια στο τιμόνι...
Έπρεπε να είχαν βάλει ένα aux in ή ακόμα καλύτερα μια usb ρε γμτ...
-
απο την αλλη ομως ρε παιδια σιγα...ενα cd με bitrate 192kbps χωραει περιπου 100 κομματια...νομιζω οτι με 5 cd επιλογων (π.χ 80'ς, 90'ς , rock, pop, ballads αντε και ενα ντιρινταχτα για τους σχετικους...) καθαριζετε. Κοστος 0.15*5=0.75
-
καλημέρα και από μένα ευτυχή κάτοχο του civic!
περί ipod : http://www.hondapartsdeals.com/product_ ... 2006-civic
το καλό είναι πως χειρίζεσαι το ipod από τα χειριστήρια τιμονιού και κονσόλας.
το κακό είναι πως είναι μόνο για ipod.και φυσικά μπορείς να το τοποθετήσεις after και να μην... αλλάξεις ολόκληρο το αυτοκίνητο.
Και κάτι άσχετο.
Παλαιότερα στη λίστα είχε γίνει γραφτεί κάτι για ένα περίεργο θόρυβο σαν μπίλιες που σέρνονται. Νομίζω πως βρήκα το πότε γίνεται (και όχι το γιατί) : όταν δεν έχει κουμπώσει καλά κάποια σχέση στο κιβώτιο. -
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... c&start=90
πάμε για δαγκωτό?
-
εχω ηδη βγαλει σημαιες σαν αυτοκινητο την δεκαετια του 80 την ημερα των εκλογων...
-
Ο χρήστης karampelas έγραψε:
Και κάτι άσχετο.
Παλαιότερα στη λίστα είχε γίνει γραφτεί κάτι για ένα περίεργο θόρυβο σαν μπίλιες που σέρνονται. Νομίζω πως βρήκα το πότε γίνεται (και όχι το γιατί) : όταν δεν έχει κουμπώσει καλά κάποια σχέση στο κιβώτιο.Κατ'αρχήν welcome φίλε!
Σχετικά με το θέμα του θορύβου(εγώ είμαι που το είχα αναφέρει), είχα μια μικρή εξέλιξη που ξέχασα να αναφέρω. Θυμάστε μερικές βδομάδες πριν που έδωσα μια photo με το civic μου όλο ανοιγμένο? Ε, όταν το πήγα για την ανάκληση τους είχα βάλει να ψάξουν και για το θόρυβο. Ο τύπος του συνεργείου έψαξε έψαξε, αλλά δεν βρήκε τελικά τι είναι. Είπε ότι σίγουρα είναι θέμα συντονισμού κάποιου υλικού (αφού το κάνει σε συγκεκριμένο φάσμα στροφώ, και μόνο όταν πέφτουν), και ότι δεν διατρέχει κάποιος κίνδυνος για σοβαρότερο πρόβλημα. Ωστόσο το συμπέρασμα είναι ότι δεν κατάφερε να εντοπίσει την ακριβή αιτία του θορύβου...
Σχετικά με αυτό που λες για το 'κούμπωμα' των σχέσεων, δεν ισχύει τουλάχιστον στη δικιά μου περίπτωση, αφού το κάνει πάντα. Ακόμα και στη διάρκεια της αλλαγής (χρόνος dt δηλαδή), αν κάνω την αλλαγή στο συγκεκριμένο φάσμα στροφών, ακούγεται στιγμιαία ο θόρυβος. Δεν έχω ιδέα τι είναι...
-
Ο χρήστης karampelas έγραψε:
καλημέρα και από μένα ευτυχή κάτοχο του civic!περί ipod : http://www.hondapartsdeals.com/product_ ... 2006-civic
το καλό είναι πως χειρίζεσαι το ipod από τα χειριστήρια τιμονιού και κονσόλας.
το κακό είναι πως είναι μόνο για ipod.και φυσικά μπορείς να το τοποθετήσεις after και να μην... αλλάξεις ολόκληρο το αυτοκίνητο.
Και κάτι άσχετο.
Παλαιότερα στη λίστα είχε γίνει γραφτεί κάτι για ένα περίεργο θόρυβο σαν μπίλιες που σέρνονται. Νομίζω πως βρήκα το πότε γίνεται (και όχι το γιατί) : όταν δεν έχει κουμπώσει καλά κάποια σχέση στο κιβώτιο.φιλε μου αφενως αφορα το αμερικανκο civic που δεν ξερω τι σχεση εχει με το ευρωπαικο αφετερου ειναι πολυ ακριβο (165
-
Και κατι για τις κατηγοριες περι ηχομονωσης:
http://asia.vtec.net/Engines/R18A/index.html
οπου λεει:
'So the idea is that the engine should be quiet when baby'ed but be suitably 'noisy' when pushed hard - clearly catering to the wishes of Honda enthusiasts ! After years of being told by us (enthusiasts), it looks like Honda R&D finally understood that the sound of an accelerating (Honda) engine is an extremely important and integral part of the Honda driving experience.'Δλδ κατα την επιταχυνση ή στα ψηλα rpm τον κουρντισανε να ακουγεται περισσοτερο γιατι ο ηχος ενος Honda εν επιταχυνσει ειναι σημαντικος για τους πιστους της φιρμας.Στο ρελαντι και στα λιγα οντως δεν ακουγεται ,απ οτι ακουω.
Δλδ τι αλλο θα κανουνε για να σας ευχαριστησουνε.Μεχρι και τα dB υπολογισανε για την sport 'χροια' του αυτοκινητου.
-
ετσι ειναι και στο type-r
ψηλά είναι γαμάτο....
-
οποτε τι το θετε το μαραφετι (ipod) ?
Ηonda Civic 2005